Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apple iPhone 5
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > In Car Entertainment > GSM Zone
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Hack
Probabil aveau "agitatori" plasati prin sala, oricum, cam penibila faza.
A l e x
Mie sincer imi place ca s-a schimbat iOS-ul, desi mi-ar fi placut ceva mai original si mai putin hipster/Helvetica/Android. De cand am vazut prezentarea, primul meu gand a fost ca seamana mult cu Android din multe puncte de vedere. E cam penibil sa te plangi ca te tot fura lumea, si apoi sa vii cu ceva semi-copiat. Macar Samsung fura si nu se plange. Ori esti hot ca Samsung si mergi inainte, ori te plangi de altii ca te fura si iti mentii originalitatea...

Cred ca puteau schimba totul cu putin mai multa originalitate, dar asta e parerea mea. Spre deosebire de Fandroizii de pe aici care n-ar recunoaste nici batuti unde a furat Samsung (sau Google), eu n-am nicio problema sa recunosc. De data asta chiar mi se pare copiat la greu.

Deci eu sunt 50-50 cu iOS 7. Mi se pare usor jenanta lipsa de originalitate dar imi place ca e ceva nou si sper sa nu sacadeze ca Android-ul, macar acel element de la tabara adversa sa nu-l fure tongue.gif

Cat despre Mac Pro, mie imi place mult design-ul dar nu prea ii mai vad sensul. Vechiul Mac Pro era singurul desktop adevarat de la Apple, am lucrat pe multe si partea buna era ca puteai sa umbli la ele ca la PC-uri. Acum au facut un Mac Mini mai puternic. Nu am o problema cu asta, dar nu mai e Mac Pro, trebuiau sa-i spuna Mac Mini Pro. E exact genul de struto-camila facuta si din Final Cut Pro X, care e un fel de iMovie mai complex, in loc sa fie continuare la FCP7. Nu prea le mai pasa de profesionisti, acum ca vand la toata lumea nu prea mai dau doi bani pe aia care cumparau Mac-uri inainte de iPhone/Macbook Air/etc..

In rest, ce sa zic. Aceeasi poveste. Un milion de reactii, de la super-pozitive la super-negative (gen R19, cel ce vorbeste doar din auzite). Nimic nou. I-as zice colegului din PH sa testeze intai niste Mac-uri si macar sa vorbeasca obiectiv, nu de pe 9Gag, dar mai bine il las in pace ca oricum tot ce nu-si permite e 'naspa frate, de cocalar'. Evident, tot PC-ul lui obosit e mai bun decat Mac Pro-ul asta nou biggrin.gif

Apropo de Mac, schimbarile la noul OS X mi se par de bun simt. Cred ca e singurul capitol unde inca n-au concurenta, cel putin nu de la Windowshit 8.
Shush
Asta cu furatul si originalitatea sunt cam relative. Adica na, nu sunt chiar posibilitati nelimitate si in fond si Android si iOs ar trebui sa faca acelasi lucru, deci e normal sa semene, sa se inspire unul de la altul. Important e ca utilizatorii finali sa primeasca exact ceea ce au nevoie.
Dar din pacate companiile astea se gandesc mai mult la profitul lor decat la placerea utilizatorilor. Ei in loc sa se ajute sa ajunga la produsul "perfect" isi pun piedici de genul : noi am inventat telefonul dreptunghiular, noi am inventat butonul rotund, etc.

Sunt sigur ca in 2-3 ani razboiul Android - iOs - WP se va duce doar pe baza de preferinte, pentru ca toate 3 vor aferi fix aceleasi lucruri sub forme putin diferite.
A l e x
De acord, dar exista o limita. E o diferenta intre a te inspira de la Android cu bara de notificari -- care sa zicem ca e o necesitate si se incadreaza in ce spui tu -- si a reproduce/imita elementele de design de la concurenta.

Plus ca dupa procesul cu Samsung, mie unul mi-ar fi putin rusine sa-i imit pe altii. Adica daca vrei sa fii tu ala original care ii da pe ceilalti in judecata, fii original pana la capat.

De exemplu Mac Pro-ul nou e un design original. La fel cum a fost si Mac Mini, Macbook-ul, etc... Acolo da, iti place sau nu cum arata, macar poti spune ca e ceva original.

Stiu ce spui, dar nu cred ca se aplica in cazul iOS-ului nou. Dar din nou, e parerea mea.

