Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intalnirea Nationala Dacia Clasic
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
hyena
eu ma duc pe targoviste campu-lung pt ca sunt mai jmecher tongue.gif
marian_6963
Nastasache Marian 2 persoane, cazare la MOTEL DARSTE c.d.100-120 ron 2 zile. Daca nu se va putea acolo, oriunde in apropierea punctului central dar obligatoriu in camera unde pot sta 2 persoane si cu incalzire.
bucatzel
Drajii mei, am stat si v-am organizat intr-un excel (Horatiu, daca vrei, poti sa-mi dai o adresa de mail pe PM, preferabil gmail ca sa ti-l share-ui si tie ).

Cativa dintre voi au anuntat ca vin x persoane, fara sa specifice mai clar si UNDE mai precis vor cazare, ca e cu optiuni multiple de data asta, motel 1, motel 2, casuta-n camping, bungalou in camping (care naiba o fi diferenta intre ele tongue.gif ) cort in camping, samd.
STORMTROOPER
Daca se doreste promovare, eu cred ca ar fi mai utila o mediatizare a evenimentului prin intermediul Presei, respectiv, televiziune, radio si ziare/reviste. Promovarea pe calea site-urile de socializare ar putea aduce o publicitate negativa prin prisma faptului ca ne-am putea trezi pe cap cu tot felul de "specimene" de masini/oameni care ar dori sa participe la expozitie dar nu se incadreaza in spiritul manifestarii. Parerea mea.
b990rvn
frumos ar fii sa mergem pe dn , nu pe autostrada ... iar cu reclama ... o sa ma interesez si iti zic ... dar in presa scrisa ar fi ok , dar radio si tv cred ca o sa fie cam scump !
(11 intrare - 12 iesire , adica o seara , sa nu se inteleaga altceva !)
STORMTROOPER
Eu ma gindeam mai degraba la ceva in genul asta:
Articol
sr_cristi
QUOTE(sr_cristi @ 18 Mar 2013, 16:40)
prezent si eu si dumitru ionut , 4 persoane in total !
*

eu cu dumitru ionut dorim cate o camera de 2 persoane cu incalzire si toaleta banuiesc ca motelul ne ofera aceste conditii , nu ? daca da ne cazam acolo !
Albert Einstein
Dragilor, va fi facuta si mediatizarea, nicio grija...Va fi un comunicat de presa, vom avea parteneri, va fi tot ce trebuie sa fie... wink.gif
b44dvl
41. Gavanescu Cristi impreuna cu copiloata mea de incredere Daria - Dacia 1300 '76 B 90 WID doar 11 Mai
CLAUDIUS.C
Eu o sa particip cu siguranta. Fiind brasovean nu ma mai complic cu cazarea.
Calinescu Claudius, DACIA 1300- 1978, BV 01 KKX.
viocarabus
Durla Viorel Dacia 1300 1982 B91VNC sau posibil Dacia 1410 sport 1988 B31XWX 2 persoane 11-12 mai
marian_6963
QUOTE(horace1971 @ 12 Mar 2013, 21:14)
Timpul trece si nu vad nici o miscare sau lista cu cine si ce doreste .....cazare NU e nevoie ????
Astept sa iasa certificatul de urbanism in cateva zile pentru eveniment!!!!
*

Ceva noutati la aceste capitole?
b990rvn
nimic nou ?
STORMTROOPER
Locatia de cazare este stabilita, locatia de desfasurare a evenimentului este si ea stabilita, perioada de intilnire este stabilita si ea, avem o lista orientatia cu posibilii participanti, ce alte noutati ar trebui sa mai apara ca eu nu ma prind??
marian_6963
QUOTE(STORMTROOPER @ 25 Mar 2013, 10:51)
ce alte noutati ar trebui sa mai apara ca eu nu ma prind??
*

