Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stiri din F1
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Motor Sport > Formula 1
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Andy_ACS
Vettel paraseste Ferrari la finalul sezonului.
https://www.bbc.co.uk/sport/formula1/52612216
DragosP
Care "sezon"?
meganus_bicorpus
Sper sa nu vina Hamilon in loc
GIC
Mi-ar placea sa vina Richie.
Solon
Cica in 48 ore il anunta pe Sainz.
Solon
Ricci la McLaren. E clar ca Sainz ajunge la Ferrari.
E confirmat si Sainz la Ferrari.
meganus_bicorpus
Ricciardo oricum nu s-a simtit OK la renault, nu stiu daca masina de la McLaren il va ajuta mai mult.Sainz...ramane de vazut daca se ridica la nivelul numelui Ferrari, dar bine ca hamilton nu a plecat de la merci
GIC
Putem pregati popcornu'? Incepe?
mircea_aq
https://www.youtube.com/watch?v=ijpWU7z31bI

pentru cine nu are rabdare sa aculte, v10-le avea 84kg si 980 cai, v8-ul care l-a inlocuit 68kg si 750 cai.

8 Jul 2020, 13:20:
Apropo de ciorba reincalzita:

https://en.media.groupe.renault.com/news/fe...7c09-989c5.html
meganus_bicorpus
Si asa erau cu bugetele in pom...le termina de tot Alomso cu salariul!
Andy_ACS
Perez pleaca de la Racing Point la finalul sezonului
https://www.formula1.com/en/latest/article....vL3vrit5FU.html
Solon
Vettelul la Aston Martin F1. Sau "racing green mercedes".
meganus_bicorpus
Honda se oftica, isi ia jucariile si pleaca acasa..


https://www.motorsport.com/f1/news/honda-ex...mpaign=widget-1
dil
Este in discutie sa plece dar sa-si lase jucariile sa poata sa se joace taurii cu ele.
Solon
Grosjean si Magnussen out de la Haas. Unul din zvonuri e ca vin Mazepin( vreo 20 mil euro) si Mick.
Merced
Au nevoie de bani. Nu m-ar mira sa fie Mazepin cu Perez pana la urma. Perez vine cu banii lui Slim, sponsori, nu e rau acolo.
Pe Hulkenberg inca il vreau la RBR langa Max, desi stiu ca este un doar un vis. Mick mai repede as vrea sa-l vad la Alfa langa Kimi. Aia ar fi o echipa interesanta. Probabil in vreo luna o sa ne lamurim cum vor sta lucrurile.
Solon
Silly season: Haas-Mazepin-Schumacher, Alfa-Kimi-Giovinazzi, Williams-Perez-Latifi, Rbr-Max-Hulk. Probabil maine se vor schimba iar.
Merced
Da, se pare ca Russel poate sa o pateasca cam cum a patit-o Ocon anul trecut. Pacat ca nu l-au luat astia de la Mercedes pentru 2021 in echipa. Pe de alta parte tinand cont ca Lewis inca n-a semnat, nu e timpul pierdut. Cine stie ce se mai poate intampla pana la finalul sezonului.
Solon
N-ai cum sa-l iei pe Russell in echipa cand stii ca ii poate pune probleme lui Ham. Il pastrezi pe Bottas ca e numarul 2 perfect. Se impiedica singur. Nu le trebuie mercilor batai de cap suplimentare. Nasol e ca toti se dau dupa bani. Ca si la Williams, pe Dorilton ii intereseaza banii. Performanta mai tarziu. La fel face si Haas. Magnussen venea cu ceva, Grosjean le gatea ca bani de unde si uite ca s-a gandit nenea Gene ca un Mazepin merge. Nu inteleg de ce e legat Mick de ei. Ca daca tot e pe bani, mai putea sa il agate si pe Perez. Sau Schwartzmann ca si ala, bun ca pilot, dar tot cu smp-ul dupa el.
#Dino
Mai vedem si noi un Reno pe podium?
Solon
Da, daca se strica vreun Mercedes. Adica Ham, Max si Honey Badger. La cursa asta, nu.
Si cu aceasta cursa cred ca s-a terminat si cu Albon.
Merced
Incepe sa fie din ce in ce mai plauzibil scenariul cu Hulk sau Perez la Red Bull. Cred ca de data asta Hulk e pe fir si cu piciorul in usa, dinainte sa devina Perez disponibil. Max nu are nevoie de unul care sa-l alerge. Si nici nu cred ca ar avea cine sa o faca din cei de pe grila din prezent. Doar Leclerc si Rusell, dar primul la RBR n-are ce sa caute, iar al doilea nu cred ca ar fi lasat de Mercedes.
Eu inteleg ca Max e in forma maxima, dar Albon este mult prea slab. Acelasi monopost, ala se duce pe podium si tu nici macar in puncte nu ajungi? RBR daca are pretentii sa se bata la titlu macar pentru constructori, are nevoie de unul care sa termine cat mai aproape de Max. Poate e in carti si Gasly sa revina, sau poate vor sa-l mai lase un pic la AT unde se pare ca performeaza mai bine, fara presiune, dar Hulk sau Perez acolo vor fi un fel de Weber, poate din cand in cand pot sa-i ia fata lui Max, dar de cele mai multe ori vor fi in urma lui, dar nu la 10 pozitii distanta.
Cel putin asa vad eu lucrurile.
Solon
Nu stiu cum suna mai rau: 10 pozitii distanta sau un tur intre ei? Ceea ce insemna ritm de.cursa mult mai slab decat al lui Max. Oricum, dupa sapt asta se vor elucida multe. Horner a zis cel mai bine: nu se pune problema ca Albon sa nu-si duca la capat contractul. Dar cam atat.
Merced
Daca nu era pandemia, era zburat deja.
Solon
Au mai lamurit-o unii:
La Alfa-Kimi si Giovinazzi. N-am inteles de ce Giovinazzi.
La Williams - Russell si Latifi.
AndreiMR
E oficial...Perez la redbull pentru anul viitor. Era alegerea logica, un pilot constant care aduce puncte și nu îl va ameninta pe verstappen
Solon
Si Wolff 3 ani la Mercedes. Si Ineos mai infipt in Mercedes. Curand semneaza si Hamilton. Unii zic ca pana de anul nou, altii ca pana la perioada de teste.
Solon
Kimi se opreste la sfarsitul anului.
sb-55-dan
Da...incet, incet se retrag veteranii. Bine ca din urma vin ceva piloti buni, avem ce sa vedem.

