drati71
7 Jan 2009, 21:17
Am inteles Alydor, dar eu am backup si la licente si la soft, dar nu vrea sa recunoasca doua din licente (care sunt originale). Licentele fizic sunt pe cardul de memorie, dar IGO nu le vede, inainte le vedea fara probleme.
CriSTI68
11 Jan 2009, 17:13
am o problema, am instalat IGO varianta de pna pe gps-ul meu, merge ok, numai ca am o problema, nu imi arata pe rezolutia de 400 nu stiu cat pe nu stiu cat, imi arata doar pe o portiune de ecran, restul ecranului ramane negru.... vreun sfat de cum pot remedia aceasta problema ? GPS-ul este un PNA NorthCross eScape 4345 cu softul implicit Mireo Cardinale, am reusit sa intru in explorer-ul din windows CE al pna-ului
Alydor
11 Jan 2009, 18:34
schimba data.zip cu unu care are si rezolutia 400 nu stiu cat pe nu stiu cat si o sa vezi pe tot ecranul.
Suma respectelor, Alydor
CriSTI68
11 Jan 2009, 19:35
am bagat fisierul data.zip de la un igo 480 x 272 si tot nu merge, imi da o eroare la deschidere ca nu poate incarca nu stiu ce fisier
Alydor
11 Jan 2009, 19:59
in cazul asta cauta nu stiu ce fisier si pune-l unde zice ca nu il poate incarca... Daca esti asa de explicit in detalii eu nu pot sa imi dau seama ce si cum iti apare tie pe ecran ca nu-s mama omida sa ghicesc...
Suma respectelor, Alydor
CriSTI68
11 Jan 2009, 20:21
stai acum incerc sa instalez mio pentru PNA, si mai descarc un iGO la rezolutia care imi trebuie sa vad daca imi merge....
pun poze cu ce imi zice ?
Alydor
11 Jan 2009, 20:39
e mai simplu sa scrii...
Suma respectelor, Alydor
CriSTI68
11 Jan 2009, 21:19
cu igo nu mai ma chinui, am reusit MioMap PNA 3.3 darrr imi iese brusc din soft in windows....
sys-ul care il am
[debug]
smart_2d=1
slowsim=1
loop_sim=1
[interface]
mio=1
landscape=1
[speedcam]
usemio=-12,90,37,27
[gps]
baud=9600
port=2
protocol=NMEA
Alydor
12 Jan 2009, 11:23
unele erori care le da la incarcare igo8 se pot rezolva prin comenzi scrise in sys.txt. de aia am zis sa imi spui ce eroare iti da...
Suma respectelor, Alydor
CriSTI68
12 Jan 2009, 18:09
acum nu imi da nici o eroare, pur si simplu iese din soft in desktop, mai nou am observat cand ii dau sa navigheze la o destinatie nu o ia, adica nu se conecteaza la satelit
Alydor
12 Jan 2009, 22:30
banuiesc ca ai un data.zip foarte prost sau o versiune de igo instabila, sau combinatia fatala... pe northcross merge foarte bine igo 8.3.1 sau 8.3.2 sau 8.0.0.54000
Suma respectelor, Alydor
testerics
13 Jan 2009, 10:22
QUOTE(CriSTI68 @ 12 Jan 2009, 18:09)
acum nu imi da nici o eroare, pur si simplu iese din soft in desktop, mai nou am observat cand ii dau sa navigheze la o destinatie nu o ia, adica nu se conecteaza la satelit
Incearca 8.3.2.xxx cu ultimul data.zip v9 si skin Gurjon v5.9 si o sa-ti mearga fara probleme!
Corbu'
17 Jan 2009, 12:32
Intrebare de n00b poate, dar nu prea am folosit iGO8, am folosit mai mult Garmin.
Am instalat iGO 8 v8.3.2.64873 (ulima disponibila din ce am citit) pe un Mio P360, merge OK insa ceva nu e bine. Cand m-am jucat prima data cu iGO 8 acum cateva luni (era o varianta ce mergea pe PDA-uri MIO luata de la Alydor), in zona Brasovului imi arata dealuri si munti, practic relieful era 3D. Insa cu varianta asta ultima nu imi arata relief 3D, este doar 2D, nu vad nimic in afara de drum. De la ce sa fie, ce sa ii fac? Harta este Romania 2008.01+ Suncart 080903 , habar nu am daca e ultima, dar alta nu am sa mearga pe v8.3.x.
danutz_r
17 Jan 2009, 13:29
Romania 2008.01+ Suncart 080903 este ultima harta... pentru teren 3D tre sa ai in CONTENT/DEM/Europe TA DEM
Corbu'
17 Jan 2009, 16:09
Pun Europe TA DEM si am rezolvat problema pentru toate tarile la care bag harta? Fisierul e compatibil daca pun de la v8.0.x ?
