O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
![]() ![]() ![]() |
O pata de ulei (probabil), Pe capota si pe la pompa ABS
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Peja
Покушавам промијенити зупчаници из прве СЕМЕРИНГУЛ-каиш и прибор за Дистрибуција + вијака На тај начин уклонити све терени Сретно! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Peja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 08 From: SERBIA ![]() |
Mulțumesc tuturor.
Serviciul pune numai silikon grăsime cu șurub, nici o schimbare de curea de sincronizare ... scurgere de ulei de nos a fost mare. Nivelul de ulei a fost mai mică de 5 mm max marker. De prieten cu aceeasi problema va wisit sale de serviciu (un alt oraș) și se va vom ce se spune să-l Am găsi tis problemă după lectură forum sârbă și este disapoining că numai după mai puțin de 3.500 km (maby mai devreme), această problemă apare. SHAME Voi vă informează despre ceea ce se întâmplă în viitor Peja |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI Preference + AC
Apr 2008 http://loganimprovements.blogspot.com
|
|
omc |
![]()
|
![]() Loganist dezamagit :( Group: Members Posts: 23 Joined: 27 March 07 ![]() |
QUOTE(Bill @ 17 Nov 2008, 16:57) Daca e un pic de ulei pe curea ce se poate intampla? Cum adica sa o atace? Pai tu nu ai avut masina mai veche sa vezi cum curgea uleiul de peste tot de era balta pe sub masina. Si nu mai ataca uleiul curelele.......... apropo de felul cum ataca uleiul cureaua... IMG_0056.jpg ( Size: 222.94k ) Number of downloads: 1607 IMG_0061.jpg ( Size: 245.91k ) Number of downloads: 1670 nu se rezolva pierderea de ulei decat dupa ce se schimba pinionul de distributie + semering distributie. etansarea cu silicon nu rezolva decat temporar... (eventual pana iese din garantie ![]() |
--------------------
Dacia1310GPL-1988,
LOGAN Ambiance
1.4 MPI 2006
|
|
boobybooby23 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
Nu stiu exact despre ce e vb dar ti-as putea spune ca e vb de pierderi de ulei de la distributie ,sfatu meu e sa te duci la service,eu lucrez la automoldova roman,iar dak ai masina in garantie si ai respectat reviziile se schimba semeringu de la distributie,pinionu pompei de ulei ,kitul de distributie si garnitura de la baia de ulei in garantie.Dak vrei sa afli sau sa aflati mai multe id-ul meu e boobybooby23@yahoo.com
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
fabyfaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 January 08 ![]() |
pentru AL moderatorul moderat
![]() |
--------------------
Dacia
Berlina Ti 1,6
2000 Ti
- VS 02 WKP
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Data fiind poza atasata, sa inteleg ca am intrat si eu in acest club "select"?...
PS Am masina (KissFM, 1.4) din feb. 2008 si are 14.400 km. This post has been edited by dacis: 13 Jan 2009, 21:39 Attached thumbnail(s) Distributie_A.JPG ( Size: 39.21k ) Number of downloads: 1362 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Oh yes! :-)
Eu incep sa cred ca, totusi, pusca putine pinioane comparativ cu numarul total, de aici rezulta ca merita mai mult interventia in garantie la cateva masini (chiar daca-s destul de multe) decat sa puna pinion renault pe toate. |
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am schimbat pe 20 ian. distributia (la Auto-Moldova Roman). Le-am zis de verificat geometria, dar mi-au zis ca nu este cazul, deoarece totul se remonteaza exact cum era inainte. Mentionez ca au pus un fel de stativ / presa / ceva... intre aripi, de care au suspendat motorul in timp ce lucrau. Nu l-au dat propriu-zis jos ... Ce sa inteleg din toate acestea?...