Un cont sa pot trimite banii de cazare in avans, altfel dispar dry.gif ... si pe cat posibil sa stiu daca la cazare a ramas pretul din liste.
Albert Einstein
Banii pune-i in contul tau si platesti cu cardul cand ajungi la Brasov biggrin.gif
Camerele vor fi rezervate, plata se face direct la receptie.
marian_6963
QUOTE(Albert Einstein @ 25 Mar 2013, 12:50)
Banii pune-i in contul tau si platesti cu cardul cand ajungi la Brasov biggrin.gif
Camerele vor fi rezervate, plata se face direct la receptie.
*

Multumesc pentru sfat, insa eu stiu de ce vreau sa platesc in avans si nu cred ca deranjeaza acest lucru. Ba, in anumite situatii chiar se da un avans ... eu vreau sa platesc tot pentru siguranta, si la plecare sa imi fac probleme doar de benzina si alte cheltuieli minore.
Albert Einstein
Marian, se doreste evitarea solicitarii unui avans, pot exista cazuri cand persoanele nu mai vin (din motive obiective sau mai putin obiective) si atunci trebuie restituita suma, incasat de la altcineva si apar incurcaturi. Pune banii in contul tau/vostru pana atunci sau da-i cuiva sa ii tina pana pleci spre Brasov smile.gif
Sau gaseste alta solutie, mie nu-mi vine in cap altceva acum...
clif
dumitru ionut si carstea cristian am dori cazare la bungalow cu baie proprie si inaczie (4 persoane deci doua bungalow daca se poate si nu suntem prea pretentiosi sa fie unu langa altu )MULTUMIM ANTICIPAT
katalin5
particip si eu, una sau poate doua persoane, 11-12 mai, una noapte cazare
Filip Catalin, Dacia 1300/1975
horace1971
Salutare,

Pentru a inlatura orice suspiciune gasiti mai jos o copie dupa autorizatia din 11 mai 2013
[attachmentid=1627877725]
maho
Cool !
Pt. 40 de dacii... macar 20-30 impecabile daca vedem , e perfect.
Pe de alta parte, nu stiu daca e o idee chiar buna sa-ti pui date personale (serie + nr. C.I.), pe "public".
Ov
le-am scos eu wink.gif
b44dvl
Stiu ca este un pic cam devreme sa intreb asta, dar sambata pe 11 Mai o sa ne strangem cu totii la Camping Darstei si de acolo plecam in coloana frumos si ordonat spre Piata Sfatului? Sau fiecare vine cum apuca? laugh.gif intreb poate dau idei organizatorilor smile.gif
Rysiek
polonezã echipaj poate veni? smile.gif
Will you find one place for Polish team? smile.gif
Dacia 1310p 1984.
maho
Of "horse". tongue.gif
More info would be ok: how many people, days...a photo of the car. Just introduce yourself.
Organizer is horace1971.
horace1971
QUOTE(Rysiek @ 27 Mar 2013, 16:39)
polonezã echipaj poate veni? smile.gif
Will you find one place for Polish team? smile.gif
Dacia 1310p 1984.
*

Yes sure ,we are waiting much more Polish people with Dacia.Please call me at 0040744820079 for more details.

<span class='edit'>27 Mar 2013, 21:02:</span>
QUOTE(b44dvl @ 27 Mar 2013, 12:11)
Stiu ca este un pic cam devreme sa intreb asta, dar sambata pe 11 Mai o sa ne strangem cu totii la Camping Darstei si de acolo plecam in coloana frumos si ordonat spre Piata Sfatului? Sau fiecare vine cum apuca? laugh.gif  intreb poate dau idei organizatorilor smile.gif
*

Oricum va astept pe toti participantii la ,,bibilelile,, finale la Euromotor Brasov -DN1 vis a vis Carrefour in ziua de 10 mai ac.
Va fi disponibila o echipa pentru interventii tehnice !
Ov
io-mi las sacosa la rand sa prind loc radmasa.gif
STORMTROOPER
Horatiu - un gentleman ca de obicei.
djalex_bolidu
QUOTE(horace1971 @ 27 Mar 2013, 20:59)
Yes sure ,we are waiting much more Polish people with Dacia.Please call me at 0040744820079 for more details.

