Cumparare Solenza
![]() ![]() ![]() |
Cumparare Solenza
Danut 88 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Attached thumbnail(s) 22.05.2011_01.jpg ( Size: 1.84mb ) Number of downloads: 639 22.05.2011_002.jpg ( Size: 1.82mb ) Number of downloads: 649 22.05.2011_024.jpg ( Size: 1.63mb ) Number of downloads: 635 motor_peugeot_044.jpg ( Size: 1.79mb ) Number of downloads: 637 |
||
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|||
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
credema ca am dato peste tot cu vaselina si ulei pt a o proteja de rugina,i fac un bine parerea mea.
Danut 88 -esti sigur ca nai gasit solenza fara rugina la oale?mai cauta si sigur vei gasi fara urma de rugina si vei gasi si fara sa intre apa in ia,asta se intampla doar la unele daca vei cauta mai mult o sa gasesti una intro stare cat de cat buna spor la cumparare. |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Dar nu a zis cineva ca nu-i faci bine,doar ca sunt foarte multi care nu fac acest lucru si in fond au dreptate,nu e normal pentru o masina din ultimul deceniu
This post has been edited by vallyyy: 10 Mar 2012, 23:30 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Acum nu stiu sigur daca la cele pe care le-am vazut intra apa sau nu, dar din ce am citit pe net exista riscul sa intre, iar rugina la oale au toate care le-am vazut. M-ai caut ca poate imi pica una care sa arate bine, pret bun si sa-i repar oalele.
This post has been edited by Danut 88: 10 Mar 2012, 23:44 |
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(donlucyan @ 10 Mar 2012, 22:17) Good poit! ![]() DSC06097.JPG ( Size: 736.38k ) Number of downloads: 627 DSC06098.JPG ( Size: 606.97k ) Number of downloads: 267 DSC06099.JPG ( Size: 671.48k ) Number of downloads: 260 DSC06100.JPG ( Size: 657.3k ) Number of downloads: 260 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 10 Mar 2012, 22:08) Sper sa nu te superi de ce voi zice : Aranjeaza aripa stanga caci handicapatii de la service-ul care au reparat-o nu au putut,asa se intampla toata in tara asta,meseriasii lu' peste.....slabesti putin suruburile care tin aripa si o mai apropii putin de capota Ai dreptate,a fost lovita usor in aripa stanga,dar am tot amanat interventia respectiva pentru ca vreau sa-i revopsesc capota motor(problema clasica deja la metalizate,lac exfoliat in doua puncte mici plus ceva urme de pietre). |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
COSMIN-uau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.324 Joined: 14 April 10 From: Pitesti ![]() |
eu mam hotarat sa vand confortul meu si sa trec la o scala ca astia anunta caldura mare
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- AG-20-UAU
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ti-ai gasit prost momentu', trebuia sa o dai pe a ta in iarna, ca acum daca da caldura n'o mai ia nimeni, sau ii scade mult pretul.
This post has been edited by argon: 18 Mar 2012, 22:02 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
Salut,care stiti o Solenza de preferinta model Scala, de vanzare,de preferinta in zona de sud a tarii.Am un prieten,care satul de costurile de intretinere mult prea mari generate de Skoda Octavia,folosita zi de zi 70 km s-a hotarat sa investeasca in jur de 2000 euro intr-o Solniza full,strict pentru naveta (carburantu` ii este decontat,nu si intretinerea)
P.S:Sa fie bine ingrijita. |
--------------------
dacia
solenza
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pe bursa ai incercat??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andrei87grs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 280 Joined: 1 November 10 ![]() |
eu sunt de parere ca supernovele au probleme la oale...la solenza nu e des intalnita aceasta prolema
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003/SCALA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(neacsugabrie @ 2 Apr 2012, 18:18) Salut,care stiti o Solenza de preferinta model Scala, de vanzare,de preferinta in zona de sud a tarii.Am un prieten,care satul de costurile de intretinere mult prea mari generate de Skoda Octavia,folosita zi de zi 70 km s-a hotarat sa investeasca in jur de 2000 euro intr-o Solniza full,strict pentru naveta (carburantu` ii este decontat,nu si intretinerea) P.S:Sa fie bine ingrijita. E in Constanta una. Cica un singur proprietar si 100 000 de km. Desi nu cred ca sunt reali acei km. A mea are 90 000, iar volanul arata impecabil. Edit: am uitat: 2300 de euro vrea. This post has been edited by Iulikk: 2 Apr 2012, 20:42 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Daca cumpara solenza scapa de cateva probleme tehnice mai grave, adica problema cu axul volan, cu rugina de la aripi, praguri si oale, cu plouatul in ea, si inca cateva. Plus de asta diferenta de pret dintre ele nu mai este atat de mare cum era acum 3-4-5 ani, drept urmare pentru cateva sute de iepuroi, iei solenza.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
sa dai 2300 pe o scala nu se merita.un vecin a cumparat una cu 65 de mil saptamana trecuta,dar i dau lecti la cum arata a mea si merge fata de solenza lui.
