Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SOFT-uri navigatie
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment > PDA / GPS
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
hitman1234
asta e modelul http://www.speego.it/

pe pna n-are decat basemap..s-o sterg si p-aia si poate cauta singur pe card harti?

18 Mar 2009, 20:42:
am rezolvat-o..am mutat toata aplicatia pe card si merge de nu se poate!
driver
Nu stie nimeni cum se seteaza masina din locul cursorului, in locul acelui triunghiulet?

Concret: setings> map visual>....
Alydor
depinde de skin. ce skin folosesti?

Suma respectelor, Alydor
Reed
hitman1234
TREBUIE sa specifici in sys.txt unde se gasesc hartile
driver
trebuie sa folosesti un skin ce permite aceasta optiune, sa pui in directorul iGO (sau cum se numeste) folderul Cars si din setari...optiuni harta sa alegi...
driver
Skinul lui dimka si masinile lui kimyaci de pe situl lui dimka, pe igo 8.3. Am descris si pe pagina anterioara.

edit:
Exista: IGO/CARS/ZIP Kimyaci_Car_Collection_v3.12_Small_icon
In SETINGS>MAP VISUAL> este bifat CURSOR CAR, iar la optiunile de langa acest buton pot seta doar culoarea masinii in modul zi si intensitatea luminilor in modul noapte.
Varianta 2 am dezarhivat zip-ul lui kimyaci si am pus totul(o multime de iconite cu masini) in folderul CARS, insa rezultatul e acelasi.

Intrebarea ramane: cum schimb modelul de masina?
oalgvi17
salutare!
scuze daca sunt putin off topic.
cum pot sa inlocuiesc alerta audio la radare cu alta? nu ma refer la voce ci la scartaitul infernal pe care il face daca ma apropii de radar cu viteza peste limita.
am igo plus, skin riks.
am intrat in IGO/skin/audio si am identificat alerta. am sters-o si am salvat cu numele ei alerta pe care o doresc, am reinstalat igo pe PDA, dar nimic. undeva a ramas alerta in cauza si nu gasesc nici in sys nici in alt fisier ce sa modific. ma puteti ajuta?
apropo, au aparut harti noi in 19/20 ian.
PS scuze, dar am postat mesjul si pe alt forum.
testerics
QUOTE(driver @ 20 Mar 2009, 09:37)
Skinul lui dimka si masinile lui kimyaci de pe situl lui dimka, pe igo 8.3. Am descris si pe pagina anterioara.

edit:
Exista: IGO/CARS/ZIP Kimyaci_Car_Collection_v3.12_Small_icon
In SETINGS>MAP VISUAL> este bifat CURSOR CAR, iar la optiunile de langa acest buton pot seta doar culoarea masinii in modul zi si intensitatea luminilor in modul noapte.
Varianta 2 am dezarhivat zip-ul lui kimyaci si am pus totul(o multime de iconite cu masini) in folderul CARS, insa rezultatul e acelasi.

Intrebarea ramane: cum schimb modelul de masina?
*

Schimbarea tipului de masina am impresia ca functioneaza doar pentru anumite rezolutii... sad.gif
driver
Nu cred, la rezolutii sunt trecute si cele care le folosesc eu, deci ar trebui sa mearga.

Probabil pe versiunea de igo8.3 nu merge...

Cine imi zice la ce folosesc fisierele WestEUMajor si EastEUMajor? Si fisierele .3dc?
dansidragos
Fisierele WestEUMajor.fbl si EastEUMajor.fbl reprezinta hartile principalelor drumuri din Europa de Vest si respectiv Europa de Est. Daca ai hartile tuturor tarilor prin care treci, nu ai nevoie de ele.
Fisierele .3dc si respectiv .3dl reprezinta cladirile 3D.

Cu stima,
dansidragos
Ionescu
Am si eu o intrebare: care dintre modele de TomTom, Garmin si astea au pe ele un sistem de operare pe care se poate instala IGo?...
Multam
Alydor
tomtom merge pe linux deci nu se poate... si daca iei garmin e pacat sa il treci pe igo... Igo functioneaza pe orice device care are Windows mobile sau Windows core 4.2 sau 5... Nu iti ramane decat sa cauti specificatiile aparatelor, si sa vezi care are windows pe el... Garminul ofera upgrade gratuit pe viata, spre deosebire de nenorocitii de la mio care mint cu nerusinare cand spun ca ofera update, sau igo, care scot update-urile unul mai prost ca altul...