Shush
QUOTE(A l e x @ 13 Jun 2013, 16:50)
Plus ca dupa procesul cu Samsung, mie unul mi-ar fi putin rusine sa-i imit pe altii. Adica daca vrei sa fii tu ala original care ii da pe ceilalti in judecata, fii original pana la capat.
*



Pai da, dar daca "publicul" iti cere de exemplu bara de notificare ca la Android asta trebuie sa ii oferi ca ei dau banul pana la urma.

QUOTE(A l e x @ 13 Jun 2013, 16:50)
De exemplu Mac Pro-ul nou e un design original. La fel cum a fost si Mac Mini, Macbook-ul, etc... Acolo da, iti place sau nu cum arata, macar poti spune ca e ceva original.
*



Pe mine la PC-uri ultimul lucru care ma intereseaza e aspectul smile.gif

Eu as fi super multumit daca ar renunta la toate razboaiele astea cu patente, copiat si altele si ar face fiecare ce ar stii mai bine pentru utilizatori sau chiar si-ar unii fortele pentru "binele" consumatorilor. Dar asta e deja utopie biggrin.gif
A l e x
"Pe mine la PC-uri ultimul lucru care ma intereseaza e aspectul"

Pai tocmai asta nu intelege unul ca R19. El nu stie ce inseamna sa lucrezi pe Mac OS si sa nu iti faci griji ca iti pica aiurea. El vede marul aprins si se enerveaza, la fel cum se enerveaza cand vede sigla BMW sau Mercedes. Asta e, fiecare cu frustrarile lui.

Mac Pro-ul nou nu poate fi judecat pana nu apare oficial si se fac benchmark-uri. Si ar trebui judecat de 'target-ul' produsului, adica graficieni/fotografi/etc... Nu de R19 si alti Feisbucari. Este totusi un produs destinat profesionistilor care investesc intr-un computer pentru ca au nevoie de el, nu e pentru gamerii care fac credit pentru a-si lua cel mai tare PC pe hartie, ca sa poata sa arate 'configuratia lor, manca-ti-as' pe forumuri.

Evident, nici Mac-ul nu e perfect, nu vreau sa spun ca nu poate pica niciodata sau ca nu poate lua virusi. Poate avea si el probleme, dar intre Windows si Mac OS inca e o diferenta mare. Eu nu recomand Macbook Air unui Feisbucar. Da, arata bine, dar nu merita banii in plus, pe net poti sta si de pe un laptop cu Windows la jumatate de pret.

In schimb daca faci grafica video, sa zicem, si nu vrei sa patesti ceva de genul 'ecran albastru + fisier salvat corupt = ia-o de la 0 dupa ore de munca', mai bine dai un ban in plus si iti cumperi un Mac Pro. Asta, evident, daca merita noul Mac Pro. Inca nu aparut oficial asa ca orice apreciere e inutila in momentul de fata.

Tot ce vreau sa spun e ca indiferent de cum arata sau ce scrie pe hartie, e pentru un anumit segment de piata, si acel segment de piata ar trebui sa-si dea cu parerea cand apare oficial -- nu Feisbucari sau 9GAGari gen colegul sus-mentionat.
Shush
QUOTE(A l e x @ 13 Jun 2013, 17:48)
Eu nu recomand Macbook Air unui Feisbucar. Da, arata bine, dar nu merita banii in plus, pe net poti sta si de pe un laptop cu Windows la jumatate de pret.
*



Probabil vroiai sa zici MacBook Pro, ca Air-ul, la fel ca orice alt netbook a fost facut special pentru stat pe net, dat like-uri pe Facebook si uitat la filme in tren/avion smile.gif
C@talin
cred ca un lenovo e mai bun ala yoga
A l e x
Nu, Air am vrut sa spun. Dar e valabil si pentru Pro. Indiferent pentru ce sunt facute, diferenta de pret poate nu e justificata daca vrei sa stai doar pe net si nimic mai mult.

Dar cand vorbim de Mac Pro, ala e pentru alt segment de piata. Sau mai bine zis, era... Ramane de vazut daca R2D2 asta nou e un inlocuitor bun pentru modelul vechi. Oricum deja ii lipseste o mare 'calitate' pe care o avea modelul precedent, dar astept sa vad benchmark-uri de la persoane avizate, nu de pe 9Gag. tongue.gif

Eu intotdeauna am vazut Mac-ul ca pe un monovolum. Nu ti-l cumperi decat daca ai nevoie de ce-ti ofera, nu doar asa pentru aspect. Singurul mod in care poti justifica diferenta de pret e plusul de siguranta si stabilitate oferit de Mac OS. Pentru cei care au pierdut proiecte si alte fisiere importante pe Windows, acel 'plus' merita toti banii de pe lume. Pentru cei care stau doar pe Feisbuc sau vor jocuri, cred ca un PC pe Windows e mult mai bun.

