Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pneuri Logan
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
DR.M
Michelinul A3 e bun, dar deja iarna trecuta era si la noi modelul A4(modelul mai nou). Pe masinile de firma aveam iernile trecute A3 si toti eram multumiti. Au aderenta buna si in viraje, tractiune si franare bune si in conditii de iarna. Foarte bune la viteza mare pe autostrada (in Ungaria, nu la noi). Pe gheata trebuie anvelope speciale. Cu Bridgestone LM32 nu am experienta.
catavencu
bad post
dr_mKe
Bridgestone EP150 ECOPIA [attachmentid=1627740452] recomand cool.gif

IRONICK
QUOTE(cristic1982 @ 14 Jul 2011, 08:39)
Michelin nu il recomand
Motrio Winter Far Away ii da clasa lui Michelin A3. Oricum, am un feeling ca pretul sa sara pana la iarna de 170RON sau cat este acum.
tuneam
QUOTE(dr_mKe @ 2 Aug 2011, 00:44)
Bridgestone EP150 ECOPIA [attachmentid=1627740452]  recomand  cool.gif
*



Salut, dr_mKe, de ce il recomanzi? cu ce e mai breaz decat Michelin sau Continental din stock, sau fata de Dunlop sp01 care e mult mai ieftin?
Mie nu mi se pare a avea un profil de high class, ba dimpotriva e simetric, daca vad bine, cam cum erau Matador sau Montana. Da e adevarat ca nu numai profilul conteaza, dar un profil asimetric, teoretic e gandit pentru eliminarea rapida a apei si reducerea zgomotului. Cel directional e pentru aderenta f buna, dar ceva mai zgomotos.
bobo77
QUOTE(IRONICK @ 18 Aug 2011, 12:14)
Motrio Winter Far Away ii da clasa lui Michelin A3. Oricum, am un feeling ca pretul sa sara pana la iarna de 170RON sau cat este acum.
*


Raportul calitate pret este excelent intradevar, dar si daca mai creste tot sunt o solutie demna de luat in calcul.
daniel123
Ce părere aveți despre anvelopele pirelli all season P2500 Euro.
vi_escu
Au avantajul ca nu se ia politia de tine iarna. Altul... nu-l mai vad. Uite ce profil au!
Saint666
Singurele All-Season de care am auzit ca au performante ok si iarna sunt Goodyear Vector. Sunt si scumpe de altfel.
Saint666
Ce parere aveti de pretul de 200 lei pentru anvelopele Motrio de iarna, pret pe care l-am primit la un service dacia?
IRONICK
Mai incearca si in alte service-uri, nu cred ca s-au scumpit asa de repede.
cosmin_h82
180 lei/buc (Motrio) la dealer in Arad iar cele all-season 270 lei/buc
IRONICK
Da, pretul lor trebuie sa fie 170-180RON. Dar o sa fie si o scumpire.
aliuta2000
Ce se zice despre Kleber Krislap HP2.
sunt bune de ceva ??? ce zic cei care au asa ceva ?? merita sa imi achizitione la pretul 240 buc sau sa ma gandesc la altceva ????... Continetal 830 e destul de scump totusi (diferenta destul de mare la final cam 300 ron ).
Merci mult de tot , si astept raspunsul unor utilizatori care folosesc asa ceva .
YRX
Au la Dedeman Motrio de iarna la 199,99 lei. Cred ca asta e pretul pentru lotul nou.
vi_escu
ieftin, la Onesti sunt 201 lei.
radiantm
Motrio Winter Far Away le-am folosit intreaga iarna trecuta.
Le-am luat prin noiembrie anul trecut pe cand se zvonea ca vor deveni obligatorii la 7,6 sau 7, 8 miloane din reteaua Dacia (inclusiv montarea lor)
Sunt facute de Continental in Romania (la Timisoara cred)
Pe zapada se comporta bine ,
dar pe gheata sau zapada sub care prinzi gheata mi-ar fi teama sa franez brusc si la viteza mai mari De fapt nu stiu ce anvelope normale , chiar din clasa superioara fac minuni pe gheata!
Nu pot compara cu alte modele de iarna pt ca nu am folosit altele (aveam all season pana atunci)
Oricum eu zic ca la raport calitate pret sunt o alegere excelenta
Steel Tormentor
QUOTE(aliuta2000 @ 5 Sep 2011, 12:42)
Ce se zice despre Kleber Krislap HP2.
*


