Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noutati forumistice
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Cafenea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
corbex
Iar Johannis e un discipol al lui Base. Ce naste din pisica se numeste pisoi.
tony-s
Pai e o tara interesanta romanika, unde altundeva as gasi un popor mai cretin decat romanasii...
marksman
QUOTE(tony-s @ 18 Dec 2014, 22:42)
[...] base e doar un discipol al lui ceasca.
*


Nu știu dacă Băsescu e discipol al lui Ceaușescu, dar ăsta sigur este.
Markos
Io ziceam să fugi de pe forum, nu din țară.

Deși e ok și varianta a doua.
marksman
Grecule, eu cred ca e mai bine pentru el in iuesei. Oricum stie deja cum e viata pe acolo, e doctor in stiinta traiului peste ocean.
Markos
Păi clar că acolo-i locul lui.

M-a întrebat Obama despre el, marțea trecută.
bmwh548
QUOTE(tony-s @ 18 Dec 2014, 22:47)
Pai e o tara interesanta romanika, unde altundeva as gasi un popor mai cretin decat romanasii...
*



Hai sa incerc sa fiu elegant: tanti mama ta si nenea tatal tau (au ei o vina ca ai aparut pe forum pe aici, dar poate au avut circumstante atenuante asa ca nu spun nimic de rau) nu erau cumva romani (nascuti si crecuti in Romania)? Ei stiu cat de des ii faci tu cretini/tampiti/idioti etc?
paul_p
QUOTE(Markos @ 18 Dec 2014, 22:45)
Eu aș fugi de-aici, în locul tău.
*

+ 1001
tony-s
Am tot precizat lucrul asta - cand fac afirmatii ma refer intotdeuna la majoritate - evident ca si in romanika exista oameni inteligenti insa acestia sunt sufocati de majoritatea covarsitoare de imbecili...

Citeam undeva ca in romanika sunt vreo 6-7 milioane de conturi de facebook si doar vreo cateva zeci de mii de twiter...in USA conturile de twitter sunt mai numeroase decat cele de feisbuc in conditiile in care twitter are anumite interdictii care obliga utilizatorul sa posede un creier ceva mai dotat fata de utilizatorul de feisbuc unde orice imbecil isi poate face cont si posta orice - doar din observatia asta se pot trage anumite concluzii.....(cica ultimul ragnet de moda e sa postezi pe feisbuc poze cu porcul sacrificat iar urmatoarea moda probabil va fi postarea de poze cum iti faci treburile la WC) .......

Eu recunosc ca mi-am facut cont de feisbuc prins de valul de imbecilism romanesc care a inceput acum cativa ani...am intrat de vreo 2-3 x in cont - m-am lamurit cam care e treaba si n-am mai intrat si l-as sterge daca as sti cum....imi cer scuze anticipat acelor frumosi minunati imbecili de feisbuc carora li s-a sculat simtul civic....
radian
Tonica, da' daca tot fugi tu in America, vezi cum te comporti, ce faci, ce vorbesti. Ne cunoaste lumea pe-acolo, sa nu ne faci de rusine.
corbex
Sa nu iei frun pistol cu apa la tine. Aia e nervosi.
Bicicleta galbena
QUOTE(tony-s @ 19 Dec 2014, 06:48)
Citeam undeva ca in romanika sunt vreo 6-7 milioane de conturi de facebook si doar vreo cateva zeci de mii de twiter...in USA conturile de twitter sunt mai numeroase decat cele de feisbuc in conditiile in care twitter are anumite interdictii care obliga utilizatorul sa posede un creier ceva mai dotat fata de utilizatorul de feisbuc unde orice imbecil isi poate face cont si posta orice - doar din observatia asta se pot trage anumite concluzii.

Eu recunosc ca mi-am facut cont de feisbuc
*




radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Doamnelor si domnilor,

Tony-S din Cluj!!!!!

kum
Io' cre' ca modelatorii s-au saturat sa ne tot atraga atentia ca sunem obraznici, drept pentru care l-au eliberat pe tonica ca sa faca sex cu creierii nostri.
Io unu' spun cinstit: NU MAI VREAAAAU! gun3.gif
Cosstel
stai prost cu simtul umorului radmasa.gif
ce naiaba, incep sarbatorile, sa fim toleranti tongue.gif

PS cica exista functia Ignor icon_mrgreen.gif
tatabobu
QUOTE(tony-s @ 18 Dec 2014, 22:47)
Pai e o tara interesanta romanika, unde altundeva as gasi un popor mai cretin decat romanasii...
*



In Jermanea, Crapule!
tony-s
QUOTE(Bicicleta galbena @ 19 Dec 2014, 07:48)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif

Doamnelor si domnilor,

Tony-S din Cluj!!!!!
*



Vad ca esti mare fan feisbuc poate te angajeaza la PR - daca nu stii ce inseamna exista gogu.

<span class='edit'>19 Dec 2014, 10:30:</span>
QUOTE(tatabobu @ 19 Dec 2014, 10:02)
In Jermanea, Crapule!
*



Pai toata lumea stie ca jermanii-s cei mai intelijenti,perfecti si frumosi din lume si nimicnu se compara cu lucrul bine facut jerman - sa traiti bine...am inteles ca deja mertzedes se bate cu haudi si beamveu sa investeasca sute de miliarde de iepuroi in romanika.
kum
QUOTE(Cosstel @ 19 Dec 2014, 10:53)
stai prost cu simtul umorului  radmasa.gif
ce naiaba, incep sarbatorile, sa fim toleranti  tongue.gif

PS cica exista functia Ignor  icon_mrgreen.gif
*


Daca tu numesti asta umor... sad.gif
Cosstel
Institutia bufonului
QUOTE
”Bufonul era, la origine, un personaj comic, îmbrăcat în haine grotești, care era ținut la curțile medievale să distreze un suveran sau un senior feudal, cu glume, gesturi, strîmbături, denumit și măscărici, paiață, nebun. În Evul Mediu nebunul regelui era autorizat sa spună adevărul, luîndu-l în rîs, fiind singurul care avea dreptul să spună tot ce un om normal nu-i putea spune regelui, fără grave consecințe punitive.”