Suma respectelor, Alydor

ko5t1qx
băieți, am și eu o problemă cu un mio h610. am luat un program de pe site-ul lor MioMap V3 Updater pt a-mi updata hărțile de pe net și mi-am cam luat țeapă pt că apoi MioMap-ul din jucărie îmi dădea "HardwareIDerror" am google-it nopți întregi, am aflat că tre' schimbat miomap.exe și miomap.exe.id ... am schimbat zeci de asemnea fișiere, într-adevăr nu-mi mai dă aceeași eroare, dar la cel mai bun miomap.exe îmi intră în program, și prin toate paqolo prin program, doar în Adress nu-mi intră, se blochează când apăs pe Adress și acolo moare până nu-i dau reset.... am mai aflat că ar mai fi o variantă, să îi dau Recover după CD-ul lui însă eu când l-am luat l-am luat d la cineva, care l-a luat d la altcineva care nu i-a dat nici CD, nici nimic, și aici vă rog, dacă îmi puteți trimite o imagine a acelui CD dacă îl are cineva pe aici, ori acele 2 fișiere miomap.exe și miomap.exe.id care să meargă. ko5t1qx@yahoo.com
John2oo7
Salutare, mi-am luat de curand un GPS LG LN555 care din pacate nu avea card ceea ce inseamna ca nu avea nici soft de navigatie..... iam pus un card de 1 gb pe care am pus iGO 8. Toate si frumoasa pana cand iam dat drumul, intra in softul de navigatie IGO dar nu imi vede harta tarii (strazi, etc) ci doar conturul tarii. in directorul maps sunt adaugate toate hartile europei. ma poate ajuta cineva cu aceasta problema?
John2oo7
Am rezolvat smile.gif (scz de dublu post)
musicall
Detin un Navon 450 cu vers iGo v.8.3.1 si m-a mancat in fund sa fac update la harta... (la Romania) am copiat o harta de pe un site vers 10.2008 eu avand vers 07.2008 si am inlocuit. Cand am restartat pna-ul nu mi-a mers... si am revenit la cea initala (fiind salvata pe pc). Acum nu vrea sa vada deloc Romania. Ma arata pozitionat in camp! Ce pot sa fac in acest sens? Va rog sa ma ajutati !!!
Alydor
harta pe care o ai trebuie sa fie compatibila cu versiunea de soft. Hartile de 8.3 nu merg pe 8.0 si invers...

Suma respectelor, Alydor
musicall
Am pus harta anterioara (back-up de pe PC) Nu vrea neam sa imi gaseasca la harti Romania. Ma arata in camp.

Rog pe cei care au un GPS de tip Navon 250 - 450 sa-mi trimita si mie harta romaniei - romania.flb 2008.07 080819

LATER EDIT: S-a rezolvat ... vad ca vrea numai cu harta veche (ca dimensiuni, structura... - cine stie?!!) Am primit de la un detinator de navon harta cu RO si imi functioneaza.

Multumesc
isomanager
Rugaminte pentru cunoscatori...:
Se merita trecerea de la versiunea 3.3 pt MioMap la ver.2008??
Am primit o notificare de la Mio...care suna asa:
"*DVD-ul cu upgrade contine doar hartiile Europei de Est(EEU) *Dupa incarcarea update-ului de pe DVD, dispozitivul dumneavoastra va pierde functia TMC si nu veti mai avea posibilitatea sa reveniti la MioMap v3.3 *Cardul MioMap V3.3 Europa de vest nu este compatibil cu noul soft MioMap 2008 "
Ce este TMC...??
Multumesc anticipat de raspuns...!!
Alydor
se merita si nu prea... ideea e ca la 2008 softul e mai nou si hartile mai noi... Ca si interfata e mai praf decat miomap 3.3 Ca si utilitate e cam tot acolo. TMC = Traffic Message Channel. Un canal de comunicare prin unde radio care in tarile cu apa calda te anunta ca traficul e blocat pe strada X si softul face recalcularea tinand cont de blocajele existente. In romania e inutil pentru ca nu exista.

Suma respectelor, Alydor
isomanager
Cei de la Mio zic ca se pierde pt totdeauna acea functie...TMC.
Oare chiar asa e??...
Alydor
daca circuli in romania nu pierzi nimic... daca mergi prin alte tari, e posibil sa te ajute, dar nu in toate. In unele se plateste pentru aceasta facilitate...

