Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
Anakin |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|||
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-ar placea computerul de bord (sunt gadget freak) dar ar fi un motiv de stres (afisarea consumului) asa ca...
![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 17 Aug 2005, 06:49) Daewoo a dat faliment nu datorita produselor ci datorita faptului ca s-a intins mai mult decat isi putea permite prin prisma beneficiilor realizate si datorita "ingineriilor financiare" ale tatucului firmei !Citeste si tu putin ca nu strica. Si ca idee fabrica de la Craiova este mult mai moderna decat cea de la Colibasi ! La Craiova lucreaza in principal Nea Robotu si la Pitesti Nea Vasile. Io' da esti sigur?! vezi ca loganu se face la mioveni...tot pe'acolo...dar de unde stii ca nu-i nea' gheghe?! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Voiam sa cumpar sotiei un Kalos si am facut un drive test mai lung cu el (varianta 1.4 16v, hatchback, echiparea Elite). Plusuri: ambianta interioara foarte simpatica, scaune bine profilate (mai scurte totusi decat la Logan), volan si schimbator in piele, RCD Blaupunkt, geamuri ionizate atermice, zgomot interior mai mic decat la Logan (testat pana la 140km/h, in oras si afara).
Minusuri: tinuta de drum (minusuri in curbe si pe drumuri accidentate), reprize (ciudat, pe hartie motorul este mai puternic, poate trebuia turat mai mult decat eram obisnuit eu, impresia asta am avut-o si la Logan prima oara, asa ca poate ma insel), spatiul mult redus in spate (nu ca ar fi contat foarte mult, masina urma sa circule in special in oras). Rata calculata de dealer cu avans 25%, pe trei ani 211 euro (cu CASCO inclus, ca altfel nu se poate) mi s-a parut foarte mare pentru o coreeana. De ce nu se mai fabrica Dacia Solenta!!!!! |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca acum apar astia cu Woo-rile lor si incep ba ca nu stii ce spui , ba ca in Kalos ai mai mult loc decat in logan (asa cum se abera cu dimensiunile alea interioare..cateva pag mai in fata) , ba ca e mult mai rapid decat logan .. it never ENDS!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
and loganu nu e la nici un capitol mai bun ca un kalos ... punct nu am stat sa citesc paginile dar totusi putina ratiune
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
La nici un capitol? Asta-i tare de tot coane! Din punctul meu de vedere legat de o masina de familie , pentru drumuri lungi , confort , dotari etc , Logan-ul e PESTE Kalos! Mi se rupe mie ca are kalosu nu stiu ce plastice mai bune la interior
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
oare cum poate sa ti se rupa de un lucru mai bun ?
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
AND |
![]()
|
Este mai bun la niste capitole de care majoritatea posesorilor de logan nu au nevoie. Per total , Logan-ul este mai incapator , ergo mai placut la drum lung , e mai lat ergo tinuta de drum mai buna , iar compu de bord este un imens plus!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Faza cu "nu au nevoie" mi-aminteste de strugurii aia acri la care nu poti ajunge... Compul de bord e un plus, intr-adevar, dar asta cand isi face treaba. Restul sunt chestii subiective.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(saruman @ 21 Aug 2005, 22:50) Nu sunt atermice. Cine ti-a spus asta? Sunt doar cu tenta de culoare, asa cum sunt si la Logan, presupun. QUOTE(saruman @ 21 Aug 2005, 22:50) ...reprize (ciudat, pe hartie motorul este mai puternic, poate trebuia turat mai mult decat eram obisnuit eu... Daca vrei reprize, trebuie sa il turezi. Cuplul maxim este la 3400rpm si CP cresc pana intra limitarea. QUOTE(saruman @ 21 Aug 2005, 22:50) Vrei spatiu? Lasa hb in pace ![]() |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
vlad35 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 August 05 ![]() |
Imi pare rau ca nu se poate discuta civilizat si ca imi sunt rastalmacite cuvintele.
Se pare ca mistocareala e mai facila si mult mai interesanta pentru unii ... Nu am spus nicaieri ca, Kalos e mai fiabil decat Logan sau ca ma enerveaza faptul ca sunteti multumiti de Logan. Am spus doar ca, fiind mai batran cu doi ani, Kalos-ul a dovedit mai mult in aceasta privinta si ca o chestie ca asta este pentru mine un argument serios la cumpararea unei masini. Daca vreti sa stiti, chiar ma bucur ca in tara asta se face in sfarsit o masina comparabila cu altele fie ele coreene, turcesti sau de alte origine. Sunt sigur ca daca as fi fost acum in situatia de a-mi cumpara o astfel de masina decizia mea ar fi fost mult mai grea decat acum 18 luni cand mi-am luat Kalos-ul. In speranta ca voi fi, in sfarsit, inteles va salut si va doresc tuturor satisfactii cat mai mari cu masinile voastre. o saptamana buna tuturor |
--------------------
Chevrolet
Kalos
- B xxxxx
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Imi place atitudinea unora de pe aici .In momentul in care cineva da niste argumente logice pentru un lucru , automat i se spune pe un ton de copil bosumflat@oli h "duceti-va pe site-ul vostru".
