1 banc
![]() ![]() ![]() |
1 banc
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am io o afinitate vis-a-vis de absolventii astia de profesionala de zboara avioane, in special ii iubesc nespus pe infatuatii de la noi care au pretentii sa-i apelezi NEAPARAT cu prefixul "CHEPTEN".
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce vrei mă ... au ajuns "oameni", nu ca tine că ai grijă de avioanele lor (că parcă asta faci) ... nu contează că e de 10.000 de ori mai complicat decât să miști niște manșe ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Aș cam lua apărarea piloților, da' îmi aduc aminte cum se văita vânătorul iovan pe la tv că i-au micșorat pensia, și constat că n-are rost...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai linistit ca nici ei n-au viata usoara. Da' totusi...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 6 Dec 2010, 21:04) Aș cam lua apărarea piloților, da' îmi aduc aminte cum se văita vânătorul iovan pe la tv că i-au micșorat pensia, și constat că n-are rost... ![]() QUOTE(Marty @ 6 Dec 2010, 21:06) Nu am zis că au viață ușoară, dar sunt alții cu meserii cu mult mai grele/periculoase ca ei ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Marty |
![]()
|
Intr-o companie aviatica nu prea putem trai unii fara altii, oricum am face. Chiar daca tehnicu' ar cutita zboru' 24/7, zboru' desconsidera tehnicu' si-i considera incapabili, operationalu' ar omori pe toata lumea si toti ar comite crime cu premeditare pe la contabilitate.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu amănunte, dar e nașpa când, ca pilot, preiei de la mecanic avionul pe bază de semnătură, faci (sau nu) o inspecție vizuală (în limita timpului) și apoi de asta atârnă viața ta și a altor sute de oameni. Dacă mai e și un război tacit între departamente, plus o lipsă de neîncredere, e greu...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Marty |
![]()
|
Inspectiile vizuale si functionale se fac no matter what! Rica intre departamente este o chestie naturala indiferent de tara sau continent.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Așa e și la vapor, între ofițerii de punte și mecanici... Totuși când nu's români, e mai bine, cel puțin pentru mine.
------------ da, lipsă de încredere, my bad. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Dec 2010, 20:59) Am io o afinitate vis-a-vis de absolventii astia de profesionala de zboara avioane, in special ii iubesc nespus pe infatuatii de la noi care au pretentii sa-i apelezi NEAPARAT cu prefixul "CHEPTEN". Sa-i vedeti p-aia de la politia de frontiera (ma refer la navalisti). Aia nu se scot din "cheptan" ![]() Intr-o iesire de 7-8 ore cred ca am auzit sute de replici cu "cheptan", si vorbeau serios si in modul curent asa, nu faceau bascalie... ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Baaaaaaaaaa ... terminati odata cu "bancurile" astea ca ma k..k pe mine de "ras"
![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Dec 2010, 20:59) Am io o afinitate vis-a-vis de absolventii astia de profesionala de zboara avioane, in special ii iubesc nespus pe infatuatii de la noi care au pretentii sa-i apelezi NEAPARAT cu prefixul "CHEPTEN". Da' citeaza-le si tu din Vacanta Mare: "Capitan, ca pirat era altu' ", sa vezi cat rezista |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
Bula se intalneste cu un prieten care il intreaba:
- Bula, ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii. - Nu asta am intrebat. Ce i-a lipsit? - Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala. - Bula, de ce a murit? - A fost la noi, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi. A cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Ce ghinion! Si ce-ati facut? - Macaroane . |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
QUOTE(yoncv @ 6 Dec 2010, 14:36) Zi obisnuita de lucru (in brand-uri): Te trezesti, Nokia, Colgate, Nesscafe, Hochland, Orbit, Renault, Compaq, Epson, Nokia, Nokia. McDonalds, Coca-Cola, Orbit. Compaq, Epson, Nokia, Nokia. Renault. Tuborg. Tuborg-Tuborg-Tuborg-Tuborg. Nokia... Nokia. Durex-Durex. Colgate. Te culci. Varianta mea: (incerc sa) ma trezesc, Sagem, Ajona, cafea fara gust, Cabernet, nu am orbit, inca, Duster, qingwa, futaba, Sagem, Inxia, qungaoba, Duster. Cabernet, visinata, Silva, Silva neagra, Ursus neagra, caciula neagra...Sagem, de foame. Sunca, muraturi, Love-plus. Ma culc, pe unde apuc. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Dedicatie pentru @kum (da am impresia ca'l stie
![]() Un tintar si o musca se ciocnesc in aer. Cum sint ei ametiti de lovitura, musca il intreaba pe tintar: - Ce fai ma ? La care tintarul raspunde: - Mut fushte! |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
derski |
![]()
|
tepuit in perioada de garantie Group: Members Posts: 43 Joined: 30 January 10 ![]() |
Un tigan nimereste la ginecolog si cum il vede ginecologul ii zice:
- Tigane ai dat limbi aseara. Asta uimit! "Moama ce doctor!" - Hasa e! Cum tzai dat seama mancatias? - Ai cakat pe barba. |
--------------------
dacia
sandero
2008
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Toate ca toate. Dar pe asta il spuneam prin generala. Si era cu nodul de la cravata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Lasati-l ma pe manta in pace, ca-si face bine treaba...
