Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am zis ca virgula calitatea materialelor folosite la Classic 2 e mai slaba decat la Kalos !VEZI TU VRE-UN CUVANT SCRIS DE MINE FATA DE OPELURILE GERMANE ??????
Citeste mai atent ce am scris !!!!! Si te rog sa ma crezi ca sincer intre un Megane turcesc si o masina coreeana ( indiferent de producator ) aleg masina Koreeana ! This post has been edited by body: 11 Aug 2005, 10:47 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
OFF-TOPIC: mi-a soptiti o pasarica (,) ca megane versiunea ESTATE (vezi datele de sub avatar) s-ar construi NUMAI in Spania pentru toata piata europeana ...
Dar .. mai stii ... poate ca pasarica aia mintea ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Citeste iar ce am scris ERA VORBA DE MEGANE TURCESC !!!!!!!!!!NU AM ZIS DE AL TAU!!!!
This post has been edited by body: 11 Aug 2005, 10:51 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai, ce pasarici informate aveti... Eu folosesc pasarica la altceva, da e buna si la informare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
oricum diferente de calitate sunt mici fata de koreene chiar comparate cu turcestile... pt cine vrea sa constate acest lucru. pt cine sta cu okii legati, si isi imagineaza ca are numai piele de caprioara pe bord...
@body: pari un posesor de logan dar detinand un kalos. posesor d-ala care intreaba daca e normal sa-i intre aerul pe fereastra... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
body |
![]()
|
@alx Nu te depasesc sa stii !Prietenii stiu de ce !
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu se tine kalosul dupa Logan?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(JohnyBe @ 11 Aug 2005, 12:15) Satori, no ofence da' mai bine un Opel la 11.500 decat un Kalos la 11.000. Iar pretul din oferta de la tine: 1,4i 16V 90CP la 10'650 + 840 Family Pack (aer conditionat; scaunul soferului reglabil pe inaltime; volan reglabil pe inaltime si in adancime; inchidere centralizata cu telecomanda radio) Onorabil zic eu. None taken. ![]() Mai ai ceva de adaugat (si scazut din banii tai) pe ea ca sa ajungi la Kalos, dar, in pricipiu ai dreptate. Te alegi cu o masina care isi incheie viata in curand dar cu toate bugurile eliminate (cred). Acum ramane sa alegi subiectiv intre ele. Eu am ales intre ele destul de usor, interiorul Kalosului fiind mai aerisit iar plasticul 'granulat' de pe Astra Classic nu imi place. Comparatia intre cele doua se face usor, masinile avand dealeri comuni. PS: Astra nu avea nici magazie de cduri ![]() QUOTE(Sony @ 11 Aug 2005, 13:05) Nu. Nu mai vede drumul si in prima curba o ia drept inainte, pe aratura. ![]() This post has been edited by satori: 11 Aug 2005, 11:09 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu st'u. Din aia nu am nici eu
![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai si unde ti-o carpacesti?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Pai ... da ai dreptate alegerea unei masini este o chestie subiectiva (ma refer la alea cu pret apropiat). Mie nu-mi place designul Kalos-ului tie nu-ti place ce stiu io ce altceva la Opel .
Eu cand mi-am luat masina nu am avut ce sa aleg decat Loganul (Solenta a iesit din ecuatie la primul test drive cu Loganul). Alta masina noua la banii astia (7000-7200) un gaseai. Cielo era si mai scump si mai urat. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
body |
![]()
|
Cielo mai urat decat dulapul?
Hai sa fim seriosi !De unde ai mai scos-o si pe asta ? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
satori |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
De mult ma abtin sa nu scriu ceva aici.
Doar atat: credeam ca numai Loganul are fanii lui. M-am inselat. Sunt unii care au avut cu 1000 de euro mai mult. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
alx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
body |
![]()
|
QUOTE(Marius @ 11 Aug 2005, 12:38) De mult ma abtin sa nu scriu ceva aici. Doar atat: credeam ca numai Loganul are fanii lui. M-am inselat. Sunt unii care au avut cu 1000 de euro mai mult. ![]() Spre deosebire de fanii loganului ceilalti au automobile , he , he he ...... ![]() Uite-te in okii avatarului meu... Fac eu misto? Normal , nu vezi ce mamutoi ai in avatar !(nu e atac LA PERSOANA)-fiind vorba de avatar...... ![]() This post has been edited by body: 11 Aug 2005, 11:49 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... de cusut, de calcat, de...
