Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
![]() ![]() |
Tractorasul: Focus TDCi de 109, de la "Kangoo Full fara piele si navigatie"
danyhhh |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cum am zis mai sus, nici nu m-am interesat, crezand ca nu va face nimeni. Totusi, ma voi interesa zilele astea. Ar trebui s-o fac si p-asta ca vad ca am numai "bafte" cu ea in ultima vreme.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
100% merge facut la toate masinile sub 10 ani
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Mucix, baga un bif si reglam situatia macar la piese
mergem la Serus impreuna. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Scuza-ma, ce sa bag???
![]() Am nr tau pe peme, daca esti amabil sa ma sfatuiesti eventual sa vii cu mine pe la Serus ti-as ramane profund indatorat. This post has been edited by MuciX: 11 May 2009, 01:35 |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Revin cu noutati:
Am lasat lunea trecuta masina la Serus, pentru a se apuca de ea. A doua zi am primit telefon de la Domnul De-La-Serus cum ca s-au apucat de desfacut masina si ca daunele sunt ceva mai mari decat cele ce se puteau vedea cand era "intreaga". Mi-a spus ca va urma o noua evaluare a daunelor care va trebui trimisa la asigurator, va trebui sa asteptam apropare dupa care sa se inceapa munca propriu-zisa. Aici niste poze, sunt chiar cele pe care le-au trimis inapoi la asigurator, Domnul De-La-Serus a binevoit sa mi le trimita si mie pe mail: BZ_05_MEB_002.jpg ( Size: 48.62k ) Number of downloads: 992 BZ_05_MEB_010.jpg ( Size: 45.81k ) Number of downloads: 1070 BZ_05_MEB_013.jpg ( Size: 58.59k ) Number of downloads: 1070 BZ_05_MEB_019.jpg ( Size: 61.46k ) Number of downloads: 1082 Domnul De-La-Serus mi-a spus ca totusi au dat de pe atunci comanda de piese pentru a castiga timp. Astazi am primit un nou apel cum ca masina ar fi deja gata, si ca asteapta sa intre in vopsitorie si ca se incearca sa imi fie predata pana la sfarsitul saptamanii (asa sa imi ajute Dumnezeu!!!), lucru care nu poate decat sa ma bucure... ![]() ![]() Pana acum, sunt multumit de cum am fost tratat si de cum s-au miscat, ramane sa vad si cum va fi lucrarea finala... La adresa Domnului De-La-Serus (ii spun asa pentru ca nu stiu daca am voie sa ii dau numele "pe post" ![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Ehe, tare mult a mai trecut de cand n-am mai scris pe aici... s-a cam pus praful.
Dar sa reluam: de la incidentul cu tanara frapata de cum franeaza o duba, am avut un singur eveniment notabil si anume alternatorul schimbat de Pasti. In rest, consumabilele firesti. Astazi, ajutat de catre colegul RaR5 si inca un prieten (carora le multumesc mult), am schimbat uleiul dimpreuna cu toate filtrele, asta asa cu ocazia implinirii a 140.000 km ![]() Luni tre sa vina leafa asa ca ma apuc sa schimb si capete de bara plus bielete de directie si ce s-o mai gasi. Placutele, am vazut, inca mai sunt putin peste jumate si la fel si saboti pe spate. Ca planuri de viitor, vreau sa pun o blana de diesel pe capota, sa imi omologhez jante de 15", iar la 150.000 km de schimbat distributia cu pompa de apa si un kit de ambreiaj. Astea le schimb de fapt preventiv, ultima facuta pe la 105.000 km, si kitul... creca e ala original. Am spalat-o azi de dimineata aici in cartier si mi-am facut o mie de draci ca si-au batut joc, inca mai am la praguri noroiul de duminica trecuta cand am fost la munte ![]() Cam atat pentru moment... ![]() This post has been edited by MuciX: 7 Aug 2010, 21:17 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Pune si tu ceva poze cu ea reparata, a iesit bine?
Stiu ca la modelul asta apar plobleme la puntea spate, la multe am vazut ca rotile stau ca la vechea Dacia 1100. ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MuciX |
![]()
|
Da, a iesit chiar bine, o sa pun maine niste poze.
