A2 , cimitirul estival...
![]() ![]() ![]() |
A2 , cimitirul estival...
tarzy |
![]()
|
||
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE Am o cunostinta care sta in franta, ......, omul merge linistit, 120-130. He, he, poate n-ar strica sa ne povesteasca omu' cum e sa-ti iei in Franta amenda pentru depasirea vitezei simultan, atat de la administratia autostrazii, cat si de la politie ... ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
iti spun eu care e diferenta principala dintre soselele UE si cele din Ro. In Ro exista o lipsa de bun simt cronica in circulatia rutiera, uneori neacordarea de prioritate si altele de gen sunt mici mizilicuri pe langa ce fac unii pe sosele, efectiv isi transforma masinile in arme, se fac cu ele inspre tine, se baga in depasiri si li se rupe ca vii tu din contrasens s.a.m.d.
Strainii se simt efectiv amenintati, instictul lor le spune ca aici e un soi de jungla si ei nefiind obisnuiti cu asta prefera sa foloseasca avionul. Regulile de circulatie sunt respectate in general in vest. La noi, daca luam exemplu circulatia din Bucuresti si bucurestenii in marea lor majoritate, au ei vreo legatura cu regulile de circulatie? Categoric nu. Faza nasoala e ca daca vrei sa respecti regulile de circulatie in Buc. ajungi cu masina franjuri acasa sau ajungi la 2 zile dupa ce ai plecat de la serviciu catre casa... asadar le uram vesticilor : welcome to the jungle ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In mod cert exista o legatura directa intre stadiul infect al infrastructurii si comportamentul conducatorilor auto.
Dincolo au cam depasit problemele astea, de-aia isi ridica genunchii spre gura cand participa pe locul din dreapta la o depasire pe centura Ploiestiului. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(borciparte @ 10 Jul 2007, 12:21) ................................. Strainii se simt efectiv amenintati, instictul lor le spune ca aici e un soi de jungla si ei nefiind obisnuiti cu asta prefera sa foloseasca avionul. Regulile de circulatie sunt respectate in general in vest. La noi, daca luam exemplu circulatia din Bucuresti si bucurestenii in marea lor majoritate, au ei vreo legatura cu regulile de circulatie? Categoric nu. Faza nasoala e ca daca vrei sa respecti regulile de circulatie in Buc. ajungi cu masina franjuri acasa sau ajungi la 2 zile dupa ce ai plecat de la serviciu catre casa... asadar le uram vesticilor : welcome to the jungle ![]() haidi bre .... chiar asa eu conduc zilnic in bucuresti .... si culmea .... 99% din timp chiar legal ..... pana acum am avut masina lovita .... da .... numa in parcare in bucuresti fata de rovincie se conduce intr-un alt ritm .... dar de aici si pana unde spui matale mai e cale lunga. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE iti spun eu care e diferenta principala dintre soselele UE si cele din Ro. In Ro exista o lipsa de bun simt cronica in circulatia rutiera, uneori neacordarea de prioritate si altele de gen sunt mici mizilicuri pe langa ce fac unii pe sosele, efectiv isi transforma masinile in arme, se fac cu ele inspre tine, se baga in depasiri si li se rupe ca vii tu din contrasens s.a.m.d. QUOTE In mod cert exista o legatura directa intre stadiul infect al infrastructurii si comportamentul conducatorilor auto. Pai aici e ca la copiii nesupravegheati: o incaseaza destul de des pentru note mici sau alte prostii da' nimeni nu-si bate capu' sa-i corijeze. In mintea unora, faptul ca-i altoiesc e suficient ... Se simte soferul roman supravegheat pe sosele? Nu! Atunci, baga mare! Si poate n-am fost prea clar ceea ce am vrut sa spun mai sus: in Franta, la intrarea pe autostrada, iei un tichet pe care e trecuta locatia, data si ora. La iesire, dai tichetul si cardul; ti se calculeaza distanta si viteza medie. Ai depasit viteza maxim admisa? Ti-a scazut contul! Ai avut ghinion sa mai fie si radarul pe autostrada? Iar ti-a scazut contul! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, si cand s-a adus in discutie si la noi asa ceva, MAAAMAAA CE COMUNISTI, HUO, BAAA, E AUTOSTRADA BOBORULUI!