Repet, e parerea mea. Spre deosebire de unii parereologi de pe aici, eu stau in egala masura pe PC si pe Mac si vorbesc din experienta. Ceva imi spune ca unii nu prea vorbesc decat din auzite. Dar oricum nevoile si bugetele sunt diferite de la om la om, nu exista computerul perfect pentru toata lumea.
herculane
am pus si eu ios 7 cand a aparut pe niste device-uri, e plin de bug-uri intr-adevar, dar imi place in general.

zicea cineva ca fanii urasc android-ul, zic ca le place ios 7, iar ios 7 incepe sa semene cu android-ul. partial adevarat, dar ce nu se intelege e ca foarte important este sa nu agate ca android-ul. asa cum am spus de multe ori, daca cineva imi da un android care se misca (in meniu/aplicatii) si se comporta (f putine crash-uri/freeze-uri) la fel ca un iphone 5, eu raman la el

momentan folosesc S4 si chestiile de mai sus tot se intampla...
adip
QUOTE(A l e x @ 14 Jun 2013, 01:48)
Pai tocmai asta nu intelege unul ca R19. El nu stie ce inseamna sa lucrezi pe Mac OS si sa nu iti faci griji ca iti pica aiurea.
[...] daca faci grafica video, sa zicem, si nu vrei sa patesti ceva de genul 'ecran albastru + fisier salvat corupt = ia-o de la 0 dupa ore de munca', mai bine dai un ban in plus si iti cumperi un Mac Pro.
Alex, stiu ca e complet offtopic dar iar imi aduci aminte de macbook-ul sefului meu smile.gif
De vreo 3 luni ii tot da ecrane albastre (ca tot albastre-s si la osx-ul care ruleaza biggrin.gif) si am tot incercat diverse manevre, gen scos pe rand cate-un modul de memorie de 4GB, rulat testele de pe dvd-ul de instalare, toate fara succes. Se pare ca de fiecare data se reproduce cand fie Firefox, fie Chrome au ceva mai multe tab-uri deschise, dar nu pot sa spun daca si cat e ocupat procesorul, cata memorie e utilizata cand crapa s.a.m.d.
Uitai sa-ti zic ca schimbaram si harddisk-ul, tot fara succes.
Interesant e ca vreo cateva zile zice ca ii tot vin update-uri pe teava intr-o veselie si comportamentul la crapaciune s-a schimbat un pic: in loc sa-i dea ecrane afiseaza un mesaj cum ca e bine sa stinga computerul, probabil e ceva handler care prinde evenimentul de kernel panic si executa chestia aia. Mie-mi miroase tot mai tare a ceva placa de baza busita, la nici 2 ani vechime parca te astepti la mai multa soliditate de la un Apple.
Uite si un panic de-asta daca esti curios, de luna trecuta:

Interval Since Last Panic Report: 2965495 sec
Panics Since Last Report: 9
Anonymous UUID: 6BF2C4D6-7C09-4B26-AE80-8A4CC76908EA

Mon May 27 10:16:39 2013
panic(cpu 6 caller 0xffffff80002d1208): Kernel trap at 0xffffff8000221ad1, type 13=general protection, registers:
CR0: 0x0000000080010033, CR2: 0x0000000102381000, CR3: 0x000000004326e000, CR4: 0x0000000000040660
RAX: 0x0000000000000049, RBX: 0x82889a991b2f2482, RCX: 0xffffff8012419b10, RDX: 0x0000000000003920
RSP: 0xffffff805f703250, RBP: 0xffffff805f703270, RSI: 0x0000000020b54117, RDI: 0xffffff8003ac7a00
R8: 0xffffff805f703440, R9: 0x0000000000000000, R10: 0x0000000000000000, R11: 0x0000000000000000
R12: 0xffffff8013520060, R13: 0xffffff8003ac7a00, R14: 0x0000000000181000, R15: 0xffffff800d851d90
RFL: 0x0000000000010286, RIP: 0xffffff8000221ad1, CS: 0x0000000000000008, SS: 0x0000000000000010
Error code: 0x0000000000000000

