Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
Adila16 |
![]()
|
||
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adila16 @ 9 Sep 2008, 19:05) daca-ti arat un interior de golf 4 sau 5 mai bine dotat (cu navigatie, incalzire in scaune, clima si altete) o sa ti se para si ala iesit din tipare ![]() iti dai seama ca in poza de prezentare pun si ei ce au mai bun ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Eu zic ca inainte de Golf 6 sa vedem cum s-o profila Megane 3 ca totusi fac parte din aceeasi clasa si Megane-ul da semne frumoase atat la exterior cat si la interior.
This post has been edited by hornedfiend: 10 Sep 2008, 23:13 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
revenind la Golf...n sau cat o mai fi si asta...
M-am uitat la fata si....minune....am vazut o masina care seamana cu un Safrane in mod izbitor. Au ramas nemtii fara muze inspiratoare? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In ultimul numar de AMS (pe septembrie) am citit un interviu interesant cu Walter de Silva, seful de design pe tot grupul VW. Omul e italian si cred ca asta se va vedea, in special la modelele noi.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
apropo de golf, va prezint varul de brazilia, gol. IS curios ce ar zice fauveistii ce radeau de logan de comanda pe parghie (cred ca asa ii zice) a recircularii
![]() This post has been edited by aphophis: 14 Sep 2008, 17:17 Attached thumbnail(s) Volkswagen_Gol_2009_1600x1200_wallpaper_09.jpg ( Size: 445.19k ) Number of downloads: 378 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
urat
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Loganul arata mult mai bine in interior.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Brazilianul ala are comenzile audio si claxonul pe volan, optiuni cu care unii soferi de Logan inca au vise umede.
Ca tot il comparat cu "zeul" low cost, sunt curios daca si la asta se lasa usita torpedoului ca la Logan? P.S. Pare mai degraba fratele ieftin al lui Polo, decat al Golfului. This post has been edited by raqzvan: 15 Sep 2008, 00:14 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pana la urma s-au gandit si ei la un motor diesel mai mic de 1.9 pentru Golf ?
Eu mai am un Accent de 1.5 diesel de la munca si pot sa spun ca la 1200 kg cate are masina, trage super bine. 1.5crdi 16v 110cp. De consum sa nu mai vorbim. Astea sunt motoare pe care VW ar trebui sa le aiba in vedere... |
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 15 Sep 2008, 00:42) Brazilianul ala are comenzile audio si claxonul pe volan, optiuni cu care unii soferi de Logan inca au vise umede. Bai sa stii ca in asta se masoara superioritatea unui automobil. Umezire placuta. Andu, Golf 6 va avea motoare de 1,6 diesel noi noute in curand. This post has been edited by ssilviu: 15 Sep 2008, 07:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(raqzvan @ 14 Sep 2008, 23:42) Brazilianul ala are comenzile audio si claxonul pe volan, optiuni cu care unii soferi de Logan inca au vise umede. Ca tot il comparat cu "zeul" low cost, sunt curios daca si la asta se lasa usita torpedoului ca la Logan? P.S. Pare mai degraba fratele ieftin al lui Polo, decat al Golfului. e ruda cu gol-ul si e din clasa compacta ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Aphophis, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi.
Ca ce? Cat costa modelul prezentat de tine, in Brazilia? Este destinat selectei piete din America de sud, deci ar fi normal sa arate luxuriant pe dinauntru, nu? Eu unul m-am saturat de posturi invidioase, rautacioase, insidioase, venite in special de la unii (repet - unii) fani Dacia Logan Top Quality 7000 de euro. VW, Skoda, Kia, Opel - toti sunt de rahat... PS. Si banuiesc ca judeci calitatea materialelor din poza aia nu? Nu le-ai vazut in realitate, dar poza aia spune totul. This post has been edited by dack: 15 Sep 2008, 11:30 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
aphophis |
![]()
|
inchipuieti ca in general in pozele de prezentare se pune ce e mai bun pe modelul respectiv. Si chiar din poze se deduc materialele proaste ale masinii. Ce vroiam sa spun? Doar sa arat ca daca vrei poti sa gasesti ceva sa critici la orice marca
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nenea Torsten Volkmer, responsabil cu marketingul de produs pt golf 6 a facut niste declaratii interesante in ultimul timp.
