DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reconditionare dacia, O dacie la a doua tinerete

ydaniel
post 19 Jul 2008, 19:20
Post #91

Adrenaline junkie!

Group: Members
From: black sea

un vopsit la cuptor+materiale+pregatire cam 3000lei(minim).

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 19 Jul 2008, 20:09
Post #92

Membru Valvos

From: Bucuresti

pana la urma o vopseste tata la el in intreprindere scap ieftin happy.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
Chitu Florin
post 23 Jul 2008, 17:33
Post #93

Membru autentic

From: Oradea

Ai vopsit masinuta? Asteptam cu nerabdare smile.gif

--------------------
Dacia 1300 1979 - BH 05 TDC 1-BH-2829
+
D.J. B.K.LY
post 25 Jul 2008, 16:00
Post #94

Membru

Poate suna incredibil insa nici in ziua de azi nu e vopsita. Ce-i drept s-a apucat de ea... Inca o pregateste si ieri trebuia sa fie gata da nici azi nu e gata. Si culmea, acum vrea si un avans. Ma nene cat tupeu poate un om avea si cata nesimtire... Pai ma tine de aproape 3 saptamani si vrea avans? Ca sa nu mai zic ca maine cica ar trebui sa o vopseasca. Pai daca maine o vopseste si sta pana luni in garaj la uscat, luni ma duc dupa ea. Pai pentru 2 zile de ce mai vrea avans cand ii dau luni toti banii. Sau poate pentru ca nici maine nu o vopseste. Parca vad ca maine vin altii si nu o vopseste. Nu stiu ce sa mai zic...

--------------------
Dacia 1300 Dacia 1300 1979 - b-58-xxx
+
D.J. B.K.LY
post 28 Jul 2008, 19:45
Post #95

Membru

Senzational! AZI mi-a vopsit masina. A iesit ceva mai frumos ca draq dar la banii astia si la oamenii aia cu tot cu cotetu lor...nu avea ce iesi mai bine. Putin scursa in 2-3 locuri unde cica va iesi la polish si cateva gunoiase+musculite care cica se vor rupe la prima spalare si nu se mai vede. In rest...chestii de genul "frate sa ma ... pe ea de vopsea ca naspa e. Nu se intinde deloc." Si atunci am luat foc! Cand m-am dus sa iau vopseaua l-am sunat pe patronu ala si i-am zis ce vopsea vreau sa iau. Nene e buna? Daaaaaaaa, foarte buna, ia-o! Pai f... muma-n ....de nemernici....si ca tot nu era destul...urmeaza si replica de final: "ce vrei frate, e dacie nu ferarri" Oricum sper sa o vad maine pe lumina zilei si sa arate mai bine decat era in cotet...Bineinteles poze maine. Dupa 3 saptamani de chin sa vadem ce alte surprize mai apar(nu avem platforma, nu e soferu, nu e mama nu e tata, etc) astfel incat sa aduc masina acasa peste alte 3 saptamani.

28 Jul 2008, 19:46:
Era sa uit...maine cand ma duc o sa fac cateva poze si la cotet ca azi eram prea nervos si am uitat...

This post has been edited by D.J. B.K.LY: 28 Jul 2008, 19:46

--------------------
+
Paca
post 28 Jul 2008, 19:56
Post #96

Membru autentic

asa se intampla cand cei din service n-au camera de vopsit izolata.nu poti cere performanta de la niste neavizati.musculitele de care vorbesti...nu ies la spalat.sunt prinse in vopsea...iar daca a dat si lac peste...

--------------------
Dacia 1310 berlina 1997 - IS 91 VIC
+
CriSTI68
post 28 Jul 2008, 19:59
Post #97

Membru Valvos

QUOTE(D.J. B.K.LY @ 28 Jul 2008, 19:45)
Senzational! AZI mi-a vopsit masina. A iesit ceva mai frumos ca draq dar la banii astia si la oamenii aia cu tot cu cotetu lor...nu avea ce iesi mai bine. Putin scursa in 2-3 locuri unde cica va iesi la polish si cateva gunoiase+musculite care cica se vor rupe la prima spalare si nu se mai vede. In rest...chestii de genul "frate sa ma ... pe ea de vopsea ca naspa e. Nu se intinde deloc." Si atunci am luat foc! Cand m-am dus sa iau vopseaua l-am sunat pe patronu ala si i-am zis ce vopsea vreau sa iau. Nene e buna? Daaaaaaaa, foarte buna, ia-o! Pai f... muma-n ....de nemernici....si ca tot nu era destul...urmeaza si replica de final: "ce vrei frate, e dacie nu ferarri" Oricum sper sa o vad maine pe lumina zilei si sa arate mai bine decat era in cotet...Bineinteles poze maine. Dupa 3 saptamani de chin sa vadem ce alte surprize mai apar(nu avem platforma, nu e soferu, nu e mama nu e tata, etc) astfel incat sa aduc masina acasa peste alte 3 saptamani.