Backtrace (CPU 6), Frame : Return Address
0xffffff805f702ef0 : 0xffffff8000204d15
0xffffff805f702ff0 : 0xffffff80002d1208
0xffffff805f703140 : 0xffffff80002e3f4a
0xffffff805f703150 : 0xffffff8000221ad1
0xffffff805f703270 : 0xffffff8000214015
0xffffff805f703480 : 0xffffff80002d0f1e
0xffffff805f7035d0 : 0xffffff80002e3f4a
0xffffff805f7035e0 : 0xffffff80002c8589
0xffffff805f703780 : 0xffffff800022b0c4
0xffffff805f7037d0 : 0xffffff800024e299
0xffffff805f703810 : 0xffffff80002ef933
0xffffff805f703870 : 0xffffff80002f4f46
0xffffff805f7039d0 : 0xffffff80002f553c
0xffffff805f703c20 : 0xffffff80002f6452
0xffffff805f703c50 : 0xffffff80004360a3
0xffffff805f703d60 : 0xffffff800023ea43
0xffffff805f703dc0 : 0xffffff800030b12e
0xffffff805f703e30 : 0xffffff80004956ba
0xffffff805f703ed0 : 0xffffff8000495804
0xffffff805f703f40 : 0xffffff80004e8168
0xffffff805f703fa0 : 0xffffff80002e4874

BSD process name corresponding to current thread: lssave

Mac OS version:
10K549

Kernel version:
Darwin Kernel Version 10.8.0: Tue Jun 7 16:32:41 PDT 2011; root:xnu-1504.15.3~1/RELEASE_X86_64
System model name: MacBookPro8,2 (Mac-94245A3940C91C80)