Suma respectelor, Alydor
driverx
Am o problema. Se da un MIO A701 cu WM6.1 instalat. NU mai vrea sa mearga COM4 (GPS-ul managed de windows). GPS-ul e pe COM2 (hardware) si iGO se conecteaza instant la el. Dar daca dau autodetect, nu detecteaza nici COM4 nici COM2.

WTF? M-am mai jucat in ceva applicatie care am gasit-o numita Sifttech. Am mai modificat pe acolo, dar nu prea mult ca nu inteleg prostiile de acolo. Oricum nu mergea nici inainte de modificarile mele.

In applicatia GPS Settings am dat si "Reset GPS", reboot, dar degeaba....

Ce e de facut?
testerics
Scoate bateria pentru 6 ore si incearca apoi sa vezi daca totul a revenit la normal...
Jack Daniel's
La MioMap imi da destul de des Callstack Error, stie cineva ce draq e asta? sad.gif
Ionescu
Am luat un program iGO Amigo 8.4.2.85182. Cum il instalez? L-am pus pe SD si cand sa il rulez zice error executing program sad.gif. Se instaleaza cumva altfel?...
parpanel
Mai bine te orientezi la alta versiune decat Amigo. Interfata ok dar functii mai putine ca orice igo8...
Ionescu
Acum ruleaza varianta 8.3.2.xxxxx Nav N Go. E pe un SD de 2GB si vreau sa trec la un SD de 4 GB... Stiti cum sa procedez?

LE: Tocmai mi se pare ca MIO C510 asta al meu nici macar nu vede SD de 4 GB... Imi poate confirma cineva?
Alydor
pe seriile 220, 250, 510, 210 si 710 nu merg carduri mai mari de 2 gb. Chestia ciudata e ca si la C520, 320, 720 scrie ca maxim 2 gb suporta insa functioneaza fara probleme si card de 16 Gb, cred ca si de 32 de gb merge dar nu am avut sa testez si nu m-am indurat sa cumpar unul. S-ar putea sa iti mearga card mai mare de 2 gb daca faci update de firmware insa nu garantez....

Suma respectelor, Alydor
Ionescu
Da, am un firmware update, dar nu stiu cat de sigur si de incredere e... si nici cum se procedeaza nu stiu... Testez sa vad daca nu a crapat ceva. O sa mai fac update-uri la harti si la POI si cladiri.
Daca ma maninca mai incolo mai ma joc io cu firmware si va mai intreb...
Alydor
updateul se face foarte simplu... cuplezi aparatul la pc, (asigura-te ca are incarcata bateria) si rulezi programul de update de firmware... programul face tot. Atentie sa nu decuplezi aparatul de la calculator in timp ce face update-ul sau sa nu se ia curentul (recomand folosirea unui laptop cu o baterie care sa tina minim o ora sau folosirea unui UPS) update-ul dureaza cam 7-8 minute...
daca e update oficial nu ai dece sa iti faci probleme (din cate stiu la mio au aparut doar update-uri oficiale)

Suma respectelor, Alydor
Ionescu
Si pe unde as gasi un astfel de update oficial? Ai idee de vreun site?
Am incercat ce aveam pe comp si mi-a zis ca firmware-ul pe care vrea sa il updateze este incompatibil cu dispozitivul conectat... Deci, pe scurt nu a vrut sa faca update...
Nu stiu pe unde sa mai caut un update din asta...
Alydor
vezi pe pagina oficiala mio http://eu.mio.com/en_gb/search-results.php...ware&lang=en-gb

Suma respectelor, Alydor
Ionescu
Salut, mersi. Incercasem si eu site-ul asta, dar nu gasisem nimic de C510. Pentru C510 is alte jucarele nerelevante pentru problema asta. Sa incerc unu de C520?...
Alydor
nu poti pune decat firmware pentru aparatul tau.. nu ai cum sa pui firmware de C250 pe C510 chiar daca au aceiasi parametri