<span class='edit'>28 Jul 2008, 19:46:</span>
Era sa uit...maine cand ma duc o sa fac cateva poze si la cotet ca azi eram prea nervos si am uitat...
*

"mesterii" romani sunt patit si eu sleep.gif

--------------------
+
STORMTROOPER
post 28 Jul 2008, 20:30
Post #98

Dacia berlina proud owner

Ca unul care tocmai si-a vopsit masina, nu pot decit sa te felicit pentru activitatea depusa si sa-ti spun ca aceleasi probleme le-am avut și inca le mai am si eu. In plus eu cind am luat-o de la "meseriasi" am luat-o cu inca 100 de probleme pe care masinuta mea nu le-a avut de cind a fost facuta. Dupa o luna de alergatura pe la diversi meseriasi/mesteri/maestri si alte asemenea specimene, am scapat de o parte din probleme, dar mi-au mai ramas citeva de rezolvat.Oricum si tu o sa mai ai mult de muca la ea pina o sa iasa asa cum iti doresti si visezi.Mult succes in continuare.

--------------------
DACIA 1310 TX 1987 - 7-B-2414
blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
+
D.J. B.K.LY
post 28 Jul 2008, 22:16
Post #99

Membru

Pai ce visam eu...raman doar vise. Oricum asa cu gandul la ce a iesit...mi-au venit si alte idei si ma enervez din ce in ce mai tare. Ala oare a folosit vopseaua mea? Oare a dat lac la sfarsit cum ne-a fost vorba? Incep sa devin paranoic rau. Ma gandesc pana si la piesele schimbate pe ea. Ca in 3 saptamani....a avut tot timpul sa "lucreze" la ea.

--------------------
+
Adrian_Boy
post 28 Jul 2008, 22:32
Post #100

Membru autentic

In 3 saptamani cred ca "meseriasi" au facut un gest de caritate si ti-au recarosat-o ... glumesc, pot sa zic ca este foarte mult, au vrut sa vada cum se comporta tabla la umiditate ?

Sau poate au uitat sa puna intaritor in vopsea si distractia ce-a mare, ca o vopsea fara intaritor se usuca in 7 zile cel putin sad.gif

Uimestene cu niste poze cu acel cotet, vezi sa nu prinzi in cadru si sticlele de ... drunksinging.gif

--------------------
Opel Astra Z16XE 2001 - B
16V 101 caluti de rasa!
+
D.J. B.K.LY
post 29 Jul 2008, 15:19
Post #101

Membru

Pe la 6 ma duc sa o iau, si cand ajung o sa bag poze...

--------------------
+
OAP
post 29 Jul 2008, 15:31
Post #102

Membru autentic

QUOTE(D.J. B.K.LY @ 28 Jul 2008, 23:16)
Pai ce visam eu...raman doar vise.

Cam da...Ai muncit mult si cu pasiune si aia si-au cam batut joc dupa cate spui tu aici....da n-ai ce sa faci, decat nervi mai bine bucura-te de masina...succes

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
Twister
post 29 Jul 2008, 17:43
Post #103

Membru autentic

QUOTE(Adrian_Boy @ 28 Jul 2008, 22:32)
In 3 saptamani cred ca "meseriasi" au facut un gest de caritate si ti-au recarosat-o ... glumesc, pot sa zic ca este foarte mult, au vrut sa vada cum se comporta tabla la umiditate ?

Sau poate au uitat sa puna intaritor in vopsea si distractia ce-a mare, ca o vopsea fara intaritor se usuca in 7 zile cel putin sad.gif 

Uimestene cu niste poze cu acel cotet, vezi sa nu prinzi in cadru si sticlele de ...  drunksinging.gif
*

Intaritorul se pune in lac, nu in vopsea.

