Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Este urmasul Kalosului. O sa dureze mult si bine pana o sa ajunga in Romania, nu iti face probleme.
Si da, este Daewoo. Chiar daca pe masina mea este sigla Chevrolet, pe motor troneaza GMDAT cu sigla Daewoo (cea noua, made by giugiaro, nu cea de la noi, dar in fine, sigla Daewoo). Parti din Daewoo sunt in faliment, nu si GMDAT. Acesta traieste chiar bine. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(alx @ 9 Aug 2005, 16:24) Hehehe, parca e topic cu bancuri... Tu chiar l-ai crezut pe "corp cu kalos" cand zicea ca ieste Chevrolet, kalosul, nu? Ehhh afla ca e Daewoo facut in Korea la fabrica care se numeste daewoo. Astia fusera in faliment si i-au preluat GM si au branduit unele masini Chevrolet... Dar macar uleiul este de la chevy! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Stiu ca Daewoo era in faliment,normal ca GM nu au nici o treaba cu falimentul(inca
![]() Ceva pret la ultima chestie ai?Imi place designul ei |
--------------------
Berlina
1300
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Este concept ala. Daca te uiti la conceptul de la Kalosul actual o sa ramai masca si o sa iti dai seama ca exista diferente destul de mari. Oricum, pretul va fi cu cel putin 20% mai mult pentru ca in asta chiar si-au bagat americanii coada.
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
satori, spui prostii, scuza-ma ca-ti zic. Ai citit articolul? Nu e nici un concept, e automobil pe bune, care va fi lansat in septembrie. Si fac pariu ca anul asta se va vinde si in RO, nu vad de ce ar intarzia atat de mult vanzarile.
In plus, din moment ce mentioneaza explicit ca va inlocui Kalos sedan-ul (deci nu tot kalos-ul) nu cred ca va fi mult mai scump, ar insemna sa-si taie singuri craca de sub picioare, Daewoo nu e o marca premium a GM. WKA2005041932504_pv.jpg WKA2005041932462_pv.jpg a40l7l.jpg PN2005080300102.jpg This post has been edited by vv: 9 Aug 2005, 15:48 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(satori @ 9 Aug 2005, 15:15) E 9 mii, nu 90 de mii, dar deh... Corect, mi-au patinat ochii, cand vazui suma aia finala am scris cu creionul pe monitor sa vad daca e cu 500 k sau cu 5 milioane...Da' oricum ai da-o, la interior kalosul e mai mic, orice ar zice unii si altii. Na, sic! ![]() Ramane in picioare oferta mea cu masuratu' de dimensiuni si perdantul sa de o lada de bere ![]() PS: filtru de polen de Clio/SLZ este... 350.000 lei, versiunea scumpa (am pus punct intre cifre sa n-avem vorbe la proces) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
astia au finisat bordul de logan si l-au pus pe AVEO...?
This post has been edited by naturall: 10 Aug 2005, 15:41 |
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
satori |
![]()
|
@vv, time will tell, ok? btw, vezi ca sunt vreo 3 versiuni de Kalos 2006
![]() @klaus, stii prea bine ca exista filtre si filtre. asta e filtrul de kalos, imi place ce face si nu il consider scump la banii aia. Macar eu nu trebuie sa fac improvizatii ![]() Nu cu mine trebuie sa te certi pe tema spatiului... Si eu am ramas surprins de rezultatele acelea. SLZ are filtru de polen si LGN nu? Damn! Chiar ca pe drumul cel bun dar pe contrasens! This post has been edited by satori: 9 Aug 2005, 16:20 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
bre, ce seamana bordul de gentro/ sau gentra cu bordul de logan...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
satori |
![]()
|
Bordul sau ceasurile? Bordul se continua dincolo de materialul negru, stil Matiz si Kalos (bord foarte lat).
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 9 Aug 2005, 15:03) Mda .. s-au terminat si floricerele (pop-corn-ul) si cola ... Nu pot sa spun decat ca eu, ca personaj "neutru", dupa ce am citit acest topic cred ca mi-as lua CLAR LOGAN (daca as fi in pozitia initiatorului). Am ceva de spus cu dedicatie lui Body (sa ma scuze ca indraznesc): Kalos are tot atatea piese de la Chevrolet cate are si Megane-ul meu ![]() Macar Loganul se stie ca e o mixtura de piese frantuzesti cu romanesti ... Fara suparare , da' care ar fi piesele alea frantuzesti de la Logan? Sunt turcesti toata ziua !Macar la Kalos sunt Koreene si se stie ( pt cei care au avut ) ce fiabile au fost Cielourile , Ticourile , Esperourile si de ce nu Hyundaiurile Koreene!Asta nu o poti nega! Piesele Renault turcesti (au fost si pt Renault 12 turcesti) care se gaseau pe la noi au fost de toata jena (si crede-ma ca am cumparat atat din Romania cat si din Turcia pivoti ,rulmeti sau alte asemenea si au fost execrabile). Si sa stii ca exista piese Chevrolet pe Kalos. ![]() @alx Tu nu intelegi ca atat dau eu pe masina ???Ce e greu de priceput ?Calculatoarele astora sunt de kko !Am intrat si eu mai demult la Skoda (nu mai stiu exact dealerul - era anul trecut) si in final la rate imi dadea un pret mai mic decat cel cash....... This post has been edited by body: 10 Aug 2005, 08:28 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
- B31xxxx Contact: 0752083972
|
|
satori |
![]()
|
Nu, nu sunt asa pe Kalos.
