Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SOFT-uri navigatie
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment > PDA / GPS
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Alydor
Care veche nene??? este versiunea din august a hartii...e cea mai noua aparuta pana acu.... Oricum este ultima aparuta.. urmatoarea este asteptata luna aceasta...Cand apare va anunt...

Suma respectelor, Alydor
Corbu'
My bad tongue.gif , a mea (tot de prin august o am eu) are fix 14 MB (acum am verificat), cand am vazut 14.7 MB am crezut ca e aceeasi.
testerics
Salutare!
Un fisier mai recent cu POI pentru Romania are cineva? blink.gif Pentru Miomap 3.2 sau iGO+.
Multumesc.
Alydor
Cauta in topicul dedicat Speedcams...

Suma respectelor, Alydor
Sclaud
QUOTE(testerics @ 15 Oct 2007, 13:29)
Salutare!
Un fisier mai recent cu POI pentru Romania are cineva? blink.gif Pentru Miomap 3.2  sau iGO+.
Multumesc.
*

http://pdi.romania.googlepages.com/
Alydor
cel de pe topicul dedicat aflat sub obladuirea lui DFA contine muuult mai multe camere decat cel de pe pdiromania... In cel al lui DFA sunt trecute si zonele unde sunt radarele mobile..
Am inteles azi dimineata ca in bucuresti la nush ce intersectii vor mai fi montate camere video.. Cam 15 bucati.. Asteptam pozitionarea pe harta...

Suma respectelor,Alydor
Sony
Vrei sa nu te vada baietii cand pleci de la BB dupa cativa metri de bere?
Vad ca nu vrea sa ne spuna niciun brailean pe unde sunt camerele alea. Il voi ruga eu pe disaster sa intre si pe aici si sa ne indice pozitia. Mie mi le-a introdus direct in aparat, asa ca nu va pot spune pe unde sunt. Nu cunosc Braila. sad.gif Eventual sa ii dau lista mea lui DFA si poate le identifica el.
DFA
Poate că testerics vrea Puncte De Interes (PDI/POI) actualizate (hotel-uri, benzinării, etc.) și nu lista camerelor și radarelor.

QUOTE(Sony @ 16 Oct 2007, 09:15)
Eventual sa ii dau lista mea lui DFA si poate le identifica el.
*

În ce format sunt camerele tale stocate pe dispozitivul tău GPS?

Dacă e un fișier gen SpeedcamUpdates.spud atunci comprimă-l într-un ZIP și atașează-l la un post aici sau pe topicul meu cu speedcams.
GabyT
Sa inteleg ca pentru lista update-ata a POI-urilor din Romania este buna adresa postata de "obscur", si daca da, imi dati si mie ceva indicatii referitoare la ce / unde trebuie sa copiez / sterg din gps (sa nu fac ca data trecuta cand... blush.gif ) ?

Referitor la POI-urile din strainatate unde pot gasi update-ari ?

Pentru camerele din afara voi utiliza tot lista postata de DFA. Aveti idee, contine si "pericolele" care ma asteapta la bulgari si turci ?
Cat de adusa la zi este pentru Ungaria, Austria, Germania, Franta (plec si pe acolo luna viitoare) ?
DFA
QUOTE(GabyT @ 16 Oct 2007, 11:48)
Sa inteleg ca pentru lista update-ata a POI-urilor din Romania este buna adresa postata de "obscur"
*

Da.

QUOTE(GabyT @ 16 Oct 2007, 11:48)
daca da, imi dati si mie ceva indicatii referitoare la ce / unde trebuie sa copiez / sterg din gps
*

Urmezi exact instrucțiunile de la adresa dată.

