Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Salut! Duzele de focus III le-ai cumparat din reprezenanta?
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Comanda la un distribuitor, 16 sau 18 lei bucata, nu mai stiu exact. Pot sa-ti dau numele pe PM.
![]() This post has been edited by MuciX: 14 Aug 2012, 14:16 |
--------------------
-
-
- Un romān emigrat este un romān salvat.
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Daca vrei, astept PM de la tine!
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: cānd īn cānd ![]() |
Dap e clar, tre sa ma scot de un depefe, si-a facut regenerarea dupa doar 60 km de mers in Bucuresti.
|
--------------------
-
-
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Cica se poate anula
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma ierti daca nu-mi place ideea?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
duzele alea sunt dezastru,mai bine le pui inapoi pe cele originale.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Sa stii ca pe masura ce le-am folosit si-au schimbat naravul. O sa mai fac un filmulet.
Cam asa ma asteptam sa se poarte, dar la mine nu face clabuci. Poate o fi de la lichid ![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
asta numesc eu perdea ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu asta numesc perdea :
perdea-cu-bandou-nuante-verde-unu.jpg |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
MuciX |
![]()
|
Poxav-ating?
L@ule eu ti-am zis ca n-am pretentii sa pun tractorasul langa fumacios, ca n-am de ce. Nu gasesc o filmare cu duzele astea puse pe masina de pe care au fost "luate". Sunt curios cum se poarta. Posibil sa fi nimerit si eu unele mai proaste. |
--------------------
-
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca mi se permite cea mai stupida intrebare (poate ajung pe la bula sau imbecili) l@ule, ce lichid de parbriz ai pus in fumacios?
![]() This post has been edited by MuciX: 15 Aug 2012, 12:47 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
o panarama ieftina si galbena din Kaufland.....2,99 lei 5l.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Am gasit si eu Clever, 2,89/5l. Deci fas. O sa incerc sa curat cu un ac pe centru, poate or fi ramas resturi de la turnare precum la machetele DeAgostini.
![]() Oricum, smaphwt pe ele de stropinele, mie mi-e ca raman fara DPF. Oricum poa sa ia foc, o fac dupa concediu, n-o sa-mi sacrific banii aia pentru fier. Mai am si fro doo nunti plus un botez intre timp, deci pas. Poate il scot ca solutie temporara (desi niciun por din mine nu e de acord), dar in niciun caz nu il cumpar pana in octombrie. This post has been edited by MuciX: 15 Aug 2012, 13:57 |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
Ce inseamna ca ramai fara dpf ? Intreb si eu ca nu ma pricep prea bine .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
Inseamna ca se duce filtrul de particule pe mareata p....
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
MuciX |
![]()
|
Pai computerul monitorizeaza parametrii in timpul mersului - lojic. Atunci cand simte ca DPF incepe sa se incarce cu funingine (printr-un senzor de presiune diferentiala) comanda regenerarea. Faptul ca regenerarile astea sunt tot mai dese duc cu gandul la faptul ca sunt zone infundate iremediabil sau e dusa ceramica din filtru si regenerarea nu mai are efect.
Deci ca sa iti raspund direct la intrebare raman fara el in sensul ca tinde sa se infunde de tot (full ash) ceea ce inseamna ca trebuie inlocuit. Producatorul da cam 120k kmp durata de viata. |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
mersi !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Duzele alea au si reglaj de inaltime/lateral? Nu de alta, dar mi se pare ca "scuipa" cam jos, in momentul cand vei avea viteza nu stiu daca mai ajung pe parbriz.
Da-mi si mie un pm cu furnizorul, banuiesc ca e vreo firma care vinde pe forumul marcii. Merci. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai īncercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
MuciX |
![]()
|
Ai peme cu detaliile.
Astea perdea nu se regleaza, am intrebat si pe forum. Cum am zis le voi curata si vad dupa. La le-am incercat si la viteza si sunt ok. Filmuletul asta m-a convins ca e foarte posibil sa fie ale mele cu probleme, a folosit acelasi reper. |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca spun ca din motive de etica o sa radeti toti de mine.