Astfel a subliniat ca s-a scurtat ciclul de innoire a gamei (de la 7 ani la 5 ani) datorita competitiei din segmentul C, atat din partea competitorilor clasici (ford, opel, renault si peugeot) dar mai ales din cauza concurentei cu producatorii ... asiatici. "Cine s-ar fi gandit acum 5 ani ca Hyundai si Kia vor avea masini care sunt rivali adevarati (genuine rivals) ai golfului nostru?" A spus nenea Torsten. De asemena a invocat si alti noi concurenti pe segment (BMW seria 1 si Audi A3) Si apoi a dat-o la vrajeala, sa spuna ce aduce noul golf in segmentul C: "ne-am uitat la ce avem pe Passat si Phaeton si ar putea fi adugate la noul Golf". Volkmer denumeste asta "democratizarea" caracteristicilor (features) de pe clasa superioara la segmentul inferior. Ceea ce ii place lui (adica o considera o caracteristica definitorie - n.n) este insonorizarea si linistea din habitaclu. "Nu e la fel de izolata ca un Lexus, astfel incat soferul inca are sentimentul conectarii cu masina, insa asa cum multi au descoperit la lansarea din Islanda, este uimitor de insonorizata (astonishingly quiet)" Deci e pentru prima oara cand un producator european prezinta ingrijorari fata de concurenta reprezentata de coreene. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hornedfiend |
![]()
|
"Nu e la fel de izolata ca un Lexus, astfel incat soferul inca are sentimentul conectarii cu masina" asta e un fel de lasa ca ala are lant de aur imi iau si eu de fier si il vopsesc
![]() ![]() This post has been edited by hornedfiend: 16 Sep 2008, 16:40 |
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(hornedfiend @ 16 Sep 2008, 16:37) Cat despre grijile legate de masinile coreene si eu mi-as face vazand ca un interior de Ceed sau I30 e cam peste multe masini (franceze/germane) si costa si ceva mai putin. Poate incepe si pe la noi sa mai dispara din mitul german pe aceasta cale. ei hai, sa nu exageram! interiorul de kia nu imi inspira altceva decat... ieftineala! culorile alea prost alese, ceasurile, plasticele de pe usi, imbinarile, totul. nu are nimic in comun cu concurentii francezi sau germani, sa fim seriosi. e doar o masina buna, mai ieftina decat ele. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
hornedfiend |
![]()
|
Sincer eu am mers cu Ceed si I30 si plasticele iar restuld e materiale nu sunt deloc proaste calitativ si nu ca e ceva picat din cer dar per ansamblu arata mai ingrijit si mai ergonomic decat alte masini europene. Acum na, depinde de gusturi.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
dack |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 16 Sep 2008, 23:51) ei hai, sa nu exageram! interiorul de kia nu imi inspira altceva decat... ieftineala! culorile alea prost alese, ceasurile, plasticele de pe usi, imbinarile, totul. nu are nimic in comun cu concurentii francezi sau germani, sa fim seriosi. e doar o masina buna, mai ieftina decat ele. Opinie subiectiva. This post has been edited by dack: 17 Sep 2008, 16:07 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Golf va fi in continuare referinta clasei compacte (ca a creat-o in 1973-74) dar coreenele devin din ce in ce mai atractive (oricum la fel sau mai bine decat Megane by Turkey)
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Vai ce ai putut spune.......
![]() Puschea pe limba, vorbesti de funie in casa spanzuratului ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 16 Sep 2008, 17:17) comparata cu 1.9 (sau 2.0 ... tot un drac) TDI PD cred si eu ![]() eu in continuare (in calitate de conducator zilnic de VW) nu inteleg cum VW si-a permis sa puna pe masini (scumpe in general) niste motoare INFIORATOR de zgomotoase ![]() This post has been edited by Ov: 18 Sep 2008, 16:31 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
2.0 TDI CR mai nou, insa diesel fiind oricum ai da-o e zgomotos. Ideal e sa fie doar in afara masinii... ca doar calatoresti inauntru....
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
oare de ce nu le-or pune lupe nici macar la farurile cu xenon?
This post has been edited by Bacu: 19 Sep 2008, 07:53 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Primele impresii
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...kvi_20_tdi.html Si cu 1.4 TSI http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/fi...kvi_14_tsi.html Din ce spun astia pe aici inteleg ca masina se orienteaza mai mult pe confort si la drum lung se comporta ca o masina de clasa superioara, in detrimentul calitatilor dinamice pe care mk 5 le avea This post has been edited by Sheffield: 22 Sep 2008, 11:58 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Bacu |
![]()
|
eu ziceam de golf 6. am vazut ca toate masinile golf 6 care aveau si spalator de faruri (am dedus ca au si xenon) nu aveau lupe. nu am zis nimic de golf 5, stiu ca acolo au lupe...
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 08:55 |