Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
![]() ![]() ![]() |
Chevrolet Kalos, O comparatie Kalos - Logan
algor |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|||
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
M-am hotarat la un hatch cu 5 usi. Chiar ii sta bine in el
![]() Da o sa-i pun scut, ce vrei, nu e "beton" ca loganelele noastre ![]() |
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
sa nu ne tradezi..sa nu te sui in Kalos!!
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(body @ 1 Sep 2005, 11:18) E vorba despre faptul ca piesele de Kalos ar fi foarte scumpe in comparatie cu cele de pe Logan ceea ce nu e chiar asa. .Lasand la o parte faptul ca pica mult mai greu decat cele de pe Logan De unde stii tu cit de repede pica cele de logan si cele de la Kalos,nu?Loganul are cam 1 an de la lansare/vanzare si sunt masini care au si 50 mii de km!Pe unde am umblat prin service-uri(vreo 3,dar nu cu loganul)am mai intrebat si eu pe mecanicii respectivi daca au schimbat ceva piese in afara de consumabile si au zis ca nu,nu mai au probleme(momentan)cum au avut cu berlina,dsn,slz.Cam asta e ordinea in care au schimbat cele mai multe piese.Si se poate ca la unele repere pretul sa fie mai mare,iar la altele mai mic.Deocamdata cred ca e prematur sa vorbim de asa ceva.Sincer as vrea sa vad cit e de sprinten un kalos pina pe la 160! ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca e 1.4 16v 94cp e destul de sprinten. Cred ca face 160 cam la fel ca Logan 1.6. Cand apare 1.6 16v la noi .. sa vedem ce mai graieste Kalos atunci!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Sony @ 1 Sep 2005, 15:04) satori, ai particularizat, iar acum generalizezi! Hotaraste-te cum ne aburesti! Suntem cam satui de faze de-astea: uite popa, nu e popa. Dupa cum ti s-a scris si mai sus cea mai mare parte din problemele Loganului sunt in mintea unor posesori. Mai baiatule , tu chiar nu citesti topicurile de pe site-ul asta ? Nu vezi ca in ultimele zile au inceput saracii oameni care au dat banii pe acest sifonier sa se planga de exfolierea vopselei , sau toti sunt niste fraieri care au pareri .Si inca multe alte probleme ...DAR DEH TOTI AU PARERI .... Arata-mi si mie un posesor de Kalos (sau Cielo...chiar romanesc) care are probleme cu vopseaua si nu poti sa zici ca din astea (daewoori) nu s-au vandut multe ( astea ca tot comparati voi nr de sifoniere vandute cu nr de kalosuri- daewoori). Si iarasi comparatia ar putea continua la celelalte probleme. Dar asta e dupa cum zici tu , unii posesori de Logan sunt somnambuli si viseaza problemele care le au! |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
vulpea cand nu ajunge la carnati...pardon....la struguri zice ca-s acrii
![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
body, inca o data ai aratat ca ti-ai luat kalos ca sa fii altfel!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta era...acum ca esti cu juma' de metru in fata turmei te simti mai bine, nu?
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
body |
![]()
|
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue]
Acum se pare ca voi sunteti off-topic ( asta ca sa fiu politicos)! Eu am luat Kalos ( ca si Cieloul dinainte) pentru a nu-mi mai da doctoratul in mecanica ( cam cum se face la Dacia) , sau sa ajung expert in vopseluri ! Dealtfel multi dintre cei care nu si-au mai cumparat Dacie exact din motivele enumerate mai sus nu au mai achzitionat "mandria nationala"! This post has been edited by body: 2 Sep 2005, 10:38 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Exagerarile si fanatismul, indiferent de scop si domeniu, sunt daunatoare.
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In special sanatatii mintale
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa ca ........aviz posesorilor de cirnati care se oftica ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
body |
![]()
|
Omule noi ( astia cu carnati cum zici tu ) nu prea avem de ce sa ne ofticam pentru simplu motiv ca nu noi suntem cei cu masini cu probleme!
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
|
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, las-o. Eu am probleme cu masina!
