Ce se mai aude despre dezastrul de la Cernobal ?, Ce se mai aude despre dezastrul de la Cernobal ?
![]() ![]() ![]() |
Ce se mai aude despre dezastrul de la Cernobal ?, Ce se mai aude despre dezastrul de la Cernobal ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine imi aduce plutonium si mie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi maine in targ...intrebi la aia cu tigari Rhonson..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 14 Apr 2007, 20:20) Daca ramai cu masina in pana prin vreun sat uitat de DUMNEZEU in tara de la miazanoapte sigur nu te pot ajuta satenii nici cu patent nici cu sarma ca sa nu mai zic de ceva de ale gurii.Dar daca deschizi discutia despre ceva echipament militar poti umple masina cu ce poftesti cu bani mai putini decat ai cheltui la un supermarket ca sa umpli masina cu mancare. |
--------------------
a
b
c
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Azi e "aniversarea" de 21 de ani. AMR citeva sute (sau mii? - mie mi-e totuna
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(driverx @ 5 Mar 2007, 13:27) @driverx, s-a decis plecarea. Vom pleca din tara pe 21 iunie, intoarcerea in 26. Daca te intereseaza, da un semn. Costul total este undeva la 300 - 400 eur de persoana( calculat la mers cu motocicleta,dar si la auto e cam la fel). Daca vrei sa vii pasager pe moto, si acolo mai e loc ![]() Iar cei care anterior isi doreau pietre sau alte suveniruri, sa lase vorba si le aducem ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
..no money....no preparation...no nothing...
..mersi oricum... This post has been edited by driverx: 3 Jun 2007, 08:46 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu as dori niste plutoniu din reactor,se poate?
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai masurat daca incape un reactor in locul motorului de logan?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
E unu mai mic bre,totusi am pus boilerul in locul banchetei din spate,din masina va mai ramane doar scaunu soferului restu e reactoru
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
Generatoare de backup unde is? Cum is? Pedale de bicicleta?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
Alea sunt in portbagaju aerodinamic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Generatoarele de backup "e" C@talin impingand de la spate.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa citez un clasic
![]() fugiiiiiittiiiiiii ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
driverx |
![]()
|
Uite, surse alternative de energie, macar nu mai polueaza aprinzand veioza.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alphabluesky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
Si eu as dori o centrala termica de casa cu reactor nuclear sa nu mai platesc asa mult gazul
![]() This post has been edited by alphabluesky: 4 Jun 2007, 23:59 |
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
oamenii de sacrificiu au fost mineri si stiau foarte bine la ce se duc....dupa cum am vazut intr-un documentar ei au fost alesi foarte bine dintre multi alti mineri: pt ca erau cei mai rezistenti, cei mai sanatosi si cei mai curajosi.
foarte trist este ca ei traiesc acum cu pensii de 100$ - oare cand ne vom da seama ca ei ne-au salvat (cel putin pe noi din europa centrala si de est)..... o drama cu efecte asemanatoare se petrece acum in africa milioane de oameni infectati cu hiv teoria conform careia rusii nu au cerut ajutor din jena mi se pare o idiotenie......o propaganda ieftina....oricum nu avea cine sa-i ajute in domeniul in care ei sunt cei mai avansati personal consider ca producerea energie in centrale atomice este o idee buna : se produce energie la preturi mici cu poluare redusa- cand se va termina petrolul toate tarile dezvoltate vor avea deja asemenea centrale in functiune. ps : relatarile eleni filatova mi se par niste bazaconii.....cu motoreta ei ninja care face cat 100 de alte motociclete........desene animate americane pt adulti This post has been edited by alex_pav: 22 Jun 2007, 15:23 |
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
skywalker |
![]()
|
am fost la Cernobil acum o saptamana in vizita...este ...deosebit.
Mai multe poze si impresii...aici http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=113403 Azi voi uploada si o parte din restul pozelor, toate au cam 1.5 GB,plus filmare destul de mult. Am ajuns pana in centrala langa reactor,radiatiile sunt f mari, dar cu aparatura necesara, afli exact si poti pleca la timp inainte de a acumula prea multe radiatii. Cateva imagini si aici... P6240132.JPG ( Size: 111.87k ) Number of downloads: 256 P6240147.JPG ( Size: 362.52k ) Number of downloads: 269 P6240149.JPG ( Size: 40.7k ) Number of downloads: 260 P6240150.JPG ( Size: 72.7k ) Number of downloads: 240 P6240190.JPG ( Size: 126.46k ) Number of downloads: 268 P6240228.JPG ( Size: 478.93k ) Number of downloads: 164 P6240253.JPG ( Size: 207.56k ) Number of downloads: 174 P6240261.JPG ( Size: 215.34k ) Number of downloads: 162 next pictures... <span class='edit'>6 Jul 2007, 08:22:</span> - parcul de distractii din Pripyat P6240327.JPG ( Size: 187.18k ) Number of downloads: 157 - Intrarea centralei nucleare CernobilP6240397.JPG ( Size: 165.62k ) Number of downloads: 149 imagini din Pripyat - The Ghost Town....Locuitorii au parasit acest loc acum 21 ani pt cateva zile si nu se vor mai intoarce niciodata. Radiatiile vor disparea in 10 000 ani, zona va fi locuibila (nivel al radiatiilor care poate fi asimilat de organism) in 600- 900 ani. P6240312.JPG ( Size: 84.14k ) Number of downloads: 187 P6240324.JPG ( Size: 79.39k ) Number of downloads: 154 P6240330.JPG ( Size: 173.6k ) Number of downloads: 152 P6240334.JPG ( Size: 160.57k ) Number of downloads: 132 P6240344.JPG ( Size: 138.94k ) Number of downloads: 150 This post has been edited by skywalker: 6 Jul 2007, 09:05 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bravo baieti, vad ca v-a placut plimbarea, am citit si pe motociclism.ro detaliile, am descarcat si ceva poze si m-am uitat pe ele.
