1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.082 Joined: 11 February 04 ![]() |
Chitila
Teleorman Targu Mures Ploiesti Moeciu Iasi |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa sara in aer
![]() Bucurestii Sa sara in aer ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Feb 2009, 14:01 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
O viitoare mireasa merge la ginecolog pentru un control de rutina. Lipsindu-i cunostintele de anatomie masculina, isi ia inima in dinti si il intreaba pe medic:
- Ce e chestia aia care atarna intre picioarele logodnicului meu? Medicul ii explica: - Acela e un penis, domnisoara. Viitoarea mireasa, sfioasa, intreba din nou - Si chestia aia rosie din varful penisului? - Acela il numim capul penisului... Domnisoara, prinzand curaj, mai pune o intrebare: - Si chestiile alea rotunde ce-s cam la 35 de cm de capul penisului? Medicul, putin confuz, raspunde iritat: - Domnisoara, la logodnicul dumneavoastra nu stiu cum e, dar la mine alea-s deja bucile... This post has been edited by Marty: 17 Feb 2009, 14:52 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
În mijloc de noapte și de București, în mare liniște. Duba neagră vine cu farurile stinse. Oprește lângă o haită de dulăi care dau să urle, dar se abțin. Două arătări coboară și cercetează atent locul. Nimeni nu mișcă, nimeni nu latră. Oameni și câini își încordează auzul. Cu infinită grijă, arătarea mai mare se întoarce spre arătarea mai mică. Șoptește fără să-și miște buzele: „Veto, să descărcăm acilea". Brusc, simt pericolul, dar e prea târziu. (va urma)
* (urmare) Raport al Unității Antiteroriste din Domeniul Alimentar, fostă Sanitar-Veterinară. "În noaptea de, în jurul orei, pe raza tarabelor, Detașamentul 244 Obor a surprins în flagrant și capturat doi dealeri de brânză dați în urmărire internațională și județeană, după cum urmează: Coropișniță Gheorghe, 62 de ani, zis "Mielu", fără antecedente, și Coropișniță Elisaveta, idem, zisă "Țața", recidivistă – condamnată la cinci ani închisoare pentru contrabandă cu magiun. Asupra lor au fost depistate 120 kilograme substanță halucinogen-culinară (urdă), 3 doze caș la putină și 8.421 grame tărâță – utilizate de traficanți ca precursor pentru borș. Elementele infracționale au opus rezistență verbală, susținând că transportul era pentru consum personal. Transportul a fost confiscat și urmează a fi neutralizat în poligonul Matache Măcelaru. În urma cercetărilor a rezultat că gruparea Coropișniță face parte din mafia lactatelor din comuna Gărăgău, controlată de Sapă "Sile" Vasile. Acesta pretinde și primește de la lumea interlopă sătească diferite sume de bani pentru a executa în laboratoarele proprii operațiuni de mulgere și sinteză a laptelui. De asemenea, dispune de aparatura necesară pentru afumare și smântânire ilegală. Din păcate, operațiunile de monitorizare pe tehnică n-au dat rezultate: Sapă nu și-a tras niciodată telefon, n-a auzit în viața lui de e-mail, comunicând la distanță numai prin sunete emise din fluier de os". * Lipit de zid, în dosul halelor, țăranul își pândește victima. O vede cum se apropie, scurgându-se pe stradă. Urmele sevrajului i se cunosc de la 100 de pași: bale la gură, privire goală. E pradă sigură: de trei ori a fost la dezintoxicare și de fiecare dată a sărit gardul, aruncându-se în brațele primului dealer. La ultima internare și-a atacat medicul, vârându-i tratamentul pe gât. Scena a fost oribilă: medicul era să moară sufocat cu iaurtul cu fructe. Narcomana ajunge mai mult moartă decât vie. - Ce-ți dau? - De oaie. Da mai fără sare. Țăranul vâră mâna sub cojoc. Scoate doza, înhață banii. Marfa e din ce în ce mai scumpă: de când nevastă-sa înfundă Jilava pentru cultivare de caise în vederea compotului, trebuie să se descurce singur. A fost prinsă cu două borcane. Mascații au lățit-o între tarabe. I-au dat zece ani de fiecare borcan. Își șterge o lacrimă și privește spre nepotu Marinică. Șade în căruță, cu fețișoara aia nevinovată. Are trei anișori, da deja știe să zică "Nu-i brânza mea, nene mascatule. A lăsat-o aci un domn de la oraș". Pentru el muncește, pentru el riscă totul. Când va strânge întreaga Sumă, îi va zice: "Na! Să nu treci prin ce-am pătimit io cu mă-ta mare. Du-te de-ți scoate certificat european de producător". de la Ionut GURGU |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
hai bre marty, nu intelegi?