D.J. B.K.LY,
pacat... pacat ca dupa atata munca si pasiune pusa in reconditionarea masinii ai fleosait-o la mal. Nu are camera dedicata vopsirii, izolata, iluminata corespunzator, nu ii lasi masina. In atelier nu e lumina corespunzatoare si oricat de bun ar fi vopsitorul, tot se depune praf, se incastreaza in lac si adio. Nu mai vorbesc de vopsirea in curte...
Sper totusi sa fi iesit bine pe ansamblu.

This post has been edited by Twister: 29 Jul 2008, 17:47

--------------------
Dacia 1310L 1397cm³ 1994 - CT-01-...
Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
+
D.J. B.K.LY
post 29 Jul 2008, 23:55
Post #104

Membru

Am luat-o si e cam ceea ce ma asteptam. Destule defecte, scursuri nu foarte vizibile insa exista, praf, etc. Locuri nefinisate unde l-am rugat sa finiseze si nu a finisat. Vuleuri pe ici colo desi zicea ca a indreptat-o, etc. Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu se vede oglinda aia pe ea. Ca si cum nu ar fi dat lac pe ea. Sau poate chiar nu a dat. Oricum asa cum zicea OAP incerc sa ma impac cu ideea si sa merg mai departe cu finalizarea ei. Daca stiti pe cineva care are grila de fata in stare buna si bari cromate spuneti-mi si mie va rog. Ale mele sunt urate rau si nu vreau sa le pun tot pe alea. Cateva poze cu masina mai pe intuneric ca am ajuns tarziu cu ea. La bomba aia de garaj am uitat sa fac.

Attached thumbnail(s)
Image_494_.jpg ( Size: 170.72k ) Number of downloads: 1726
Image_495_.jpg ( Size: 195.54k ) Number of downloads: 1966
Image_496_.jpg ( Size: 176.22k ) Number of downloads: 1960
Image_497_.jpg ( Size: 205.68k ) Number of downloads: 1898
Image_498_.jpg ( Size: 212.83k ) Number of downloads: 1874
Image_499_.jpg ( Size: 194.04k ) Number of downloads: 1191

--------------------
+
Hormonelul
post 30 Jul 2008, 10:17
Post #105

Membru autentic

A iesit foarte frumoasa !! biggrin.gif Linia caroseriei e foarte buna. Spor la montat ! icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia 1300, 1100 1972, 1968

Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul !
+
emircea
post 30 Jul 2008, 10:19
Post #106

membru cu Te-FiSI

From: Timisoara

Sincer, nu te grabi cu echiparea. Mai ai finante disponibile? Gaseste pe cineva care sa-ti faca treaba asa cum se face, sa-ti indrepte greselile din vopsire si sa-i dea stratul de lac ce trebuie. Si de data asta stai langa el, il ajuti si esti impacat daca a fost cazul sa faca ceva compromisuri.

Si in garaj se poate vopsi mai mult decat acceptabil, dar trebuie atentie si rabdare. Opel-ul din semnatura mea l-am vopsit anul trecut a doua oara, prima vopsire a fost facuta ca dracu' cu ditai vopseaua Max Mayer dar pregatirea a fost de cacao. A doua am facut-o cu Policolor Duralchid, dar am stat langa amicul meu si l-am ajutat pe cat am putut. De la 8 seara ne-am apucat de vopsit, pe la 1 noaptea am terminat. Desi am purtat masca, aveam vopsea lipita de mucoasa nasului, ma usturau sinusurile, scuipam galben (culoarea vopselei)... dar a trecut un an de atunci, masina a stat sub o copertina, nu expusa direct la intemperii, decat la soare, dar vopseaua se prezinta super. Scursori nu am avut, dar au intrat tzantarei care s-au lipit. Intr-adevar, au iesit dupa prima spalare.

This post has been edited by emircea: 30 Jul 2008, 10:26

--------------------
Dacia 1300, 1981; Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009; 1981 / 1977 / 2009 - MH / TM / B
Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
+
sorin1983
post 30 Jul 2008, 14:53
Post #107

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(Twister @ 29 Jul 2008, 17:43)
Intaritorul se pune in lac, nu in vopsea.
*

la vopsire nemetalizata se pune in vopsea!

si pt "fericitul" posesor de dacie vopsita: vezi ca nu iti ies cam 90% din imperfectiuni la spalat si polish! deci ce vezi cam aia e!

