Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
![]() ![]() ![]() |
Noul Volkswagen Golf VI, primele poze
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta daca nuai perdeluta folie si oglinda electrecroma....
am mai vazut spalator fara lupa.....pe 5, jetta si cRoss polo.... acum na ...cum tio fii norocul...ca au mai fost comenzi la porsche cand au adus 3 usi in loc de 5.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
varianta gti
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ns-up-heat.html lateredit: am eu impresia sau ceva la masina asta nu se pupa? ![]() This post has been edited by blak2oo8: 25 Sep 2008, 15:42 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sa incerc eu.
Rotile neschimbate...? Stopurile de toureg? Chestiile ciudate si cromate din jurul farurilor? Sau tot designul care pare ca nu e cu nimic mai modern decat gti 5?Pare de fapt ca vw a luat un design respins cand a aparut golf 5...si il transforma in golf 6. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
botul imi place cat de cat ( la gti ... la modelul normal.. no way ).. dar dupa aceea partea laterala parca a fost facuta de alt designer, iar spatele clar a imprumutat de la touareg
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 25 Sep 2008, 15:39) daca te referi la golf 6 in general, mie imi place masina, nu e nimic in neregula cu ea. daca te referi la pozele astea cu gti, intr-adevar ceva nu se pupa... eu cred ca totusi nu sunt poze reale, sunt cgi-uri si atunci s-ar explica faptul ca liniile masinii sunt pur si simplu oribile. farurile cel putin sunt hidoase... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
rtBK |
![]()
|
sunt reale, dar concept? cel putin asa le-au denumit cei de la netcarshow unde nu se prezinta cgi-uri
http://www.netcarshow.com/volkswagen/2008-golf_gti_concept/ |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
test in islanda : http://www.promotor.ro/teste-auto-test-in-...islanda-3226654
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 25 Sep 2008, 16:39) varianta gti http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpr...ns-up-heat.html lateredit: am eu impresia sau ceva la masina asta nu se pupa? ![]() Motor exact ca la cupra. Aceeasi asezare, absolut tot la fel. Pana si vasele unde completezi cu lichide si bateria sunt in acelasi loc numai ca la Cupra e motor de 240 CP. Daca e generatie noua ar fi trebuit sa puna mai multe martoage la GTI. Despre masina in general: in poze imi place dar nu m-a impresionat. Interioarele sunt frumos lucrate dar gusturile nu se discuta. Mi-as cumpara bineinteles tot o varianta diesul motorul de 2 L si 140 CP ar fi mai mult decat suficient cu o cutie manuala cu 6 trepte. Ca optiuni mi-as lua xenoane pe ambele faze, adaptive bineinteles si climatronicul si oglinda aia de se inchide noapte si senzor ploaie. Astea isi fac banii. Asta e ce mi-a venit asa la prima mana. Repet: nu rupe gura targului dar imi place moderat, nu m-a dat pe spate. This post has been edited by ionutctn: 25 Sep 2008, 16:21 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
In timp ce Renault doarme linistit, cu meganul in hangar departe de potentialii clienti.. care na... criminalii de ei.. vor sa il cumpere...
VW a adus Golful 6 in RRomanica, el fiind disponibil la configurare la www.pbv1.ro in atasament.. preturi, dotari Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.176 Joined: 13 October 06 ![]() |
nu numai RRO doarme , Megane 3 in Fr nu are momentan decat un motor pe benzina disponibil ! (1.6) si ala pe auth , expr si carminat
![]() |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ghosn doarme pe el. Se pare ca si in Franta coupe-ul o sa ajunga abia in ianuarie, odata cu motorizarile diesel si tce de 180 de cai, desi toate erau programate pentru luna noiembrie. Iar tce de 130 o sa vina abia in martie. Vai de capul lor.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
interesant aceasta abordare... probabil ca se gandesc ca acel cumparator de megane nu e si cumparator de golf.. dar.. nu stiu daca diferentele vor mai fi asa de mari.. oricum probabil ca si nemtii o sa mai dea jos din preturi, plus ca am auzit ca din 2009 toate masinile vor avea esp in standard.