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
scrisoare de la mosu!
de apreciat modul sincer si afectuos prin care isi cere scuze pentru indisponibilitatea din acest an ![]() draga mosului angajat, iti spun clar si raspicat; am primit scrisoarea ta, dar m-am sters la cur cu ea, si ma pis pe ce-ti doresti,nici in vis n-ai sa primesti, si daca-mi mai scrii vreodata, iti rup gura cu-o lopata! nu-l mai cauta pe mosu ca iti face curu rosu, mosu a plecat din tara, ca-i criza financiara! ![]() |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Replica asta-i mai tare ca bancul. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
![]() victoras te votez ptr moderator ![]() 10 Dec 2010, 21:11: graba-i de vina.acu vazu-i cum am scris. ![]() This post has been edited by mariusciprian78: 10 Dec 2010, 21:11 |
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Bine că văzu-și !!!
On-topic că iar iau warn. Un tip trece prin cimitir si vede pe un mormant un alt tip care facea sex salbatic cu una. - Prietene, pot sa particip si eu? - Nu! - ia lopata si cauta-ti alta! This post has been edited by cris71: 10 Dec 2010, 21:49 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune: -Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta.Vin acum cu ea... Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece. In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte: - Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina?Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nici o cafeluta! - Cum draga, ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?!
Un bătrânel avea impresia că băbuța lui nu prea mai aude și se gândește să o testeze. Merge într-un colt al camerei și spune: - Auzi? Bătrânica nici o reacție. Mai face bătrânelul doi pași și spune iar : - Auzi? Bătrânica iar fără reacție. Se duce bătrânelul lângă ea și spune: - Auzi? La care bătrânica : - Pentru a treia oara îți spun: DAA! Blonda: - Buna ziua, as dori sa vorbesc la telefon cu mama, care se afla in alta tara sau sa-i pot trimite un mesaj . Tipul de la agentieineinteles, va rog sa achitati la casa 300 USD . Blonda:- Vai, nu am 300 de dolari la mine . . . As face orice ca sa trimit mesajul sau sa pot vorbi cu mama mea!!! Bineinteles, cand omul aude cuvantul "orice", ca orice om intreg la cap, ridica o spranceana ii spune blondei sa vina dupa el si o duce cu el intr-o camera . Tipul: - Inchide usa . Blonda inchide usa . Tipul: - Stai in genunchi . Blonda se aseaza ingenunchi . Tipul: - Desfa-mi slitul . Blonda ii desface slitul . Tipul: - . . . Scoate-o . Blonda baga mana si o scoate . Tipul: - Pai ce mai astepti? Da-i drumul . …. Blonda, soptind dulce, o duce la gura si spune: - Alo, mama, ma auzi? |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Intr-un orasel un tanar intra in farmacie si radiind ii cere farmacistului prezervative: Stiti diseara marg la cina la prietena mea si sigur o sa i-o pun. Dupa o ora reapare si mai cere prezervative.:Stiti am auzit ca mama prietenei e o nimfomana si o pune cu oricine asa ca tre` sa fiu pregatit.
Seara la cina tipul sta tot timpul posomorat cau nasul in farfurie si tace. Prietena ii sopteste: Daca stiam ca esti asa posomorat nu te chemam. El: Dac staim ca taica-tu e farmacistul nu veneam. Trei babe innotau in piscina. Propietarul le intreaba :Cum de innotati asa de bine? Baba 1: Am fost campioana cartierului. Baba2: Am fost campioana orasului. Baba 3: Si eu am fost curva dar la Venetia si faceam domicilii ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
A female CNN journalist heard about a very old Jewish man who had been going to the Western Wall to pray, twice a day, every day, for a long, long time.
So she went to check it out. She went to the Western Wall and there he was, walking slowly up to the holy site. She watched him pray and after about 45 minutes, when he turned to leave, using a cane and moving very slowly, she approached him for an interview. "Pardon me, sir, I'm Rebecca Smith from CNN. What's your name? "Morris Feinberg," he replied. "Sir, how long have you been coming to the Western Wall and praying?" "For about 60 years." "60 years! That's amazing! What do you pray for?" "I pray for peace among the Christians, Jews and Muslims." "I pray for all the wars and all the hatred to stop." "I pray for all our children to grow up safely as responsible adults and to love their fellow man." "How do you feel after doing this for 60 years?" "Like I'm talking to a fucking wall." |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicul este dedicat bancurilor. NU MAI ATASATI FILME sau LINK-uri.
Cei in cauza vor fi avertizati si posturile sterse. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 18:20 |