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
@body, lasa-ne bre pe fiecare sa avem placerile noastre nu trebuie sa le impartasim pe ale tale
Kalosul ie mai fain decat Cielo dar mai urat decat Loganul din punctul meu de vedere si cu asta basta. Eu mi-am luat o masina ieftina care sa-mi ofere ce vreau eu fara sa fiu nevoit sa ma stresez ca trebe sa platesc CASCO si alte alea si nu am bani etc. Deci: imi place mai mult Opelul ala de care ziceam decat Kalosul. Dar daca ar fi sa-mi iau iarasi masina din nou tot Loganul (ala break daca s-ar putea) s-ar preta buzunarului meu. This post has been edited by JohnyBe: 11 Aug 2005, 12:31 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
alx |
![]()
|
Bai, care mi-ai furat popcornu'?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
Daca discutia asta ar fi fost doar pentru cei care au condus ambele masini, ce tacere s-ar fi facut. Pana acum cred ca doar eu si alx am fi vorbit. Poate si klaus, dar atat.
PS: Popcornul e la aia care au masini de popcorn. Or avea si forum? This post has been edited by satori: 11 Aug 2005, 13:15 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: Ce-i poate face pe oameni sa aleaga hidosenia aia de Fiat multipla (cea veche, nu asta noua)? Pai poate lor aia le place, care-i problema.
Alegerea masniii este o chestie personala, pe baza unor informatii, pe baza gusturilor si experientei proprii. Parerea mea sincera ca in aceasta situatie, contrarea cu masina aia este mai buna decat aialalta, si da-i si lupta, si lupta si da-i si fiecare se burzuluieste ca un arici e... cum sa va zic... ia uitati-va la comportamentul copiilor vostri din primele clase primare in situatii similare cu colegii lor... Cu ce vi se pare ca seamana? Masina x nu e mai buna si de-aia am ales-o, masina x imi satisface mai multe nevoi decat altele. Este un compromis. Un bun nu poate satisface TOATE nevoile, mai ales cand exista limitari financiare. Ia ganditi-va la telefoane. De ce nu aveti cu totii niste telefoane gen nokia 9300 sau ericsson P910I, sau chiar 6230i? E, pe unii ii satifac si sagemurile care desi au o imagine mai proasta, totusi au niste performante mai mult decat satisfacatoare, si niste preturi mai atractive. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Trec in fiecare zi pe langa un Kalos sedan parcat si uneori e cu rotile bracate la maximum. Ce urat ies rotile alea de sub caroserie! Botul ala parca-i neterminat. Parca mai trebuia o bucata ceva care sa acopere. E ridicat cam cat Logan dar mai ingust.