System uptime in nanoseconds: 189513969839643
unloaded kexts:
com.apple.driver.AppleUSBUHCI 4.2.0 (addr 0xffffff7f8131e000, size 0x65536) - last unloaded 158064380208
loaded kexts:
com.symantec.kext.SymAPComm 11.1.2f17
com.symantec.kext.ips 3.2f8
com.symantec.kext.internetSecurity 1.3.2f5
com.apple.filesystems.smbfs 1.6.7 - last loaded 41636333657293
com.apple.filesystems.autofs 2.1.0
com.apple.driver.AGPM 100.12.31
com.apple.driver.AppleHWSensor 1.9.3d0
com.apple.driver.AudioAUUC 1.57
com.apple.driver.AppleMikeyHIDDriver 1.2.0
com.apple.driver.AppleHDA 2.0.5f14
com.apple.driver.AppleMikeyDriver 2.0.5f14
com.apple.Dont_Steal_Mac_OS_X 7.0.0
com.apple.driver.AppleUpstreamUserClient 3.5.7
com.apple.driver.AppleMCCSControl 1.0.20
com.apple.kext.ATIFramebuffer 6.3.6
com.apple.driver.AppleIntelHDGraphics 6.3.6
com.apple.driver.SMCMotionSensor 3.0.1d2
com.apple.driver.AudioIPCDriver 1.1.6
com.apple.driver.AppleLPC 1.5.1
com.apple.driver.AppleGraphicsControl 2.10.6
com.apple.kext.AppleSMCLMU 1.5.2d10
com.apple.ATIRadeonX3000 6.3.6
com.apple.driver.AppleIntelSNBGraphicsFB 6.3.6
com.apple.driver.ACPI_SMC_PlatformPlugin 4.7.0a1
com.apple.driver.AppleUSBTCButtons 201.6
com.apple.driver.AppleUSBTCKeyboard 201.6
com.apple.driver.AppleIRController 303.8
com.apple.iokit.SCSITaskUserClient 2.6.8
com.apple.iokit.IOAHCIBlockStorage 1.6.4
com.apple.driver.AppleUSBHub 4.2.4
com.apple.BootCache 31.1
com.apple.AppleFSCompression.AppleFSCompressionTypeZlib 1.0.0d1
com.apple.driver.AppleFWOHCI 4.7.3
com.apple.driver.AirPort.Brcm4331 433.11.5
com.apple.driver.AppleSDXC 1.0.3
com.apple.iokit.AppleBCM5701Ethernet 3.0.5b8
com.apple.driver.AppleEFINVRAM 1.4.0
com.apple.driver.AppleSmartBatteryManager 160.0.0
com.apple.driver.AppleAHCIPort 2.1.7
com.apple.driver.AppleUSBEHCI 4.2.4
com.apple.driver.AppleACPIButtons 1.3.6
com.apple.driver.AppleRTC 1.3.1
com.apple.driver.AppleHPET 1.5
com.apple.driver.AppleSMBIOS 1.7
com.apple.driver.AppleACPIEC 1.3.6
com.apple.driver.AppleAPIC 1.4
com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagementClient 142.6.0
com.apple.security.sandbox 1
com.apple.security.quarantine 0
com.apple.nke.applicationfirewall 2.1.12
com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement 142.6.0
com.apple.driver.AppleProfileReadCounterAction 17
com.apple.driver.AppleProfileTimestampAction 10
com.apple.driver.AppleProfileThreadInfoAction 14
com.apple.driver.AppleProfileRegisterStateAction 10
com.apple.driver.AppleProfileKEventAction 10
com.apple.driver.AppleProfileCallstackAction 20
com.apple.driver.DspFuncLib 2.0.5f14
com.apple.iokit.IOSurface 74.2
com.apple.iokit.IOBluetoothSerialManager 2.4.5f3
com.apple.iokit.IOSerialFamily 10.0.3
com.apple.driver.AppleSMBusController 1.0.10d0
com.apple.iokit.IOFireWireIP 2.0.3
com.apple.iokit.IOAudioFamily 1.8.3fc2
com.apple.kext.OSvKernDSPLib 1.3
com.apple.driver.AppleHDAController 2.0.5f14
com.apple.iokit.IOHDAFamily 2.0.5f14
com.apple.iokit.AppleProfileFamily 41
com.apple.driver.AppleSMBusPCI 1.0.10d0
com.apple.driver.AppleBacklightExpert 1.0.1
com.apple.iokit.IONDRVSupport 2.2
com.apple.kext.ATI6000Controller 6.3.6
com.apple.kext.ATISupport 6.3.6
com.apple.iokit.IOGraphicsFamily 2.2
com.apple.driver.AppleSMC 3.1.0d5
com.apple.driver.IOPlatformPluginFamily 4.7.0a1
com.apple.driver.AppleThunderboltDPOutAdapter 1.3.2
com.apple.driver.AppleThunderboltDPInAdapter 1.3.2
com.apple.driver.AppleThunderboltDPAdapterFamily 1.3.2
com.apple.driver.AppleThunderboltPCIDownAdapter 1.1.6
