Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SOFT-uri navigatie
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment > PDA / GPS
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Corbu'
Am o problema cu iGO 2006 Plus si nu inteleg de ce. De fiecare data cand imi baga Reconfigurare Traseu nu mai merge ghidarea vocala. Ioana mea tace malc. Ca sa imi vorbeasca iara trebuie sa o iau de la zero cu introducerea traseului. Asta pana la prima reconfigurare .....
Ma scoate din minti. Ce sa ii fac ?

P.S. Harta e ultima aia de aprox 14 mega. Ciudat este ca in MioMap nu face.
Ge0rge
Este vorba de soft si nu de harta, stiu ca la un moment dat a fost o versiune de Igo care avea acea problema, dupa prima instructiune vocala tacea malc, incearca totusi si cu Marcel, poate este o problema cu fisierul de voci
padre
Daaaa... super tare faza... colegul meu, foarte binevoitor, de altfel, mi-a spus ca trebuie sa sterg versiunea anterioara de iGO ca sa lansez verisunea noua... plus hartile... nu si-a dat seama ca am card de 4GB si mi-a selectat tot ce aveam pe card si a dat delete. M-am prins, dar era prea tarziu. Ghiciti ce a apucat sa stearga? Cateva fisiere vitale ca sa ruleze iGO 2006 si harta Romaniei radmasa.gif (desi mai aveam si alte chestii pe card, poze, niste inregistrari, etc.). Parca a fost un semn. Ma rog, nu am avut de ales si am sters complet vechiul program si l-am instalat pe cel nou. Se pare ca functioneaza, am intrat in setari, s-a conectat la cativa sateliti (la geam) si acum o sa merg la intalnirea reno si o sa il probez si pe drum.
Sper sa mearga bine, nu aveam nevoie de complicatii, parca vad ca am dat o caciula de bani pe PDA cu GPS si acccesorii si merg in deplasare cu harta de hartie... radmasa.gif
hms
@Corbu'
Pune alt kit de iGO 2006 Plus
Sony
Bre, Dragos, am harta noua dar nu o pot instala. Facui si un topic.
Corbu'
hms, usor de zis, greu de facut. Toate kiturile ce le am de iGO 2006 Plus fac aceeasi chestie (cred ca sunt identice desi sunt din surse diferite). Astept un binevoitor sa faca o magie biggrin.gif...
Amedeus
daca MioMap merge ce rost are sa fortezi usi deschise. Mergi pe Mio. up.gif
Corbu'
Mio nu are minimize si imi trebuie asta. iGO are si ma forteaza sa il folosesc desi imi place mai mult Mio.

P.S. <erci hms smile.gif.
DragosP
Există diverse skin-uri (de ex. Riks) care au și minimize. wink.gif
cj666
Mi-am luat un Mio C720 cu MioMap v 3.3 cred. Nu aveti idee cum pot s-o pun pe ioana? Marcel asta ma enerveaza la culme si doar vocea lui a venit cu GPS-ul.
C@talin
Ai primit softu gratis?
cj666
Da, era impreuna cu gps-ul. Am senzatia ca e in ROM, dar nu sint sigur.
C@talin
Deci sa inteleg ca toate mio vin cu softu miomap chiar si p550 fara sa stie vanzatoru ? 04.gif
Ups acum mi-am dat seama ca c720 e pna nu pda smile.gif
CriSTI68
frate imi da la gps eroare la cardul hartii, pe pc il vede dar pe pda nu :|
ga!nusha
a incercat cineva IGO 8?

am gasit un demo care pare interesant... dar nu are decat harta romaniei ...
Amedeus
Am luat o versiune dar era pentru PNA (72 MB) sad.gif
Nu avea folderul cu harti.
testike
Primesc de la un prieten un PDA cu iGo instalat, am inteles ca hartile sunt la nivel de strada in Europa.
Vreau sa folosesc PDA-ul pentru concediu, si din pacate il voi primi doar cu putin timp inainte, nu prea voi avea timp sa studiez prea bine iGo.
Stie cineva sa imi spuna daca exista in hartile iGo marcate separat hotelurile, sau se cum as putea sa caut hotelurile dintr-o anumita zona?
Vreau sa imi fac un program mai lejer, fara rezervari, daca imi place intr-un loc, sau sunt prea obosit etc, sa nu trebuiasca sa fug sa prind rezervarea urmatoare.
padre
Da, in iGO sunt asa numitele PDI = Puncte De Interes. Aici sunt impartite, pe mai multe categorii, diverse puncte de interes, cum ar fi: hoteluri, moteluri, benzinarii, centre comerciale, magazine, cinematografe, atractii turistice, etc.
Cel mai bine, insa, este sa ai adresa hotelului la care vrei sa ajungi, pentru ca e posibil ca softul sa nu aiba chiar toate hotelurile la care te gandesti tu. Eu de exemplu am gasit Hilton Budapesta fara probleme, cautandu-l printre PDI, dar Hilton este un lant renumit de hoteluri. Oricum nu ramai necazat, nemancat, fara combustibil, oriunde te-ai afla.
Eu am gasit in PDA-ul cu GPS si iGO cel mai bun copilot pentru calatoriile in locuri necunoscute, a fost de un real folos.