Sony
- pe calea dorobantilor (sau bd-ul sau strada ce o fi) cu calea calarasilor
- pe dorobanti cu rm sarat
- pe dorobanti cu str galati
Alydor
str. Liviu Rebreanu, bl. 49
str. Baba Novac-Campia Libertatii
str. Baba Novac - al. IOR
bd. Chisinau-bd. Basarabia
bd. Basarabia-bd. Nicolae Grigorescu
bd. Nicolae Grigorescu-str. Constantin Brancusi
str. Constantin Brancusi, bl. D1
str. Liviu Rebreanu, bl. N4
str. Liviu Rebreanu, bl. N21
str. Liviu Rebreanu, bl. B1
str. Liviu Rebreanu-bd. Nicolae Grigorescu
bd. Nicolae Grigorescu-str. Posavarului
bd. Nicolae Grigorescu, bl. E1
str. Rotunda, bl. Y1A

Relatii suplimentare despre amplasarea camerelor si despre modul in care acestea vor functiona pot fi obtinute de la Dispeceratul Politiei Comunitare din Sectorul 3, la numarul de telefon 9543, precum si de la Dispeceratul Primariei Sectorului 3, la numarul de telefon 9854.
Sursa EV Zilei : http://www.evz.ro/article.php?artid=326702#

Suma respectelor, Alydor
beginer_driver
QUOTE(Sony @ 16 Oct 2007, 19:21)
- pe calea dorobantilor (sau bd-ul sau strada ce o fi) cu calea calarasilor
- pe dorobanti cu rm sarat
- pe dorobanti cu str galati
*

In ce oras? dry.gif
Alydor
bucuresti...Daca te uitai sub numele lu' sony vedeai tongue.gif Se pare ca sony este putin ostenit.... probabil de la delegatiune...

Suma respectelor, Alydor
beginer_driver
Cred ca e ostenit bine sau, ma rog oi dormi eu pt ca nu prea stiu unde se intersecteaza Calea Dorobantilor cu Calea Calarasilor sau cu Ramnicu Sarat sau str Galati blush.gif
Sony
Era vorba de Braila. Discutasem mai sus ca avem nevoie sa ni le spuna un brailean si s-a indurat disaster sa mi le insire pe mess.
C@talin
Bre da camerele alea nu functioneaza,inca,asa stiam smile.gif
Sony
Da' si cand vor functiona...
b64chr
Da ce ma, in Braila sunt masini? Eu stiam ca se merge doar cu barca.
vsebas
Are cineva voci pt iGO ? As dori una in germana si daca se poate bloanda.. aaa adica de femeie tongue.gif
Alydor
cauta-ma pe yahoo si iti dau toate vocile (era sa zic limbile)

Suma respectelor, Alydor
vsebas
10x

sunt pe mess
horsewhisperer27
alydor, ma ajuti si pe mine cu niscai voci?smile.gif
Iuliutz
ce voci? Te mai ajut si eu daca vrei
horsewhisperer27
ce aveti!nu fac nazuri, vreau sa experimentez!
pe mail, sau cum?
Iuliutz
da. Da-mi adresa de mail.

27 Oct 2007, 00:03:
sau de messenger
horsewhisperer27
horsewhisperer271976@yahoo.com

sarumana:)!
Iuliutz
http://www.zdhosting.net/584voice.ace
Alydor
Alte voci direct de pe siteul miomap...

Http://www.mio-tech.be/updates/

Suma respectelor, Alydor
hashcip
exista posibilitatea de redare mp3 pe un gps mio c220?
Alydor
chestii utile (rom-uri, update-uri, patchuri direct de pe siteul Mio)
http://mooshikam.mio-tech.be/downloads/

Suma respectelor, Alydor
Sony
Azi imi arata Mio ca sunt la vreo 100 de metri de pozitia reala. I-am dat restart si si-a revenit.

6 Nov 2007, 22:26:
Alydor, nu merge linku'. sad.gif
Alydor
ia mai incearca o data... ca la mine mere... 243.gif

Suma respectelor, Alydor
Sony
Acum mere si la mine. smile.gif
Danezu
Are cineva Mio C180? Este un model mai rar si destul de vechi,dar ma interesa sa-i fac un update de rom,daca exista asa ceva!