Am eu. Circul cu ele de 2 ierni. Mi se par excelente, mai ales pe zapada. Nu mi-a parut rau de alegerea facuta. Am mers cu ele cam in orice conditii meteo, incusiv pe polei la drum lung, unde s-au comportat excelent avand in vedere dificultatea situatiei. Sunt mai mult decat decente si pe carosabil ud.
IRONICK
QUOTE(radiantm @ 18 Sep 2011, 17:11)
Motrio Winter Far Away le-am folosit intreaga iarna trecuta.Pe zapada se comporta bine, dar pe gheata sau zapada sub care prinzi gheata mi-ar fi teama sa franez brusc si la viteza mai mari De fapt nu stiu ce anvelope normale , chiar din clasa superioara fac minuni pe gheata!
Am pus eu si nu sunt deloc mai prejos decat cauciucurile de "firma" unde platesti snobismul. marketing-ul si topurile. Daca pe zapada trag mai toate cauciucurile (chiar si alea low-low gen sava, debica, etc ...), se simte aderenta in conditii limita, viteze mari.
ziron
Eu am Fulda Kristal Montero 3 luate anul trecut si vreau sa zic ca s-au descurtat foarte bine pe zapada de anul trecut.

user posted image
tuneam
QUOTE(IRONICK @ 19 Sep 2011, 11:06)
Am pus eu si nu sunt deloc mai prejos decat cauciucurile de "firma" unde platesti snobismul. marketing-ul si topurile. Daca pe zapada trag mai toate cauciucurile (chiar si alea low-low gen sava, debica, etc ...), se simte aderenta in conditii limita, viteze mari.
*


Debita si Sava nu sunt low... Motrio e considrerat mai low, desi nu cred asta. Sunt la fel si calitativ si ca pret
IRONICK
Ba sunt foarte low. Motrio are un cost de productie mai mare decat marcile alea. Diferenta vine de la marje adaugate. Daca unora le place sa bage bani in buzunarele altora ca sa scrie altceva pe cauciuc sau ca are un profil spectaculos, foarte bine (romanul este specialist la orice, dar snob la alegeri). Eu prefer ceva mai bun si mai ieftin. Daca il scotea la un pret mare de la inceput, pun pariu pe orice ca snobismul functiona altfel. Cum sa dau eu pe un Motrio atat, cand pot sa cumpar de marca .. shit