acum vreo 3 zile am mers cu solenza lui sincer sa fiu parca nu e nici o diferenta,decat ca stai asa de bine in scaunele alea de numi venea sa ma dau jos. Si problemele scrise de maskatu care le are o supernova eu sincer sa fiu nu mai stiu daca le-am intalnit.s-au parca vreo 2 puncte de rugina pe aripa de spate stanga ,si stanga fata care le-am repat .cam atat. dar decat sa dai 2300 pe o solenza nu mai bine mai pui ceva si cumperi un logan?eu asa as face.si este superior solentei si supernovei. sau de ce nu alta masina in bani astia? reno megan 98-99 an.asa ma sunase unu ca daca dau supernova la un schimb cu un cielo din 98 ,iam spus dute domle si canta la alta masa ca nu dau mere pe pere si plus de asta este si mai batran si consuma ca un tractor.si nu avea decat servo fata de a mea. deci intai cautati alte masina in bani astia decat sa dati 95de mil pe solenza. This post has been edited by donlucyan: 3 Apr 2012, 08:39 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Nu stiu daca merita 2300 de euro o solenza scala care mai e si din 2003-2004, deci foarte veche pentru o dacie.
Eu tocmai am dat-o pe a mea si umblu sa imi cumpar un renault laguna 1 care, cu tot cu inmatriculare, ma va duce mai putin de atat. Desigur, balena de laguna nu e potrivita pentru oras (unde nici nu o s-o folosesc prea des), dar in rest masina e superioara din orice punct de vedere solenzei si preturile sunt chiar atragatoare. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
QUOTE(andri1940 @ 3 Apr 2012, 10:03) Nu stiu daca merita 2300 de euro o solenza scala care mai e si din 2003-2004, deci foarte veche pentru o dacie. Eu tocmai am dat-o pe a mea si umblu sa imi cumpar un renault laguna 1 care, cu tot cu inmatriculare, ma va duce mai putin de atat. Desigur, balena de laguna nu e potrivita pentru oras (unde nici nu o s-o folosesc prea des), dar in rest masina e superioara din orice punct de vedere solenzei si preturile sunt chiar atragatoare. Sa i-o dau pe a mea?! mi-a oferit 2100e,Scala 2003,verde cameleon,115.000 km,consumabile schimbate,planetara dreapta noua,nu o laud dar ,functioneaza impecabil.Dupa ce a mers cu a mea s-a hotarat .A fost duminica la pitesti in targ,era unu`cu o Scala care la prima vedere arata bine,70000 km ![]() Daca o vand pe a mea ce sa-mi iau in loc,ca-i criza si nu-mi permit o alta investitie? |
--------------------
dacia
solenza
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Voi va mai uitati la volan,pedale si schimbator in vremurile astea,toate astea se schimba pe bani putini
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
nu este chiar asa
uite,eu am luat masina la 80k arata bine interior,exterior,pedale,volan,tapiterie,etc in mai putin de 90k(de cand este la mine),pedalele,sunt tocite rau,eu am un stil ciudat,nu ridic piciorul de pe pedala,il mut,stanga,dreapata si pedala se freaca de pantof,deci,,,,se toceste Volanul,era beton Intr-o zi ma apuca curatenia in interior,(parca am mai scris asta) si am sters bordul,volanul,cam tot ce este plastic ,cu servetele umede,Am facut treaba asta de doua ori,a treia oara am vazut ca volanul incepe sa se exfolieze de la acele servetele,Acum am husa,si volan urat ![]() Bun, acum nu spun ca acea masina are 70 sau 170k,spun doar ca se poate Si da ,si eu cred acum ca 2300 de euro sunt cam multi pentru o solenza,cu toate ca eu sunt super multumit.Dar sa nu spui ca mai pui putin si iei un logan. Si pe mine ma duce gandul la un logan,dar,unul bun ,nu il gasesti la bani putini,Pe cand la 2300 gasesti o solenza buna Bafta si multi km |
--------------------
...