Am niste zgarituri pe bara si in fiecare dimineata cand ma uit la ea imi dau seama ca e Kalos nu Aero 9-5. Sunt mici, dar sunt probleme. Daca aveti ceva la obiect cat de cat despre masini, lay it here. Daca nu... |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(body @ 2 Sep 2005, 11:57) Omule noi ( astia cu carnati cum zici tu ) nu prea avem de ce sa ne ofticam pentru simplu motiv ca nu noi suntem cei cu masini cu probleme! ![]() ![]() http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2358 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2475 |
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Daca numaram problemele Kalos-ului post-ate pe forumul asta sunt putine, intr-adevar. Dar e la fel si daca numaram problemele Logan-ului pe daewooclub
![]() Per total mie mi se par destul de asemanatoare... troncaneli pacaneli si cateva serioase. Pana la urma sunt tot pe acolo. Apropo, negarea lui "Kalos este infinit mai bun decat Logan" nu este "Logan este infinit mai bun decat Kalos" |
-------------------- |
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(satori @ 1 Sep 2005, 13:13) Lasand la o parte polemica ieftina, tot ce am facut in 13 luni de cand am masina a fost sa fac odata geometria. Cauza a fost faptul ca nu stiam cum se livreaza masinile si nu am luat masuri in aceasta privinta. Am mai fost la service pentru tot felul de chichite (zgomote, zgomotul specific volanelor cu reglaj pe inaltime - la fel, nu stiam ce e cu el)... dar, in afara de revizie, nu m-a costat decat acea geometrie. Oricum, zgomotele au incetat de la sine si de reglaj nu voi scapa... am vrut reglaj? - am si frecare la bucsa! acc. to postu' lu' haiducro, se pare ca ai scapat o problema... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu am o mare nedumerire...si anume...de cand a aparut Loganul s-au vandut foarte multe in Romania...si Loganul nu e mult mai ieftin decat un Clio sau cine stie ce alta masina din clasa lui...Fabia, etc....
De ce astia care si-au cumparat acum Logan nu si-au luat pana acum Fabia, sau Astra sau Clio...sau 206... Nu zic ca nu sunt pe strada si de-astea...dar prea multe Loganuri in comparatie cu ele....iar costurile de intretinere sunt aceleasi...de-aia nu inteleg de ce atata lumea a asteptat atata vreme ca sa-si ia o masina mai buna...masini mai bune erau si pana sa apara Lgn Chiar romanii nu au auzit de alte marci decat Dacia ??? Imi vine greu sa cred.... Dar cred ca asta e raspunsul real...inainte aparuse Espero...costa 20.000 $...si si-au luat romanii foarte multe....desi la 20.000 iti luai pe vremea aia Mondeo nou... This post has been edited by andu911: 2 Sep 2005, 13:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 2 Sep 2005, 13:59) De ce astia care si-au cumparat acum Logan nu si-au luat pana acum Fabia, sau Astra sau Clio...sau 206... DE BANI ! Mai are omul si alte lucruri pe care sa dea banii in viata, nu munceste PENTRU masina. Si de diferenta aia asa mica cum spui tu care poate pentru unii este mare mai face un concediu, mai cumpara un birou la copil, etc... P.S. : Si poate unora chiar le place ZKR, oricat de ciudat li s-ar parea unora ![]() P.P.S. : Mai scum nu inseamna neaparat mai frumos si / sau mai bun This post has been edited by Codrin: 2 Sep 2005, 13:40 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(SYL @ 2 Sep 2005, 13:06) Am prieten care si-a cumparat espero, varianta cu abs, 20.000 $...si el nu prea stia cum sta treaba cu masinile...ii ziceam de mondeo si octavia pe vremea...parca vorbeam despre Logan in Japonia... |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.564 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
satori |
![]()
|
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
De ce cumpara omu' Logan?!?
Uite o intrebare la care raspunsul complet nu'l vom afla, poate, niciodata... ![]() Asa cum scriam mai sus - sunt motive evidente pt. care Loganu' "iese" in avantaj (retea service, dimensiuni generoase, plata asigurari, e "la moda" chiar daca e, deja, discreta etc.), sau in dezavantaj (probleme suparatoare relativ la calitatea executiei)... |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
|
|
Dragos |
![]()
|
QUOTE(satori @ 2 Sep 2005, 13:27) Care ar fi aceea? Nu stiu de ce ne mai obosim uneori sa scrie pe forum, nimeni nu citeste. Cititi mai bine topicul cu pocanit.scartait directie. Pana la final. Scuze, dar tu ai pus raspunsu' lanuritor ![]() Oricum, ma bucur ca ai scapat de belea - uneori ma intreb daca nu facem din tantar armasar... ![]() NB: nu fac parte din grupu' aruncatorilor cu pietre, ce beau apa cu nisip, sa aiba limba ascutita. Dorinta mea este, asa cum am mai scris-o, sa fiu informat. Cand observ unele inadvertente, le "public" - e vreo problema? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 2 Sep 2005, 14:10) Am prieten care si-a cumparat espero, varianta cu abs, 20.000 $...si el nu prea stia cum sta treaba cu masinile...ii ziceam de mondeo si octavia pe vremea...parca vorbeam despre Logan in Japonia... Cel mai scump Espero a foat 1.8, cu ABS, cutie automata, la 17.900$. Pe vremea aceea un Mondeo era 43.900DM, adica ~24.700$.....iar Octaiva e alta clasa (compacta), spre deosebire de Espero si Mondeo care sunt clasa medie. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
satori |
![]()
|
QUOTE(Dragos @ 2 Sep 2005, 15:38) Absolut niciuna! ![]() Pana la Kalos nu am mai avut masina cu reglaj volan pe care o sa o purec. Habar nu aveam de angrenajele unei asemnea masinarii. |
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
2004, 2006
- BxxBUH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:35 |