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma uitam ieri la un Kalos , la semafor... ma uitam ciudat la portbagaj unde unghiul de deschidere mi se parea foarte mic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Sony |
![]()
|
Se pare ca prefera. Cei care si-au luat kalos. Nici azi nu te-ai intalnit cu logica?
Dar vei spune ca am ceva cu tine, insa pentru a te convinge ca-mi esti simpatic nu te pun la bula. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Gee thanks pal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
QUOTE(AND @ 10 Aug 2005, 17:13) Ma uitam ieri la un Kalos , la semafor... ma uitam ciudat la portbagaj unde unghiul de deschidere mi se parea foarte mic ![]() Imi place logica.M-am uitat cam asha e cum spui tu.Raman fara masini din cauza voastra(glumesc), uite o optiune foarte misto.Intrebare raportat la un logan cu cat sunt mai mari preturile la revizie si piese de schimb in procente...estimativ (cat credeti voi) Merci |
--------------------
Berlina
1300
|
|
alx |
![]()
|
nu pot sa-ti spun in procente. ce pot sa-ti spun, cost revizie 15 mii km = 1.5mil cu uleiul meu Mobil sintetic sau 1.3mil cu uleiul Dacia Oil. Cu tot cu TVA.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
satori |
![]()
|
E mica deschiderea, dar, daca te superi si ai chef de carat porcul si sacul de cartofi, se gasesc solutii:
1. o vinzi si iti iei matiz (deschidere imensa) 2. o vinzi si iti iei logan (deschidere medie) 3. rabatezi bancheta si bagi prin usile din spate. Sper sa nu fiu pus in situatia de a alege... E FOARTE GREU. @AND, te rog informeaza si dealerii de oferta pe care o trambitezi. Ei deocamdata au atat: http://www.opeldibas.ro/htmdocs/downloads/...ssic%202005.xls |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
alx |
![]()
|
Da bre da' asta e masina jinduita de toti nemultumitii... aici poti sa alegi exact ce vrei pe masina, TOTUL e optional... Ma mir ca nu au zis: volan rotund 100e, patrat 50e.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Satori, no ofence da' mai bine un Opel la 11.500 decat un Kalos la 11.000.
Iar pretul din oferta de la tine: 1,4i 16V 90CP la 10'650 + 840 Family Pack (aer conditionat; scaunul soferului reglabil pe inaltime; volan reglabil pe inaltime si in adancime; inchidere centralizata cu telecomanda radio) Onorabil zic eu. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
alx |
![]()
|
pai mai pui si 2 airbaguri laterale ca sa fii chit... oricum astra h sucks big time, bigger time decat calos... mai pui jeamuri electrice pe fata...
@body: cu finantele publice? ti-a dat statul leasing? This post has been edited by alx: 11 Aug 2005, 10:19 |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
body |
![]()
|
QUOTE(AND @ 10 Aug 2005, 18:13) Ma uitam ieri la un Kalos , la semafor... ma uitam ciudat la portbagaj unde unghiul de deschidere mi se parea foarte mic ![]() Opel asta classic 2 se fabrica in Polonia my friend !Si sa stii ca e diferenta maaare intre astea si celelalte !Am facut Drive test cu asa ceva la UnionMotors si mi se pare sub Kalos (la calitate) . |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
alx |
![]()
|
body: da' cu s-class te-ai dat? nu-i asa ca e inferior kalosului...? in special ala amg/brabus...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
body |
![]()
|
@alx Intreba si la Dealeri sa vezi cam ce parere au despre Classic 2...Ca idee!
Opel nemtesc ...alta mancare de peste. Cam aceeasi diferenta ca intre Clio francez si cel turcesc.... @alx Masina mea de servici in Emirate e o LandCruiser + alte cateva modele de jeepuri cu care"m-am dat" cum zici tu .Astea normal ca nu sunt inferioare !As fi total aiurea sa zic asta ! Eu nu sunt ca and sau altii sa zic ca e cea mai cea sau sa visez la renault toata ziua ! Kalosul e , la pretul ei si cump in leasing , cea mai buna oferta si asta e PAREREA MEA ! This post has been edited by body: 11 Aug 2005, 10:30 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
alx |
![]()
|
eu oricum nu prea inghit opelul dar comparatiile tale mi sse par facute din auzite... la fel cum te dai in barci si cu lgn...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:39 |