Alydor
17 Jan 2009, 16:22
recomand sa folosesti Europe_nasa.dem. Fisierul are toate formele de relief pentru europa
Suma respectelor, Alydor
inalbi5m
17 Jan 2009, 18:47
Europe_nasa.dem merge si pe IGO8 v8.0.0.xxxx ?
danutz_r
17 Jan 2009, 19:25
cred ca merge... incearca !
LuluMOB
17 Jan 2009, 20:02
Ce diferente sunt intre Europe_TA ši Europe_NASA?
CriSTI68
17 Jan 2009, 20:33
am cautat de imi venii rau MioMap 8.3.2
laurian
17 Jan 2009, 23:26
Exista I-go 832, nu exista Miomap. 832.
Ultimul Miomap paeca era 2008.
Alydor
17 Jan 2009, 23:52
aproape toate fisierele in afara de maps, igo8.exe si data.zip se potrivesc de la o versiune la alta... Nasa e mai detaliat decat TA.
Suma respectelor, Alydor
LuluMOB
18 Jan 2009, 19:48
Mersi, Alydor, am instalat NASA.
Alta intrebare: stii vreun soft (cat mai simplu si ieftin) care sa mearga pe un PNA cu Windows CE 5.0 si sa afiseze panta (slope, grade) (in procente)? Eventual fara harta, un simplu programel ce prelucreaza datele din GPS...
dragos62
18 Jan 2009, 20:59
Intreb si aici,IGO8 functioneaza pe PNA MIO C720?
LuluMOB
18 Jan 2009, 21:15
Alydor
18 Jan 2009, 21:21
@dragos - nu mai pune aceiasi intrebare in 10 topicuri.. nu ti se va raspunde mai repede...
Suma respectelor, Alydor
dragos62
18 Jan 2009, 21:24
Multumesc frumos pt link-ri,cam putine detalii avand in vedere priceperea mea
Sa-mi fie cu iertare Alydor dar din dorinta de a face PNA-ul meu sa ruleze IGO8 pe el am intrebat in 2( doua) topicuri care tratau subiectul.
Alydor
18 Jan 2009, 21:34
se poate face, dar implica munca si cunoastere... vezi aici
http://www.daciaclub.ro/PDA-GPS-page-10-t61108-s270.htmlSuma respectelor, Alydor
LuluMOB
20 Jan 2009, 11:45
Revin, poate a trecut neobservata:
QUOTE(LuluMOB @ 18 Jan 2009, 19:48)
Stiti vreun soft (cat mai simplu si ieftin) care sa mearga pe un PNA cu Windows CE 5.0 si sa afiseze panta (slope, grade) (in procente)? Eventual fara harta, un simplu programel ce prelucreaza datele din GPS...
zvonacfirst
26 Jan 2009, 13:06
dragos62 daca nu ai rezolvat da-mi PM sau pe yahoo mess sau pe yahoo mail si te ajut
zvonacfirst
PS: total dezinteresat, sa nu creada oares'cine altceva
Alydor
26 Jan 2009, 13:40
si altii au facut lucruri total dezinteresati si s-au ales cu ban...
Facerea de bine....
Suma respectelor, Alydor
zvonacfirst
26 Jan 2009, 13:54
si care-i problema daca in "privat" vreau sa ajut pe cineva? si eu la randul meu am fost ajutat de altcineva cand am avut nevoie. omul are nevoie de ajutor nu de reprosuri, de aceea a intrat pe forum. te-am deranjat cu ceva d-le Alidor?
apropos: sa-ti traiasca baiateii, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei zilnic.
Alydor
26 Jan 2009, 13:59
d-le zvonacfirst. nu ti-am reprosat nimic. si eu am ajutat pe multi ba pe privat ba pe forum. Unii insa au considerat insa ca nu e bine sa ajuti pe altii si am fost suspendat pe o perioada de 30 de zile. La asta ma refeream d-le zvonacfirst. Banuiesc ca ai cunostinta de activitatea mea si pe alte forumuri...
