Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Intalnirea Nationala Dacia Clasic
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
aditza579
Participare dar fara cazare.
sebymesteru
Imi confirm si eu participarea,din pacate doar vineri pot ajunge,sambata muncesc:-(. Vin cu Dacia break visinie bv-11-edy. Fara cazare,am socrii in Sacele :-D
AUTOMOBILIA
44 , anul in care ne-am nenorocit, confirm si eu participarea, fara cazare, Dacia 1410 Sport (1987).
danut 69-71
QUOTE(AUTOMOBILIA @ 8 May 2013, 20:59)
Forma finala a afisului, multumim Cata !
*

Trebuia luat in considerare ca este un an jubiliar.
45 de ani de la iesirea pe poarta fabricii a primei masini " autohtone" Dacia.
Va fi an jubiliar pentru 1300 in 2014.
sity_boy84
Confirm participarea la expozitie dar fara cazare.
bucatzel
RE: cazare.

pana acum, din ce am citit eu prin TOT topicul, s-au abonat si au confirmat la cazare de diverse feluri (*) urmatorii:

cristith
bucatzel
OV
katalin5
STORMTROOPER
sr_cristi
clif
marian_6963
razvan_89
BH 59 FIF
Victor007

Cei de mai jos s-au abonat la cazare, dar nu au mai zis nimic de asta un ultima vreme.
nelutzu'
THE ELANTIS
Andyno
b990rvn
Hondarul

in plus, la katalin5 si THE ELANTIS nu pot zice ca mi-i clar pentru cate persoane vor cazare.

Iar din cei deja mentionati,
katalin5
THE ELANTIS
Andyno
b990rvn
Hondarul
n-au mentionat nici exact unde vor cazare: motel darste, camping darste, motel timisul de jos.

(*) Sunt notate, dar n-am nervi sa mai pun tot tabelul, iar cel din partea de jos a topicului e groaznic de editat.
nelutzu'
36. Popa Adrian - Dacia 1410 Sport 1988 2 persoane cazare 10-12 mai CAMPING DARSTE ** in camera dubla sau casuta (depinde care varianta este disponibila)
THE ELANTIS
Buna dragilor.

Datorita unor probleme personale nu cred ca voi mai ajunge anul acesta. Daca situatia i-mi va permite voi incerca sa fiu prezent sambata dimineata la eveniment si voi pleca inapoi in aceeasi zi.

Numai bine.
Floryn_Cis
sunt si camere de 2 persoane la motel sau bungalow si ce conditi sunt la bungalow ca habar nam ?
ays-ul
37. Tudor Eugen-dacia 1310 ,1984, ph-06-ays, confirm participarea sambata la eveniment fara cazare
marian_6963
32. Nastasache Marian, dacia dedicatia. 2 persoane, cazare la MOTEL DARSTE c.d.100-120 ron 2 zile.
Din cauza unor probleme aparute pe ultima suta de metri si in acest an voi veni cu Dacia Dedicatie ... in rest totul ramane neschimbat. Eu cred ca ajung vineri pe la pranz in Brasov.
sorin105
....
by_pilu
2.Adrian Gonciulea - absent . motive tehnice si altele . a fost pastele (la toti nu numai la mine, dar cred ca era mai bine o alta data decat aceasta) bani cheltuiti, o sa merg la o nunta alti bani, cram la tara Duminica Tomii, am fost prins la mijloc ..

Distactie placuta !
horace1971
Dacioti,

Faceti-va socoteala in asa fel incat pe 11 mai la 9 :1 5 sa ne incolonam la iesirea

din camping si sa ne indrepram catre Piata Sfatului !!

