QUOTE(cvp @ 23 Nov 2007, 23:20)
Totul tine de harta "Romania.fbl" si nu de skin-ul folosit. Ce varianta de harta a RO ai? Mie inca nu mi s-a intimplat asa ceva pina acum, dar e adevarat ca n-am fost pe A2.
Iar Skin Riks este o "condamanare" foarte placuta, mai ales comparativ cu skin-ul original.
Salutari,
cvp
Pai fisierul "Romania.fbl" are 15,071,157 bytes, adica 14,3 MB. Este una dintre ultimile harti disponibile. Nu trebuie sa faci neaparat acest traseu, verificarea ar fi mult mai simpla, pui ca destinatie Ctza, & il pui sa treaca prin Bucuresti, ca punct intermediar. Daca te duce pe toata A2, inseamna ca harta pe care o am eu trebuie inlocuita...
Da, skin-ului asta nici nu-i potzi cere mai mult, vers. 2.3 a pus sus, in partea stinga, si acea recalcularea a traseului (FAST/ECO/etc), ceea ce mi-a placut foarte mult! In partea dreapta insa imi pare rau ca au renuntat la butonul pt sateliti, imi placea sa fie acolo... Plus butonul de "Mute" il vroiam ultimul jos, in partea dreapta, e mai de folosit & era mai usor de apasat cind era ultimul... Nu stiu de ce au pus TMC-ul ala, probabil prin alte tari isi are aplicabilitate, nu si pe la noi... Bine, am gasit pe un site serile trecute cum pot fi schimbate butoanele din partea dreapta, poate "refac" configuratia lui Riks in partea dreapta.
Iar despre skin-ul original, cind se intimpla sa ajung din nou la el, nu stiu cum sa scap de el cit mai repede!!! Deja a devenit enervant, dupa ce m-am obisnuit cu Riks-ul, cu toate butoanele/shortcut-urile lui simpatice.
Numai bine!
24 Nov 2007, 15:23:QUOTE(adi_ar @ 24 Nov 2007, 07:42)
@ITshare74:
Nu vad un motiv sa nu-ti mearga skin-urile! Nu cumva ai despachetat zip-ul ?
Imagineaza-ti ca daca am pus un alt skin, stiam ca nu trebuiesc despachetate fisierele respective, ci doar redenumite "DATA.zip" in folderul unde era cel original...
Pai nu stiu daca la tine au mers alte skin-uri, eu am un Miomap C520. Am incercat pina acum: leinad_skin_480_272, Phi38_Gorgot DataV2.6-c_EN, SmartBlue5.0_data, therock__NEJPRVE_ROZBALIT__, j+t__NEJPRVE_ROZBALIT__TMC31, j+t__NEJPRVE_ROZBALIT__noTMC31, data_riks_v4[1].4h, si poate ca or mai fi citeva. La toate am primit felurite mesaje de eroare, ba un mesaj cu "FFu", ba "HardwareID", ba lipsa unui fisier ctype (pe care am incercat sa-l copii ulterior linga data.zip, dar degeaba...), in fine, doar skin-ul original si Riks-ul imi merg. Dintre cele care nu au mers, TheRock & SmartBlue as fi vrut sa vad daca e ceva de ele. In rest, Riks-ului nu-i poti reprosa prea multe.
Bafta!