Suma respectelor, Alydor
zvonacfirst
26 Jan 2009, 14:09
stii cum se zice: ma risc. consider ca atata timp cat postez numai "cuvinte" nu gresesc cu nimic. ma asteptam sa ma corectezi, tie iti era adresat in background acel "PS". iti stiu activitatea cam pe toate forumurile si cand a fost cazul am apreciat pozitiv, iar cand nu...nu. faptul ca ne certi ca la scoala nu-mi este tocmai pe plac dar, pe de alta parte imi, este si indiferent. daca ai observat eu intervin foarte rar si numai cand am ceva de spus, posturi inutile sunt o gramada pe toate topicurile dedicate acestei probleme.
sa ne-auzim cu bine.
dragos62 oferta ramane valabila.
Alydor
26 Jan 2009, 14:17
multumesc pentru urari. sa iti traiasca si tie juniorul/junioara daca ai asa ceva. Cand cert pe cineva nu o fac doar ca sa mai adaug un post pe lista. sunt destui care incarca forumurile inutil (asa cum o fac si eu acum) cu intrebari puse in 3-4 topicuri diferite. Eu cel putin iau si citesc la o noua logare toate posturile nou aparute. Asa ca omul va primi un raspuns. Ca nu sunt 24/24 7/7 online asta e cu totul altceva. Iti doresc succes si ... sa ai noroc sa nu i se para cuiva ceva ciudat in posturile tale. Eu vorbesc din experienta, si nu vreau sa pateasca si altii ca mine. De aia te-am anuntat...
Suma respectelor, Alydor
P.S. Cu asta gata cu off-topicul.
zvonacfirst
26 Jan 2009, 14:24
dragos62
27 Jan 2009, 14:00
Multumesc zvonacfirst pt oferta de a ma ajuta dar intre timp am rezolvat,recunosc ca din puturosenie si lipsa de cunoastere mi-a fost mai la indemana sa cer parerea altora mult mai in tema decat mine.P.S eu am postat pe reno si nu aveam habar ca apare si aici postul meu si imi cer scuze pt "divergentele" care le-am creat intre tine si Alydor.
Problema mare. Tocmai terminasem de pus la punct un PDA cu iGO 8.3.2.64873 si dupa ce pun si camerele video constat ca nu am la setari/avertismente "Speed Camera Warning". Am doar Warn when speeding / Warn if too fast for a Pedestrian / Safety Mode. Nici urma de Speed Camera. Ce fac sa activez optiunea ???
EDIT: a aparut optiunea singura dupa simulare cu un traseu ce continea o camera.
trebuia sa ii dai semnal de satelit si aparea si optiunea
Suma respectelor, Alydor
Oare activarea optiunii de Speed Camera este permisa in tarile in care detectoarele de radar sunt interzise? Probabil ca in Romania e permisa, dar m-ar interesa daca acest lucru e valabil pentru Cz, Sk, H, D...etc... Europa centrala in principiu... Am instalat si eu ultima versiune de iGO 2008 pe un MyGuide 3100 TMC si vreau sa fiu cu sufletul impacat ca nu fac ceva interzis...
testerics
3 Feb 2009, 23:41
QUOTE(Vio @ 3 Feb 2009, 12:52)
Oare activarea optiunii de Speed Camera este permisa in tarile in care detectoarele de radar sunt interzise? Probabil ca in Romania e permisa, dar m-ar interesa daca acest lucru e valabil pentru Cz, Sk, H, D...etc... Europa centrala in principiu... Am instalat si eu ultima versiune de iGO 2008 pe un MyGuide 3100 TMC si vreau sa fiu cu sufletul impacat ca nu fac ceva interzis...
Vezi ca e un skin (Dimka sau Gurjon, nu mai stiu exact) care are un buton de panica. Odata atins (in situatia unui control, inainte de a opri masina...), aplicatia sterge automat speedcam-urile, asa ca esti safe. "Sapa" putin si poti pleca linistit la drum !
paul_damian
4 Feb 2009, 00:16
QUOTE(Vio @ 3 Feb 2009, 12:52)
Oare activarea optiunii de Speed Camera este permisa in tarile in care detectoarele de radar sunt interzise?
Nu stiu de detectoare, dar activarea avertizarii de camere e interzisa in Austria, Germania si Elvetia. iGo8 are chiar si o optiune pentru sys.txt, ca sa nu fie probleme
[speedcam]
disable="_SUI", "_GER", "_AUT"
vad ca gasesc cunostinte vechi pe aici..... Nu am mai intrat pe forumul asta de multa vreme si am dat peste topic printr-un search pt alte treburi..