com.apple.driver.BroadcomUSBBluetoothHCIController 2.4.5f3
com.apple.driver.AppleUSBBluetoothHCIController 2.4.5f3
com.apple.iokit.IOBluetoothFamily 2.4.5f3
com.apple.driver.AppleUSBMultitouch 207.7
com.apple.iokit.IOUSBHIDDriver 4.2.0
com.apple.driver.AppleUSBMergeNub 4.2.4
com.apple.driver.AppleUSBComposite 3.9.0
com.apple.iokit.IOSCSIMultimediaCommandsDevice 2.6.8
com.apple.iokit.IOBDStorageFamily 1.6
com.apple.iokit.IODVDStorageFamily 1.6
com.apple.iokit.IOCDStorageFamily 1.6.1
com.apple.driver.XsanFilter 402.1
com.apple.driver.AppleThunderboltNHI 1.2.6
com.apple.iokit.IOThunderboltFamily 1.4.9
com.apple.iokit.IOAHCISerialATAPI 1.2.6
com.apple.iokit.IOSCSIArchitectureModelFamily 2.6.8
com.apple.iokit.IOUSBUserClient 4.2.4
com.apple.iokit.IOFireWireFamily 4.2.6
com.apple.iokit.IO80211Family 320.1
com.apple.iokit.IONetworkingFamily 1.10
com.apple.iokit.IOAHCIFamily 2.0.6
com.apple.iokit.IOUSBFamily 4.2.4
com.apple.driver.AppleEFIRuntime 1.4.0
com.apple.iokit.IOHIDFamily 1.6.6
com.apple.iokit.IOSMBusFamily 1.1
com.apple.kext.AppleMatch 1.0.0d1
com.apple.security.TMSafetyNet 6
com.apple.driver.DiskImages 289.1
com.apple.iokit.IOStorageFamily 1.6.3
com.apple.driver.AppleACPIPlatform 1.3.6
com.apple.iokit.IOPCIFamily 2.6.5
com.apple.iokit.IOACPIFamily 1.3.0
Model: MacBookPro8,2, BootROM MBP81.0047.B04, 4 processors, Intel Core i7, 2.2 GHz, 4 GB, SMC 1.69f1
Graphics: AMD Radeon HD 6750M, AMD Radeon HD 6750M, PCIe, 1024 MB
Graphics: Intel HD Graphics 3000, Intel HD Graphics 3000, Built-In, 384 MB
Memory Module: global_name
AirPort: spairport_wireless_card_type_airport_extreme (0x14E4, 0xD6), Broadcom BCM43xx 1.0 5.100.198.104.5)
Bluetooth: Version 2.4.5f3, 2 service, 19 devices, 1 incoming serial ports
Network Service: Ethernet, Ethernet, en0
Network Service: AirPort, AirPort, en1
Serial ATA Device: WDC WD7500BPKT-75PK4T0, 698.64 GB
Serial ATA Device: MATSHITADVD-R UJ-898
USB Device: FaceTime HD Camera (Built-in), 0x05ac (Apple Inc.), 0x8509, 0xfa200000 / 3
USB Device: Hub, 0x0424 (SMSC), 0x2513, 0xfa100000 / 2
USB Device: Keyboard Hub, 0x05ac (Apple Inc.), 0x1006, 0xfa130000 / 6
USB Device: Basic Optical Mouse, 0x045e (Microsoft Corporation), 0x0084, 0xfa131000 / 9
USB Device: Apple Keyboard, 0x05ac (Apple Inc.), 0x0220, 0xfa132000 / 7
USB Device: BRCM2070 Hub, 0x0a5c (Broadcom Corp.), 0x4500, 0xfa110000 / 5
USB Device: Bluetooth USB Host Controller, 0x05ac (Apple Inc.), 0x821a, 0xfa113000 / 8
USB Device: Apple Internal Keyboard / Trackpad, 0x05ac (Apple Inc.), 0x0245, 0xfa120000 / 4
USB Device: Hub, 0x0424 (SMSC), 0x2513, 0xfd100000 / 2
USB Device: IR Receiver, 0x05ac (Apple Inc.), 0x8242, 0xfd110000 / 3
Markos
Interesant post, l-am parcurs integral de mai multe ori.
adip
QUOTE(Markos @ 15 Jun 2013, 22:43)
Interesant post, l-am parcurs integral de mai multe ori.
Mai am un snapshot de la o crapaciune petrecuta cu 10 zile mai devreme, vrei s-o parcurgi si p-aia? smile.gif
Vorbesc aici de un macbook care a inlocuit un alt macbook care la vreo 2 saptamani dupa ce i s-a terminat garantia de 3 ani a decis ca e vremea sa nu mai porneasca. Sub nasul meu 2 mac-uri, ambele crapacioase. Ce rata de esec? Undeva spre 100% cumva? Si nu-i din auzite, ci din pipaite.
Asta asa, ca tot se vorbeste pe-aici ca dai un ban echipament apple da' stai in fata.
Sa mai pomenesc de faptul ca celebrul iOS Profile, altfel foarte util ca idee si destul de misto facut, e lasat neterminat?
herculane
Si noua ne mai crapa mac-urile, insa mai rar ca pc-urile smile.gif

