Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A tshpea tentativa, de data asta simt ca-i cu noroc.
![]() wp_ss_20141213_0001.jpg ( Size: 76.23k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Hai noroc!
Eu am trecut de 16 luni. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am 7 ani de când le-am redus până la doar a mă prosti de revelion sau alte sindrofii și 40 de luni de când n-am mai fumat decât eventual pasiv.
Așa că se poate. Doamne ajută! This post has been edited by DragosP: 13 Dec 2014, 20:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Felicitari!
Am ajuns sa cred ca renuntarea la fumat e cea mai mare provocare a vietii mele. Acum stiu ca am reusit, ceea ce-mi da un sentiment fantastic de implinire. Banuiesc ca doar drogatii scapati de adictie pot experimenta sentimentul asta de eliberare. De mare ajutor mi-a fost cartea lui Allen Carr, fara ea n-as fi avut nicio sansa. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am 7 ani si 8 luni de cand m-am lasat brusc (de la doua pachete pe zi). Am mai fumat o tigara dupa vreo 3 ani sa vad daca imi mai place. Si moamaaa..ce mi-a placut.
![]() This post has been edited by Dan73: 13 Dec 2014, 20:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Manuele, vei experimenta o satisfactie si un sentiment de implinire net superioare cind te vei lasa de femei. Ambitie ai.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Te cred pe cuvant, nenea! Nu ma pun io cu experienta matale!
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 13 Dec 2014, 20:35) Felicitari! Am ajuns sa cred ca renuntarea la fumat e cea mai mare provocare a vietii mele. Acum stiu ca am reusit, ceea ce-mi da un sentiment fantastic de implinire. Banuiesc ca doar drogatii scapati de adictie pot experimenta sentimentul asta de eliberare. De mare ajutor mi-a fost cartea lui Allen Carr, fara ea n-as fi avut nicio sansa. Ei hai, ca in curand scapi si de Basescu, alta provocare, dar cred ca o sa fie pentru o scurta perioada, cam cum ai facut si cu tigarile pana acum. ![]() Tre sa-ti trimit inapoi tigara aia electronica, inca o am printr-un sertar al biroului. Eu m-am lasat atunci, cand m-am lasat. Se fac vreo cinci ani la anu' prin februarie. Cu cartea aia nu stiu ce sa zic, eu am citit un o treime din ea pana sa ma las cu cateva luni si nici pana in ziua de azi nu am mai terminat-o. Legat de ce zice Dan, cred ca depinde de la caz la caz, daca poti sa le reduci treptat sau nu. Cum si daca poti sa fumezi din cand in cand, la ocazii, precum tizul. Eu stiu ca NU POT. Nu puteam nici sa le reduc, desi nu fumam chiar cine stie cat, cam un pachet pe zi. Nu puteam si nici nu vreau sa ma gandesc ca pot sa fumez la ocazii. Pentru ca stiu ca ma voi trezi doua zile mai tarziu cu pachetu' in buzunar si cu tigara in coltu' gurii. Prefer sa evit chiar si acum sa aprind o tigara. Odata cu timpul mi-a disparut aproape total pofta aia care ramane si dupa ani ascunsa intr-un colt al mintii. N-am mai balit, nici treaz nici beat, la o tigara. Am avut ocazia in primul contract pe vapor sa fumez pe gratis vreo cinci luni, am petrecut multe seri in zona de fumatori a "crew bar"-ului pentru ca gasca care se formase in jurul unui grup de romani, era formata in mare parte din fumatori. Desi am fumat acolo pasiv la greu, nu am pus tigara in gura. Ma rog, cu o exceptie, dar nu era cu tutun. Era pacat sa nu incerc macar o data marfa din Jamaica. Si prin tara, tot cam asa, daca stau sa ma gandesc cred ca pot numara pe degetele unei maini de cate ori am tras niste iarba la cateva ocazii. Ultima oara acum cateva luni bune, prin vara. Chiar daca au trecut niste ani, chiar multi, de cand le-am lasat, tot consider ca e "work in progress" cu lasatul asta. Ma straduiesc sa nu cad iar vreodata, prada poftei si sa ma reapuc. D-aia prefer sa iau mult prea in serios chestia asta, decat sa ma prostesc azi, maine, si poimaine sa fug sa cumpar. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 13 Dec 2014, 21:01) Manuele, vei experimenta o satisfactie si un sentiment de implinire net superioare cind te vei lasa de femei. Ambitie ai. Zi matale. puteai s-o indoi la tinerete? Asa ca, daca inevitabilul tot il prinde din urma, de ce sa se grabeasca sa se lase de femei? In plus, nu dauneaza grav sanatatii. ![]() This post has been edited by Dan73: 13 Dec 2014, 21:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Manuel |
![]()
|
Partea cu "prosteala" e cea mai periculoasa, asa m-am reapucat eu acum vreo 3 ani dupa aproape 4 luni de abstinenta. O singura tigara m-a refacut dependent. Acum stiu si n-o sa mai repet greseala. Nici cu redusul nu merge, le reduceam de regula dupa o tentativa esuata de a renunta definitiv, ma tineam o zi - doua, dupa care fumam mai mult.
