Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intalnirea Nationala Dacia Clasic
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
b44dvl
QUOTE(cata_unu1 @ 6 Mar 2013, 20:23)
La ce ora, si ce data in piata sfatului?
http://imagnet.ro/images/KZA0U.png

re re re editare smile.gif)
*

Din posturile lui Ov si a baietilor am inteles ca se sta doar 4 ore... presupun ca de la 10 la 14... asteptam de la organizatori o confirmare smile.gif data e fix Sambata 11 Mai dar intervalul orar nu-l stiu exact

Frumos afisu, eu sunt pentru el, este facut profi
Ov
QUOTE(Albert Einstein @ 14 Feb 2013, 21:54)
Pot sa va anunt ca in cadrul intalnirii din acest an, in 11 mai 2013 intre orele 10 si 14 se va organiza in Piata Sfatului din Brasov expozitia Dacia Clasic. Multumiri inca odata lui Horatiu!
*

asa e ca va e lene sa cititi?
cata_unu1
Sau nu avem timp, sau te saturi sa citesti prostii, sau..

Varianta finala, daca aveti alte dorinte etc. mai putem modifica.
Afisul este facut pt foaie a4, m-am gandit ca e cel mai ok asa.
Am lucrat la el in Adobe Photoshop, am .psd-ul, deci daca aveti nevoie il pot da.

http://imagnet.ro/images/vgJ8o.png

b44dvl
Stiam eu ceva dar nu eram sigur smile.gif)

Cata, mie personal imi place, arata fosrte misto
Hormonelul
E frumos Cata, felicitari !
Hondarul
Prezent si eu, cu masina gata in totalitate pana atunci, ca mai am de lucru. Doua persoane sigur.

Banuiesc ca se pleaca organizat din diverse localitati mari, gen Bucuresti, nu?
b44dvl
Sa se apropie mai mult evenimentul si o sa apara variante de plecare din orasele mari smile.gif sunt unii care pleaca de vineri sunt altii care pleaca sambata... acum 2 ani cand am fost eu sa plecat cat de cat in coloana....
horace1971
Timpul trece si nu vad nici o miscare sau lista cu cine si ce doreste .....cazare NU e nevoie ????
Astept sa iasa certificatul de urbanism in cateva zile pentru eveniment!!!!
Albert Einstein
Locatia stabilita pentru intalnirea Dacia Clasic va fi Camping Darste. Se vor rezerva toate camerele duble si bungalowurile pentru acest eveniment. In functie de solicitari se vor atribui camerele.
Daca acestea se umplu, participantii fara rezervare se pot caza (in functie de disponibilitate) la casute (fara incalzire), la 150m - Motel Darste sau in orice alt loc doresc.

Daca sunt persoane care doresc lamuriri va rog exprimati-le aici ca sa le clarificam, astfel incat totul sa fie ok smile.gif
matei catalin
QUOTE(Albert Einstein @ 13 Mar 2013, 21:43)
Locatia stabilita pentru intalnirea Dacia Clasic va fi Camping Darste. Se vor rezerva toate camerele duble si bungalowurile pentru acest eveniment. In functie de solicitari se vor atribui camerele.
Daca acestea se umplu, participantii fara rezervare se pot caza (in functie de disponibilitate) la casute (fara incalzire), la 150m - Motel Darste sau in orice alt loc doresc.

Daca sunt persoane care doresc lamuriri va rog exprimati-le aici ca sa le clarificam, astfel incat totul sa fie ok  smile.gif
*

Salut are cineva poze cu bungalowurile sau cu ce oferte de cazare mai au sa ma hotareasc si eu unde stau,ca asa pe nevazute e greu.
hyena
Albert Einstein
http://www.campingdirste.ro/
matei catalin
QUOTE(Albert Einstein @ 14 Mar 2013, 10:36)

Astea le am vazut si eu dar nu cred ca ai ce sa vezi de camere ...
razvan_89
6.Dogaru Razvan VN-71-UAP-----MOTEL TIMISUL de JOS *** ar fi o alegere buna pentru mine, 2 persoane(nu conteaza unde...dar vreau la motel).
marian_6963
QUOTE(horace1971 @ 12 Mar 2013, 21:14)
Timpul trece si nu vad nici o miscare sau lista cu cine si ce doreste .....cazare NU e nevoie ????
Astept sa iasa certificatul de urbanism in cateva zile pentru eveniment!!!!
*