N-am dat niciodata mai mult de 1000e pe un laptop, si de aia am preferat sa-mi iau un high end cu win, decat un middle de la apple. Dar daca mi-ar da cineva 2000e sa-mi iau un laptop, as lua apple smile.gif

gabize
QUOTE(Markos @ 15 Jun 2013, 15:43)
Interesant post, l-am parcurs integral de mai multe ori.
*



Grecule, am niște loguri de pe serverele de domeniu (decât patru cu win 2008R2), dacă-ți place lectura, ți le dau cu plăcere să le citești și analizezi. Și-s proaspete, nu vechituri, sunt așa cam de prin decembrie încoace. biggrin.gif
Iulikk
Poate ii plac alea mai vechi... asa gen MILF.
l@u
a mai fost ! biggrin.gif
C a t a l i n
A sunat-o moartea, iar ea a răspuns...
M i h a i
mda, nu prea citesc topicurile comune , plus ca aici este on topic, doar vorbim de iphone 5.
l@u
si am fost off topic ?
M i h a i
având în vedere că se vorbește și acolo despre telefoane, să spunem că nu, dar era mai potrivit aici , direct la iphone 5. smile.gif Mai on este aici decât acolo biggrin.gif
dan22y
Doresc sa instalez la cineva cu un I5, ceva soft de navigatie... ce-mi recomandati? Si cel mai important cum il instalez blush.gif deh cu android ma descurc insa la iOS nu m-am bagat prea tare...
cj98czh
Il instalezi doar cumparat, sau daca telefonul are Jailbreak ...
gotty
Sunt si softuri de navigatie free.Cauti in AppStore cuvinte cheie ca gps,maps etc si alegi ce ti place.Dupa aceea intri in respectiva aplicatie si apesi install.
C@talin
waze ?
dan22y
Mersi. Telefonul e pe portocalii, deci n-are JB.
Sa vedem ce reusesc cu alea free din AppStore, daca nu, dam banii pe ceva Igo.
C a t a l i n
d-am / da-m / dam
Iulikk
-dam / dam-
dan22y
QUOTE(C a t a l i n @ 27 Jul 2013, 17:13)
d-am / da-m / dam
*


Mea culpa, am editat blush.gif asa e cand bati de pe tastatura android.
gabize
de la vecină ți se trage... tongue.gif
Markos
QUOTE(C a t a l i n @ 27 Jul 2013, 17:13)
d-am / da-m / dam
*


spy_oh_joy1389
Nimeni? Niciun comentariu?
http://www.apple.com/iphone-5c/

Nu imi venea sa cred ca o sa fie de la 99$, dar se pare ca e adevarat(dar in anumite conditii)
Maskatu
99$ dai, 99 primesti. Calitatea materialelor nu este aceeasi cu cea de la iphone 5. Plus de asta au vazut ca samsung are obiceiul (uneori trist) de a avea 3-4-5-6 culori pentru un singur model de telefon, asa ca hop si ei cu cateva culori sa are europeanu de unde alege.
A l e x
Unde va fi 99$? Nu cumva in SUA, cu abonament de 2 ani? Iar comparam mere cu pere? N-are nicio treaba cu pretul de la noi. Si nici macar cu pretul real in SUA la liber care e de 5 ori mai mare de atat.

QUOTE
That's because the supposedly cheap iPhone 5C is, well, not really cheap. The 16GB model retails for $99 with a two-year service contract, and $549 without a subsidy.

http://news.cnet.com/8301-13579_3-57602328...-low-cost-mark/

Deci in SUA e defapt 549$, cu doar 100$ mai ieftin decat iPhone-ul normal. E mai ieftin, dar nu ieftin. La noi va fi probabil o diferenta de 100 euro intre cele doua telefoane. Nu prea merita. Plus ca Maskatu are dreptate, vei vedea unde s-a facut economia. Plus ca arata destul de penibil in culorile alea ieftine.
MMVI
apple trebuie totusi sa se adapteze pietei, acum ca nu mai e ceva nou iar competitorii au un sistem de operare stabil trebuie sa vina cu o alta inovatie sau sa faca o mutare care cred eu ca e destul de desteapta si le va asigura cel putin 6 luni de vanzari bune la toate modelele
culorile alea penibile am eu o banuiala ca se vor vinde extrem de bine; in special roz rolleyes.gif




PS: spy_oh_joy1389, iPhone 5c este ruda mai saraca si aparent accesibila care ne cam strica imaginea, poate trecea neobservat dar a trebuit sa-l aduci tu in discutie radmasa.gif
Maskatu
Da corect. 99 coco pentru abonament de 2 ani cu varianta de 16 gb sau 199 $ pentru 32gb.

Numai low cost nu se poate numi asta. Sunt curios cat va costa la liber jucaria asta cu mar pe ea fabricata din policarbonat.

Probabil si piesele vor fi la fel de scumpe precum sunt la iphone 5. Cine a avut ghinionul sa scape pe jos un i5 si a spart displayul sau touchul, stie la ce ma refer.