In ultimul timp astia de la Continental au marit pretul. Din punctul meu de vedere, o bila neagra. Se departeaza de best deal.
tuneam
IRONICK, Sava Eskimo de exemplu a iesit destul de bine in teste. Ba chiar mai bine decat alte marci mult mai scumpe. La fel si unele variante de Debica. Probabil ca si Motrio indeplineste aceleasi conditii, desi nu a fost testat. Totusi, Dacia recomanda Motrio doar pentru masini un pic mai vechi, la un buget redus. Asa face si federal mogul cu placutele ferodo premier(pentru masini noi sau mai puternice) sau fsl (pentru buget redus). E o campanie destul decorecta zic, eu.
Montana e facuta de Michelin, parca. Erau destul de nasoale la timpul lor. Continental face Motrio. Sper sa nu fi luat naravul de la Michelin/Montana.
De aceea e un risc cand cumperi o marca netestata. Mai mult, unii au avut experiente nefericite cu piesele de origine sau pise montade de dealer. Eu daca as avea de ales intr o marca mai cunoscuta(fie e si low) si Motrio, la aceleasi pret, as merge totusi pe mana marcii mai cunoscute(sava, debita, kleber, kormoran, etc..). Cel putin pana se dovedeste ca si Motrio sunt ok, poate chiar sunt si merita banii.
IRONICK
Din gama Motrio, cauciucul este singurul care merita. Iar referitor la Montana & Michelin, astia din urma nu fac cauciucuri. Fac plastice, sau orice altceva. Decat Sava, Debita, Kleber, si ce mai este in gama asta de pret, eu prefer Motrio. Si nu sunt singurul. Toata lumea asteapta teste, ei bine, chiar nu are nevoie pentru certificarea romanului. Se vand destul de bine si fara ele.
QUOTE(tuneam @ 21 Sep 2011, 13:54)
Eu daca as avea de ales [...] as merge totusi pe mana marcii mai cunoscute
Sa inteleg ca tie iti place sa bagi bani in buzunarele unora, doar sa strie altceva pentru confortul tau psihic. Oricum, Motrio nu este aparut de ieri de azi.
cristic1982
QUOTE(IRONICK @ 21 Sep 2011, 12:59)
Din gama Motrio, cauciucul este singurul care merita. Iar referitor la Montana & Michelin, astia din urma nu fac cauciucuri. Fac plastice, sau orice altceva. Decat Sava, Debita, Kleber, si ce mai este in gama asta de pret, eu prefer Motrio. Si nu sunt singurul. Toata lumea asteapta teste, ei bine, chiar nu are nevoie pentru certificarea romanului. Se vand destul de bine si fara ele.Sa inteleg ca tie iti place sa bagi bani in buzunarele unora, doar sa strie altceva pentru confortul tau psihic. Oricum, Motrio nu este aparut de ieri de azi.
*



Ai dreptate legat de pneuri, raportul pret/calitate este printre cele mai bune pe piata, pacat ca nu ofera in Romania si alte dimensiuni.
Din gama Motrio merita mult mai multe produse, doar ca nu sunt oferite la noi, din pacate...
P-A-C-O
QUOTE(IRONICK @ 21 Sep 2011, 12:33)
In ultimul timp astia de la Continental au marit pretul. Din punctul meu de vedere, o bila neagra. Se departeaza de best deal.

pai daca le-ai facut prea multa reclama.... ce tu nu sti ca asa se intampla intr-un final ?!.. laugh.gif
IRONICK
@cristic982, eu tineam minte ca mai ofera si ceva pentru Megane. Vad ca nu sunt promovate pe renault.ro Posibil ca eu sa fi vazut Impulsion (de vara).
@Logan_Stepway, adevarul ca s-au mai vehiculat niste preturi pe aici si pe urma ghici ce s-a intamplat? Incompetentii aia de la comercial au marit pretul. Nu de alta, dar cum sa isi imbunatateasca lumea masinile, se invata cu pretentii pe urma.
Victorine
Si pe mine m-ai enervat ca le-ai vorbit de bine, acum haloșii ăștia de la Dacia-Renault umfla preturile... Nu puteai să zici și tu pe PM biggrin.gif
P-A-C-O
cine bre', aia de la dacia-merchandising.ro?....dpt. "Forta de vanzari" (ce frumos suna)? laugh.gif
IRONICK
QUOTE(Victorine @ 21 Sep 2011, 22:55)
Si pe mine m-ai enervat ca le-ai vorbit de bine, acum haloșii ăștia de la Dacia-Renault umfla preturile... Nu puteai să zici și tu pe PM biggrin.gif
*
radmasa.gif Mai glumim si noi, putin le pasa alora de forum.