Horatiu din moment ce pe alte forumuri au circulat zvonuri ca aceasta intalnire se anuleaza ... unii dintre noi nu stiu sigur daca si cu ce vor veni ... cred ca lista de cazare a cam timpurie.
Albert Einstein
Marian, discutiile s-au purtat aici si despre organizare s-a scris tot aici, ca de fiecare data, ca de aia e forumul Dacia. Nu a zis nimeni ca se anuleaza ceva...Rezervarile nu se pot face cu o saptamana inainte, putem avea surpriza ca totul e ocupat. Dragilor, cine citeste pe alte forumuri faptul ca s-a anulat intalnirea poate sa constate ca lucrurile sunt total eronate acolo. De asemenea, cine nu vrea sa vina, nu este nicicum obligat sa o faca iar cine vine nu trebuie sa decida acum cu cazarea, insa poate avea surpriza ca nu mai sunt locuri si va trebui sa stea in alta parte. Chestia cu cazarea este ca sa putem sta toti (sau cat mai multi) in acelasi loc. Dar nu e musai.
Personal mi-ar place sa incheiem povestea cu zvonurile, cu alte forumuri sau mai stiu eu ce. Se fac eforturi de organizare, se iau aprobari, se platesc bani, se fac rezervari de cazare iar pe alte forumuri se scrie ca nu se mai organizeaza.... mad.gif Voi ce parere aveti? Dam dovada de seriozitate in felul asta?
hyena
interesant ar fi sa vedem cine zice ca nu se mai organizeaza
Albert Einstein
La urma urmei nici nu conteaza, ideea e ca se organizeaza intalnirea si e un moment bun sa ne intalnim cat mai multi. Nu vor veni toti, nu toti vor fi multumiti, iar cei care spun ca nu se organizeaza sau ca nu e pe placul lor nu au decat sa faca ei o intalnire. Rugamintea e sa nu fie in acelasi timp ca sa putem participa la ambele.... laugh.gif
b990rvn
Prezent si eu cu Low`eriutza mea , primiti si deastea cu arcurile rupte ? smile.gif)
rog un admin sau un moderator sa imi de un mesaj prv , sa facem un pic de reclama si prin alte parti dar am nevoie de acordul vostru !
Ov
La gratar primim pe oricine smile.gif
Reclama esti liber sa faci unde doresti smile.gif
b990rvn
Nu trebuie sa punem ceva bani ... sau ceva de genu
Albert Einstein
Daca te referi la bani de cazare, nu este nevoie sa platesti nimic inainte, doar la fata locului.
Restul materialelor ( placuta eveniment, afis, etc) NU se platesc. De asemenea participarea in Piata Sfatului NU se plateste. Va trebui achitata doar cazarea, masa si benzina pentru fiecare. smile.gif
Andyno
b990rvn.. tu daca ajungi cu masina aia la bv...eu iti fac plinul.
hyena
Ajunge ma nu e stress
b990rvn
ok , sa imi dai nr tau , acum ca ajung cu talon sau fara ... asta nush . as vrea sa vad si eu cum o sa arate placutele , stikerele ...ce mai e , pot sa le vad undeva ?
STORMTROOPER
De tricouri se ocupa cineva??
Albert Einstein
QUOTE(b990rvn @ 16 Mar 2013, 12:52)
ok , sa imi dai nr tau ,  acum ca ajung cu talon sau fara ... asta nush . as vrea sa vad si eu cum o sa arate placutele , stikerele ...ce mai e , pot sa le vad undeva ?
*

O sa vezi toate materialele, cat de curand, o agentie lucreaza la ele...Nu cred ca asta e cel mai important, daca nu o sa-ti placa nu mai participi? unsure.gif Sa speram ca ajungi cu tot cu talon wink.gif
b44dvl
O sa se foloseasca afilul facut de colgul cata_unu1? Sau sa lucrat la alt afis?
b990rvn
Si legat dupa tren si tot vin smile.gif) o sa fac un event pe facebook si o sa invit toti daciotii sa intre pe dc sa afle mai multe smile.gif
hyena
a mai fost event facut pe FB si de bine ce a fost facut a fost anulat
b990rvn
o sa fac eu , reclama platita , nu e problema il promovez eu
djalex_bolidu
e cu dus si intors promovarea acestui eveniment in randul lumii sa zic asa. pe mine unu m-a mancat in fund sa dau sfoara in tara printre cativa dintre daciotii din oras si cred ca este cea mai proasta alegere pe care am facut-o. Deja unii viseaza party si femei... cand scopul acestei intalniri este cu totul altul . Cred si sustin ca acest eveniment sa ramana pe DC pentru ca este organizat de membrii de aici pt membrii de aici.
sspoitoru
subscriu excl.gif
nelutzu'
Popa Adrian - Dacia 1410 Sport 1988
iulica89
Gata sportul!!! yupy.gif