Mentionez ca pe drumul de costisa ce duce nu la Vaslui, ci inapoi la Iesi nu am avut senzatia ca masina ar trage cumva stanga ori dreapta. Multumesc si pe aceasta cale userului "boobybooby23" pentru ajutor si remarc conduita OK a celor de la service. Sper ca si reparatia au facut-o la fel de bine pe cat de bine s-au comportat. Aici insa timpul va vorbi... OFF TOPIC In alta ordine de idei, pe la departamentul vanzari cam batea vantul. Era plictiseala mare, mare. Am auzit ieri de la cineva din reteaua de dealeri ca prezumptivii clienti asteapta reducerile de care se tot zvoneste de ceva vreme. Ba chiar o ruda apropiata care se pretinde inginer imi facea un calcul din care rezulta ca dupa 15 februarie cand te vei duce sa-ti iei masina de la dealer, daca ajungi sa cumulezi toate reducerile de la dealer si mai prinzi si programul rabla pleci din show-room si cu masina noua si cu ceva bani in plus in buzunar... (PS Cand spuneam ca "se pretinde" inginer nu spun ca nu este; ii lipseste insa realismul si pragmatismul inginerilor pur sange, pe care ori il ai ori nu il ai) |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
Am citit tot topicul despre aceste scurgeri la distributie.Ce sa zic acum 2 luni am fost in service pentru ca imi scartaia repartitorul si m-a luat de o parte mecanicul care mi-a fost maistru cand am fost practicant la Dacia si mi-a spus ca imi curge ulei la distributie si sa fac bine sa trag o fuga pe acolo.Bun problema este ca inca nu am ajuns pe la service din pricina timpului.Masina e in garantie am 1.6MPI 8500km de 9 luni de zile.Vad ca se intreaba lumea daca costa ceva daca e in garantie si m-ati pus pe ganduri,dar maine ma duc la Dacia si de-al dracu iau 50Ron la mine sa dau la mecanic de o bere daca e si atat.Multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
nu costa nimic in garantie. evident.
13 Feb 2009, 11:49: QUOTE(dacis @ 23 Jan 2009, 20:43) Am schimbat pe 20 ian. distributia (la Auto-Moldova Roman). Le-am zis de verificat geometria, dar mi-au zis ca nu este cazul, deoarece totul se remonteaza exact cum era inainte. Mentionez ca au pus un fel de stativ / presa / ceva... intre aripi, de care au suspendat motorul in timp ce lucrau. Nu l-au dat propriu-zis jos ... Ce sa inteleg din toate acestea?... Ca, daca au desfacut cadrul motor, trebuie facuta geometria. Cadrul motor se desface daca se umbla la pinion. altfel nu e cazul. This post has been edited by roland: 13 Feb 2009, 11:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
nu se reface deloc geometria fiindca nu e nevoie,caseta nu are pozitie de reglaj pe cadru si nici cadru pe masina ,nu se pot monta decat in pozitia originala
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
Peja |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 January 08 From: SERBIA ![]() |
@ paul_damian, koldun
Ai fost montator. Scurgerile continuă. Aceasta va fi de 3 timpul vizitei de servicii. Aceasta sunt noi fotografii. img1194o.th.jpg img1205t.th.jpg img1202x.th.jpg 24hposlevoznje012.th.jpg 24hposlevoznje020.th.jpg Ti-cineva schimba pinion + semering, dar nu rezolva scurgere? Există două persoane în Serbia cu acest caz (ca stiu noastre la forum) ![]() Ce poate fi problema atunci? ![]() Peja |
--------------------
Dacia
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Am fost si eu azi cu masina la service ca imi curgea ulei pe la distributie si se auzea si zgomot. Au schimbat tot ce inseamna distributie, inclusiv pinion. Nu se mai aude zgmotul, dar am senzatia ca motorul nu mai e la fel de vioi ca inainte. Sa ma astept sa isi revina sau au facut baietii ceva gresit?