scala
.....
- ........
|
|
donlucyan |
![]()
|
pai daca mai pui cam 1000 de euro si cu 2300 deja ai 3300 euro si gasesti foarte multe loganuri la bani astia si foarte bune.
dar cu 3300 e deja imi pot cumpara o straineza si va fi si mai buna. -eu asa am facut ,am vrut sa-mi cumpar un logan la vreo 3500 e si am mai strans bani si am ajuns la concluzia de ce nu o straineza?si am cumparat un opel vectra B din 2005 full la 5900e .si sunt sigur ca este peste un logan nou full. This post has been edited by donlucyan: 3 Apr 2012, 14:09 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
QUOTE(shake @ 3 Apr 2012, 11:55) QUOTE(donlucyan @ 3 Apr 2012, 14:03) pai daca mai pui cam 1000 de euro si cu 2300 deja ai 3300 euro si gasesti foarte multe loganuri la bani astia si foarte bune. dar cu 3300 e deja imi pot cumpara o straineza si va fi si mai buna. -eu asa am facut ,am vrut sa-mi cumpar un logan la vreo 3500 e si am mai strans bani si am ajuns la concluzia de ce nu o straineza?si am cumparat un opel vectra B din 2005 full la 5900e .si sunt sigur ca este peste un logan nou full. Felicitari dar deja esti la alta clasa.Noi vorbeam strict de masini la 2000 e,cu 5900 cumpar 3 solnize sa moara dujmanii mei na ![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si mie imi zicea un destept sa o dau pe a mea cu 1000-1200 ca nu are aer. Decat sa o dau la banii astia, mai bine o fac bucati cu mana mea si scot mai mult.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
donlucyan |
![]()
|
stiu ca deja sunt la alta clasa.un 1800e face o solenza hai 1900 maxim mai mult nu cred ca merita.oricum ca masina este foarte buna nu ai ce sa i ceri.fata de alte vechituri ec golf 3,opel astra f care se vinde cam la alelasi pret ca solenza .
-ala care tia zis sa o dai cu atat ori e nebun ori e prost.poi daca o solenza se da cu 1200 o supernova cu cat se mai da cu 600e? ![]() This post has been edited by donlucyan: 3 Apr 2012, 14:24 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai daca te uiti pe a doua pagina, vei vedea ca am scazut pretul, in jur de 1800. Chiar daca nu are aer, eu zic ca se compenseaza prin starea tehnica si estetica.