Felicitari!
Andyno
djalex_bolidu smile.gif

nu ne deranjeaza femeile ! radmasa.gif nu cred ca ar deranja pe cineva.

mai ales ca eu i am zis ca plec in delegatie cateva zile la un curs icon_mrgreen.gif
matei catalin
Care stie ce distanta este intre motel Darste si camping Darste sa-mi pot face o idee cu cazarea?
hyena
aproximativ 220 de metri A este intrarea in camping si B este motelul

https://maps.google.com/maps?saddr=Strada+B...sp=0&sz=18&z=18
matei catalin
Multumesc Hyena.
bucatzel
QUOTE(horace1971 @ 5 Mar 2013, 21:34)
Seara buna Daciotilor,
Am dat o tura prin partea sudica a Brasovului pentru cazare si lucrurile stau cam asa:

-CAMPING DARSTE **,5 cam duble (80 -100) ron,8 c. d. bungalow 100 ron,casute fara inalzire 28 pentru 2 persoane (75-85) ron .Restaurant 96 locuri.Parcare in interiorul camping-ului pentru cei cazati si nu numai.

-MOTEL DARSTE ***,5 c.triple 110-140 ron,16 c.d.100-120 ron.Restaurant 70 locuri,parcare aprox.30 locuri in fata si inca 8 in spate.

-MOTEL TIMISUL de JOS ***,3 ap. 150-170 ron,26 c.d. 110-130 ron.Restaurant 70 locuri,parcare la discretie.

Tarifele mai mici sunt pentru varianta fara mic dejun si sunt pentru o camera. Deasemeni se poate organiza la cerere si masa-mese festive la aprox.150 ron persoana,meniu ,,tip nunta,,

Cele 2 moteluri foste Petrom apartin actualmente -Agroprest International
Distanta intre camping si Motel darste este de 150 m,zona reprezentanta BMW.

Doresc sa va edificati relativ repede intrucat este prima saptamana dupa Sfintele Sarbatori si lumea incepe sa misune.
Eu veau sa am o situatie finala CLARA pana in 18 martie 2013 data la care doresc sa platesc avansul pentru rezervare.
*

Baieti, daca vad eu bine, azi e 17. Ne miscam mai cu talent?
sspoitoru
7.Barbu Ionut- Dacia 1310 rugina turbata
doresc si eu un "bungalow cu doua locuri, dus, grup sanitar propriu"
vin insotit.

ps. doar pt o noapte, sambata 11-12mai
ays-ul
tudor eugen -dacia 1310 1984
sity_boy84
Eu as dori sa ma inscriu la cazare pentru o camera 2 persoane cu grup sanitar propiu.
bungalow sau motel.
b990rvn
Prezent si eu B 90 RVN Dacia 1310 aia care merge pe burta smile.gif
Camera pentru 2 persoane 11-12 mai ! ( in caz ca mai vine 1 persoana ?! ce se poate face ? )
maho
22.maho - Dacia 1310 (confirmare).
Voi fi in localitate, deci vin sigur; in Piata sfatului vin fara masina (nu gasesc piese s-o fac "de expozitie" sad.gif ); de cazare nu am nevoie.

Andyno  Posted 16 Mar 2013, 22:18
  nu ne deranjeaza femeile

Pt. cei doritori, am auzit pe vremuri (ca sa nu se interpreteze altfel blush.gif ) ca la ~ 200 m mai sus de camping, la Castel se pot gasi. Repet, e din auzite, nu o recomandare icon_mrgreen.gif
Andyno
Pt. cei doritori, am auzit pe vremuri (ca sa nu se interpreteze altfel blush.gif ) ca la ~ 200 m mai sus de camping, la Castel se pot gasi. Repet, e din auzite, nu o recomandare icon_mrgreen.gif

super ! biggrin.gif
sr_cristi

prezent si eu si dumitru ionut , 4 persoane in total !
Andyno
Ptr ce i din bucuresti. O sa iesim pe autostrada bucuresti-ploiesti?
b44dvl
QUOTE(Andyno @ 18 Mar 2013, 18:37)
Ptr ce i din bucuresti. O sa iesim pe autostrada bucuresti-ploiesti?
*

Parerea mea este ca nu are rost... pe DN1 se merge foarte frumos si este liber, de cand cu A3... oricum e prea devreme sa stabileste astfel de lucruri :-P

Oricum ar fi frumos sa se mearga in coloana
Andyno
Mai bine este sa mergem in coloana pe autostrada frumos cu 80 la oras...si nu dam de R.A.R biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.