Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
![]() ![]() ![]() |
Cum sa ne lasam de fumat ?, Metode
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu unul cred că nu se lăsa toată lumea.
Fără o motivație solidă nu se lasă nimeni. Și da, e vorba și de dependență, dar să nu o comparăm totuși cu cea dată de droguri sau de alcool. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu nu ma lasam. Sau ma lasam de cit mai multe ori, ca acuma.
Sint tot felul de dependente. Uite, Markos nu se poate lasa de sculatul la prinz. This post has been edited by corbex: 15 Dec 2014, 10:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu am comparat tigara cu drogul. Am afirmat doar ca actioneza cumva similar substantele. Si asta sub rezerva ca am citit pe undeva.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 10:03) Sa mor daca ii inteleg pe cei care se plang ... Frate, vrei sa te lasi de fumat ? Te lasi de fumat si cu asta basta ... aduc, nu mai fumezi, e simplu ... functioneaza. La fel si cu slabitul ... vrei sa slabesti? NU mai manca mai mult decat ai nevoie! ce dracu e asa de greu? VREI, FACI ... simplu. Nu e chiar asa simplu. Depinde de organism mai degraba, mai mult decat de vointa. Unii dezvolta dependente mult mai puternice decat altii. Eu, dupa ce m-am lasat, am visat multa vreme ca fumez..pana pe la 3 ani dupa. ![]() La mine au fost hotaratoare doua chestiuni: asteptam sa nasca nevasta primul copil, fetita si incepuse sa ma trezeasca noaptea, pe la 2-3, nevoia de tutun, ceea ce m-a speriat grav. Dar usor nu a fost deloc si cred ca asta m-a si impiedicat sa ma reapuc: groaza de a nu mai trece prin perioada aia nasoala de vreo 2 luni de dupa. This post has been edited by Dan73: 15 Dec 2014, 11:26 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică motivația.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
L-a speriat perspectiva de a da ochii cu cele sfinte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu m-am lasat de fumat pentru ca pur si simplu nu am mai avut chef sa fumez ... si fumam de 11 ani, cate un pachet pe zi.
Am slabit pentru ca am vrut sa slabesc ... dupa o viata de suraponderal spre obez ... Si am facut asta brusc, pentru ca asa am vrut. Nu psihoterapie si alte c.acaturi. Repet .. daca VREI, FACI. Cine nu face inseamna ca nu vrea. This post has been edited by Liviu: 15 Dec 2014, 14:15 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am fost gras pentru ca nu mi-a pasat. Imediat ce mi-a pasat de aspectul asta, l-am corectat.
|
--------------------
.
.
|
|
kum |
![]()
|
Nenea Liviu, ce descrii matale acolo se traduce prin vointa. Unii nu o au. Sunt mai slabi, mai lasa-ma sa te las, mai... Ei stiu. Cert e ca nu toti VOR cu adevarat.
In aceasta chestiune te ajuta foarte mult aluatul din care esti plamadit. ![]() Pace voo! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
Aluatul bun iese din faina trei nule de triticum durum.
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2014, 14:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Dan73 |
![]()
|
@Liviu..pai tu cam excluzi existenta dependentei.
![]() Cercetatorii chinezi au stabilit ca factorul genetic influenteaza in proportie de 60% dependenta de droguri, alcool, tutun samd. ![]() This post has been edited by Dan73: 15 Dec 2014, 14:58 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
Tu crezi ca mi-a fost usor? Crezi ca nu simteam nevoia sa revin la obiceiurile cu pricina?
Revin la ce am spus mai sus ... daca VREI (cu adevarat, in sinea ta, pentru tine) poti sa faci orice, indiferent de cat de greu este. |
--------------------
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
La haleală nu prea se pune problema dependenței.
Poate doar a diverselor afecțiuni hormonale. La beutură și droguri nu prea merge numai cu voința. E principalul pilon al reușitei, dar trebuie ajutor medical. Mai ales la beutură unde sevrajul poate fi mortal. La fumat e DOAR voință. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Te tenteaza? Trei sferturi dintre cei care s-au lasat de mincat, s-au luat de baut. Fii prudent!
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2014, 15:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Normal, suma viciilor cică-i constantă. Depinde însă ce băutură.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 15:00) Tu crezi ca mi-a fost usor? Crezi ca nu simteam nevoia sa revin la obiceiurile cu pricina? Revin la ce am spus mai sus ... daca VREI (cu adevarat, in sinea ta, pentru tine) poti sa faci orice, indiferent de cat de greu este. Ok..si mie mi-a fost foarte greu, nu greu, dar asta nu inseamna ca il blamez pe ala care nu reuseste si nici nu as spune sigur ca nu a vrut cu adevarat. Poate la respectivul dependenta e mai puternica...io stiu ce gene are omu ![]() QUOTE(DragosP @ 15 Dec 2014, 15:05) Carlo C. Maley de la University of California, San Francisco ca si altii, pretind ca bacteriile pe care le caram in intestine ar produce niste neurotransmitatori (dopamina, serotonina) prin care ne cam manipuleaza obiceiurile alimentare. ![]() This post has been edited by Dan73: 15 Dec 2014, 15:24 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Liviu @ 15 Dec 2014, 16:19) 22Kg in 8-9 luni . apoi "bounce back" de 5 Kg in urmatoarele 8-9 luni ... apoi constant. In numere ... 104 -> 82 -> 87 Asta inseamna mult sport (bicla? ![]() ![]() |
--------------------
...
..
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, da'ce altitudini aveti voi, ca ma cam bagati la idei!...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
Tu esti mai maigret?
This post has been edited by corbex: 15 Dec 2014, 16:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
Treaba sta simplu (matematic chiar, daca scoatem coeficientul vointa din ecuatie): tu consumi X energie doar stand, la care se adauga Y per unitatea de miscare. Mancarea zilnica trebuie sa acopere un M = X + nY + Z , unde Z este necesarul de constructie in urma efortului (crestere musculara and shit).
In clipa cand bagi ca porcu' >> M nu poate rezulta decat un urs. Nu este alta cale. Organismul are mecanisme de compensare dar si alea por compensa doar intr-o fereastra de exces dupa care isi baga si el picioarele. La mine revenirea a fost pe motiv de servici ... multa treaba si mai putina miscare, pastrand nivelul de alimentate cu care ma obisnuisem (plus niste mici exagerari). Acum insa, ma apuc din nou de piscina si bicicleala. This post has been edited by Liviu: 15 Dec 2014, 17:09 |
--------------------
.
.
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
neumann |
![]()
|
"selectia naturala" sunt produsele alea din supermarket care au eticheta "bio"
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:27 |