![]() Ideea este ca DPF-ul face parte dintr-un sistem foarte bine gandit si foarte important. Masina asta a fost proiectata sa functioneze intr-un anume fel si pentru a functiona asa cum s-a intentionat sa functioneze are nevoie si de acest DPF. Eu am inmatriculat masina asta in contextul in care respecta o anume norma de poluare, in functie de care am platit si o taxa. Daca eu acum as modifica aceasta norma de poluare ce-am facut? Raman sa ma vait de tara asta de modul in care se "opereaza" in ea, dar cand vine vorba fac la fel? Refuz sa fac parte din cei care ne dau motive sa ne vaitam si consider ca trebuie sa incepem cu lucrurile mici, chiar si pastrarea DPF-ului pe masina. Pe langa asta modificarea sistemului anti-poluare sunt ferm convins ca ar fi cel putin contraventie, nu m-am documentat prea mult in sensul asta. Deci daca imi mai dai o sansa sa iti raspund la intrebare: din bun simt si pentru a respecta legea. ![]() This post has been edited by MuciX: 15 Aug 2012, 17:01 |
--------------------
-
-
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
ma io te inteleg(nu chiar de tot) si mie imi place sa respect legea cat de cat si sa am bun simt pt natura, adica daca ma duc la verde nu las mizerie si adun totul intr-o punga si aduc acasa, nu arunc din masina sticle in mijlocul drumului si alte chesti destea ce tin de mediu, dar cred ca mi-ar fi foarte usor sa anulez dpf si nici nu as avea ceva remuscari.....doar citesti forumul dedicat marci si eu am mai citit si spuneau uni ca la rar/itp nu isi dau seama ca nu mai are dpf.....acuma sunt si emulatoare si se lucreaza la softul masini pt a nu da erori in mers......eu am 90 cai fara filtru asa ca nu imi bat capul si a fost un criteriu in cumpararea masini sa iau fara dpf din cauza filtrului foarte scump......
cat ii un filtru nou acuma? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
MuciX |
![]()
|
Fro sapteoptsute de oiro.
Am inteles de la cineva ca l-a luat de la jermania cu putin sub 500. Vedem. Ca sa simplific, daca asa a gandit-o o armata de injineri de ce sa ma pun eu cu ei? Cel de 90 PS intr-adevar e Euro 4, fara DPF. S-a facut si cu varianta mea de motor fara DPF, dar era Euro 3. Din nou, e o solutie sa-l scot, stiu si unde, nu v-a fi o problema, dar vreau sa fac tot posibilul sa o tin asa cum e ea. PS Incearca, te rog, sa folosesti punctuatia, e destul de greu de citit postarea ta. Multumesc de feedback. ![]() This post has been edited by MuciX: 15 Aug 2012, 17:26 |
--------------------
-
-
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(MuciX @ 10 Aug 2012, 19:23) Cum adica Logan?Dau riport!! ![]() Io,la doua mii,n-am primit nici macar o sapca! ![]() QUOTE(MuciX @ 14 Aug 2012, 14:08) Sa dea dracii cum s-o fo' spart furtunu' ala!Ca lubenita! ![]() P-asta nou l-ai "bandajat" cum ne-o invatat colegul l@u? QUOTE(MuciX @ 15 Aug 2012, 18:00) Bun simt si respect pentru lege.E clar!Si pruncu' ista vrea sa plece spre alte meleaguri. ![]() This post has been edited by marian-j: 16 Aug 2012, 21:51 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
MuciX |
![]()
|
Domnule j, am mai zis eu pe aici ca-s cel mai ghinionist om pe care-l cunosc.
Treaba e ca "fordistii" au schimbat modelul si asta nou (furtunul) e cam din alt film. O sa ma ocup de ea in w/e, poate pun si poze. Cotul ala nu e la fel de "amplu" si furtunul sta presat pe alternator si cred eu ca atinge si de bloc. Ambele elemente au prostul obicei sa se incalzeasca, lucru ce nu prea se pupa cu cauciucul din care e facut furtunul, deci tre sa gasesc un remediu neaparat. QUOTE(marian-j @ 16 Aug 2012, 22:45) Daca am bafta o sterg si eu cat de curand. ![]() This post has been edited by MuciX: 16 Aug 2012, 21:55 |
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
pentru izolatie termica recomand azbest (da e cancerigen, nu se mai face, dar toata lumea gaseste, se gaseste la fir / placa / probabil si sul gen carpa)
despre dpf - oarecum inteleg mustrarea de constiiinta, dar sa dai vreo saptisutidiioro pe el, e ca si cum (exagerand putin) ai baga vreo doo mi di ioro (in piese) intr-un megan unupatru, adica...merita o masina care valoreaza din ce ince mai putin investita asta?, si pana la urma scoate...cel mult fum ( ei iaca, paguba-n ciuperci), vezi autobuze / tractoare etc caate sunt si inca mai circula, macar daca scoate fum normal fara ulei / turbo si alti coloranti - e ok. faptul ca gandesti cu atata corectitudine => cum a zis si dom J, locul tau, mai baietule, nu-i printre noi. Cauta o harta - pune dejtu oriunde si pleaca (de preferat Norvegia / Jermania, d-astia meticulosi asa) edit - mici corecturi ca mi-s balbait la dejte. This post has been edited by pishky: 17 Aug 2012, 06:27 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
La tine se schimba cu totul sau se poate desface, curata?
Uite aici unii care spun ca le curata. Mai intra si pe site-urile PSA si intreaba acolo. Sunt cativa care lucreaza in domeniu si te ajuta. Eolys-ul ala sau cum s-o numi la tine mai exista sau l-ai schimbat vreodata? Ai mers numai prin oras in ultima vreme? Scoate-o la un drum unde poti merge constant peste 80-100km/h si vezi cum se comporta. This post has been edited by cristio_79: 17 Aug 2012, 08:16 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 21:57 |