Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
AND |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|||
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@ jorj Daca plateam masina cu banii jos ma ducea cu vre-o mie ci ceva de euro mai mult decat luata in leasing .
Deci asa e mai convenabil! Mda si dupa rationamentul asta te uiti de sus si la un ferrari ! Mie iarasi o alta chestie care nu mi-a placut la Kalos este pozitia inalta care o ai la volan( chestie de gusturi), dealtfel asa , daca nu mai rau e la Logan. Din acest punct de vedere imi placea mai mult vechiul Cielo! Fiecare masina are puncte forte , iar pentru mine cel mai mult a contat calitatea si fiabilitatea pe care oricum ai lua-o e mai buna la Kalos decat la Logan ( de altfel a fost dovedita de Daewoo prin modelele pe care le-au fabricat). Dacia mai are muuuult pana sa dovedeasca chestia asta si cu toate ca o sa se supere posesorii de Logan , nu prezenta masina e dovada fiabilitatii ! Bafta |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
De necontestat argumentul tau!! datorita fiabilatatii masinilor Daewoa a rezistat pe piatza si firma si a dat faliment! Hai sa fim seriosi putin si realisti. In general marca Daewoo nu a a avut prindere la public, si in consecinta au fost eliminati de pe piata. Nu degeaba, probabil din acelasi motiv al fiabilitatii, fabricuta de la Craiova nu a fost preluata odata cu prealuarea Daewoo.
Ambele, atat logan si Kalos, sunt masini ieftine cu priza la patura mai putin bogata. Cu siguranta cine are bani nu isi pierde timpul cu comparatii de acest gen ...se duce ,da banul si nici in paisphe nu-l mai doare daca a facut o alegere buna. This post has been edited by see: 16 Aug 2005, 13:41 |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(see @ 16 Aug 2005, 13:39) ... Cu siguranta cine are bani nu isi pierde timpul cu comparatii de acest gen ...se duce ,da banul si nici in paisphe nu-l mai doare daca a facut o alegere buna. ... decat daca il lasa-n drum. ![]() Faptul ca Daewoo a dat falimet nu a stat in lipsa fiabilitatii. Au existat alte criterii care au dus la acea lipsa de priza, cum mentionai: de design, consum, confort, nume (brand), marketing... Sa luam exemplul Loganului - chiar credeti ca are cel mai bun raport pret-calitate? Eu unu' zic ca nu, si cea mai buna masina la acest raport a fost o masina cu viata scurta, dar fiind reusita (cel putin mecanic), redenumita ulterior spre perfectionare si pierdere de calitati motrice: Dacia SRN. Nu are bord de Logan, sau mai ploua in ea, dar la EUR4400 (modelul de varf, Clima pe atunci) ar da si azi clasa in chestiunea raportului mentionat... |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Doar atat.....inca rad...
Attached thumbnail(s) logan3.jpg ( Size: 131.64k ) Number of downloads: 105 |
--------------------
Berlina
1300
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(chucki21 @ 16 Aug 2005, 13:58) L.O.L. ! Si ce legatura are Kalosul sau comparatia cu Kalos poza asta ? Sau vrei sa zici ca nu poti face asa ceva cu Kalos ? Nu-i suficient de mare si lata capota la Kalos sau ce ? Nu pricep logica ta. Ah... de fapt pricep: Hai sa radem de Logan din cauza ca proprietarul e nastrusnic nu ? Tocmai din cauza asta sunt certurile de pe forum din cauza celor ca tine care fac bascalie. This post has been edited by DigitalScribe: 16 Aug 2005, 17:33 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(see @ 16 Aug 2005, 14:39) De necontestat argumentul tau!! datorita fiabilatatii masinilor Daewoa a rezistat pe piatza si firma si a dat faliment! Hai sa fim seriosi putin si realisti. In general marca Daewoo nu a a avut prindere la public, si in consecinta au fost eliminati de pe piata. Nu degeaba, probabil din acelasi motiv al fiabilitatii, fabricuta de la Craiova nu a fost preluata odata cu prealuarea Daewoo. Ambele, atat logan si Kalos, sunt masini ieftine cu priza la patura mai putin bogata. Cu siguranta cine are bani nu isi pierde timpul cu comparatii de acest gen ...se duce ,da banul si nici in paisphe nu-l mai doare daca a facut o alegere buna. Daewoo a dat faliment nu datorita produselor ci datorita faptului ca s-a intins mai mult decat isi putea permite prin prisma beneficiilor realizate si datorita "ingineriilor financiare" ale tatucului firmei !Citeste si tu putin ca nu strica. Si ca idee fabrica de la Craiova este mult mai moderna decat cea de la Colibasi ! La Craiova lucreaza in principal Nea Robotu si la Pitesti Nea Vasile. This post has been edited by body: 17 Aug 2005, 06:50 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 16 Aug 2005, 17:30) L.O.L. ! Si ce legatura are Kalosul sau comparatia cu Kalos poza asta ? Sau vrei sa zici ca nu poti face asa ceva cu Kalos ? Nu-i suficient de mare si lata capota la Kalos sau ce ? Nu pricep logica ta. Ah... de fapt pricep: Hai sa radem de Logan din cauza ca proprietarul e nastrusnic nu ? Tocmai din cauza asta sunt certurile de pe forum din cauza celor ca tine care fac bascalie. V-am oferit o poza luata tot de aici, o poza care sa inveseleasca putin atmosfera.referitor ca nu are nici o legatura cu Kalos si Logan...pai citeste tu toate postarile si spune-mi cata legatura au unele din ele cu subiectul topicului? Pur si simplu este o poza si atata nu cauta logica acolo unde nu s-a dorit a exista logica ![]() P.S. si cu un Kalos poti face asha ceva...numai ca iti trebuie cort 2 persoane.(tot gluma a fost si asta) This post has been edited by chucki21: 17 Aug 2005, 08:33 |
--------------------
Berlina
1300
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Vai domnu' ce glume bune faceti !...
![]() Mai ontopic... mie chiar a inceput sa-mi placa Kalosu'. Daca e sedan si e negru si ii schimbi si rotile si ii mai si cobori un pic garda la sol, e chiar frumos. Cum eu nu mai sunt adeptul ratelor/leasingului, nu ma atrage deloc cand vine vorba de pret. Asta e. Nu e pentru mine. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
body |
![]()
|
Mai precis 460 , da' merita ca doar e koreana , nu turceasca !
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Kalos, kitul de coborare garda costa cam 10 milioane. Cel de praguri si presuri costa cam 15 milioane. (preturi cu tot felul de taxe, nu am intrebat in romania dar pe astea le-am gasit in cehia)
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
De 10 milioane iei niste arcuri mai tari si scurte cu 3-4cm ca sa stea masina mai bine ca si Kalos e inaltutza si rotile alea mi se par ridicol de mici. Macar un 15/16 si diametru mai mare. In rest mi se pare destul de clar peste Golan.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Deoarece pe forumul asta vizibilitatea problemelor loganului e destul de mare va sugerez sa vizitati belele Kalos-ului expuse de aceeasi colegi ai nostri pe forumul lor:
Consum -ul bu-i chiar mic. Rezultate tot de 3 stele la NCAP (ma rog, echivalente cf. Satori). Bineinteles, de data asta fiind un succes. Fiabilul Kalos mai si troncane, AC-ul cateodata e zgomotos, tremura cateodata de la benzina, se cam clatina de la anvelope, si mai are cateodata volanul stramb. In plus, luati in calcul ca baza de useri care posteaza la Logan este mult mai mare decat cei care posteaza la Kalos. Am un bun prieten care cu toate insistentele mele nu a vrut sa se implice pe forumul lor, insa a stat cu masina aproape 1 luna in service. A avut niste probleme pe la cutia de directie, mai multe nu stiu ca tipul e complet atehnic. A avut si belele serioase cu aia prin service. Parerea mea personala este ca masinile sunt cam tot pe acolo, cu un + major dpdv. propriu pentru Kalos pt. airbag-urile laterale si un + major pentru Logan pentru reteaua de service-uri si magazine de piese. Mie unul imi displace profund design-ul si lipsa scutului la Kalos. Ce ma amuza teribil este "fiabilitatea dovedita a Kalos-ului". Masina probabil ca a aparut in tara pe inceput de 2004, deci are 9 luni avans in fata Logan-ului, cu mult mai putine unitati vandute (nici nu vreau sa-mi imaginez raportul), dar are fiabilitatea DEMONSTRATA. ![]() This post has been edited by cosmin_m: 19 Aug 2005, 14:28 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
vlad35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 August 05 ![]() |
Kalos-ul a aparut in Ro la SIAB 2003 dar se vindea prin alte parti din 2002 deci e cam cu doi ani mai batran decat Loganul
|
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi aparut la SIAB, dar de vandut am inteles ca abia pe nov-dec 2003 au inceput sa se dea.