This post has been edited by cristio_79: 3 Apr 2012, 14:30 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Eu am dat-o pe a mea cu 1400 euro, in conditiile in care avea esapament nou cap coada, ambreiaj ca nou, planetare schimbate, amortizoare schimbate. Ce-i drept, aerul conditionat nu mai mergea si aici a trebuit sa las la pret, era radiatorul AC fisurat
Cam asa merge piata, pana in 1700-1800 de euro. Oricum m-a servit prea bine cat timp am avut-o. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Ca sa cumperi o solenza trebuie sa te hotarasti intai daca esti bogat sau sarac.Baiatul care mai devreme zicea ca isi ia laguna 1, clar este o persoana care are multi bani de bagat in masini, cei care ziceau de vectra sau alte nemtisme deasemeni sunt oameni carora nu le este greu sa dea, in caz de necesitate, 2000 de lei sau mai mult pe o piesa a masinii sale precum un calculator de injectie, un ambreiaj (cum are mondeo, foarte scump) etc.Mie daca mi se strica o piesa de 2000 de lei la masina o trag pe dreapta si o dezmembrez.Din fericire Solenza nu are nici o piesa care sa coste atat inafara de motor si cutie dar care se gasesc foarte ieftine la dezmembrari.Sigur o sa sariti pe mine sa-mi spuneti ca o bucsa de astra e 3 lei, dar unitatea de injectie costa 5200 de lei la motorul de 1,6 sau 1,4 vo spun sigur sau 2500 de lei reparatia, ca un pivot de Frontera e 10 lei, dar o turbina e 5000 de lei noua si 1300 de lei reparata, si pe asta o stiu sigur, o bujie pentru alfa romeo cu motoare t.Spark e 120 de lei si are 8!!!!etc.Sunt sarac si nu imi permit sa imi cumpar siguranta si confortul si deaceea merg cu o solenza, daca ai bani nu te uita la ei si da-i pe confort si siguranta daca nu ai bani nu mai asculta balivernele de aici cu "mai pune nu stiu cat","mai bine un opel mai vechi" etc. si i-ati o solenza care are costuri de intretinere si consum extrem de mici si un motor foarte fiabil.Cat despre dacia ta cu motorul conceput in anii 70...las-o sa se odihneasca, e batrana si te lasa cnd iti este viata mai draga!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
COSMIN-uau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.324 Joined: 14 April 10 From: Pitesti ![]() |
idem cea mai mare dreptate
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- AG-20-UAU
|
|
ngabyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 24 July 10 From: Milano City ![]() |
QUOTE(aluibasarabeanu @ 5 Apr 2012, 22:13) Ca sa cumperi o solenza trebuie sa te hotarasti intai daca esti bogat sau sarac.Baiatul care mai devreme zicea ca isi ia laguna 1, clar este o persoana care are multi bani de bagat in masini, cei care ziceau de vectra sau alte nemtisme deasemeni sunt oameni carora nu le este greu sa dea, in caz de necesitate, 2000 de lei sau mai mult pe o piesa a masinii sale precum un calculator de injectie, un ambreiaj (cum are mondeo, foarte scump) etc.Mie daca mi se strica o piesa de 2000 de lei la masina o trag pe dreapta si o dezmembrez.Din fericire Solenza nu are nici o piesa care sa coste atat inafara de motor si cutie dar care se gasesc foarte ieftine la dezmembrari.Sigur o sa sariti pe mine sa-mi spuneti ca o bucsa de astra e 3 lei, dar unitatea de injectie costa 5200 de lei la motorul de 1,6 sau 1,4 vo spun sigur sau 2500 de lei reparatia, ca un pivot de Frontera e 10 lei, dar o turbina e 5000 de lei noua si 1300 de lei reparata, si pe asta o stiu sigur, o bujie pentru alfa romeo cu motoare t.Spark e 120 de lei si are 8!!!!etc.Sunt sarac si nu imi permit sa imi cumpar siguranta si confortul si deaceea merg cu o solenza, daca ai bani nu te uita la ei si da-i pe confort si siguranta daca nu ai bani nu mai asculta balivernele de aici cu "mai pune nu stiu cat","mai bine un opel mai vechi" etc. si i-ati o solenza care are costuri de intretinere si consum extrem de mici si un motor foarte fiabil.Cat despre dacia ta cu motorul conceput in anii 70...las-o sa se odihneasca, e batrana si te lasa cnd iti este viata mai draga!!! Bravo ca bine ai zis! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
- IL 50 GAB Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 21:12 |