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Peja |
![]()
|
După îndepărtarea distribuție centura, acestea ar trebui să discutați cu diagnostice, calendarul de noi centura. |
--------------------
Dacia
|
|
Peja |
![]()
|
Serviciul de schimbare: Pinion, semering, ulei, filtru de ulei, Carter dihtung. Ei spun că scurgeri de ulei la Carter dihtung. Peja |
--------------------
Dacia
|
|
gogu69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 07 ![]() |
Am intrat si eu in "clubul" asta select al scurgerilor de ulei. Imi poate da cineva o "pila" la un service in Bucuresti?(masina este in garantie, revizii la zi etc) Nu vreau sa fiu pus aiurea pe drumuri de toti nesimtiti. Va raman recunoscator. Merci
|
--------------------
Dacia
Dacia
Logan
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
ce problema ai? inafara de ce e evident
explica |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
gogu69 |
![]()
|
Am si eu asa ceva de genul asta.
Distributie_A.JPG ( Size: 39.94k ) Number of downloads: 707 Sunt foarte nemultumit de service-urie dacia la care am fost, cu alte probleme. Ideea ar fi daca ma puteti indruma spre cineva care poate sa-mi rezolve acea scurgere fara sa ma puna sa vin de 10 ori la service pentru acelasi lucru. Masina este in garantie This post has been edited by gogu69: 13 Apr 2009, 09:16 |
--------------------
Dacia
Dacia
Logan
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Cauta AUTO NESTI,Soseaua Berceni nr.80,
sector 4, Bucuresti, tel: 021-460 82 57.S-au comportat ca niste adevarati profesionisti. |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
gogu69 |
![]()
|
merci
|
--------------------
Dacia
Dacia
Logan
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sigur ca da, daca vrei sa-ti faca muci masina, du-te la NESTY.
![]() Ca sa-ti faci o idee ca NU vorbesc aiurea in tramvai, citeste patania mea cu idiotii...pardon ![]() ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=65681&hl= Ca recomandare, daca tot ai garantie (ptr. ca altfel au preturi f. mari care nu se justifica in nici un fel), du-te la IPSO Otopeni. Sunt cat-de-cat ok, am avut aceasi problema ca si tine cu scurgerile de ulei, problema rezolvandu-se definitiv de-abia dupa a 6-a interventie ![]() In prezent am facut cca. 40000km de la ultima interventie si totul se prezinta ok. Bafta, ca succesu'-i asigurat! ![]() This post has been edited by Kojak: 13 Apr 2009, 20:51 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
gogu69 |
![]()
|
Cand spuneam de 10 interventii la service cred ca la posturile tale ma gandeam.
![]() This post has been edited by gogu69: 13 Apr 2009, 21:37 |
--------------------
Dacia
Dacia
Logan
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...mdea
![]() Hai ca n-au fost chiar 10.. doar 6(sase) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
am reusit si eu sa rezolv problema cu scurgerile de ulei. masina din feb. 2008 si acuma are doar 13800km. am rezolvat-o la timisoara pe calea sagului la reprezentanta citroen. au schimbat pinionul cu pricina, simeringul, cureaua de distributie, uleiul si filtrul. sunt curios cum se va prezenta in timp.
numai bine |
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
Kojak |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Crezi ca o sa-i verifice astia la revizie (daca se mai duce) ca au fost schimbate curele, simering, filtre, ulei etc.? Pana la urmatoarea revizie se pune praful prin zona si nu se mai cunoaste ca s-a lucrat acolo. Si, de fapt, daca omul si-a permis investitia "modica" in zona distributiei cred ca nu-l mai intereseaza garantia D'acia!
![]() |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
raoul. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 November 07 ![]() |
scuze! m-am exprimat gresit . la dealer-ul citroen de pe calea sagului unde au si service dacia. nu-mi permit sa-mi bag piciorul in ea garantie
![]() sanatate si numai bine |
--------------------
dacia
logan abs plus
2008
- TM-12-BTH
|
|
Peja |
![]()
|
![]() ![]() După 300 km de la intervenție ![]() ![]() ![]() Peja |
--------------------
Dacia
|
|
Kojak |
![]()
|
De-abia dupa minim 2000km poti fi sigur ca s-a rezolvat problema.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 11:53 |