Romania8.0Topmap_2009.12_100217.fbl pentru iGO 8 R1 (seria 8.0) e prima harta -cred- ce include A3. De asemenea avem pasajul Baneasa si cateva alte noutati.
Important new roads:
- 5746 km new network
- Brasov bypass road north part
- Bypass road of the DN5 road around Adunații-Copăceni
- Pasajul Baneasa: Brand new road junction with tunnel in Bucharest near to the airport
- New motorway part near Cluj-Napoca (A3)
- Timisoara bypass road north part (Centura Timisoara)
City updates:
- Iasi: Complete redrawing of the important roads, road junctions.
- Bucharest: Check/correct/redraw all the important crossings, update maneuvers, traffic restrictions, geometry, oneway, speed limit.
- Brasov: Repositioning of the whole city and complete correction of the streets
- Craiova: Repostioning, correcting important crossings.
- Galati: Correcting important crossings
- Ploiesti: Correcting important crossings
- Sibiu: Correcting important crossings
- Pitesti: Correcting important crossings
- Baia Mare: Repositioning, correcting important crossings
- Constanta: Repositioning, correcting important crossings
- Cluj Napoca: Repositionig
Other updates:
- Speed limit update back to 90 on the out-of-bua, non-international, not first class(DN) roads.
New settlements with streetnetwork and names:
Giroc (Timis), Talmaciu(Sibiu), Vatra Dornei(Suceava), Burias(Ilfov), Ciolpani(Ilfov), Piscu(Ilfov), Peris(Ilfov), Gruiu(Ilfov), Merii Petchii(Ilfov), Nuci(Ilfov), Lipia(Ilfov), Netezesti(Ilfov), Balta Neagra(Ilfov), Micsunesti Moara(Ilfov), Micsinesti Mari(Ilfov), Sitaru(Ilfov), Gradistea(Ilfov), Moara Vlasiei(Ilfov), Caciulati(Ilfov), Dumbraveni(Ilfov), Balotesti(Ilfov), Corbeanca(Ilfov), Dimieni(Ilfov), Runcu(Ilfov), Dascalu(Ilfov), Gagu(Ilfov), Creata(Ilfov), Vanatori(Ilfov), Petrachioaia(Ilfov), Surlari(Ilfov), Maineasca(Ilfov), Tunari(Ilfov), Stefanestii de Jos(Ilfov), Afumati(Ilfov), Sindrilita(Ilfov), Moara Domneasca(Ilfov), Ganeasa(Ilfov), Piteasca(Ilfov), Pasarea(Ilfov), Branesti(Ilfov), Islaz(Branesti), Cernica(Ilfov), Tanganu(Ilfov), Caldararu(Ilfov), Manolache(Ilfov), Balaceanca(Ilfov), Glina(Ilfov), Posta(Ilfov), Berceni(Ilfov), Vidra(Ilfov), 1 Decembrie(Ilfov), Jilava(Ilfov), Darasti Ilfov(Ilfov), Magurele(Ilfov), Varteju(Ilfov), Bragadiru(Ilfov), Cornetu(Ilfov), Ordoreanu(Ilfov), Teghes(Ilfov), Ciorogarla(Ilfov), Chitila(Ilfov), Mogosoaia(Ilfov)
Pachetul include tarile EE dar legaturile cu restul nu sunt bune.
Am pus initial doar Romania si nu stia sa ma treaca pe la toate PTF spre Ungaria, de exmplu pe la Petea nu voia. Am pus si Ungaria si nu ma mai trecea corect spre Austria. Asa ca am ramas doar cu Romania, trecerea spre unguri o fac manual cu mana daca e cazul.
Alydor, exista pentru pachetul asta corespondent ce sa includa WE, ca sa scapam de problemele astea?