later edit: am uitat, softul iti listeaza PDI-urile in ordinea crescatoare a distantei de la locul unde te afli tu pana la destinatie, astfel le poti alege pe cele cel mai aproape de tine. cool.gif
testike
Merci pentru raspuns padre smile.gif
Nu stii cumva daca apar si detalii despre hoteluri, in afara de locatie : numar de stele, daca are parcare, etc?
danutz_r
sal!!
am incercat si eu igo+ (ultimul update) si nu stiu de ce nu imi gaseste satelitii...inainte am avut mio si in 2-3 min dupa ce introsuceam destinatia puteam naviga...poate sa puna cineva setarile care trebiuesc facute (dupa ce intri p'acolo pe la detectare)
inca ceva: am vazut ca lavertizarea la camerele fixe nu este si vocala ca la mio sad.gif ... asa tre sa fie?

1ooo x smile.gif
Amedeus
@testike

la hoteluri ai afisata doar adresa si nr. de telefon.
testike
Merci! smile.gif
danutz_r
in leg cu problema mea de la igo :

la configurare sunt setate urmatoarele:
protocol: AUTO
port: 2
viteza de transmisie: 4800

asa tre sa fie????
Amedeus
La mine este protocol: NMEA
in rest la fel (com2 si 4800)
Cred ca la tine incearca automat sa mearga pe SIRF. Pune-l manual pe NMEA si eu zic ca va merge.
danutz_r
tot nu merge sad.gif sad.gif sad.gif
sa mai fie si altceva???
St
Care este ultima versiune a hartii Romaniei pentru iGO 2006? 04.2007? Dar Bulgaria si Grecia? Ce versiune recomandati?
danutz_r
bulgaria 04.2007
grecia 01.2007
nu le-am incercat ....
danutz_r
am rezolvat si problema cu gasirea satelitilor biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... aveam in sys-u asta
[gps]
;protocol="NMEA"
;port=4
;baud=57600

si l-am editat

[gps]
protocol="NMEA"
port=2
baud=4800 ....... acum se conecteaza imediat 04.gif 04.gif
Danilk
Au aparut actualizari noi pentru harti, 07.2007:
Romania_2007.07_070810; Andorra_2007.07_070730; Belarus_2007.01_070411; Belgium_2007.07_070730; BosniaHrz_2007.07_070810; Bulgaria_2007.07_070815;
Croatia_2007.07_070814; CzechRep_2007.07_070730; France_2007.07_070730; Germany_2007.07_070730; Greece_2007.07_070814; Hungary_2007.07_070815; Italy_2007.07_070814 si multe altele. Am incercat o parte din ele si merg foarte bine pe Igo MyWay 2006 plus.
Alydor
merg si pe iGo si pe MioMap.... Ca doar sunt compatibile hartile intre ele...

Suma respectelor, Alydor
Alydor
cine vrea link pentru hartile de mai sus sa imi spuna... ca data trecuta le-am pus pe forum si m-am ales cu o pauza de 3 zile...

Suma respectelor, Alydor
danutz_r
noua harta a romaniei (Romania_2007.07_070810) nu mai afiseaza limitele de viteza ... bash.gif ... bash.gif ... la mine asa se intampla nu crede.gif
Alydor
Intr-adevar am vazut ca lipsesc in unele locuri limitele de viteza insa oricum erau puse aiurea... Si pe harta veche, in brasov, arata limita de 50 doar dupa ce treceai petrom , adica dupa aproximativ 500 de metri. Oricum aia e mai putin important. Inca mai avem muuuuuult de asteptat pana sa ruteze astia toate strazile din tara si sa fie si romania acoperita 99.99%. In brasov au aparut in ultimul an vre-o 4 sau 5 sensuri giratorii, cica "pentru fluidizarea circulatiei", sensuri giratorii care nu apar pe hartile noi... asa ca mai greu cu actualizarea hartilor

Suma respectelor, Alydor.
Sony
QUOTE(Alydor @ 6 Sep 2007, 11:24)
cine vrea link pentru hartile de mai sus sa imi spuna... ca data trecuta le-am pus pe forum si m-am ales cu o pauza de 3 zile...