<span class='edit'>27 Mar 2013, 21:02:</span>

Oricum va astept pe toti participantii la ,,bibilelile,, finale la Euromotor  Brasov -DN1 vis a vis Carrefour in ziua de 10 mai ac.
Va fi disponibila o echipa pentru interventii tehnice !
*

Ce bibileli se mai pot face in ultimul moment?! banuiesc ca cine are masina gata pleaca cu ea de acasa gata nu cu gandul ca mai rezolva acolo unele chestii. eventual o spalatorie unde sa fie tratate asa cum trebuie ar fii nemaipomenit!:)
hyena
stiu eu pe unu care a venit cu carfil si la expozitie avea un weber orizontal tongue.gif
Albert Einstein
QUOTE(djalex_bolidu @ 28 Mar 2013, 09:34)
Ce bibileli se mai pot face in ultimul moment?! banuiesc ca cine are masina gata  pleaca cu ea de acasa gata nu cu gandul ca mai rezolva acolo unele chestii. eventual o spalatorie unde sa fie tratate asa cum trebuie ar fii nemaipomenit!:)

Dragul meu, nu e nevoie sa mergi daca nu doresti, 10 lei la spalatorie nu cred ca e mare lucru, in schimb o "bibileala" intr-un atelier Dacia-Renault nu cred ca va mai primi f curand masina mea...Basca o echipa speciala! wink.gif
Multumiri lui Horatiu! worship.gif
sspoitoru
pai din cate am auzit eu prin parcare la cluj cam toata lumea a dat blanita la automobile laugh.gif
asa ca poate unii vor avea nevoie sa le bibileasca si sa dea jos insectele strivite peste suta biggrin.gif
hyena
bai la cluj cea mai murdara masina a fost a mea... recunosc ca am fost la o spalatorie dar erau 10 masini in fata mea
sorin105
QUOTE(hyena @ 28 Mar 2013, 13:00)
bai la cluj cea mai murdara masina a fost a mea... recunosc ca am fost la o spalatorie dar erau 10 masini in fata mea
*

nu conteaza cat de murdara/curata,cu pete de ulei sub ea,cel mai bine e sa ajungem acolo,indiferent ca doamne fereste ne ''trage'' un coleg cu stanga radmasa.gif
b990rvn
sorine ... dati peste gura smile.gif)) nu de alta , da eu nu am stanga , am deaia elastica smile.gif))

Poi plecam in coloana din bucuresti ... cei care au statie cb suntem in avantaj smile.gif)
dacia baba
Mihai Marian, Dacia 1300 /1976 ,2 persoane 11 mai
sk100it
vin si io incet incet dupa Dacia Babone, tongue.gif .Sa-l imping nitel pe la serpentine,in caz ca nu-l ajuta fumalaul de pe toba radmasa.gif
Victor 007
As dori si eu cazare pentru trei persoane:

Gheorghe Danut Victor, Betea Sebastian, Ciprian Codrescu: MOTEL DIN DARSTE, Camera tripla 140 lei/ noapte, 2 nopti (vineri spre sambata si sambata spre duminica). smile.gif
sorin105
Maxim Sorin+Marin Mihai prezenti pe 11 mai!
Ov
taman ce-am mai sters niste post-uri menite parca sa creeze confuzie. Ca sa fie clar pentru toata lumea:

Intalnirea se numeste Dacia Clasic. Prin urmare masini cu xenoane, "tobe", gauri sau alte minuni nu au ce cauta la expozitie

Dealtfel n-au ce cauta la expozitie masini carora cuvantul Clasic nu le face onoare!