Competitia samsung-apple continua intr-un mod hilar. Apple a luat unul din cele mai bune produse, a transformat carcasa din aluminiu intr-una din policarbonat cu aproximativ aceleasi specificatii. Poate ca acum, cu lansarea lui 5c, apple o sa puna eticheta cu adevaratul pret al lui iphone 5.



argon
QUOTE(Maskatu @ 11 Sep 2013, 09:51)
Cine a avut ghinionul sa scape pe jos un i5 si a spart displayul sau touchul, stie la ce ma refer.
*



Am scapat eu cateva samsung-uri, de mai multe ori, nu s-a spart display-ul. Imi vine sa rad cand vad la majoritatea aifonu infofolit in fel de fel de huse si protectii siliconice..nu cumva sa se sparga ecranu daca aluneca din mana radmasa.gif
MMVI
argon s-a mai discutat "trebuie sa stii sa-l scapi", oricum asa cum se crapa un samsung la fel se crapa si un iphone sau invers
Hack
iPhone 3G/3GS tot din plastic aveau spatele...
Shush
Daca noul procesor chiar ofere perfomantele cu care s-au laudat ieri, atunci 5s-ul asta e chiar tare.
Nasol e ca la inceput probabil o sa coste greutatea lui in aur biggrin.gif
corbex
De la un punct incolo, ce sa mai faca cu performantele? Ii dati sa randeze in Nemetschek?
A l e x
"nu cumva sa se sparga ecranu daca aluneca din mana"

Nu se sparge atat de usor pe cat cred unii. Eu am scapat si 4 si 4S pe ciment si n-aveau nici folie, nici bumper, nici husa. N-au avut nimic.

5-ul e mult mai rezistent, cauta pe net "drop test" si o sa vezi ca nu prea se sparge usor. Defapt in acest clip iese mai bine decat S3 care e din plastic.

N-am avut inca ocazia sa scap 5-ul pe ciment, dar din ce vad pe net e primul iPhone cu adevarat rezistent. Asta nu inseamna ca rezista la orice test extrem, dar eu nu folosesc husa si nici folie si n-are nicio zgarietura dupa aproape un an.
corbex
Niste baieti destepti tocmai i-au calculat costul. Le-a iesit o suma modesta. Cca 132 E.
bion
"Sunt curios cat va costa la liber jucaria asta cu mar pe ea fabricata din policarbonat"Ti s-a zgariat displeiu si n-ai vazut 549$. Io sunt curios cati din aifonisti isi folosesc device-ul la capacitate icon_mrgreen.gif Aparent e nebunie curata tel dar ca sa te chinui pe ecranu ala meschin cu apk din dotare e ca ginecologu care schimba setu prin teava de esapament.Un netbook dotat si iti rezolvi problemele mult mai comod si mai decent. E tot mai mult un gadget.
ssilviu
Murica icon_mrgreen.gif
&feature=youtu.be
Hack
coffee_spitsk.gif Daca ar fi pe bune interviurile alea, atunci e tragic...
Liviu
QUOTE(bion @ 11 Sep 2013, 18:14)
Io sunt curios cati din aifonisti isi folosesc device-ul la capacitate icon_mrgreen.gif
*



Dar din celelalte tabere cati folosesc smartphoanele la capacitate? Sa fim seriosi ... puterea de procesare disponibila a depasit de mult necesitatile medii ale utilizatorilor. Acum e doar marketing. Sa nu imi spuna mie cineva ca are nevoie de arhitectura de 64 de biti pe smartphone. La naiba ... inca nu are toata lumea arhitectura de 64 de biti pe PC smile.gif ...
Filip
lol iPhone... eu la Xperia Play pot să scot cartela și cardul de memorie cu telefonul pornit, trebuie să desfac doar capacul dar nu sunt sub baterie, sunt în partea de sus a telefonului. E drept că dacă pun cartela la loc, trebuie dat un restart să intre în rețea. Dar atât. Am card de memorie, nu contează 16 - 32 -64 GB. La apple se dublează prețul odată cu capacitatea de stocare. Eu cumpăr doar un card microSD și-am rezolvat. Bateria se uzează, o schimb... ce să mai vrei, chestii de bun simț. Apple are produse calitative, dar la ce se pricepe cel mai bine este să ia banul pe servicii care la alte sisteme de operare se pot pirata fără probleme. De ce să dai bani pe un feature, când la Android faci rost gratis? Telefonul ăsta e un fel de Vertu mai ieftin.
b76bgaarh
QUOTE(Liviu @ 12 Sep 2013, 12:34)
Dar din celelalte tabere cati folosesc smartphoanele la calacitate ?
*


adevarata valoarea a unui "eipl" e atunci cand sta pe masa, sa moara dusmanii de necaz. restul folosesc spartfoanele pt feisbuc, email, etc.

ps buna asta cu calacitate.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.