Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
![]() ![]() |
Vw Touareg - The Battleship, si cateva Logan-uri din dotare
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
neomarxisti
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu in prima mini-vacanta pe anul asta. Evident la mare, la noi, am gasit o casuta in Eforie Sud, aproape de noua Sahara, adica plaja refacuta...
![]() Pe drum, aceeasi aglomeratie specifica zilelor de sarbatoare, asta e, n-ai ce sa faci. La dus a fost cum a mai fost, dar la intors am prins celebrul accident de la Branesti. O ora la coada. Cativa netrebnici pe banda de siguranta. Au fost opriti prompt de un Cayenne din fata mea care li s-a pus in fata. A venit un politist, idiotul a inceput cu tipul cu Cayenne-ul sa se dea din drum, am intervenit si i-am recomandat sa inceapa cu carnetul unei pupeze cu masina de servici de la Hilti. El ca "in ce calitate recomand eu?" Asa, ca opinia publica, ii zic, daca nu-i face proces verbal tutei, promit ca ma trag pe dreapta si opresc motorul. N-a mai avut ce sa faca si a inceput sa-si faca treaba. Trebuie sa terminam odata cu nesimtirea asta! Iar am remarcat ca (Victorine, baga destele in urechi) soferii de Toyote Auris, Corolla, Yaris sunt neinfricati. I-au depasit si pe cei cu Skode Scala de servici, baga masinile in nisip fara frica de inpotmolire sau amenzi, merg la 130 la ora la "aspiratie" asteptand sa tasneasca victoriosi in depasire ca Senna la Monaco, dau faruri de pe dealul anterior sa te dai din calea lor. Poze cu marea nu va mai pun, o stiti voi. Am fost si la Eforie si la Tuzla, unde s-a cam mancat plaja fata de cum o stiam eu. Bors de peste la "Tica" la Tuzla, lufar, palamida. Bune. Ce am gasit misto - o cutie nedesfacuta de Fanta adusa de mare. Este din Egipt, fabricata in 2016. O fi venit singurica sau de pe vreo nava? Mister.... 20230604_140026_resized.jpg ( Size: 277.31k ) Number of downloads: 509 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 6 Jun 2023, 11:11) Pe drum, aceeasi aglomeratie specifica zilelor de sarbatoare, asta e, n-ai ce sa faci. La dus a fost cum a mai fost, dar la intors am prins celebrul accident de la Branesti. O ora la coada. Cativa netrebnici pe banda de siguranta. Au fost opriti prompt de un Cayenne din fata mea care li s-a pus in fata. A venit un politist, idiotul a inceput cu tipul cu Cayenne-ul sa se dea din drum, am intervenit si i-am recomandat sa inceapa cu carnetul unei pupeze cu masina de servici de la Hilti. El ca "in ce calitate recomand eu?" Asa, ca opinia publica, ii zic, daca nu-i face proces verbal tutei, promit ca ma trag pe dreapta si opresc motorul. N-a mai avut ce sa faca si a inceput sa-si faca treaba. Trebuie sa terminam odata cu nesimtirea asta! Bai frate, da aia de la Hilti pare ca-s construiti toti la fel. Am mai prins si eu in Bucuresti nesimtiti tot de la Hilti in trafic. Inclusiv trotuar blocat pentru pietoni. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
scoteai telefonul si sunai de fata cu el la 112 sa zici ca o masina cu nr xyz e pe banda de urgenta, erau obligati sa rapsunda si el era cel mai aproape
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Au trecut mai multe echipaje in sus si in jos pe banda de urgenta, accidentul s-a produs langa popasul unde este sediul politiei autostrazi. Doar ii atentionau pe nesimtiti fara sa-i si invete minte, data viitoare vor fi doar mai atenti sa nu fie echipaj cad fac asta.
Am mai patit asta, pe A2 inainte de statia de taxare, pe A1 cand se intoarce de la munca Ciorogarla Park. De fiecare data nu s-a luat nici o masura, echipaj era, asa ca au invatat ca se poate. This post has been edited by YRX: 6 Jun 2023, 11:34 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la A1 dupa hornbach spre Maniu e sport national avansatul pe acolo cand e coloana. Daca chiar ar fi norma de amenzi cum cred unii ca e, acolo e de ajuns sa stea ca sa le dea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
In alta ordine de idei.