Si acum umplem pagini pe net despre marlanie, inconstienta si cadavre. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
... stai linistit ca sunt contramasuri de genul: se intra la o cafea inainte de iesire si scade media vitezei.
Aici problema tine de educatie, moralitate, mentalitate, lucrurile alea naspa caroa romanului i se par josnice. This post has been edited by dRg: 10 Jul 2007, 12:48 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Ce moralitate?
"M-o depasit ala cu loganu,mama lui de lighean...las ca vede el pe dracu'!" ![]() Sa nu mai vbim de drumurile europene si nationale...unde ajungi in spatele masinii...vrei sa o depasesti si te uiti la kilometraj si vezi cum creste viteza ta,dar totusi nu te mai apropii de cel din fata,oare de ce? ![]() E o mare problema de mentalitate,sa nu mai vorbim de orgolii,care te cam pun in situatii delicate de multe ori. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 10 Jul 2007, 11:53) man .... nici eu nu am spus ca dau flashuri - ptr ca nici nu o fac decat in cazuri in care intradevar "bizonul" din fata ma face sa franez violent Corect! Dar daca vii cu 200, pina la 130 ai sa frinezi violent!ideea este ca nu sunt de acord - din princpiu - cu ceio care incurca circulatia doar asa .... ca ei merg legal QUOTE(tarzy @ 10 Jul 2007, 11:53) in plus .... pe mine nu ma pasioneaza deloc cu ce viteza circula ceilalti (vorbesc de autostrada) - este vorba de masina, banu si timpul dumnealor - atat timp cat nu ma incurca pot merge si cu 300 Km/h Corect!QUOTE(tarzy @ 10 Jul 2007, 11:53) in schimb ,.,.. mi se pare obositor si mai ales periculos faptul ca cineva iti inra brusc in fata - fie care are sau nu viteza legala Corect! Dar situatia descrisa de mine era cu totul alta... Da' nu mai conteaza...QUOTE(tarzy @ 10 Jul 2007, 11:53) acum ... chiar nu vad rostul discutiei purtate pe acest tot .... daca te consideri deranjat in vre-un fel de ceea ce am scris eu imi cer scuze, nu am avut in intentie sa jignesc pe nimeni Corect! "Cel mai corect"! Cu argumente de genul "asa vrea muschii mei" nu se poate purta o discutie in contradictoriu.o zi buna QUOTE(tarzy @ 10 Jul 2007, 11:53) "Multumesc" de oferta! Pastreaz-o pentru tine (eventual)!PA! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Inca o mostra de "mentalitate" ro: vad tot mai des argumente de genul "e dreptul meu sa incalc legea daca asa vreau, si tu nu ai nimic de spus".
Ori, zic eu ca trebuie sa fii tare bizon sa afirmi asa ceva. Pai e contradictie in termeni de la inceput: LEGEA e acel act oficial scris care specifica ce anume AI DREPTUL sa faci si CE NU!! Apoi, am de spus, pt. ca incalcand legea ma expui pe mine la pericole, pt. ca legea e facuta ca sa ne apere pe fiecare individual de abuzurile ceolorlalti. Mai ce popor de bizoni suntem!!.... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Eu am mers anul trecut, la nici 2 saptamani dupa ce imi luasem carnetul in ro, prin spania pe autostrada. am fost placut surprins de bun simtul soferilor si de cum se circula pe acolo....nu numai pe autostrazi. Pe toate drumurile se circula normal, fara fite, figuri....de flashuri nici nu mentionez ca poate sa iti salte carnetul daca te prinde politia ca ai dat. Zmei sunt si pe acolo, bineinteles, dar foaaaaarte putini, si cu surprindere am constatat ca unii erau chiar din Romania. Limitele de viteze sunt puse si ele cu un motiv acolo...nu ca sa se dea toata lumea mare ca a mers cu 200 etc. A1 si A2 nu sunt autostrazi...sunt doar simple sosele cu limita de viteza ceva mai mare, iar cine crede ca e indreptatit sa mearga cu 200 pe soselele noastre nu pot sa-i urez decat noroc cu speranta ca nu o sa-l vad maine la stirile de la ora 17. Eu unul prefer sa merg in limitele legale. Singura data cand am sarit de 130 am vrut doar sa vad ce poate masina, atata cat am avut loc....si in nici un caz ca ma grabeam. Repet: NOI NU AVEM DRUMURI PT MERS CU PESTE 130 la ora. Va mai dura muuuuuuult timp pana ne vom apropia de o tara macar ca Spania, care este mezinul Europei cam la toate capitolele ( si ma refer aici la Europa civilizata). Daca cineva se simte jignit din ce am zis nu a fost nimic intentionat, ci doar mi-am exprimat parerea.