La spate acolo iar parca e o problema cu rotile alea mici si cu garda asta ridicata. Daca as vedea unul cu garda mai joasa probabil mi-as schimba nitel parerea da' astea care se vand la noi si care zici ca merg pe varfuri arata ciudat. Cat despre spatiu... au furat de la cei din spate (ca si la Golf si Clio) si au dat la cei din fata. E prea mare discrepanta intre fata-spate ca loc. Parca-i facut dintr-un hatchback sedan-ul. Impresia mea e ca au luat baietii modelul la o masina din aia imensa stil american (dodge, ford) si l-au inghesuit pana a iesit masina asta. Oricum... decat Cielo de 1000 de ori mai bine Kalos ! Daca o faceau un picut mai mare era perfecta, un picut mai lata si mai lunga si cu garda mai jos. La interior ca si calitate sta mai bine ca Logan insa nu mi s-a parut ca exceleaza. E chiar o masina la fel de ne-deosebita ca si Logan-ul (cu exceptia popularitatii si a pretului Loganului). Cred ca doar timpul poate spune care-i diferenta ca fiabilitate intre Logan si Kalos pentru ca Loganul e masina relativ noua. Eventual se poate face o comparatie intre Solenza si Kalos la fiabilitate in ideea ca Logan ar fi cam la fel de fiabil cu Solenza (desi cine stie ?). Cred ca principala diferenta intre Kalos si Logan e diferenta de marime si pret. Cu Logan cumperi cu mai putini bani mai multa masina. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
alx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@DigitalScribe : Pai ESTE facut dintr-un hatchback ..sedanul Kalos
![]() Oricum , tinand cont ca trebuie luat in leasing , diferenta la rate fata de Astra Classic II sau Skoda Octavia Tour chiar este relativ mica. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
klaus |
![]()
|
Repetitio mater studiorum est
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
satori |
![]()
|
QUOTE(DigitalScribe @ 11 Aug 2005, 16:43) Trec in fiecare zi pe langa un Kalos sedan parcat si uneori e cu rotile bracate la maximum. Ce urat ies rotile alea de sub caroserie! Damn! Care imi baga si mie rotile la loc? Vreau sa dea bine! QUOTE(DigitalScribe @ 11 Aug 2005, 16:43) Cum sa faci nene ceva ce nu se termina mai lung? Oricum, ca idee, Kalosul in designul lui original avea un fel de bull bar din plastic. Il caut inebunit, dar nu se mai gaseste. QUOTE(DigitalScribe @ 11 Aug 2005, 16:43) Cat despre spatiu... au furat de la cei din spate (ca si la Golf si Clio) si au dat la cei din fata. E prea mare discrepanta intre fata-spate ca loc. Parca-i facut dintr-un hatchback sedan-ul. Este facut dintr-un hatch. Este asemanator Fabiei Sedan si Clioului Symbol, dpadv. In rest... vorbesti in necunostiinta de cauza. Nu exista diferente intre spatiu pe care il au pasagerii din spate si cei din fata. QUOTE(DigitalScribe @ 11 Aug 2005, 16:43) Impresia mea e ca au luat baietii modelul la o masina din aia imensa stil american (dodge, ford) si l-au inghesuit pana a iesit masina asta. Iar vorbesti in necunostiinta de cauza. Kalos exista pe masa coreenilor cand au fost preluati in totalitate de GM. Celor de la GM le-a placut "little go kart"-ul (asa ii spun americanii) si au lansat-o peste tot prin lume, sub diferite nume (sincer, nu cred ca exista masina cu mai multe nume decat Kalos). QUOTE(DigitalScribe @ 11 Aug 2005, 16:43) Ai fost in interior? Parca ziceai ca treci pe langa ea. Daca nu esti starul din The Ghost, vorbesti in necunostiinta de cauza. Oricum, ce ai vrea? Este masina low budget! |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Daca s-a mai zis ca-i facut dintr-un hatchback, scuze. Mi-a scapat detaliul asta. Eu am spus doar ce impresie am fara sa stiu daca e sau nu.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Pana la urma la ce bun atata controversa pentru niste masini construite cat mai ieftin posibil pentru a satisface cerintele unor clienti care nu-si permit masini peste 10k E. Este demonstrat deja ca pentru a atinge aceasta categorie de clienti constuctorii auto au tras cit au putut.....de aici spatiu micu in interior, finizaje si multe altele. Bineinteles ca toate se ascund sub masca "consum redus". Dar tot consum redus are si un Mondeo de exemplu. Atat Kalos cit si Logan sunt masini care isi ating din punct de vedere comercial clientii pentru care au fost facute. Fara sa fiu ironic Kalosul a fost facut pentru cei care aveau o mie de euro in plus si nu vroiai dacie(in cazul romaniei, nu ma refer la piata internationala)...Sunt convins ca daca Octavia era 8- 9 k euro majoritatea is cumparau Skoda. Cred ca comparatiile de genul asta sunt inutile, si scot in evidenta mandria unora ca au cea mai tare masina, fie ea Logan sau Kalos, doar ca e masina lor.
A mai ramas sa vad comparatie intre viitoarea masina de 2000 de parai pe care vor sa o scoata indienii si Logan...dar mai am de asteptat! This post has been edited by see: 12 Aug 2005, 16:25 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:52 |