In fine: functia (butonul) de panica se refera la stergerea sau mutarea folderului speedcam si se poate implementa pe toate skinurile (ea este existenta pe Gurjon, diMka si Choup -va fi si pe micsan 1). Enjoy
jeepers
7 Feb 2009, 19:03
Harta Romania 2008.07 merge doar pe igo 8.0.0, ca eu am probleme pe igo 8.3.2, deoarece aceasta versiune nu vede harta din aceasta data ci doar din 2008.01+. in acest caz care versiune sa fie mai buna . ms
Salutare
de cateva zile urmaresc cu interes cele scrise aici, deoarece doresc sa-mi iau un PNA. Doresc doar navigatie fara alte chestii gen bluetooth etc. Nu sint hotarat ce marca si ce pret, din simplul motiv ca nu stiu diferentele reale intre ele. Singurul lucru care e cert ca doresc sa folosesc softul IGO8 , deci pica varianta de gps MIO. Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns in forum, daca mi-a scapat imi cer scuze.
1 la un pna din cate am inteles NU se instaleaza Soft. Presupun ca are un os (faimosul WinCE core version x.x), iar aplicatia se lanseaza cu un exe (similar cu gameurile micute pt copii). Gresesc?
2. Presupunand ca pct. 1. e corect, inseamna ca aplicatia respectiva se poate copia de pe PC, probabil pe card SD, oricand se poate schimba cu versiune noua sau modifica. Din cate am inteles asa functioneaza. Va rog sa confirmati.
3. Presupunand ca iau un aparat FARA SOFT, inseamna ca eu cumpar sau fac rost de un IGO. Sincer sa fiu am deja un IGO care are un licence file, softul pt rulare cred ca o sa apeleze fisierul respectiv si daca il gaseste, va rula indiferent ca ruleaza pe un Freman sau un iconx? (mentionez ca e vorba de un dispozitiv fara soft sau deblocat)
4. pt un aparat care se cumpara cu licenta EEU, i se poate schimba toata aplicatia cu WEU si alt licence file? presupunand ca e cumparata licenta...normal. E accesibil licence file ??
5 TOATE aparatele stocheaza aplicatia pe SD card, sau sint si unde e in memoria interna, si nu e accesibil cu win explorer??
Imi pare rau daca sint multe intrebari, dar daca are cineva un pic de timp sa raspunda sa un pic de trecere in revista nu ar strica la nimeni.
Mersi si seara placuta tuturor
1.corect
2.Aproximativ corect
3. Posibil
4.Da
5. Sunt si care au pe card si pe memoria interna (c320/520/720) , si e accesibil din Windows Explorer
Suma respectelor, Alydor
Mersi de raspuns.
Inca un lucru.
Aparatele care se vand cu soft licentiat sunt blocate pe softul respectiv sau cum sunt blocate? Ma gandesc ca un producator care foloseste un igo branduit, isi blocheaza aparatul pt softul respectiv, urmand ca toate variantele de soft de la brandul respectiv se pot folosi cu succes? In cazul in care se vrea schimbarea softului respectiv cu un altul (de brand diferit) trebuie deblocat aparatul. DAR cu brandul cu care vine va functiona perfect si daca ii pun pachet west. eu cu licenta in loc de East. eu cu care a venit?
Sper ca ati inteles ce am vrut sa intreb.
Si as mai vrea sa-mi explice cineva cum e cu sd-card si serial numberul sau si soft. SOftul merge pe orice card sau numai cu care se vinde? Am vazut licenta de Allview si se vindea harta cu sd-card (nu doar pe cd). Aceasta harta functioneaza doar cu cardul respectiv sa merge si de pe alt card. partea asta nu e clara pt mine
Mersi pt timpul acordat
O intreabare indeosebi pentru ALYDOR (dar nu numai): si aici si pe alte forumuri se spunea ca un PNA poate fi transformat (poate nu complet) intr-un PDA. Acest lucru este valabil si pentru aceste PNA-uri noi, ieftine si no-name de prin Real, Carrfeorur, Auchan etc ?...
Multumesc
cu putina munca poti...trebuie sa ii inlaturi shell-ul original, si sa faci sa ruleze o alta interfata.
Suma respectelor, Alydor
marius72
14 Feb 2009, 19:26
O rugaminte am si eu ,poate cineva sa_mi trimita ultima harta RO functionala?
Am un MioMap c720 si harta (HARTILE) este07 2007 fbl
Multumesc
marius72stoica@yahoo.com
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.