Termina de citit cartea aia, tu inca mai ai creierul spalat dupa 5 ani de abstinenta. ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu sau fara carte, tot ramai cu ceva dupa fumat. Se zice ca tre sa treaca macar atatia ani cat ai fumat, de cand te-ai lasat, ca sa uiti aproape tot. Eu am noroc ca n-am fumat chiar mult, daca stau sa ma gandesc sunt in jur de opt ani. Mai serios, sa fie vreo sapte, primul an era mai mult prosteala pauzelor din liceu. Acum am aproape cinci de cand le-am lasat, deci mai am un pic.
Iti urez succes, de data asta sper sa le lasi de tot! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Manuel |
![]()
|
Ideea nu e sa uiti, dimpotriva, sa-ti amintesti mereu cat de cretin ai fost otravaindu-te singur atatia ani. Daca te gandesti ca ai renuntat la ceva bun si placut, o sa ai pareri de rau toata viata si o sa fii mereu vulnerabil.
ps Nu ma dau io destept, ideile astea nu-mi apartin ci le-am descoperit citind cartea. Multumesc! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai sugari pe aici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
Manuel |
![]()
|
Nici lui badia nu i-au trebuit carti sa se lase de femei dar asta nu inseamna ca iti dau dreptate.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Barbata-meu s-a lasat fara carti si lozinci intr-o buna zi..Si tocmai isi luase 4 pachete in ziua aia.Are 13 ani fara fum.Decat pasiv ca io n-am de gand sa ma las dup-o viata de fumuri.Dar eu nu fumez in casa ,ca sa nu chinui animalele,ci doar atunci cand am musafiri.In rest le sudez pe unde umblu..Fratele meu n-a fumat vreodata da' nevasta-sa da..Se pare ca suntem nevricoase,femeile in general,rau..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu pot da sfaturi, ca am doar o experienta la activ, dar eu le-am lasat dintr-o data. Fara preaviz. Si doar instinctul de a duce tigara la gura mi-a dat ceva batai de cap. Si niste nervi, asa, cam doua saptamani. Apoi totul a fost mult mai usor.
Edit: Si m-am lasat mai mult pentru a-mi determina soata sa renunte. Da' nu mi-a reusit... ![]() This post has been edited by gabize: 14 Dec 2014, 08:59 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu inteleg cum puteți fuma prostia aia, de lasă un gust de parcă ți-a fătat mâțu' în gură.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 14 Dec 2014, 14:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
Cam asa.
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gabize |
![]()
|
Nu e cam devreme???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Fac si io in curand (adica peste vreo luna) 8 ani de cand n-am mai fumat. M-am lasat deodata, fara carte si fara electronica.
A fost greu. Foarte greu! Are dreptate colegul de-a zis cu ambitia de catar. Pe mine asta m-a motivat cel mai mult: e mai tare tigara decat mine? Se vede treaba ca nu. Ca sa nu mai spun ca la vreo 3-4 saptamani de cand m-am lasat am avut un necaz mare de tot... Parea scuza perfecta sa ma reapuc, da' la cat sunt de capos... pur si simplu m-am ambitionat si mai tare. Dar e greu. Cine zice ca-i usor nu e fumator in adevaratul sens al cuvantului. This post has been edited by kum: 14 Dec 2014, 23:35 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa mor daca ii inteleg pe cei care se plang ...
Frate, vrei sa te lasi de fumat ? Te lasi de fumat si cu asta basta ... aduc, nu mai fumezi, e simplu ... functioneaza. La fel si cu slabitul ... vrei sa slabesti? NU mai manca mai mult decat ai nevoie! ce dracu e asa de greu? VREI, FACI ... simplu. This post has been edited by Liviu: 15 Dec 2014, 10:04 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Chiar ca simplu
![]() |
--------------------
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu este deloc simplu ! Daca asociezi fumatul cu relaxarea in conditii de stres, sa vezi cum nu te poti lasa asa cu una cu doua ! La fel si cu bulimia de stres !
Daca nu esti capabil sa rezolvi asta singur prin vointa, trebuie apelat fara rezerve la psihoterapia comportamentala, ca sa intelegi „mecanismul”, etc, samd. Majoritatea fumatorilor / obezilor care nu pot sa se lase de fumat sau sa slabeasca au tocmai problemele de mai sus. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:18 |