Sa aveti parte la cat mai multi kilometri fara incidente. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cind spuneam ca sper ca mai avem sanse ca natie... ma refeream la faptul ca nu sint singurul in tabara celor "mai cumpatati" si faptul ca mai sint si altii ('acca' IsNa, AmunDei s.a.). Sper ca pe sosele sa predomine bunul simt si respectul fata de ceilalti. In treacat... am auzit pe la stiri ca de la inceputul anului si pina azi numarul mortilor pe soselele patriei este egal cu nr. celor morti pe sosele in 2006.
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt frustrat si ofticat ca am masina naspa. Merg pe mijloc, incurc circulatia, si nu ma dau la o parte. Cei cu masini smechere nu au decat sa ma depaseasca pe dreapta. Fumez ca taranu si nu ii bag in seama cand imi fac bezele cu referire la carne. Sub spoilerul din spate am o cutie de Ness cu pioneze si cuie cu floarea mare. Fundul cutiei e taiat, si are o supapa de cauciuc relativ dur, cu o sfoara trasa pe lenga cablul franei de mana. Cand vine vreun zmeu cu TDI in spate si ma flesuieste, trag de sfoara si eliberez cateva cuie si pioneze. Cum nici o asemenea masina nu foloseste cauciucuri cu camera, riscul exploziei e eliminat. Dar inevitabil, respectivul zmeu va trage pe dreapta dupa inca cativa kilometri.
Acum lucrez la un alt gadget Jame Bond like style, cu o cutie de ulei de motor tot sub spoiler, al carui continut sa il pot pulveriza cumva in sus, astfel incat sa ii umplu toata fata masinii aluia din spate, cu ulei. Problema e complicata, ca trebuie sa gasesc o pompa de vascoase, capabila sa arunce uleiul in sus. Lucrez la asta, o sa revin cu poze. Deocamdata cuiele sunt sfinte. Regards ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Mda, suna interesant, dar destul de greu de crezut ce spui tu...
In alta ordine de idei, de acord cu cei care promoveaza condusul moderat, pentru ca vinerea trecuta, i-am ajuns din urma fara nici un efort , la semafoarele Harsova , pe cei cativa bemveishti care ma depasisera dupa Slobozia , avand cam dublul vitezei mele (merg cam cu 100 intre localitati pe drumul respectiv).Radeam pe burta toti din masina , cand am realizat ca au ajuns la destinatie exact odata cu mine. Inca o data , cu dedicatie pentru ei : LOL ! Viteza medie e o pondere de mai multe viteze corelate si cu timpii de stat la stopurile din localitatile prin care treci.Viteza maxima nu prea ajuta la medie, decat ca ajungi primul la un semafor care e rosu... |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(bolek_bolek @ 10 Jul 2007, 14:43) Mda, suna interesant, dar destul de greu de crezut ce spui tu... In alta ordine de idei, de acord cu cei care promoveaza condusul moderat, pentru ca vinerea trecuta, i-am ajuns din urma fara nici un efort , la semafoarele Harsova , pe cei cativa bemveishti care ma depasisera dupa Slobozia , avand cam dublul vitezei mele (merg cam cu 100 intre localitati pe drumul respectiv).Radeam pe burta toti din masina , cand am realizat ca au ajuns la destinatie exact odata cu mine. Inca o data , cu dedicatie pentru ei : LOL ! Viteza medie e o pondere de mai multe viteze corelate si cu timpii de stat la stopurile din localitatile prin care treci.Viteza maxima nu prea ajuta la medie, decat ca ajungi primul la un semafor care e rosu... esti tu sigur ca baietii intre timp nu au facut o pauza sa adape caii? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu nene au transpirat cot la cot pe drum. Chiar asa! Ce fraieri!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(IsNa @ 10 Jul 2007, 13:22) Inca o mostra de "mentalitate" ro: vad tot mai des argumente de genul "e dreptul meu sa incalc legea daca asa vreau, si tu nu ai nimic de spus". Ori, zic eu ca trebuie sa fii tare bizon sa afirmi asa ceva. Pai e contradictie in termeni de la inceput: LEGEA e acel act oficial scris care specifica ce anume AI DREPTUL sa faci si CE NU!! Apoi, am de spus, pt. ca incalcand legea ma expui pe mine la pericole, pt. ca legea e facuta ca sa ne apere pe fiecare individual de abuzurile ceolorlalti. Mai ce popor de bizoni suntem!!.... CORECT!, cam asta spuneam si eu dar cam altfel. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Toate popoarele s-au educat cu batzul. Problema la noi este ca sistemul batzului nu functioneaza. Nu functioneaza din multe motive...and round we go...e un cerc vicios.