Am vazut stiri de genul asta cu biocombustibil https://ziare.com/carburanti/carburantii-tr...stibili-1808571 La Touareg am un mare stiker cu "nu biodiesel". Din ce stiam motorina avea de mai mult timp biodiesel in ea. Paca problema cu biodieselul era ca formeaza depuneri mai mari si poate manca anumite cauciucuri si plastice. La plusuri era lubricitate mai mare, cifra cetanica mai mare, care sunt de bine. Ma apuc sa ma uit de un aditiv anti-biodiesel sau stau potolit? Care-i treaba? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
cred ca zice nu B100 pe sticker, B10 cat e azi din ce stiam nu e problema de compatbilitate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Or fi fost cu NOS Toyotele alea, dacă n-ai zis nimic de GR. Altfel, a mea nu poate decât puțin mai mult ca molcom în modul POWER
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ma uitam la astia https://www.youtube.com/watch?v=pnh1PRBQOPc si mai-am adus aminte de calcukatorul tau de mini, vezi si tu pe ebay dupa piese de la astia https://www.ebay.co.uk/str/charlestrentlimited
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poate bga altceva decat etanol in benzina.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
YRX |
![]()
|
Pai asta zic si io, motorina de aia se numeste B7. A fost stirea asta peste tot.
Einsteine, cam nasol acum cu transportul si vamuirea din UK, adauga la pret binisor. Intr-adevar stiu ce vand, stiu sa dezmembreze si au marfa buna. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ai romanasi care aduc chestii de acolo pe microbuz. Dar imi pare calitate ce vand, documentate cu VInul amsinii etc. Macr si pt ocazia de nu vorbi cu " ce vrei boss?" de la dezmembrarile noastre si tot ar merita ceva in plus.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(YRX @ 6 Jun 2023, 12:58) In alta ordine de idei. Am vazut stiri de genul asta cu biocombustibil https://ziare.com/carburanti/carburantii-tr...stibili-1808571 La Touareg am un mare stiker cu "nu biodiesel". Din ce stiam motorina avea de mai mult timp biodiesel in ea. Paca problema cu biodieselul era ca formeaza depuneri mai mari si poate manca anumite cauciucuri si plastice. La plusuri era lubricitate mai mare, cifra cetanica mai mare, care sunt de bine. Ma apuc sa ma uit de un aditiv anti-biodiesel sau stau potolit? Care-i treaba? In alta ordine de idei, vezi ca vezi ca sunt niste juice-uri de bagat in motorina pentru porcaria asta de biodiesel. Ca exemplu: https://sintoflon.com/en/product-category/fuel-treatments/ |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
bactericidu e mirific. Sa nu faca motoru infectii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt multe solutii pentru diesel ... stiu o lista ... dar e adevarat ca sintoflon nu am folosit, ci doar altele cu un marketing asemanator.
Eu am revenit la Wolf Synth 2T la 50 lei/l. Am bagat 50ml la 10l de motorina. Zgomotul de injectie s-a modificat dupa cum stiam. Sunt curios dupa 1000Km (2 plinuri) sa vad cum se modifica corectiile pe injectoarele 1 si 4 (acum sunt la +- 1.5).284898273.wolf_synth_2t_1_l.jpg ( Size: 30.88k ) Number of downloads: 284 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
IRONICK |
![]()
|
DIESELUBE o sa iti placa in doza de 2ml/litru.
This post has been edited by IRONICK: 7 Jun 2023, 10:24 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bion |
![]()
|
sintoflon ,sintofolin o fi coincidenta
![]() ![]() This post has been edited by bion: 7 Jun 2023, 10:32 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
diesel clean e un solvent, dieselube e un ulei... nu se anuleaza unul pe altul? Bactericid e cazul doar daca sta peste 6 luni motorina
This post has been edited by einstein1984: 7 Jun 2023, 11:20 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Pai le pui pe rand: bagi o curatare cu solventul si apoi, cand termini motorina aia bagi cu ulei ...
Daca ala e doar ulei pot ramane pe Wolf ca e mai ieftin, desi si asta s-a dublat ca pret: il luam cu 25lei/l si acum e 50lei/l. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
bai, dar tu ai ceva cucuratarea
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Nu as avea nimic cu ea daca nu as avea corectiile alea mari pe injectoare.
Problema cea mare cu Sintoflon este ca nu il poti lua decat din Italia. This post has been edited by madhorsefuzzy: 7 Jun 2023, 13:10 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Deci e ca si cum nu ar exista.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
YRX |
![]()
|
Gasesti Wyns, Lm, Valvoline etc.
Biocid o sa bag cat de curand si eu. Am zis preventiv sa mai folosesc si un cleaner. Dar o sa iau si un set de injectoare de rezerva... ![]() Deci, am lamurit problema cu biodiesel? Era si pana acu'? Ce s-a ales si de presa... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Dacum. B7 si B10 este de vreo 2 3 ani pe piata sau chiar mai mult.
Diesel B10 et Diesel B7 : quelles différences ? La principale différence entre le B10 et le B7 est leur teneur en biodiesel EMAG. Le premier en contient jusqu'à 10 %, tandis que le second, le Diesel le plus répandu sur le marché, est composé jusqu'à 7 % d'EMAG(Esters méthyliques d’acides gras) |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 09:28 |