http://66.249.93.104/search?q=cache:2aKKsv...uto+kalos&hl=en http://www.masini.ro/stiri-detalii,765,2,L...litate-pret.htm Cat despre faptul ca se comercializeaza in state de mai de mult, noi de ce discutam aici ? Daca discutam de masina intreaga, discutam de cand a aparut in tara. Daca discutam de cele din state putem vb. de fiabilitatea motorului in principal, ca ma indoiesc ca aia au gropanele pe care le avem noi, nu cred ca iarna dau cu sare pe sosea s.a.m.d. Daca vb. de motoare cele de pe logan cred ca sunt mai batrane -> ergo au fiabilitatea dovedita. Si apropo de procent, se pare ca sunt 47 de Loganuri la 1 chevrolet pe primul trimestru al acestui an. http://www.gsp.ro/index.php?a=19043&shift=1 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Intereseaza pe cineva comparativul din ams? Acolo a iesit pe locul intai Albea, iar pe doi Logan. Bine, vorbind strict despre Logan si Kalos, fara sa discutam despre celelalte masini.
This post has been edited by thecagero: 19 Aug 2005, 14:53 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vlad35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 August 05 ![]() |
"Cat despre faptul ca se comercializeaza in state de mai de mult, noi de ce discutam aici ? Daca discutam de masina intreaga, discutam de cand a aparut in tara."
Tu poti sa discuti despre ce vrei ... au discut despre faptul ca, Kalos-ul a aparut pe piata cu doi ani inaintea Loganului. Daca vrei sa stii nu piata americana a fost prima (ba chiar cred ca a fost ultima). Inaintea ei au fost cele asiatice, australiene, sudafricane, europene. Pe unele chiar cu motoarele din Ro deci aceeasi masina, ma rog cu cele enspe denumiri pe care le poarta. Eu am cumparat-o in februarie 2004 si am gasit pe net, in prealabil, destule teste, articole, comentarii, etc. Si inca ceva, eu nu am comentat fiabilitatea motoarelor Renault ci fiabilitatea masinilor coreene vs. fiabilitatea masinilor romanesti. Daca tu gasesti asta ca fiind un discurs teribil de amuzant ... please enjoy. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia Logan nu este o masina romaneasca
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(vlad35 @ 19 Aug 2005, 15:12) Si inca ceva, eu nu am comentat fiabilitatea motoarelor Renault ci fiabilitatea masinilor coreene vs. fiabilitatea masinilor romanesti. Daca tu gasesti asta ca fiind un discurs teribil de amuzant ... please enjoy. Daca tu esti supermultumit de Kalos, e O.K. Daca eu sunt supermultumit de Logan, pentru mine iar e O.K. Pai atunci, care e problema? Vrei sa-mi demonstrezi ca multumirea ta e mai mare ca a mea? |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
AND |
![]()
|
Probabil vrea sa-ti demonstreze ca n-ai de ce sa fi multumit , pentru ca alegerea lui e mai buna!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Pai daca eu sunt multumit, presupunand ca sunt normal si am discernamant, nu ma intereseaza parerea lui. Cred ca de fapt asta-l enerveaza.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 19 Aug 2005, 16:18) Deoarece pe forumul asta vizibilitatea problemelor loganului e destul de mare va sugerez sa vizitati belele Kalos-ului expuse de aceeasi colegi ai nostri pe forumul lor: Pai cum naiba sa nu troncane cand mi-au lasat 3,0 in pneuri? De unde sa stiu ca asa se face la romani?Am mers cateva mii de km cu presiunea asta si am reusit sa imi f.u.t multe la ea asa. Cum naiba sa nu fie volanul stramb cand atunci cand am platit geometria ei mi-au geometrit-o ![]() Eh, oricum, ideea este ca daca dai doar titlurile si nu citesti continutul repsectivelor posturi iti faci o parere tare gresita. Daca as face asta cu Logan, nici macar oglinzile nu le-ai mai putea sa le dai inapoi dupa ce le rabatezi. Get the picture? Bai, important este ca suntem multumiti. Sper sa fie si ala care alege in urma posturilor noastre. Singura problema serioasa cu Kalos a fost cea a lui vb (depunere de calamina pe supape - se pare). Dar nu il stiti, nu stiti cum conduce asa ca... ![]() PS: mai lasati-o moarte cu 1/47 si alte asemenea. Excuse me, daca sunt doar 50 masini super sport in romania, inseamna ca nu sunt bune? As mai putea sa du exemple din punct de vedere al banilor, inteligentei, pus bot la marketing.... This post has been edited by satori: 19 Aug 2005, 16:50 |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