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
eXtenSion
post 30 Jul 2008, 17:21
Post #108

Membru autentic

Deci te iei frumos si suni la OPC referitor la vopsitorul ala. Sper ca ti-a dat chitanta sau ceva. Neaparat! Si nu ii mai faci nimic pana ti-o rezolva/revopseste. Pacat de munca ta si banii tai. Ne-am saturat de destepti de genul lui, asa ca arde-l, ai ocazia. Intai du-te la el sa iti inapoieze banii sau sa ti-o revopseasca, spune-i ca daca nu mergi la OPC, iar daca e prea "Domn" sa rezolve problema, mergi si fa reclamatie. Acela nu e vopsit. Nici nu straluceste deloc.

This post has been edited by eXtenSion: 30 Jul 2008, 23:31

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
CriSTI68
post 30 Jul 2008, 19:39
Post #109

Membru Valvos

doar daca ai factura

--------------------
+
emircea
post 31 Jul 2008, 11:31
Post #110

membru cu Te-FiSI

From: Timisoara

Sau ai cu el o discutie preliminara, cu calm si fara jigniri din partea ta, ce-o inregistrezi, fara stirea lui, pe telefon sau reportofon, in care aduci aminte de serviciul ce ti l-a executat si de factura. Abia dupa aceea OPC, fisc etc. Chiar daca nu te mai rezolva el dupa aceea si investesti alti bani, nesimtirea nu este de tolerat.

This post has been edited by emircea: 31 Jul 2008, 11:34

--------------------
Dacia 1300, 1981; Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009; 1981 / 1977 / 2009 - MH / TM / B
Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
+
D.J. B.K.LY
post 3 Aug 2008, 00:28
Post #111

Membru

Am montat geamuri fata, chedere usi, lampi spate, semnale fata, bord nou si azi am incercat sa montez si parbriz-ul. E belea mare cu ala si un prieten care m-a ajutat a taiat chederul cand a tras de sfoara un colt de sus. Cred ca era sfoara prea subtire...Maine cred ca ma duc sa iau altul sa incerc iar. Geamurile pe spate...mi-au mancat ficatii si nu am reusit sa le montez inca. In curand si alte poze, sper mai clare.

--------------------
+
Adrian_Boy
post 4 Aug 2008, 08:26
Post #112

Membru autentic

Ce nuanta de alb este, cumva boreal ?

A iesit oarecum bine, dar o sa ne dam seama din niste fotografii mai clare wink.gif
Orice masina e frumoasa cand e proaspat vopsita biggrin.gif , un strat de lac nu are, sau vrei sa o faci matuita si apoi cu polish glare.gif

--------------------
16V 101 caluti de rasa!
+
deceneu32
post 6 Aug 2008, 00:33
Post #113

Membru autentic

QUOTE(D.J. B.K.LY @ 29 Jul 2008, 23:55)
Am luat-o si e cam ceea ce ma asteptam. Destule defecte, scursuri nu foarte vizibile insa exista, praf, etc. Locuri nefinisate unde l-am rugat sa finiseze si nu a finisat. Vuleuri pe ici colo desi zicea ca a indreptat-o, etc. Ce ma deranjeaza cel mai tare e ca nu se vede oglinda aia pe ea. Ca si cum nu ar fi dat lac pe ea. Sau poate chiar nu a dat. Oricum asa cum zicea OAP incerc sa ma impac cu ideea si sa merg mai departe cu finalizarea ei. Daca stiti pe cineva care are grila de fata in stare buna si bari cromate spuneti-mi si mie va rog. Ale mele sunt urate rau si nu vreau sa le pun tot pe alea. Cateva poze cu masina mai pe intuneric ca am ajuns tarziu cu ea. La bomba aia de garaj am uitat sa fac.
*

Te pot eu ajuta cu niste bari nichelate in stare buna si cu o grila fata.In ceea ce priveste masina,a iesit cat de cat bine,atat cat se poate vedea din poze.Oricum,nu sta suparat,astia sunt vopsitorii nostri:niste carpaci si niste nemernici.Cam acelasi lucru am patit si eu cu Dacia mea.Mi-au furat din materiale,nu m-au lasat sa stau langa ei cand au pregatit-o si cand au vopsit-o.Cica ii incurcam.Au pus chit pe ea cu canciocul si cred ca l-au intins cu mistria.Acum,dupa cativa ani,a inceput sa crape.M-au mintit si pe mine cu cuptorul:erau niste becuri atarnate in tavan.In final am o intrebare.Vreau sa vopsesc un Oltcit si as vrea sa stiu dac e frumoasa nuanta asta alb boreal.Da bine pe masina?

