Greva la DACIA, greva de avertisment
![]() ![]() ![]() |
Greva la DACIA, greva de avertisment
SorinV |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
|
||
--------------------
a
a
a
|
|||
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Ma bag si eu pe-aici!
M-am intalnit vineri cu un prieten care lucreaza la Dacia ca inginer. Si el este in greva. Mi-a zis ca au facut sefii UEL (unitati elementare de lucru) cateva masini (in jur de 60) si ca au fost toate casate. |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
Bitu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 29 July 05 From: Deva ![]() |
De ce au fost casate?
![]() Francezii le-au casat sau romanii au venit cu propunerea? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003);
Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Nu caseaza nimeni nimic! Zvonuri!
|
--------------------
a
a
a
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
zvonuri lansate de grevisti, care vad cum le fura altii painea de la gura, si ca nu sunt singurii care stiu sa fabrice masini. E adevarat ca se fac mai putine, dar se fac, si nu le caseaza nimeni.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Doua chestii de citit despre greva:
Greva Loganului: francezii le dau romanilor capitalism peste gura Greva Dacia, pierderi cat profitul pe 2007 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ce amatori sunt astia de la moneyline.ro. Habar nu au de definitia "pierderilor"
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu aia trebuie sa fie amatori, ci cititorul, ei doar gonesc dupa titluri "explozive" si senzationale, tu te-ai prins, dar 90 % din cetateni iau de bune toate aberatiile din ziare. In general vorbind.
This post has been edited by argon: 7 Apr 2008, 10:17 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Tot ce se poate. Dar le preia. Stiu ca titlul este pus sa atraga, dar eu remarcam inacuratetea exprimarii.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BOG |
![]()
|
Pai trebuia sa spui ca cei de la BS sint amatori...e o diferenta...iar scopul pt care am dat link-urile a fost doar pur informativ...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Aia cu pisatul si pauzele este adevarata.
This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2008, 10:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
UNUL DIN ARTICOLE E CHIAR INTERESANT
|
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
foarte bun articolul din Cotidianul
|
--------------------
/
/
/
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se tin tare baietii! A treia saptamana de greva!
In curand o sa se vanda Logan stoc! Sau o sa se ia ca pe vremuri, cu interventii? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu asi stii care e filozofia de business a francezilor asi inclina sa tin cu Renault, care pozeaza in victima unor lideri de sindicat tolomaci si incapatanati
Dar am lucrat la niste francezi si am amici care lucreaza la francezi si stiu ca vin aici la rupere: vor sa bage un rahat in afacere si sa le iasa super bani. In final constata ca nu e asa Spre exemplu stiu o firma mare de proiectare, filiala a unei firme franceze.. omuletii nu s-au obosit sa isi cumpere nici macar licentele pentru programele de proiectare in conditiile in care ei au contracte cu renault, pejo... etc. Dupa cativa ani de functionare a venit ORDA si BSA peste ei (i-a turnat cineva) si le-a dat o amenda usturatoare. Acum cica vor sa se mute din Romania.. ca nu au bani de licente Sunt curios cum stau astia de la Renault la investiile in protectia muncii. Probabil ca nu stralucit si asteapta nenorocirea apoi amenda si apoi se muta la alti prosti.. in maroc |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sa inteleg ca inca e greva generala??
![]() Waw... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
greva asta s-ar putea sa fie bineventa pentru francezi. Daca au supraproductie, o pauza e ok. Si pierderile sunt bune la ceva, ca nu se impoziteaza. Unde mai pui ca nu tre' sa plateasca salarii pentru perioada cat uzina sta degeaba. Sau or fi capacitati de productie nefolosite mai la est, unde probabil iese mai ieftin. Maine poimaine o sa cumperi in romania logan asamblat te miri pe unde...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
argon |
![]()
|
cred ca salariile ce nu le platesc sunt nimic pe langa profitul ce-l pierd. Asta e si motivul grevei
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
s-ar putea sa va si para infantil dar eu ma intreb ce fac muncitorii grevisti in fabrica?
ce atmosfera de rahat poate fi acolo... unii lucreaza la banda altii ii huiduie? ![]() This post has been edited by daciafan: 7 Apr 2008, 12:49 |
--------------------
/
/
/
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
MiticaLGN QUOTE Daca nu asi stii care e filozofia de business a francezilor asi inclina sa tin cu Renault... Cred ca nu e tocmai potrivit sa facem afirmatii la modul general despre francezi. Sunt convins ca sunt ca si romanasii nostri, unii dintre ei mai buni, altii mai rai (e valabil la orice popor, dealtfel). Foarte bun articolul din Cotidianul. Imi intareste convingerea ca patronatul de la Dacia minte de stinge si pe deasupra, scuzati exprimarea neacademica, este cam prostanac. In ceea ce-i priveste, imi vine in minte un proverb romanesc: "Vor avea mai mare daraua decat ocaua" |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(MiticaLGN @ 7 Apr 2008, 11:24) Daca nu asi stii care e filozofia de business a francezilor Ca sa dau un exemplu ... mai nou pun 2 suruburi de prindere la tabloul de bord in loc de 4. Manopera si material mai putin ...PS1. De unde stiu? Baietii cu schimbatul culorilor au mai putine suruburi de desfacut. PS2. Pentru linistea unora, se monteaza pe diagonala. ![]() This post has been edited by IRONICK: 7 Apr 2008, 12:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
deci zdrancane si mai rau in bord.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
maine poimaine vor pune 2 prezoane in loc de 4, sania la scaune tot 2 suruburi in loc de 4 ... ca asa vor francezi, fac un logan la 30 de secunde, fac si economie de componente
![]() ![]() |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
Logan facut mai la est mai la sud -vest sau unde se va mai face ...... pe piata din europa va fi mai greu pentru ca vor avea taxe de non Uniunea Europeana . Si cred ca nu va fi rentabil decat sa il produca in romania . Asta e parerea mea .
|
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Totusi, 600 de lei un salariu? Inteleg ca omul n-are prea multa scoala, dar totusi, mi se pare jenant. Cu 300 intretinerea si cel putin 100-200 mancarea pe luna...banuiesc ca bea o bere doar cand ia banii de concediu.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
RSV |
![]()
|
100 ron mancarea pe luna?
Dar ce mananca ala de 3.3 ron pe zi? 3 paini si un litru de apa plata pe zi? ![]() |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
argon |
![]()
|
ai sa fii surprins, dar sunt destui in tara asta care o duc si mai rau.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RSV |
![]()
|
sincer sa fiu eu cred ca majoritatea angajatilor de la Dacia muncesc doar sa manance si atat.
Insa si mancarea aia cred ca e limitata. Si cand ma gandesc ca erau destui pe acest forum care ii acuzau ca de ce sunt in greva. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:32 |