cosmin_m |
![]()
|
Cand vb. de fiabilitate dovedita vorbesti de masini care sunt de cel putin 3-5 ani pe piata, iesite din garantie. Vorbesti de octavia, de passat s.a.m.d. (e.g. tico )
Inca nu exista Kalos-uri iesite din garantie, chiar si dupa datele tale. Cum poti vorbi de fiabilitate dovedita in acest caz ? Da, de acord ca e mai "batrana" masina, dar de aici pana la "fiabilitate dovedita" eu zic ca mai e cale lunga. Voi de unde va luati datele privitoare la fiabilitate? Cumva din tari d-astea fara apa calda cu cratere in loc de drumuri ? N-as crede, mai degraba de pe site-uri de genul WhatCar (2 stele kalos) si forumuri americane de profil. Cele mai multe linkuri din zona asta le-am vazut. Iar in state din ce am citit eu prin 2003 ce a inceput sa se vanda. Probabil ca n-am citit unde trebuie, poate imi oferi niste link-uri. [later edit] Satori, 1/47 era raportul adus ca argument in incidenta problemelor la Kalos vs. incidenta problemelor la Logan. Am citit multe din topicurile voastre incercand sa-l ajut pe amicul mai sus mentionat. This post has been edited by cosmin_m: 19 Aug 2005, 17:20 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
satori |
![]()
|
Nu are rost, problema s-a rezolvat imediat dupa ce a fost schimbat serviceul. Este ciudat cum si toate problemele mele au incetat cu aceiasi ocazie
![]() ![]() Asta e, cat traieste, omul invata. Nu aveam sprijinul forumul cand mi-am luat masina si am cam distrus cauciucurile si caseta de directie. Datele despre fiabilitate le luam de pe forumurile americane, atat daewootech.com cat si forumurile mai neprofesioniste. Chiar si la noi, am vorbit cu taximetristi din Constanta si Timisoara si zic ca sunt sunt foarte multumiti de agregat. Majoritatea avusasera pe mana Cielo coreean, cred ca e o boala. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
pao |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 August 05 ![]() |
Sal, sunt proaspatul cumparator al unui Kalos 4u 1,4 16V full si as vrea sa va impartasesc cateva din aventurile pe care le-am patit, cu speranta ca nici o persoana din cele care citesc acest post sa nu mai fie tzepuite.
Am fost la dealerul autorizat (si pe langa si renumit) Di Bas din Bucuresti si dupa ce am ales modelul pe care il doream, agenti de vazari mi-au spus ca masina ajunge in 3 saptamani maxim si eu am fost de acord. Binenteles am optat pentru varianta leasingului fiind mult mai avantajoasa. Am optat pentru BCR Leasing (super seriosi) cand am cerut factura proforma de la dealer mi s-a eliberat o factura proforma dar pe care nu era specificat nici seria motorului si nici seria sasiului Practic eu plateam o masina care nu exista, si aceasta este o metoda a dealerului de a agata clienti cu japca promitand masini care nici nu exista si in momentul in care ai incheiat contractul de leasing si ai achitat avansul (stiind ca masina vine in 2-3 sap) nu prea mai poti sa dai inapoi, atunci incepe abureala, ca masina mai intarzie, ca sunt probleme in Ungaria cu stocul, bla bla bla .......... si te tine pana gasesc ei o masina libera, asta insemnand poate chiar 2-3 luni. Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti cu MAGARI astia. Eu personal am fost la RADACINI si mi-au dat in 5 min factura proforma cu i nr de la sasiu si de la motor. Nu incerc sa fac vreo reclama buna sau proasta doar incerc sa numai pateasca nimeni ce era sa patesc eu. |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- b-09-KGW
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
va tot c ertati aici cu kalosu ca e cu 2 ani mai vechi ca si loganu ca iesit sau nu din garantie ca e mai fiabila... Si ce.