e simplu, unele glume nu e pentru muritorii de rand... ![]() ca noi... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
sinaxis |
![]()
|
Continuarea in documentarul Food, Inc.
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca alea sunt bancuri, eu sunt Iisus reincarnat!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sinaxis |
![]()
|
Tocmai, viata noastra devine pe zi ce trece un banc din ce in ce mai prost! Umorul englezesc devenit cotidian...
|
--------------------
tohan
stas
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
amintiri din viitor????
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
apostolul sinaxis
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Aduceti berea!!!
![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 18 Feb 2009, 21:10 Attached thumbnail(s) desfacator.jpg ( Size: 19.42k ) Number of downloads: 1448 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Marty |
![]()
|
La 3 dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotu, cand deschide usa,sta unu' zambind:
- Ce vrei mah, e ora 3 dimineata!! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?! - Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai unu, cica vrea sa-l imping. Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige: - Bah unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() This post has been edited by vladrehau: 18 Feb 2009, 13:37 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Datorita crizei economice mondiale,
Renault a anuntat concedierea a 2000 de angajati; Ford a anuntat concedierea a 3000 de angajati; Opel a anuntat concedierea a 4000 de angajati; Pentru a se alinia acestui trend, Toyota a anuntat scoaterea din priza a 100 de roboti. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Doi tineri stateau pe o banca. Dupa o ora de liniste, baiatul se decide
sa rupa tacerea: - Nu vrei sa mergem la mine în apartament? - Nu aveam de gînd, însa m-ai convins. * Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a alcool: - Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata! - Da, am, raspunde sotul, micul dejun! *Un cuplu foarte batrîn îsi serbeaza cea de-a 75-a aniversare a casatoriei. La un moment dat, sotul îi spune sotiei: - Draga, vreau sa te întreb ceva: dintotdeauna m-a framîntat faptul ca cel de-al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 75 de ani, trebuie sa stiu: a avut el un alt tata? Sotia se uita la el si marturiseste: - Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata. - Si poti sa-mi spui cine a fost? - Tu! * Un rabin a slujit la Templu timp de 20 de ani. Ca sã-l rasplãteascã, comunitatea îl trimise într-o excursie în Hawaii. Cînd ajunse în camera de hotel, o tînãrã foarte frumoasã ºi goalã stãtea întinsã în pat. Revoltat, pune mîna pe telefon ºi sunã acasã: - Nu aveti pic de respect pentru poziþia mea? Sînt rabin. Asta e o dovadã crasã de nesimþire ºi lipsã de respect! Auzind acestea, tînãra, ruºinatã, începu sã se îmbrace. Dupã ce terminat de vorbit la telefon, rabinul i se adresã: - Tu unde pleci? Nu pe tine sînt supãrat! |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=497935&postcount=75) eu momentat nu ma ocup de acvaristica pt k am capacitate dar de al anu o sa fie ceva mai serios k ma mut si la casa is o sa am si lok ... ma rog momentat am o femele de guppy +parteneru kre truie cumparat duminica din obor k celalalt o fugitadik o sarit in acvariu plante nu am urmeaza sa cumpar duminica.............acvari meu este mai mik are vre-o 10 l il fol pt ca vreau sa fac niste incrucisari ..sa scot niste exemplare ami klumea ksa am cu ce popula acvariu pe care sper sa mi-l cumpar......am acup de acvaristica de 3 ani aproape dar nu a fost ceva permanent asa ca nu ma pricep yo foarte mult adika nu am yo ffff multe informatii da am kt sa am descurk nuami k nu stiu absolut nimik despre boli ce pot surveni al guppy un site mi-ar fi ff de folos ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Sa-mi fac griji pentru scrisul infect sau pentru dezordinea ideilor descrise.