Bafta!
Alydor
Tuesday, November 13, 2007 1:57 PM 10554017 C320-firmware-update.zip
Tuesday, November 13, 2007 1:59 PM 14067115 C520-firmware-update.zip

la adresa http://mooshikam.mio-tech.be/downloads/

Suma respectelor, Alydor
george1582
Salutare
Aveti idee cum se updateaza harta romaniei la miomap V3.3 cu soft original????
Exista o posibilitate de a adauga harta Turciei,ca eu am full europa dar fara Turcia.
Merci

PS
Am un C720.
Alydor
Daca tii neaparat sa faci update oficial cumpara kitul full europe + turkey care include si harta turciei..
Miomap NU asigura update pentru harti... Doar iGo...Din cand in cand mai "scapa" si mio cate o harta - doua (irlanda, grecia)

Suma respectelor, Alydor
george1582
OK.....mersi ,am inteles.
Nu ma intereseaza licenta ci doar sa fac update la harta Romaniei.
Totusi ma poate ajuta cineva in acest sens.
Niste informati ,sfaturi etc.
Poate pot adapta harti de pe IGO pe MIOMAP?
Merci
Alydor
exista posibilitatea sa ii aplici un "patch" care sa iti permita sa pui ce harta vrei tu... daca vrei mai multe detalii cauta-ma pe yahoo...Regulamentul imi interzice sa spun mai multe public...
Miomap si iGo folosesc aceleasi harti...nu trebuie adaptat nimic...

Suma respectelor, Alydor
cvp
QUOTE(Alydor @ 14 Nov 2007, 09:16)
Tuesday, November 13, 2007  1:57 PM    10554017 C320-firmware-update.zip
Tuesday, November 13, 2007  1:59 PM    14067115 C520-firmware-update.zip

la adresa http://mooshikam.mio-tech.be/downloads/
Suma respectelor, Alydor
*

A instalat cineva vreun update? Impresii...
Ma intreb oare de ce cei de la mio-tech.be nu au inca pe site si Mio C720? Aveti idee pe ce site Mio il pot gasi, intr-o limba de circulatie internationala? Poate acolo au si update-ul la C720.
Alydor
http://www.mio-tech.be/en/support/C520-downloads.php

Pentru 720 nu este inca update... si cel de 520 este nefunctional din pacate (la mine)

Suma respectelor, Alydor
Oroles
nu stiu daca am visat sau chiar am citit undeva urmatoarele: la igo (sau miomap) cand ii dai un viapoint se poate seta o raza in jurul lui astfel incat atunci cand ai intrat in acea raza el sa considere ca ai ajuns acolo si sa continue catre urmatorul viapoint (sau destinatie)

stiu ca s-a mai pus problema asta dar am gasit raspuns doar pentru i-go si ma gandeam ca poate a aparut o versiune noua de igo care stie sa faca asta, sau poate miomap stie deja.
FlorinG
Se mai poate updata sau modifica/adăuga hărți în vreun fel pe PNA-uri?
Într-un mod mai economic, vreau să zic..... căci m-am gândit să fac câte ceva cu discul pe care îl am de la Mio....
A mai încercat cineva?
ITShare74
QUOTE(adi_ar @ 11 Oct 2007, 12:01)
Ieri am facut o constatare care m-a pus pe ganduri (dupa alte "mici" probleme).
Cu noua harta a Romaniei, daca fac un traseu Brasov-Constanta, nu reusesc nicicum sa ajung pe la Fetesti, se incapataneaza sa ma duca peste pod la Giurgeni.
Rutarea este in regula pana la "iesirea" de pe autostrada dupa trecerea podului peste Dunare. Daca destinatia este dincolo de giratoriul A2/DN22C se duce-n balarii pe la Giurgeni.
Aveti idee care-i problema?