Mi-e o scarba nemasurata cand vad in ce hal aplica politia legea la noi, si cum coruptia este un sistem in sine. Nu sunt toti corupti ? Mai sunt si politisti corecti care aplica legea cum trebuie ? Degeaba, atata timp cat ei functioneaza in acelasi sistem. Avem autostrada. Degeaba. E ca si cum ai pune marmura in cocina de porci. Ei se vor c**a la fel pe ea, ca si pe pamantul chior. Toti cei care isi inchipuie ca impreuna cu motorul de 200cp au cumparat si drepturi in plus pe drum fata de amaratul cu 50 cp care se duce la un gratar, sunt cel putin dusi cu capul. Nu iti cumperi boxe de 1000 EUR ca sa arunci blocul in aer, ci ca sa ai fidelitate la sunet. Ai o vechitura de masina in fata pe A2 care merge pe banda 2 care isi arunca pistoanele la 130 ? E problema ta, si absolut a ta cum o depasesti...pe dreapta, pe contrasens, prin decor. Daca respectivul se repliaza sa-ti faca loc, o face pentru ca e amabil si te respecta, nu pentru ca tu ai 3 ochiuri. O vezi ca depaseste cu 100 cu camion ce merge cu 80 in timp ce tu vii din spate cu 200 de la 3 km (presupun ca nu ti-a taiat fata) ? Sa fii sanatos, rupe-ti gatul singur in decor, dar nu lua nevinovati cu tine. Ca idee, drumul e al tuturor, si nimeni nu e mai egal. Sau nu ar trebui sa fie. Sunt frustrat ? Nicidecum, eu stiu sa ma feresc de bizoni, ma rog doar sa nu fiu pus vreodata in situatia in care sa nu ma pot feri de unul. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
"eu stiu sa ma feresc de bizoni, ma rog doar sa nu fiu pus vreodata in situatia in care sa nu ma pot feri de unul"
Problema e ca sunt multi, si rai. O mare parte din poporul nostru sunt oameni in care se intalneste prostia (incostienta de a-ti pune viata proprie si a familiei in pericol) cu trufia (de a crede ca o masina "smechera" te face alt om decat cel fara masina) si cu agresivitatea (de tip pechinez turbat de a te arunca la jugulara de cate ori te incomodeaza o alta persoana). Atata timp cat drumurile sunt PUBLICE si destul de aglomerate, e inevitabil sa te mai "incomodeze" altii din cand in cand. E fizic imposibil sa ne deplasam toti pe acelasi drum, dupa bunul plac si sa nu ne incomodam deloc. De unde si pana unde consideri tu (care oi fi, din categoria "dau flashuri si fac manevre de intimidare in trafic") ca daca ai masina scumpa tu ai dreptul sa nu fii incomodat de nimeni? Daca vrei sa nu fii incomodat, construieste-ti drum privat sau muta-te pe o insula pustie, si traieste acolo singur. Daca in societate nu esti capabil sa te porti civilizat atunci cand esti incomodat de oricare din ceilalti 22.000.000 oameni cu care imparti tara, nu esti decat un bizon needucat care are nevoie de cateva amezi SANATOASE. As aminti si de celalalt care nu face niciun efort sa evite a incomoda pe altii, dar, surpriza: sunt aceeasi specie. Tot cei care nu cedeaza altora pe drum sunt si cei care devin agresivi cand nu li se cedeaza lor. Bizonul romanesc e doar de un fel: cel care crede ca altii trbuie sa-i cedeze lui inainte ca el sa cedeze altora, cel care crede ca el are lectii de dat altor bizoni, care zice ca se va civiliza el dupa ce se vor civiliza altii, si asa, vor mai muri multi, si bizoni, si oameni nevinovati... Pfui, gata, m-a deprimat de tot topicul asta, nu mai scriu nimic. Bafta tuturor (ca doar bafta vad ca ne mai ajuta...)! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Pana la urma ce aveti cu saracul bizon? (ca animal). Deja a suferit prea multe din cauza soferilor. Nu i se cuveneau atatea.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa dau exemplu de alte specimene care circula pe A2 :