Bine ca userul nu e de pe forumul asta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ma "doare" ochii de la asemenea opere literare.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
![]() - ai venit dimineata beat, nu am spus nimic - ai spart usa, nu am spus nimic, se intimpla - ai facut-o pe mama ta curva, na, erai beat, se intimpla - m-ai facut poponar, nu am spus nimic doar erai beat ... ei dar cind te-ai cenzurat pe masa din bucatarie, ai bagat 3 scobitori in el si ai spus `asta e ariciul meu si de azi sta cu noi!` a fost prea de tot. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 18 Feb 2009, 21:12) QUOTE(http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=497935&postcount=75) eu momentat nu ma ocup de acvaristica pt k am capacitate dar de al anu o sa fie ceva mai serios k ma mut si la casa is o sa am si lok ... ma rog momentat am o femele de guppy +parteneru kre truie cumparat duminica din obor k celalalt o fugitadik o sarit in acvariu plante nu am urmeaza sa cumpar duminica.............acvari meu este mai mik are vre-o 10 l il fol pt ca vreau sa fac niste incrucisari ..sa scot niste exemplare ami klumea ksa am cu ce popula acvariu pe care sper sa mi-l cumpar......am acup de acvaristica de 3 ani aproape dar nu a fost ceva permanent asa ca nu ma pricep yo foarte mult adika nu am yo ffff multe informatii da am kt sa am descurk nuami k nu stiu absolut nimik despre boli ce pot surveni al guppy un site mi-ar fi ff de folos ![]() ![]() ![]() traducere: Eu momentan nu ma ocup de acvaristica pentru ca am (examen de) capacitate, dar de la anul o sa fie ceva mai serios pentru ca ma mut, si la casa o a sa am si loc... ma rog, momentan am o femela de guppy (aici sincer nu ma pricep ![]() ![]() Acu' inteleg de ce isi fac copiii astia atatea griji cand vine capacitatea ![]() This post has been edited by Marius97fer: 18 Feb 2009, 23:16 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
“Cnofrom uuni stduiu al ueni univrestțiăi elgenze, nu cotnzeaă în ce ornide se alfă lirteele îtnr-un cuvnît, signruul lrucu ipmotarnt e ca pirma și utlima lirteă să fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vriaște comlpetă și tot o vei ptuea ctii frăă prbeolme. Atsa e din cuzaă că nu ciitm feicare lteiră, ci cvînutul ca un îrtneg.”
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Totusi, in primele decenii ale mileniului I, deci cu mult inaintea studiului facut de englezi, romanii veniti in incursiune pe frumoasele plaiuri ale Daciei, nu au inteles ce inseamna cuvantul "Alupigus", care li se striga cu multa sarguinta, de catre populatia autohtona ascunsa printre stanci.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Fotrae interteansa porsaeta lui vricoats, nu pera e bnac dar e instnereat, o giassem si eu pe udnvea.
( nu prea pot citi ) Traducere: Foarte interesanta postarea lui victoras, nu prea e banc dar e interesant, o gasisem si eu pe undeva. This post has been edited by logan1.5dci: 19 Feb 2009, 09:41 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Așa ceva ai găsit?
”Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg." E umioitare cpatcitetea ceireiului uamn de a rentositcui detale. -> mesajul asta chiar merita trimis la toti (exclus analfabetilor) ” |
--------------------
.
.
.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:41 |