Se pare ca A2 cu DN22C nu se intalnesc, ceva de genul:

[attachmentid=1627414825]
*

Da, desi nu a dat nimeni un raspuns la chestia asta, astazi am fost in Ctza, si eram curios daca mi se intimpla si mie aceiasi chestie. So! Drum din Bucuresti pina in Ctza, nu vrea chip si pace sa ma duca pe autostrada pina la Cernavoda, unde este iesirea de pe A2!!! Invers, din Ctza pina in Bucuresti, traseul este facut PERFECT, adica pe autostrada, fara "retineri". Am ajuns in dreptul Fetesti (pe autostrada), am continuat, binenteles ca ma tot ducea pe rute ocolitoare spre Medgidia!... Am aflat unde era "buba", se pare ca la iesirea de pe autostrada, la Cernavoda, dupa ce se merge pe semicercul acela, la intrarea in linie dreapta (inainte de curba la dreapta), portiunea asta de drum este cumva facuta cu sens unic!! So Marcel imi tot spunea "intoarce-tzi unde aveti pozibilitatea", refuzind sa mearga pe segmentul ala de drum. Dupa ce m-am apropiat de curba aceea la dreapta, si-a revenit! Imediat mi-a facut drumul corect pina in Ctza! Acum nu stiu daca in harta cumparata odata cu C520 era aceasta "erata", dar cred ca functiona corect acum citeva luni... Probabil ultimul update are acest "bug".
Si fiindca tot veni vorba de sensuri unice, prin Bucuresti sunt strazi cu sens unic pe care Marcel ma indruma fara nici o "jena" sa intru... Vi s-a intimplat si voua sa va faca traseul pe strazi cu sens unic?? Ca pe autostrada vad ca m-a "menajat", dar sa fac un ocol de 50 de km era in stare sa ma "indrume"...
Aseara am tot incercat sa instalez felurite skins, in ideea ca, cine stie, o fi ceva aici in neregula de nu ma duce pe A2 spre Ctza (era unul din lucrurile schimbate intre timp, in afara de harta Ro). Mie nu-mi merge decit Riks-ul, alte skins 480x272 nu au vrut sa mearga! Am incercat vreo 7-8, am pus acel ctype cerut de anumite instalari, NIMIC!!! Sunt "condamnat" la Riks-ul asta (desi nu este rau deloc!)...

Calatorii cit mai placute tuturor!
cvp
Totul tine de harta "Romania.fbl" si nu de skin-ul folosit. Ce varianta de harta a RO ai? Mie inca nu mi s-a intimplat asa ceva pina acum, dar e adevarat ca n-am fost pe A2.
Iar Skin Riks este o "condamanare" foarte placuta, mai ales comparativ cu skin-ul original.
Salutari,

cvp
adi_ar
@ITshare74:
Nu vad un motiv sa nu-ti mearga skin-urile! Nu cumva ai despachetat zip-ul ?
ITShare74
QUOTE(cvp @ 23 Nov 2007, 23:20)
Totul tine de harta "Romania.fbl" si nu de skin-ul folosit. Ce varianta de harta a RO ai? Mie inca nu mi s-a intimplat asa ceva pina acum, dar e adevarat ca n-am fost pe A2.
Iar Skin Riks este o "condamanare" foarte placuta, mai ales comparativ cu skin-ul original.
Salutari,

cvp
*

Pai fisierul "Romania.fbl" are 15,071,157 bytes, adica 14,3 MB. Este una dintre ultimile harti disponibile. Nu trebuie sa faci neaparat acest traseu, verificarea ar fi mult mai simpla, pui ca destinatie Ctza, & il pui sa treaca prin Bucuresti, ca punct intermediar. Daca te duce pe toata A2, inseamna ca harta pe care o am eu trebuie inlocuita...
Da, skin-ului asta nici nu-i potzi cere mai mult, vers. 2.3 a pus sus, in partea stinga, si acea recalcularea a traseului (FAST/ECO/etc), ceea ce mi-a placut foarte mult! In partea dreapta insa imi pare rau ca au renuntat la butonul pt sateliti, imi placea sa fie acolo... Plus butonul de "Mute" il vroiam ultimul jos, in partea dreapta, e mai de folosit & era mai usor de apasat cind era ultimul... Nu stiu de ce au pus TMC-ul ala, probabil prin alte tari isi are aplicabilitate, nu si pe la noi... Bine, am gasit pe un site serile trecute cum pot fi schimbate butoanele din partea dreapta, poate "refac" configuratia lui Riks in partea dreapta.
Iar despre skin-ul original, cind se intimpla sa ajung din nou la el, nu stiu cum sa scap de el cit mai repede!!! Deja a devenit enervant, dupa ce m-am obisnuit cu Riks-ul, cu toate butoanele/shortcut-urile lui simpatice.
Numai bine!