Pentru orice problema organizatorica,sunati-ma la 0744820079 Horatiu

Cei care nu au comunicat inca modalitatea de cazare sunt rugati sa o faca urgent!
Hormonelul
Distractie placuta tuturor si va asteptam cu poze frumoase (mai ales pe Ov biggrin.gif )!
BH 59 FIF
Echipajul FIF prezent la locatie si in asteptare de colegi pentru baut bere.
razvan_89
Manie dimineata la 4 plec si eu. Distractie placuta! drunksinging.gif
AUTOMOBILIA
Rugamintea ar fi ca cei care au facut rezervari pentru cazare si nu ajung sa-l anunte pe Horatiu astazi ca sa stim cum stam.
marius1978
44. Robert, cu dacia neagra 1310 din 1989, DB-40-GDS, prezent maine 11 mai.
sk100it
o sa plec si io cu mamaie Skoda icon_mrgreen.gif in jurul amiezii.Nu am nici o idee de cazare,dar sigur voi trece prin camping ,cu toate ca in afara de Ov nu cunosc pe nimeni,dar o sa ne strangem toti mainile......intr-un sac tongue.gif ,iar in ziua de maine,conform planului,parca ora9.30,o sa intru si io in coloana Daciilor.Oricum skotoroanta mea e prietena cu orice clasica wink.gif
jgr1001
29 Cristi Gaspar cu 1300 '74 BV 13 BAO, prezent doar maine
Albert Einstein
Am ajuns si eu cu Ydaniel, locatie f frumoasa, vreme excelenta, va asteptam wink.gif
jak_ati
Salutare.
Prezent si eu, fara cazare.
DACIA 13OO - R 12 TL. cu ochiul.gif
maho
Imi pare rau ca n-am onorat inscrierea pe lista, decat pana la poarta mad.gif ; acolo am aflat de la cele 2 acrituri de la receptie c-ar trebui sa platesc o "taxa de vizitare", ca sa intru pieton si sa va salut wacko.gif . ("Doar v-a spus Horatiu, pe forum, ca se platesc 10 lei la intrare pt. vizitatori, nu ?!" Eu n-am vazut nicaieri, in fine...)
V-am transmis salutarile mele prin Danut, caruia ii multumesc. Distractie placuta, ne vedem maine in Piata Sfatului.
hyena
Prezent si eu maine 11 mai
sspoitoru
cum ca pieton? Platesti 10ron si nu intri cu masina???
maho
Exact. Masina o lasasem in parcare in fata, n-avea rost sa ocup un spatiu cu ea in camping, am vrut sa intru ca simplu pieton de vreme ce n-aveam cazare, sa-mi salut prietenii... ; nu suma m-a deranjat (imi intrerupsesem si activitatea ca sa vin acolo), ci faptul in sine.
SDS
Comfirm prezenta pentru sambata 11.05.2013 - DACIA 1300 (1972) - Stoilescu Dan (Euroconex) , doua persoane, fara cazare.
cata50
Hai distractie placuta baieti! Astept pozele. tongue.gif
razvan1985
QUOTE(maho @ 10 May 2013, 18:33)
Exact. Masina o lasasem in parcare in fata, n-avea rost sa ocup un spatiu cu ea in camping, am vrut sa intru ca simplu pieton de vreme ce n-aveam cazare, sa-mi salut prietenii... ; nu suma m-a deranjat (imi intrerupsesem si activitatea ca sa vin acolo), ci faptul in sine.
*

foarte ciudat,in fine,voi veni si eu duminica dimineata,sa va vad "babele"(cele care vor mai fi,bineinteles).petrecere frumoasa... biggrin.gif
iulica89
Maine primiti si membrii cu jante si aripi ruginite pe alocuri? biggrin.gif
AUTOMOBILIA
Da Iulica, are si rugina farmecul ei .....
1055
Am intreupt concediul, sunt in Brasov dimineata voi fi si eu prezent la eveniment.
sspoitoru
QUOTE(iulica89 @ 10 May 2013, 19:36)
Maine primiti si membrii cu jante si aripi ruginite pe alocuri? biggrin.gif
*

rugina rullz icon_mrgreen.gif prezent si eu maine la camping pe iarba cu sucu' 'n mana....don't worry there's no sugar laugh.gif
cata_unu1
Bafta la toti, sa ajunga cu bine, sa se mai scrie o pagina in istorie.
Eu am inceput sa chefuiesc din seara asta smile.gif))
roby_1300_rap
distractie placuta la toti biggrin.gif biggrin.gif , ieri am auzit la radio despre intalnirea pasionatilor de dacia de azi rolleyes.gif icon_mrgreen.gif
remusro
Poze, vrem poze! rolleyes.gif
G I M
Am apucat sa fac in viteza 3 poze
cata_unu1
Da, foarte frumos, baieti de treaba, am avut cu cine sa vorbesc, am aflat unele chestii interesante.
O sa devina traditie, intalnirea la darste.