3 Sep 2021, 08:25:
Kimi... biggrin.gif
[attachmentid=1628131299]
Andy_ACS
Era si timpul, trebuia sa se retraga de acum 2 ani.
AndreiMR
De ce? Pentru Alfa Romeo a fost excelent...experienta pe care o are a ajutat și la setat mașina, a reușit câteva rezultate bune cu una dintre cele mai slabe mașini de pe grilă, l-a cam dominat pe giovinazzi în sezoanele trecute deci nu e ca și cum era degeaba în cockpit. În plus, a adus un capital de imagine pentru o echipă care până la urmă asta își dorea...FCA nu a adus Alfa Romeo în F1 ca să câștige curse, ci pentru a reduce în atenția publicului o marca semi moartă. Când ai unul dintre cei mai iubiți piloți în echipa lumea vorbește despre marca pe care o reprezintă.

Era inevitabil însă mie îmi pare rău că se retrage...am crescut uitându-mă la f1 în era Schumacher și pentru mine este pilotul pe care îl apreciez cel mai mult dintre cei pe care i-am văzut live, însă după retragerea lui am fost fanul lui Kimi.

O să fie interesant cine vine în locul lui. Posibil bottas însă mi-ar plăcea să vină Mick Schumacher la Alfa...ceva îmi spune că Haasul ăla e de necondus, și nu prea îți pot arăta valoarea într-o asemenea mașină

AndreiMR
Kimi pozitiv la covid...îi ține Kubica locul pentru weekendul asta
AndreiMR
Bottas la Alfa Romeo începând de anul viitor
Solon
Si Russell la Mercedes. Confirmarea abia azi.
Solon
Si Albon la Williams.
sb-55-dan
Abia astept sa-l vad pe Russel la Merc...cred ca o sa se descurce binisor. Personal il vad un viitor campion mondial (si Lando are stofa de asa ceva).
AndreiMR
Eu cred că generația asta care vine în urma lui Hamilton și Vettel are vreo 4-5 piloți de mare calitate și sincer nu știu când am mai avut pe grila atâția piloți de valoare atât de apropiată. În anii trecuți erau cam 2, maxim 3 piloți extraordinari care puteau face o luptă pentru campionat...acum în afară de Verstappen, ii văd foarte bine și pe Leclerc, Norris, chiar și Sainz și de ce nu, Russel. Ar fi fost foarte frumos să fie și mașinilor de performanță apropiată...poate cu noul regulament avem 4-5 echipe care luptă la victorie, și nu doar două
Solon
Momentan, pana si Haas-ul se lauda ca la anul o sa fie acolo. Alfa, la fel. Frectie!
AndreiMR
Schumacher și MazeSpin rămân la Haas și la anul. Ar fi fost interesant sa se mute Schumacher la Alfa Romeo dar încă nu...
Solon
O tot lalaie ca ar fi de venit Zhou cu vreo 30 mil dolari din China. Dar nu are puncte pentru superlicenta. Trebuie sa se termine f2 ca sa aiba punctele, oficial.
Merced
Ar fi venit unde? Ala e pilot Renault si n-are loc pe nicaieri din ce vad eu. La cum a inceput sa mearga Alonso, nici nu-l vad sa se retraga pe nebun mai devreme de 2025. biggrin.gif
Solon
La Alfa. Ai rabdare.
Merced
Acuma nu stiu ce parere are Ferrari despre asta, locul ala o sa fie pentru cineva din academia lor mai mult ca sigur, in caz ca nu-i fac prelungirea lui Giovinazzi.

Daca nu era Bottas confirmat, as fi zis ca mergea un pilot din afara si unul din academie, dar asa, mici sanse, cred...
Solon
Alfa, anul asta, a facut o chestie cum ca nu mai e neaparat legata de Ferrari, ca piloti. Citisem pe undeva, nu mai stau sa caut.
Asa ca acum variantele sunt Zhou(30 milioane dolari, dar cica asta nu e principalul criteriu si e si faza cu superlicenta), Pourchaire (dorit rau de Vasseur) si de Vries( campion FE bagat pe gat cu forta de Wolff, dar e mica sansa).
Incepe sa fie interesant managementul lui Wolff: Bottas si o fortare a lui DeVries la Alfa, Russell la ei, motoare la Williams-nu au voie sa scrie pe masini ce motor e-, prieten si partener de combinatii cu Stroll-au ceva belele cu niste actiuni cumparate si sunt investigati, motoare la Aston, tot fara drept de folosire a numelui Mercedes si echipa principala Amg unde are 30%.
Merced
Daca Zhou nu are superlicenta, Pourchaire e departe, mai ales ca e in primul sezon de F2. Depinde unde termina, e destul de sus, dar mai dureaza.

Mai bun mi se pare momentan Oscar Piastri, care si conduce clasamentul F2.
Solon
Rip, Sir Frank!
Raduchu
RIP. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.