daca discutiile de pe topicul megane 3 se adeveresc si masina ajunge in ro abea anul viitor, in noiembrie... vai capu lor... chit ca o dau mai ieftin nu mai cumpar, pe simplu fapt ca ne disconsidera si au senzatia ca suntem lumea a 3-a .. ca in africa de sud unde s emai produce golf 1, sau in america de sud nu stiu unde unde mai produc vw beetle! |
--------------------
Renault
Megane 2
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sunteti ooooooooooooooffffffftopic
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.176 Joined: 13 October 06 ![]() |
revenind on-topic
![]() Noua generatie golf e cu 10% mai scumpa. Fata de preturile din germania la noi e cu 3000-3500 Eur mai ieftin Golf V Golf VI +/- Golf VI DE Diff EUR Trendline (4 usi ) 1.4 13062 14452 10.64% 17455 3003 1.6 14057 15555 10.66% 18845 3290 Comfortline (4 usi) 1.4 TSI 16363 18065 10.40% 21620 3555 Megane 2 Bicorp Auth 1.4 13401 1.6 14650 am lasat si preturile la megane orientativ (ma rog luna asta se aplica un discount de 1400 EUR daca are vreo importanta) Un M3 incepe de la 18400 in Fr (1.6 auth) , Q cat va costa la noi ? Pb cu 4-6K mai ieftin , asa ca lasati critica la adresa RRO si pregatiti pusculita. Coupe-ul e superb , ma intreb cand o sa-l aduca in Ro, sunt off-topic? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Sunt de acord ca arata bine coupeul insa eu cand m-am bagat in el m-am simtit cam claustrofobic din cauza formei si lipsei de suprafata vitrata. Nu are rost sa zic ce unghiuri moarte meseriase are. Ce vreau sa zic e ca va recomand calduros un drive test in care sa faceti si o parcare cu spatele si una laterala inainte de a depune avansul...
|
--------------------
------
------
------
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
Noul Volkswagen Golf 6 - cel mai silențios Golf din toate timpurile
Noul Volkswagen Golf 6 se caracterizează prin proprietăți acustice de primă clasă. În parbriz este integrată o peliculă specială care atenuează zgomotul, efect obținut și prin noul design etanș al ușilor, gemurilor laterale și izolarea motorului față de h http://www.informatiiauto.ro/noul-volkswag...le-sid3512.html ![]() Attached thumbnail(s) vw_golf_6_noise_2m.jpg ( Size: 80.46k ) Number of downloads: 373 vw_golf_6_noise_4m.jpg ( Size: 77.49k ) Number of downloads: 384 vw_golf_6_noise_5m.jpg ( Size: 80.71k ) Number of downloads: 321 |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi aici contribuie CR în loc de PD:
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si Saint-Gobain, dar chestia asta nu e o noutate.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Tocmai am configurat pe site la ei un G6 1.4 tsi 160 cai, cutie dsg cu 7 trepte, clima, jante aliaj pe 16, instalatie de sunet cu 8 difuzoare, mpe, sub, multiple alte dotari - pretul ~20.000E CIP adica ~24.000E DDP. Masina e super, calitate, performante, consum redus, dotari foarte bune, referinta in clasa ei.... totusi pare cam scumpa.... Scumpa dar si face!
Edit: Date tehnice Volkswagen Golf 6: - Dimensiuni L x l x h: 4199 x 1786 x 1479 mm - Ampatament: 2578 mm - Capacitate rezervor (litri): 55 - Volum portbagaj (litri): 350-1305 Motor Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 160 CP - Capacitate cilindrică (cmc): 1390 - Cutie de viteze: 6 M [DSG7] - Putere maximă (CP@RPM): 160@5800 - Cuplu maxim (NM@RPM): 240@2000 - Viteza maximă (km/h): 220 - Accelerație 0-100 km/h (s): 8.0 - Carburant: benzina - Standard emisie noxe: Euro 5 -Consum urban/extraurban/mixt (l/100 km): 8,1[7.5] / 5,2[5.2] / 6,3[6.0] - Emisii CO2 g/km: 145 [139] Mai multe detalii despre celelalte motorizari la http://www.informatiiauto.ro/volkswagen-mo...ice-mid542.html Dupa cum citeam pe net, VW nu a vrut revolutie cu acest model, nu era nevoie, echipa castigatoare nu se schimba. Au crescut calitatea interiorului, au venit cu noi motoare diesel, au scazut zgomotul, au venit cu motoare noi pe benzina foarte puternice si cu consum excelent. Reteta castigatoare zic eu. Cine are bani in plus sa dea fata de concurentii din clasa (focus, astra, megane, 308, bravo, leon) o sa fie cu siguranta multumit. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 31 Oct 2008, 15:25 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Io mi-am dat seama ca si cu designul au mers pe-o varianta castigatoare din start.