*pacat de unii "pasionati" care vin si comenteaza masiniile, ca fiind ultimele jeguri, si au un aer de parca ei au cele mai perfecte masini, dar probabil nivelul de cultura nu este asa ridicat la aceste persoane, iar lipsa de bun simt, lipseste.
remusro
Parca am mai vazut Dacia asta verde pe undeva. unsure.gif
1055
Digi 24, despre intilnirea de la Brasov..

LINK aici
crissti
http://www.digi24.ro/stire/45-de-ani-de-la...ni-Dacia_102560
Acum am vazut ca a mai fost postat, scuze.
Rog stergerea postului!
kitzsteinhorn91
Superba intalnirea de anul acesta. Organizare nota 11 si participanti pe masura evenimentului. Felicitari !!!
tunderbird

La cata nesimtire manifesta staff-ul de la Mioveni, eu nu pot sa inteleg de ce intr-un reportaj despre intalnirea pasionatilor Dacia clasic, apar imaginile si comentariul din final...

"Succesul automobilelor produse la Mioveni se explică și prin faptul că oferă un raport calitate-preț greu de egalat. Astăzi, mai bine de 90% din producție merge către export, în 37 de țări de pe patru continente. Anul trecut, Automobile Dacia a ocupat locul al zecelea în topul celor mai valoroase companii din România."
AUTOMOBILIA
A fost frumos, in Pta sfatului au fost cca 64 de masini, 4 1100, 2 sport,1 D2000, 1 1310 break, vreo 15 frantuzoaice impecabile. La Darste au aparut noutati, inclusiv cateva Sporturi sosite de la eventul de la Sinaia. Diseara transmit si poze. Horace e un super organizator iar Brasovul un oras superb cu oameni incantatori.
BTL gordini
De ce nu le spui numele sau nr. de inmatriculare, domnilor ce se tin mai presus de ceilalti, sa vedem si noi ce comori au dansi . Tot multa prostie a ramas in aceasta Romanie.Am vazut si eu cateva poze si mi-a placut ca au fost in numar mare iar locatia si vremea a fost de partea tuturor.Foarte frumos si imi pare rau ca nu am putut venii, cateodata nu poti sa te imparti in 2 locuri, eu am vizitat alta masina wink.gif
djalex_bolidu
Un eveniment frumos la care mi-a facut placere sa particip! Felicitari domnului Horatiu pt. organizare, lui OV si cine s-a mai ocupat. Multumesc si pt. suveniruri.
A fost o experienta placuta, in care m-am revazut cu vechi prieteni si unde am cunoscut colegi de forum care ne stiam doar de pe aici. O sa particip si data viitoare cu placere.smile.gif
sspoitoru
cateva si de la mine

o singura "nemultumire" am: lipsa placutelor de plastic, cu intalnirea,
ca in ultimii 2 ani sad.gif
aditza579
Vad ca macheta facuta de mine pentru Robert e mare vedeta, a ajuns si la TV.

In alta ordine de idea, ca un vechi participant la intalnirile Dacia Clasic, pot face o comparatie. Cele de pana acum au fost frumoase, din prisma evenimentului pentru care ne strangeam. Eee, aceasta a fost superba, nu doar pentru ca au participat un numar record de masini sub diverse forme de modificare/originalitate dar si pentru organizarea a fost la cel mai inalt nivel. Intr-un cuvant, o pot descrie ca SUPERBA. Horatiu, Dan Becheanu si Bogdan Coconoiu au facut ca evenimentul sa se situeze la cel mai inalt nivel. Va felicit din tot sufletul. Iar cartcotasii despre care vorbeati in camping, nu raman decat carcotasi pentru ca nu vor avea niciodata curajul sa organizeze ceva la un asemenea nivel.

Bravo voua, ati aratat ca se poate, si inca foarte bine.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.