La gratar/camping (adica ce-om face dupa expozitie) poate sa vina oricine cu orice singura conditie fiind un comportament civilizat. Puteti sa veniti si cu statii de un miliard de watti cat timp le tineti oprite nu-i nicio problema. Puteti veni fara tobe, cat timp nu va apucati sa turati motoarele la 12 noaptea nu-i nicio problema. Istoria acestor intalniri a aratat ca au venit si astfel de oameni care s-au comportat exemplar!!! (ex. FIF, sspoitoru si mai sunt). Deci se poate: si cu tuning si civilizat!

Cine NU intelege asta si are alte intrebari n-are decat sa NU vina fara orice alta discutie.

Orice intrebare din acest moment nu-si mai are rostul.
b990rvn
poi eu oricum nu vin la expo ca nu am cu ce .... eu pur si simplu vin sa socializez cu alti pasionati wink.gif
b44dvl
Se pricepe careva sa faca un astfel de montaj video? Eventual sa-l si filmeze? Sau are cineva un prieten care se pricepe la asa ceva?

Ar fi pacat ca de la intalnire sa plecam doar cu poze smile.gif
Ov
de filmat o sa incerc eu sa filmez, dar ca sa iasa ca-n clipul ala trebuie mai mult decat buna-vointa smile.gif

Pare usor ce face nenea ala acolo, dar nu totul sta in "scule" ci in pricepere wink.gif
b44dvl
QUOTE(Ov @ 17 Apr 2013, 09:25)
de filmat o sa incerc eu sa filmez, dar ca sa iasa ca-n clipul ala trebuie mai mult decat buna-vointa smile.gif

Pare usor ce face nenea ala acolo, dar nu totul sta in "scule" ci in pricepere wink.gif
*

Tu ai camera de filmat? Sau o sa filmezi cu aparatu foto? La fotografi am vazut ca te pricepi biggrin.gif

Stiu ca nu e usor sa editezi un clip ca cel de sus, dar merita incercat smile.gif
Ov
Nu totul sta in editare. Daca nu stii (si nu stiu smile.gif, cel putin nu la nivelul ala) cum sa iei cadrele nu faci nimic. In plus nenea ala foloseste niste sisteme de stabilizare (rig-uri si siteme de sine) care ajung sa coste mai mult ca aparatul smile.gif

De filmat o sa filmez cu aparatul foto wink.gif e ok pt filmare.

Nenea de facu' filmul de mai sus e asta: http://www.hlawka.com/
cata_unu1
Vedem cum facem poate va rezolv eu si cu o filmare si o editare mai profi.
Nu promit nimic.

Apropo, as putea vorbii sa vina cei de la digi24 brasov. Ar fii ok, sau?
b44dvl
QUOTE(cata_unu1 @ 17 Apr 2013, 11:14)
Vedem cum facem poate va rezolv eu si cu o filmare si o editare mai profi.
Nu promit nimic.

Apropo, as putea vorbii sa vina cei de la digi24 brasov. Ar fii ok, sau?
*

Nu vad care ar fi problema sa vina cei de la DIgi 24... nu strica reportaje facute pe baza evenimentului biggrin.gif
b990rvn
Usor usor se apropie cu pasi repezi ... cei din bucuresti ... cum plecam ?
b44dvl
QUOTE(b990rvn @ 18 Apr 2013, 15:22)
Usor usor se apropie cu pasi repezi ... cei din bucuresti ... cum plecam ?
*

Eu vreau sa plec pe la 8 jum-9... cu mine o sa mai mearga 2 Dacii smile.gif cine vrea sa mearga "batraneste" in coloana e mai mult decat binevenit, bine inteles daca le convine ora de plecare

Putem sa ne strangem la Lukoilul de langa aeroportul Baneasa sau la Rompetrolul din Otopeni, imediat dupa podul centurii, asa ne putem vedea si cu cei ce vin de pe centura smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.