Asta nu are de ce sa aiba probleme cu puntea ca nu prea cara, e menajata ![]() Era sa uit... e posibil ca in iarna sa o schimb, cred ca o sa fie grea despartirea de ea, dar macar ramane in familie. A ajuns sa imi placa foarte mult masinuta asta, m-am atasat de ea foarte mult, isi face treaba si nu cere ![]() ![]() This post has been edited by MuciX: 7 Aug 2010, 21:16 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai bine sa te potolesti cu idei de roti de 205 la o 'duba' de 75 de cai
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Argoane nu-s nebun, maxim 185... Ma gandeam la un 185/60R15, faza e ca ar scadea putin diametrul rotii, fapt care nu prea ma multumeste. Plus ca daca nu le omologhez nu le pun.
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am vazut ca ai zis mai demult de 205. Daca acum ai 175/65/14, cu 185/60R15 iti creste diametrul cu ~1cm, nu scade cum zici, ca sa pastrezi acelasi diametru trebuie sa pui 185/55/15.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Asa e, ai dreptate, talon de 55... Ma cam duare capu' acum, sincer sa fiu ca am stat toata zioa in suare. Se scuza?
![]() Aia cu 205 a fost o reverie de moment, n-ar mai fi masina cu asa ceva. Eu abia astept sa ii iau niste jante de aliaj, dar mai intai sa vad daca le pot omologa. Daca nu ma lasa cu 15" ma gandeam sa pun pe 14", modelul Ecuation (parca asa ii zice) de la Clio; sau cele de pe Megane 1, imi scapa numele modelului. Sa ma arunc la niste gume cu profil V? ![]() 7 Aug 2010, 22:38: LE: Standard e 165/70R14 parca 81T This post has been edited by MuciX: 7 Aug 2010, 21:38 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Daca merita? Tu stii... cat de aproape ramane de familie in urma despartirii...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai se va duce inapoi de unde a venit ca sa zic asa. Va fi foarte aproape de familie, adica la ai mei, dar foarte departe de mine, adica in jermanica.
Macar stiu ca o va duce mult mai bine acolo si o voi vedea de Paste, o saptamana pe vara si de Craciun. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
Atunci sa faca o mica"sponsorizare"...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MuciX |
![]()
|
Voi spune doar atat
![]() |
--------------------
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Daca nu-s indiscret, ce masina o sa ai ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Porsche Cayenne...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 8 Aug 2010, 14:05) QUOTE(MuciX @ 8 Aug 2010, 11:41) ![]() vizaviule pot spune ca nu as vrea masina aia, as vrea sa mi-o permit totusi... ![]() 8 Aug 2010, 18:34: Mda, am vrut sa ies sa fac niste poze masinii si mi-am dat seama ca nu am cu ce... camera nu o am acasa, iar la telefon nu am asa ceva (am trecut la o veche "dragoste", un Ericsson T65 ![]() Asadar, scuze colega BZN. This post has been edited by MuciX: 8 Aug 2010, 17:34 |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
Aha, atunci sigur a iesit naspa.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MuciX |
![]()
|
M-ai prins
![]() |
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
Sper ca nu ai crezut ca am vorbit serios...
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
MuciX |
![]()
|
E, ok...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Cu ajutorul si echipamentul colegului zax acum am si eu niste poze mai frumoase cu cangurul. Doar ce le-am primit de la el acum. Mie unul imi plac foarte mult, sunt foarte incantat de cum au iesit.
![]() DSC_0892_web.jpg ( Size: 161.19k ) Number of downloads: 911 DSC_0901_web.jpg ( Size: 199.84k ) Number of downloads: 511 DSC_0924_web.jpg ( Size: 154.63k ) Number of downloads: 500 DSC_0938_web.jpg ( Size: 133.05k ) Number of downloads: 460 In rest, mi s-a desprins toba finala de fro doua saptamani si o tin legata cu sarma ca n-am avut timp sa ma duc sa cumpar acel tampon de cauciuc, iar capetele de bara urla sa fie schimbate. Sper ca pana in decembrie sa imi fac timp sa o pun la punct, pana atunci, evit sa ies prea mult cu ea. Numai bine! This post has been edited by MuciX: 15 Nov 2010, 13:52 |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Arata ca nou!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() O tot mint ca ii fac un polish, dar n-am apucat... bine, am zis eu multe. Si eu am fost uimit de cum au iesit pozele si imi place la nebunie culoarea masinii, dar daca te apropii mult de ea sunt ceva cerculete pe vopsea... Multumesc de parere (pentru complimente nu se multumeste ![]() This post has been edited by MuciX: 15 Nov 2010, 17:13 |
--------------------
-
-
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Aripa stanga ai scos-o la culoarea care trebuia? Nu am fost atent ultimele dati cand ne-am intalnit.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
foarte frumos..niste jante i-ar trebui:D
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:12 |