Golf 5 ocupa el un interval din piata da?Acum au facut urmatoarea miscare...in loc sa mearga cu designul spre o zona mai indrazneata si astfel sa-si limiteze bucata din piata...ei il fac banal ...dar au un as in maneca.....cei care vor indrazneala si sportivitate, pot sa aleaga Scirocco. Acum degeaba gandesc io ca spatale n-are personalitate..si la golf 6 si la scirocco intr-un fel.Ei au gandit foarte bine treaba si nu fac risipa deloc. This post has been edited by Arhimede: 31 Oct 2008, 18:24 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
deci cutia dsg consuma mai putin combustibil decat cea manuala...
![]() interesant, incepe din ce in ce mai mult sa imi surada ideea unei automate d-astea... la golf or fi avand padele la volan pentru dsg? ca la octavia nu sunt... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
@Bacu: da, conform AutoBild variantele echipate cu DSG au padele in spatele volanului.
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
rombu |
![]()
|
exista padele dar sunt optionale.. vreo 300 eur ( se numeste volan cu comenzi cutie dsg)..
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Asa e, exista padele optional. Am vazut in configurator. Nu mai tin minte pretul. Erau 2 optiuni pt volan: una cu comenzi autdio si alta cu comenzi cutie dsg.
Oricum, e bijuterie masina, motorul si cutia sunt de top. Pacat ca e cam scumputa (cel putin pentru mine in viitorul apropiat si mediu) ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
am vazut un Golf din asta ieri, nu mi se pare urat deloc.
Ca e scump, nu incape vorba, alti producatori vand masini cu motor 1.4 aspirat la 14000 de euro. De ce sa dai 10000 in plus ? Doar pentru un element in plus la motor (posibil fiabilitate mai mica) si o cutie automata. He he complicata masina a ajuns golful. Am avut G1 (1975) din ala cu barele de fier. Il reparai cu o sarma si un patent !!! Io sa ma lasati cu turbo si DSG, inca intorc capul dupa G2. Alea de la GIII in sus nu mai sunt masini, parerea mea. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(axabrt @ 3 Nov 2008, 23:13) Ca e scump, nu incape vorba, alti producatori vand masini cu motor 1.4 aspirat la 14000 de euro. De ce sa dai 10000 in plus ? Doar pentru un element in plus la motor (posibil fiabilitate mai mica) si o cutie automata Hmm, interesanta opinie, dar hai s-o luam si altfel: ce masini de 160cai gasesti tu in 14000euro?QUOTE(axabrt @ 3 Nov 2008, 23:13) Alea de la GIII in sus nu mai sunt masini, parerea mea. Da frate, si berlina era mai masina decat loganul. Tot cu sarma, patent si-o surubelnita o reparai. Parerea mea |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Andy_ACS |
![]()
|
@axabrt - societatea a evoluat, e normal sa nu ne nai dorim lucruri simple, e normal sa nu se mai produca lucruri care se repara cu sarma si patentul. Se cheama evolutie tehnologica.
Pe mine ma impresioneaza datele tehnice ale ansamblului motor-cutie, asa cum apar ele pe hartie. Performante, consum, cilindree. De asemenea cutia DSG e cu dublu ambreiaj si este un produs avangardist. Nu vad ce relevanta are faptul ca alte firma vand cu 14.000 (zici tu!) masini de 1.4 aspirate. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.979 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
oricum in curand vom avea cu totii motoare 1.4 T...maxim in 2-3 ani. E drept fiat are deja, opel va introduce din 2009 (au o masina in teste cu 1.4T), renault are deja. E o chestiune de timp, insa vor fi mai solicitate si nu ma astept sa tina sute de mii de km. M-as bucura ca printre noi sa fie si un posesor de 1.4 sau 1.6 turbo si sa ne impartaseasca opiniile.
Oricum cine a fost ieri la munte sau sta in bucuresti nu cred sa aibe prea mare nevoie de cinestie ce turbine... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
De acord, dar de la ce are omul nevoie pana la ce isi doreste e o cale destul de lunga. Si chiar daca zi de zi "nu ai unde sa ii dai" cand apuci putin drum calumea e fain (nu zic sa gonesti nebuneste, dar cateva reprize sunt placute).
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 08:12 |