E frumos oricum sa vizitezi locuri despre care stii ca nu le vad prea multi. Am vazut ca apar cateva poze consecutive in care apare o alimentara functionala, un restaurant (mancare etc) si tancuri radioactive, respectiv P6240106-P6240109. Chiar erau amplasate toate astea atat de aproape una de alta? This post has been edited by Laurentziu83: 6 Jul 2007, 09:09 |
--------------------
.
.
.
|
|
skywalker |
![]()
|
dap, asa erau.
mai exact, in orasul Cernobil sunt 4 magazine micute, asta era unul din ele. E genul magazinului satesc, in care gasesti orice. Acolo mai sunt cateva sute de oameni,cei care lucreaza la intretinerea zonei,etc. Orasul Cernobil este la 12-14 km de centrala nucleara. Tancurile radioactive sunt intr-ul loc special amenajat, parc al vehiculelor folosite atunci. Sunt doar 2-3 , marele parc de vehicule si elicoptere nu mai este deschis publicului decat cu aprobare (pe care o obtineam daca stiam de ea inainte). Acest parc mic este in orasul Cernobil. Orasul parasit este Pripyat, este la 2 km de centrala nucleara.Acolo nu misca nimic.Nici tipenie,doar un militar la bariera de intrare. Faptul ca tancul e radioactiv nu te afecteaza daca pastrezi o oarecare distanta de el. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Multumesc de raspuns. Am sa mai revin cu intrebari.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta e un mic joc cu focul...
Mi se pare foarte interesanta o vizita din asta, dar nu cred ca mi-as risca pielea. Bafta si fara efecte secundare! ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
skywalker |
![]()
|
intr-adevar este cunoscut ca unul din cele mai periculoase locuri de pe Pamant. Si asa va ramane cel putin cateva sute de ani.....La normal ( o notiune care acolo nu mai exista ) va reveni dupa mii de ani,cum v-am spus.
This post has been edited by skywalker: 6 Jul 2007, 10:11 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
driverx |
![]()
|
Pacat ca ai pierdut parcul de masini si elicoptere abandonate. Din pozele vazute pe net pare ceva fain, desi cred ca si radiatiile sunt imense.
Ba, da' voi parca ati mers la mici si bere. ![]() ![]() Acuma trag zip-urile cu poze a lui Baiazid si Marcus sau cum il cheama. ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 6 Jul 2007, 10:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
Ce zipuri? vreau si eu poze mai multe da si mie linku te rog ala direct
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
a dat skywalker, cauta prin topic
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Absolut impresionant! Sotia, care a vazut pe viu Muzeul de la Hiroshima, mi-a spus ca e a zecea parte din ce e in japonia, dar aproape ca-ti dau lacrimile cand vezi cata suferinta s-a adunat acolo... Apropos, nu simtiti gust de plumb intre dinti?
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
driverx |
![]()
|
De unde dreq sa mai simta. S-a eliberat mult in atmosfera pe atunci, e adevarat, dar acuma.....
Sincer skywalker, nu sunt fotograf mare io, dar daca as fi mers acolo as fi incercat sa fac poze...muuuuuulte. Voi v-ati pozat motoarele mai mult. 2-3 poze cu centrala, as fi incercat sa prind mai multe cadre (cat era posibil, ca banui ca nu va lasa sa va plimbati nu stiu ce). Dupa aia Prypiat. Ala e mina de aur pentru a trai diferite experiente. Se pare (sau cel putin nu ati poza) ca ati trecut pe langa caminul cultural, maternitate, spital, scoala. Am vazut ca in parc v-ati oprit putin ![]() Deci sincer, ori nu prea ati pozat, ori ati pierdut experiente multe. Asta cel putin din punctul meu de vedere. Daca vreodata o sa merg acolo, as vrea sa intru in atmosfera aceea (putin creepy de altfel) din 1986. Prypiat e ca o poza putin deterioarata a acelor momente din 1986. As fi incercat sa le "traiesc" cumva. Dupa mine o asemenea excursie nu e pentru a te simti relaxat neaparat. Pentru relaxare se mere in Spania, Grecia, etc ![]() Putin dezamagit, dar oricum.....tare excursie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:02 |