21 Sep 2011, 23:08:
QUOTE(Logan_Stepway @ 21 Sep 2011, 23:00)
....dpt. "Forta de vanzari" (ce frumos suna)? laugh.gif
Astia sunt aia care atunci cand se aduc masini refuzate de afara, le impart intre ei sa scoata un ciubuc?
Victorine
Stiu mai ca ai glumit si ca de fapt sunt cam petarde, ar trebui sa le lase undeva la 140 de lei... icon_mrgreen.gif

Eh nu le pasa... nu cand e vorba de deficientele de insonorizare, cand se vorbeste de scoaterea barei stabilizatoare, problemele de coroziune, de masă, prețuri haloase raportat la calitate si câte și mai câte. În schimb când e vorba de o vorbuliță de bine imediat ciulesc urechile.
P-A-C-O
QUOTE(Victorine @ 21 Sep 2011, 23:31)
când e vorba de o vorbuliță de bine imediat ciulesc urechile.


ramai "prost" cate ppt-uri sunt facute lunar de angajatii grupul Dacia-Renault cu "print screen-uri" si informatii de pe forum happy.gif
IRONICK
Bah, eu nu cred. O armata de ingineri si ce mai sunt pe acolo, stau sa piarda timpul pe net aiurea. Ce informatii sa culeaga de pe un forum, unde nici unul nu are legatura cu domeniul auto? Nici macar tu.
Victorine
Eu m-am gandit deja mai de mult ca informatiile astea ar trebui cumva protejate (mi se pare ca unii au si facut ceva in acest sens, mai concret pe topicul cu insonorizarea). Adica ce se gaseste aici am impresia ca e folosit mai mult decat ca un feedback - ca ”free know-how”...
Ampt
Achizitie pentru iarna : BF Goodrich g - Force Winter, 4 bucati !
Saint666
Sa le invarti sanatos, dar... nu cumva e dimensiunea putin pe langa normal?
Ampt
Este dimensiunea standard pentru Logan !
Mersi de urare ! smile.gif
ageana
Gresit, Logan are 185/65/15 (sau cel putin asa are al meu trecut in carte). Deci tot esti pasibil de amenda. 10561582.gif
Ampt
Ai dreptate, vorbesc sa le schimb ! smile.gif
tribunul
Lasa, nu plange, ca n-o fi amenda asa de mare.
Ampt
Pai asta spuneam si eu, mai bine le schimb si stau linistit ! (mai ales ca le-am luat de la un amic care lucreaza la o firma ce se ocupa cu comercializarea de anvelope)
Victorine
Cat au fost?
Ampt
250 Ron/bucata, TVA inclus.
cris06
Dimensiunile 185/60 R15 sunt pt Renault Megane 1.
Iulikk
Vad ca lumea pe aici lauda Motrio Winter Far Away... aveti idee, se gasesc si pe alte dimensiuni in afara de cele pentru Logan? Am intrebat prin sat, dar au zis ca nu au auzit de alte dimensiuni...
galeo
QUOTE(Ampt @ 22 Sep 2011, 18:47)
Achizitie pentru iarna : BF Goodrich g - Force Winter, 4 bucati !
*


Si eu am vazut cauciucurile respective la un pret bun, ce parere aveti despre ele, merita 240/lei bucata?
Ampt
Nu le-am folosit inca, asa ca nu stiu daca merita sau nu, oricum pretul este bun !
P.S In pretul platit de mine intra si montarea si echilibrarea lor pe masina ! smile.gif

23 Sep 2011, 18:54:
Schimbat anvelopele cu dimensiunea corecta smile.gif ( a fost o greseala a celor de la depozit cand le-au incarcat, eu am fost pe graba ... !)
bobo77
Si pretul a ramas tot 250 Ron/bucata, TVA inclus?
Ampt
Pretul a ramas acelasi pentru ca au fost facturate la dimensiunea corecta, greseala s-a produs la livrare. Cum spuneam, in pretul acesta (250 Ron/buc) am montarea si echilibrarea lor gratis (au o conventie cu vulcanizarea unde o sa le montez pe masina )
bobo77
Nu-i rau de loc, ai facut o afacere buna.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.