24 Nov 2007, 15:23:
QUOTE(adi_ar @ 24 Nov 2007, 07:42)
@ITshare74:
Nu vad un motiv sa nu-ti mearga skin-urile! Nu cumva ai despachetat zip-ul ?
*

Imagineaza-ti ca daca am pus un alt skin, stiam ca nu trebuiesc despachetate fisierele respective, ci doar redenumite "DATA.zip" in folderul unde era cel original...
Pai nu stiu daca la tine au mers alte skin-uri, eu am un Miomap C520. Am incercat pina acum: leinad_skin_480_272, Phi38_Gorgot DataV2.6-c_EN, SmartBlue5.0_data, therock__NEJPRVE_ROZBALIT__, j+t__NEJPRVE_ROZBALIT__TMC31, j+t__NEJPRVE_ROZBALIT__noTMC31, data_riks_v4[1].4h, si poate ca or mai fi citeva. La toate am primit felurite mesaje de eroare, ba un mesaj cu "FFu", ba "HardwareID", ba lipsa unui fisier ctype (pe care am incercat sa-l copii ulterior linga data.zip, dar degeaba...), in fine, doar skin-ul original si Riks-ul imi merg. Dintre cele care nu au mers, TheRock & SmartBlue as fi vrut sa vad daca e ceva de ele. In rest, Riks-ului nu-i poti reprosa prea multe.
Bafta!
cvp
Butonul de sateliti nu-si mai avea sensul deoarece, in ecranul de navigare, daca apesi in dreapta jos, unde iti arata sumar nivelul semnalului de la sateliti, intri in ecranul cu sateliti.
In ceea ce priveste pozitia butonului de mute, asta tine de obiceiul fiecaruia. Eu, de exemplu, folosesc mai mult butonul de bluetooth, asa ca pozitia lui mie imi convine.
Din pacate, nu poate exista skinul ideal, asa cum nici femeia ideala nu exista... wink.gif
Salutari,

cvp
ITShare74
QUOTE(cvp @ 24 Nov 2007, 16:06)
Butonul de sateliti nu-si mai avea sensul deoarece, in ecranul de navigare, daca apesi in dreapta jos, unde iti arata sumar nivelul semnalului de la sateliti, intri in ecranul cu sateliti.
In ceea ce priveste pozitia butonului de mute, asta tine de obiceiul fiecaruia. Eu, de exemplu, folosesc mai mult butonul de bluetooth, asa ca pozitia lui mie imi convine.
Din pacate, nu poate exista skinul ideal, asa cum nici femeia ideala nu exista... wink.gif
Salutari,

cvp
*

Mda, sa dau un click pe zona cu nr de sateliti nu ma gindisem/nu incercasem/nu atinsesem din greseala acea parte a ecranului... Intr-adevar, meniul cu satelitii este (MULT mai!) usor de accesat...
& tinind cont ca butoanele nu sunt chiar asa de mici = nu este pericolul unui click pe alt buton, atunci nu prea mai am ce sa "reprosez" skin-ului Riks... = nici nu mai caut sa instalez alt skin!
Ref. harta, ai incercat sa faci un traseu pina in Ctza, sa vezi daca Miomap-ul "foloseste" toata A2? Daca da - sa caut eu alta harta, sa o inlocuiesc pe actuala.
Thanks!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.