Asta nu e politicos baieti ! In alta ordine de idei @anpop eu am certificatul ala de privatizare la Dacia si intamplator am fost de fo 2 ori acolo , iar intreprinderea se numeste/numea Automobile Dacia Pitesti , nu Mioveni !!!!!!Iar nea' Vasile s-o numi nea gheghe daca il stii tu..... @andAi dreptate , Loganul e romano-turcesc nu romanesc o combinatie.....mortala..... This post has been edited by body: 22 Aug 2005, 10:43 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
driverx cu berlina avertizeaza body cu kalos, altii cu kalos si altii cu logan, sa terminati cu tampeniile, altfel se inchide.
Over... Inca nu sunteti asa maturi sa va prindeti ca fiecare din voi a optat pentru masina care cred ei ca ii avantajeaza mai bine si financiar ii ajuta sau nu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@driverx cu berlina Asta era exact ceea ce am zis si eu !A se vedea posturile mele unde am scris ca nu mi-as mai lua dacie dar ca m-ar fi coafat o Corrola !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.564 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vlad35 @ 22 Aug 2005, 11:47) ... Daca vreti sa stiti, chiar ma bucur ca in tara asta se face in sfarsit o masina comparabila cu altele fie ele coreene, turcesti sau de alte origine. .. Cand un constructor de talia Ford va spune ca uzina lor cea mai moderna este in Romania, sau cand vom produce si noi cateva modele ca Toyota Corolla, Renault Megane, Ford Transit, atunci vom fi ajuns pe unde sunt turcii acum si vom putea sa ne bucuram. |
-------------------- |
|
saruman |
![]()
|
Din lectura acestui topic, eu am inteles ca Loganul este cea mai buna alegere. Chucki, stii ce ai de facut!
![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
Va salut pe toti ca scriu prima data pe forumul vostru. Am un prieten care tocmai ce si-a luat Kalos in 3 volume cu motorul de 1.4 si am mers cu ea. Mi s-a parut bunicica , in sensul in care nu ma asteptam la ceva nemaipomenit pentru o masina coreana ( pentru ca masina e DAEWOO MOTORS , scrie sub capota si e facuta la fabrica Inchon din Coreea). Am mers si cu Logan de 1.4 si mi s-a parut un pic mai lenta decat Kalos , insa cred ca diferenta de pret este mare (adica 3000 euro), mult prea mare pentru o masina cu pretentii modeste. Ganditi-va ca anul viitor este posibil ca Chevrolet Kalos sa se fabrice la Craiova daca pana la urma se va semna contracul de preluare a fabricii si cei ce iau Kalos or sa se trezeasca ca au luat o tzeapa de abia or sa o poata duce
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
DA..man stiu ce am de facut..vei fi mandru de mine LOGAN frate.
Dar ma intereseaza sa testez varianta diesel.Cat am citit aici am vazut ca dieselul este f.slab 1.5 65CP.Daca este asha cum spuneti voi...sincer mi se pare cam varza.Acum spuneti si voi ce e de facut.Ma doare consumul,tin la el..dar doresc sa nu imi pice masina in panta si la drum lung sa merg cu 140 lejer. Deci Diesel,1,4 sau 1,6. P.S.Fie vorba intre noi ma tenteaza 1.6 Laureate, dar consumul este mare in comparatie cu 1.4? |
--------------------
Berlina
1300
|
|
satori |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
body |
![]()
|
Pai eu de aia mi-am si cump Kalos , ca nu e fabricata( asamblata) in Romania .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
saruman |
![]()
|
Kalosul e acum in promotie. De la 55xx euro cip. Hmm...
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
AND |
![]()
|
Da da da , plus vreo 45% tva
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
saruman |
![]()
|
Leasing...
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
AND |
![]()
|
Daca vrei dotari asemanatoare tot iesi in mare dezavantaj la Kalos fata de Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
saruman |
![]()
|
Nu prea vad un mare dezavantaj, ci un usor dezavantaj. Si daca ai bani putini si oricum vei apela la un leasing ori credit, dezavantajul se cam spulbera in vant. Ma bucura concurenta pe care o face Kalosul Loganului, nu poate aduce decat lucruri bune!
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Cat consuma Kalosul ?
Peste 1 an n-o sa mai fie topicuri de astea x versus y pentru ca la 50.000-60.000 litru de benzina o sa luam autobuzu ![]() |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 22 Aug 2005, 10:40) In alta ordine de idei @anpop eu am certificatul ala de privatizare la Dacia si intamplator am fost de fo 2 ori acolo , iar intreprinderea se numeste/numea Automobile Dacia Pitesti , nu Mioveni !!!!!!Iar nea' Vasile s-o numi nea gheghe daca il stii tu..... ce legatura are certificatul tau cu locul in care se face masina?!?!?!? PS: am condus Kalos....recunosc ca e mai usor manevrabil in spatii mici...in rest diferente mari nu-s....la golan ai mai mult spatiu...atata tot! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 05:11 |