--------------------
Dacia 1300 1970 - DJ 70 ABC
+
Adrian_Boy
post 6 Aug 2008, 20:30
Post #114

Membru autentic

Depinde de gusturi, dar mie-mi place cum se vede alb borealul, am folosit ceva de la policolor, este acceptabil wink.gif

--------------------
16V 101 caluti de rasa!
+
D.J. B.K.LY
post 7 Aug 2008, 15:41
Post #115

Membru

Deceneu da-mi un pm te rog cu niste preturi pentru bari si grila. Daca se poate si niste poze. Am un prieten care tocmai si-a adus masina de la reparat(schimbat praguri, aripi fata, + alte mici chestii de tinichigerie). In toata manopera asta includea si vopsitul. Am fost cu el sambata sa vada masina ca a sunat mecanicul si a zis ca t ocmai a vopsit-o. Si mare surpriza. A luat alta nuanta si vopsise aproape jumate de aripa spate inutil. Se vedea oribil. Apoi a luat alta vopsea(alb boreal) si a iesit mai bine, insa tot pe banii lui. In final: pragurile noi sunt in valuri, sudate si prinse cu nituri, chit neslefuit, spatiu intre aripa fata si portiera cat sa bagi capu. Colac peste pupaza a umblat si pe la instalatia electrica(zic asta pentru ca a vazut cu ochii lui cand a fost pe la el fire scoase si un releu demontat pe bord) de era sa ia foc. Semnalizatorul in bord sta permanent aprins iar cand da semnal se stinge, bobina se incinge in ultimul hal la fel si alte fire. Deci...se poate si mai rau ca la mine.

--------------------
+
Mr_Devil83
post 7 Aug 2008, 23:58
Post #116

Membru autentic

Cum inmatriculezi masina aia?
Sau o tii in parcare?

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
Adrian_Boy
post 8 Aug 2008, 09:10
Post #117

Membru autentic

Pana la urma, ce nunata de alb este ?

--------------------
16V 101 caluti de rasa!
+
D.J. B.K.LY
post 8 Aug 2008, 09:28
Post #118

Membru

Masina este inmatriculata. Nuanta este LB9A (Candy white). Se poate vedea adevarata ei frumusete pe golf 5 in general.

<span class='edit'>8 Aug 2008, 15:57:</span>
Cateva poze recente si de calitate.

This post has been edited by D.J. B.K.LY: 8 Aug 2008, 17:37

Attached thumbnail(s)
IMG_0784.JPG ( Size: 135.28k ) Number of downloads: 1130
IMG_0786.JPG ( Size: 132.78k ) Number of downloads: 1137
IMG_0790.JPG ( Size: 119.35k ) Number of downloads: 1311
IMG_0791.JPG ( Size: 122.7k ) Number of downloads: 1048
IMG_0792.JPG ( Size: 125.54k ) Number of downloads: 1033
IMG_0793.JPG ( Size: 101.35k ) Number of downloads: 1094
IMG_0796.JPG ( Size: 130.6k ) Number of downloads: 1063
IMG_0798.JPG ( Size: 132.59k ) Number of downloads: 991
IMG_0800.JPG ( Size: 149.75k ) Number of downloads: 851
IMG_0801.JPG ( Size: 162.05k ) Number of downloads: 885
IMG_0804.JPG ( Size: 130.64k ) Number of downloads: 1107
IMG_0803.JPG ( Size: 128.37k ) Number of downloads: 1137

--------------------
+
vallyyy
post 8 Aug 2008, 23:29
Post #119

Dacia Clubber

From: Pitesti

ce pot sa zic urmaresc topicul de la inceput ..........felicitarile mele a iesit aproape cum a dat-o mama ei de la Mioveni ,cred ca mosul e tare mandru de undeva de acolo din ceruri biggrin.gif ..........da nu vad seria de caroserie ..........nu ai mai batut-o sau cum procedezi? ? sau e pe oala si ai dat cu vopsea peste ea ? blink.gif

This post has been edited by vallyyy: 9 Aug 2008, 02:01

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
D.J. B.K.LY
post 11 Aug 2008, 16:29
Post #120

Membru

Da, este batuta pe oala, insa nu a dat vopsea insonorizanta peste ea, ci doar putina vopsea alba ca sa nu rugineasca.

--------------------
+
15 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 20:41
Forum Renault