Suma respectelor, Alydor
1ng1neru
Salut, am cumparat un MIO C520 / MioMap v3.3 cu hartile din Europa de Est si principalele strazi din Europa de Vest incluse. As dori sa-mi instalez hartile pentru Europa de Vest si am gasit pe piata online acest produs: SOFT MIO Map Upgrade C-520 Western Europe (c520map-we). Instalarea acestor harti e suficienta pentru a beneficia de hartile din Europa de Vest sau am nevoie de licente separate acesta fiind doar un upgrade?
Multumesc
Jack Daniel's
QUOTE(Jack Daniel's @ 9 May 2009, 23:47)
La MioMap imi da destul de des Callstack Error, stie cineva ce draq e asta? sad.gif
*

blink.gif
bobby67
Salut tuturor.Sunt nou pe aici si am vazut ca faceti o treaba foarte buna prin comentarile si sfaturile voastre.Eu detin un Mio C720 cumparat din magazin si as dori sa stiu daca se poate rula si IGo pe el dar de pe SD Card,totodata pastrand si softul original,cel din flash memory.Am tot citit prin forumuri si am inteles ca ar trebui adaptat la rezolutia gps-ului.Orice parere este binevenita.Multumesc anticipat.
Alydor
se poate. Igo8 stie rezolutia de 480x272. Sunt mai multe variante de a pune un soft pe gama C de la Mio...

Suma respectelor, Alydor
marsak
Alydor,
ma intereseaza si pe mine ideea cu Igo pe C720 rulat de pe SD card si pastrand si softul original de la Mio.
Ne poti da cateva ponturi ?(vad ca mai este cel putin o persoana interesata)

Merci.
Alydor
din pacate nu pot sa dau informatii publice pentru ca as incalca regulamentul forumului si s-ar opari administratorii ca nu sunt in "spiritul regulamentului". In privat insa iti pot da orice informatie...

Suma respectelor, Alydor
lauand
Salutare forumisti, mi-am luat de curand un GPS MIO P550 care din pacate nu avea card ceea ce inseamna ca nu avea nici soft de navigatie ! vreau sa cumpar un card dar dar nu stiu de citi GB si apoi sa facrost de soft de navigatie ma poate ajuta cineva acest sens ?are cineva MIO P550 ce softuri folositi,ce imi recomandati?

multumesc anticipat
Corbu'
Mio P550 suporta doar carduri SD simple, nu SDHC. Card SD simplu sunt pana la maxim 4 GB (foarte rare cele de 4GB, mai des de 2 GB). Tot ce este peste 4 GB sunt SDHC si nu prea sunt compatibile asa ca ai grija ce cumperi si cel mai bine testeaza inainte in aparat.
In rest ca hardware are procesor de 400 Mhz si 64 RAM asa ca merge sa pui pe el ce soft de navigatie iti place, nu o sa ai probleme. Ca recomandari iGO8 sau Garmin Mobile XT.
marsak
Alydor,
cand ai timp si dispozitie.... un PM? ... din pacate eu nu pot da PM...
As vrea sa rezolv problema cu IGO pe Mio C720.

Multumesc de intelegere
bobby67
Alydor,

Multumesc pentru raspuns.Am reusit si pot spune ca merge foarte bine.Ma bucur ca exista o solutie cu care pot pastra si programul initial si cu care pot merge in tandem.Mi-a luat ceva timp sa inteleg cum se instaleaza skinurile(nu mi le vedea),dar acum totul e ok
.Pentru cine intreba daca merge card de 4Gb pe Mio C720,pot spune ca merge fara probleme.Eu am luat un card de 4Gb si totul e ok.
Astazi o sa probez cu noul skin,sa vad cum se comporta.Bafta tuturor.
BiCos
Se poate pune Igo 8 pe Evolio 205.
Acum are igo 6.
Cum?
Alydor
C720 ca si C520 suporta si card de 8 sau 16 Gb. Nu vorbesc aiurea am verificat personal si in momentul de fata pe 520-ul din dotare am un micro sd de 8gb (cu adaptor)
@bicos - Se poate pune igo8 pe evolio insa trebuie sa muncesti putin... si sa ai ceva cunostinte in domeniu. Nu este imposibil insa.

Suma respectelor, Alydor
Steel Tormentor
intrebare de baraj: pe un hardware tomtom (in speta tomtom go520), se poate instala alt soft de navigatie (evident, igo) ??
Alydor
raspuns doborator de baraj: NU! pentru ca TT la fel ca si garminul folosesc un fel de Linux, si nu Windows

Suma respectelor, Alydor
BiCos
Indicatii pe PM?
Am Igo 8 dar nu pot sa intru in Win de pe Evolio 205!
Alydor
de ce ai vrea sa intrii in win daca deja ai igo8 pe el??

Suma respectelor, Alydor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.