Suma respectelor, Alydor
*

Bombardeaza-ma, te rog, cu un PM! smile.gif
Alydor
Skin pentru 480x272 Miomap 3.3 http://rapidshare.com/files/55410567/data_...2.2_480x272.zip PNA

Skin pentru Miomap 3.2 http://rapidshare.com/files/40842025/data_riks_v4.4h.zip

Skin pentru Igo 2006+ http://rapidshare.com/files/53879359/igo2006_.Riks4.6e.zip

Se copiaza peste fisierul existent schimbandu-se denumirea fisierului copiat de pe internet in data.zip

!!! Atentie !!! Inainte de a pune unul din skinurile de mai sus faceti un back-up al fisierului data.zip de pe aparat sau card.

Multumiri lui Riks.

Suma respectelor, Alydor
tedy
La primul link zice ca e sters fisierul
Alydor
Skin pentru 480x272 Miomap 3.3
http://rapidshare.com/files/55653018/data_...2.2_480x272.zip

Au apartut noi harti pentru Rusia si Anglia. Cei interesati stiu ce au de facut.

Suma respectelor, Alydor.
St
Pentru harti si soft va pot ajuta si eu. Pm in caz de nevoie.
Alydor
Schema de culori, de zi, modificata din mai multe alte scheme (aduce cu nav-n-go 3D,cu mentiunea ca fisierul a fost facut inainte sa apara Igo 8 sai Miomap 3D)

Schema de zulori pentru zi: http://www.speedyshare.com/255191558.html
schema de culori, de noapte:
http://rapidshare.com/files/40840043/RiksNight.zip
schemele de culoare se pun in subdirectorul scheme, dupa care se intra in program si se selecteaza schemele dorite.
ATENTIE: daca folositi schemele astea, se vor schimba icoanele la POI.

Multumiri lui Riks,.
Suma respectelor, Alydor

L.E. Am corectat... ieri mergea...
Sony
Cica nu gaseste fisierul cu schema de zi pe rapidshare. sad.gif
hms
Merge aici (Pe speedyshare.com).Trebuie sa dai click unde vezi asta:
RiksDay.zip
This file has been downloaded 1915 times
File size 113.49 KB, uploaded 101 days 19 hours 30 minutes ago
Sony
Multam fain! smile.gif

18 Sep 2007, 23:46:
Doar PDI-urile sunt reliefate.
andreicri
Stimati forumisti,mi-am cumparat de curand un sistem de navigatie TOM TOM ONE XL dar fiind la prima achizite habar nu am cum sa ii upgradez hartile la ultimele versiuni.ma puteti ajuta cu sfaturi sau eventual linkuri?el are 2 hartie europa de west si centrala si cea de est,dar nu sunt complete.as vrea sa am hartile la zi ptr toata europa.ce tre sa fac?multam fain.
Alydor
Harti noi pentru MioMap Eastern Europe 2007.07.25
Albania, Belarus, Estonia, FYROM, Latvia, Lithuania, Moldova , Slovenia

Cine le vrea stie ce are de facut

Suma respectelor, Alydor
b76bgaarh
Am si o problema cu hartile astea de IGO.....
cand deschid IGO-ul imi zice ca unele harti sunt expirate. Mai are cineva problema asta????stiti cum vad care sunt???? e de rau sau ce????
merci de informatii...anticipat
hms
Schimba licenta
adi_ar
Ieri am facut o constatare care m-a pus pe ganduri (dupa alte "mici" probleme).
Cu noua harta a Romaniei, daca fac un traseu Brasov-Constanta, nu reusesc nicicum sa ajung pe la Fetesti, se incapataneaza sa ma duca peste pod la Giurgeni.
Rutarea este in regula pana la "iesirea" de pe autostrada dupa trecerea podului peste Dunare. Daca destinatia este dincolo de giratoriul A2/DN22C se duce-n balarii pe la Giurgeni.
Aveti idee care-i problema?

Se pare ca A2 cu DN22C nu se intalnesc, ceva de genul:

[attachmentid=1627414825]
Corbu'
Ca o paranteza, ce dimensiune (in MB) are harta asta noua a Romaniei?
GabyT
Ultima varianta de harta (cel putin cea pe care o am eu) este "Romania_2007[1].07_070810" si are 14,718 KB.
Corbu'
Mda, destul de veche, credeam ca a aparut ceva mai nou. Multumesc oricum.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.