cand vorbiti de fiabilitate vorbiti alta data in nr de km nu in ani ca si eu pot sa tin loganu 10 ani in garaj fac 5000km cu ea si zicc dupa aia ca e mai fiabila ca si tancu'. ps oricum argumentele astea cak alosul meu e mai tare ca loganu vostruu sau loganu nostru e mai bun ca si kalosu nu se vor termina niciodata si oricum nu se va ajunge la nici un consens. Daca posesorii de kalos sunt mandri de masina lo si noi suntem mandrii de masina noastra asa ca daca nu le convine sa se intoarca pe clubul lor si gata. |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
QUOTE(satori @ 19 Aug 2005, 17:48) Pai cum naiba sa nu troncane cand mi-au lasat 3,0 in pneuri? De unde sa stiu ca asa se face la romani?Am mers cateva mii de km cu presiunea asta si am reusit sa imi f.u.t multe la ea asa. Eu unul zic ca nu asta e problema!Cu presiune asta vin toate masinile de la producator,deci nu se face asa la romani.Mai e un pic si face un an masina si 20 mii km,cu presiune asta in pneuri si nu troncane nimic sau sa se fi stricat ceva pe la directie.Am incercat sa las presiunea la cit e normal si recomandat de producator,dar mi sa parut ca merge greu directia si nu mai e ca inainte,asa ca am revenit urgent la 3.0,ca vad ca ii prieste.De curind un vecin a luat si el un kalos cu 1.4/16v,ocazie cu care m-am apropiat mai mult si am studiat masina mai de aproape.Sincer nu sunt mari diferente,poate un + mic pt kalos la interior si anume la calitatea plasticului,dar in rest la design exterior mi se pare destul de inalta si ingusta(cam tot aceasi garda cred ca are,cel putin ochiometric)un sifoner(cum zic unii la logan)mai ingust ![]() ps..l-am intrebat si pe el cum e cu presiune din pneuri si a ramas surprins sa vada ca are 3.0!Daca faceam pariu cu el pierdea....... ![]() This post has been edited by Anakin: 19 Aug 2005, 23:04 |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
satori |
![]()
|
QUOTE(oli_h @ 19 Aug 2005, 22:54) va tot c ertati aici cu kalosu ca e cu 2 ani mai vechi ca si loganu ca iesit sau nu din garantie ca e mai fiabila... Si ce. cand vorbiti de fiabilitate vorbiti alta data in nr de km nu in ani ca si eu pot sa tin loganu 10 ani in garaj fac 5000km cu ea si zicc dupa aia ca e mai fiabila ca si tancu'. ps oricum argumentele astea cak alosul meu e mai tare ca loganu vostruu sau loganu nostru e mai bun ca si kalosu nu se vor termina niciodata si oricum nu se va ajunge la nici un consens. Daca posesorii de kalos sunt mandri de masina lo si noi suntem mandrii de masina noastra asa ca daca nu le convine sa se intoarca pe clubul lor si gata. ar fi inutil sa iti spun ca americanii au deja 60k mile cu masina, in medie, si nu au probleme, nu ar trece de mandria ta, nu? ![]() QUOTE(Anakin @ 20 Aug 2005, 01:02) bravo lui. putea sa isi ia full si aveai si tu cum sa spui: cu ceva mai multe dotari decat logan. cred ca sifonier se refera la patratosenia Loganului, nu la spatiu interior. daca e a doua varianta (eu nu am inteles niciodata comparatia asta) atunci, da, si kalos e sifonier. parerea mea este sa scazi presiunea in pneuri. nu o sa mergi numai pe drumuri uscate si cu asfalt perfect. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 04:42 |