- duminica le-am auzit pe 2 "nu stiu cum sa le zic" cum se laudau una alteia ca au condus pe A2 chiar daca nu aveau carnet -soferii de camion care se baga brusc in depasiri cu 90 kmph chiar daca din spate lumea vine cu viteze mai mari si stiu foarte bine ca nu au cum sa faca depasirea fara a incurca pe toata lumea - caruta pe care acum 2 ani o vedeam cum circula pe autostrada din sens invers |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Sfatul meu, cand vedeti cauta puneti frumusel mana pe telefon 112 si reclamati. Pana nu o sa lase ala 10 carute acolo nu se linisteste.
In rest despre ceilalti fara cuvinte. QUOTE(bolek_bolek @ 10 Jul 2007, 15:43) (merg cam cu 100 intre localitati pe drumul respectiv).Radeam pe burta toti din masina , cand am realizat ca au ajuns la destinatie exact odata cu mine. ![]() This post has been edited by dRg: 10 Jul 2007, 18:47 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 10 Jul 2007, 11:29) tzepesch Vorbeste frustrarica din tine. Cat te-ai dat pe autostrada? Sa vezi cate coji merg pe acolo, cu ce viteze, sau altii care fac setul motor pe banda de urgenta (exagerez, dar am vazut unu full de scule in jurul masinii). mah, poate... dar cand sunt cu cineva in masina merg mai grijuliu... stiu, ca si eu m-am oprit de 2 ori sa las motorul sa se raceasca ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
vad ca driverx se ataca.ce mi-ar placea sa-i dau flash-uri.el cu lgn eu cu chrysler-u:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Kruger |
![]()
|
Io zic sa nu te risti. Ca are si el divais din ala cu piroane, cum am si eu.
This post has been edited by Kruger: 10 Jul 2007, 21:58 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Ca pieton, pe trecere, unul cu Audi, la 2 strazi distanta si unul cu Land Rover m-au lasat sa trec - cu toate ca eram inca pe trotuar. Deci se poate la case mai mari.
Ieri o D1300 - zdranganea - si un taxi megane nu au oprit, nici macar incetinit, in timp ce eram pe trecere, desi m-au vazut de la distanta. O dacie papuc, la alta trecere chiar a facut 'slalom' cu mine. Scarbosi. Cred ca cu cat masina este mai scumpa soferul e mai civilizat. Daca nu e , cel mai probabil la volan se afla un pusti (sau pustoaica) ce n-a depasit inca varsta "fast'n'furious". Soferii cu masini pana in 20k euro sunt cei mai periculosi ![]() ![]() Pentru cei care conduc necivilizat (flash-uri, nu se dau de pe banda II cand banda I e libera, etc) - asta tine de cei 7 ani de-acasa. Ne facem de ras in toata Europa cu 'manierele' noastre, si mai trist e ca inca nu realizam asta. |
--------------------
-
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Eu la treceri aplic legea, adica : e angajat in traversare, il las, e pe bordura, trec incet, cu acei 30 km/h, caz in care, incetinind, e posibil ca si pietonul sa "inteleaga" ca poate trece. Daca chiar trece, il las, e dreptul lui.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
tarzy |
![]()
|
Eu am 3 masini .... si toate sunt cu mult sub 20K. cu toate astea acord prioritate pietonilor. oare ar trebui sa-mi fac pbe ca ies din "tipic"
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:08 |