În primul rînd, el trebuie să distreze publicul, să creeze atmosfera mai ales în perioade de criză și confuzie. Funcția instituției bufonului este aceea de a distra curtea și poporul, si mai ales, pentru a distrage atenția de la lucrurile reale pentru ca puterea să-și vadă de treabă. Asta pe de o parte. A doua funcție a instituției bufonului este una critică. Bufonul era singurul personaj de la curte dar și din societate, căruia îi era permisă ironia și critica societății și a puterii într-o manieră mai deosebită. Doar bufonul avea voie să ia în derîdere totul, sub diverse forme. El era un soi de mediator între suveran și popor, un soi de oglindă a realității care de multe ori se deforma la curte și lua forme false, artificiale. Această oglindă arăta chipul adevărat al suveranului, era un soi de conștiință de rezervă a celui care era dincolo de lege. Bufonul în tradiția bizantină este deseori înlocuit de ”iurod” (în Rusia este o figură foarte importantă), un soi de ”nebun în Cristos” care atît la curte, cît și în cetate, are un rol mult mai radical decît cel al bufonului occidental. Cutuma spune că de iurod și bufon, suveranul nu se atingea niciodată. Există un caz faimos, de pe vremea lui Ivan cel Groaznic: nici o grozăvie nu a șocat mai mult populația țării, nici măcar decapitarea boierilor sau a patriarhului, cum a șocat persecuția bufonului Vassian.

AR-18-MOS
QUOTE(tony-s @ 19 Dec 2014, 07:48)
twitter are anumite interdictii care obliga utilizatorul sa posede un creier ceva mai dotat fata de utilizatorul de feisbuc unde orice imbecil isi poate face cont
[...]
si l-as sterge daca as sti cum
*


radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Liviu
QUOTE(Cosstel @ 19 Dec 2014, 10:09)

Da , asa e ... dar, ca sa fii bufon trebuie sa fii inteligent, cult si un fin cunoscator al realitatii ... deci nu e buna definitia, cam pica. Altceva mai e?
kum
As spune io, da' asta ar insemna sa recidivez iar din nou inca o data. sleep.gif
tony-s
Câtă ironie domnle...
mă scuzati ca nu mă ridic la nivelul de finete al sacrosanctelor personalitati de pe acest forum....au unii niste flatulatii in cap....
Liviu
Eu nu te scuz, dar te iert ...
dacis
QUOTE(Liviu @ 19 Dec 2014, 11:42)
Eu nu te scuz, dar te iert ...
*

Crestinu-le!...

PS Ce nu i-a reusit lui Dragos, ii iese lui Tonica! wink.gif
Ake
QUOTE(tony-s @ 19 Dec 2014, 06:48)
...evident ca si in romanika exista oameni inteligenti insa acestia sunt sufocati de majoritatea covarsitoare de imbecili...
*


Eu personal tind sa-i dau dreptate lui tony la faza asta. As simti o usoara apasare a ipocriziei daca n-as face-o. Pe de alta parte, topicul de profil n-ar avea aproape 500 de pagini daca n-ar exita suficient material.
Ce scapa pe undeva Tony din vedere e ca procentul de "sufocanti" e similar cu cel din "romanika lui Tony" in cea mai mare parte a globului, doar ca noi, nefiind in peisaj, tindem sa facem diverse generalizari si afirmatii radicale.
Diferente exista, dar sunt in general minore, iar cine a umblat cat de cat prin lume poate deduce empiric ca exista o legatura directa intre gradul de imbecilizare al unei societati si specificul sistemului educational al acesteia, la cel din urma luand in considerare atat prezentul dar mai ales istoricul. Pe cand Parisul, Praga sau Siena aveau deja universitati consacrate, romanii inca fugeau cu cateaua prin padure. (asa ca paranteza, cine crede ca numa comunistii sunt de vina pentru imbecilitatea conationalilor sa puna mana pe Caragiale)
Babaq139QMB2
QUOTE(tony-s @ 18 Dec 2014, 19:36)
Eu am fost suspendat 30 zile pt. ca am folosit prea des cuvantul retardat ... mai are rost sa zic ca persoana care m-a jignit direct a primit doar 7 zile de suspendare.
*



blink.gif wacko.gif huh.gif DUBIOS
gabize
QUOTE(Ake @ 19 Dec 2014, 12:35)
... cine crede ca numa comunistii sunt de vina pentru imbecilitatea conationalilor
*


Ba, aș spune, comuniștii au mai ridicat puțin cultura poporului. Nu voit și condamn metodele, dar rezultate au fost. E drept, au și stricat mult...
UXE
N-au stricat mai mult decat s-a furat dupa 90.
gabize
QUOTE(bucatzel @ 20 Dec 2014, 15:51)
Avand in vedere ca se apropie sarbatorile, userul mezym primeste doar doua saptamani de pauza pentru atacuri la persoana.
A, da... si inca doua pentru acumulare de warn.
*


Asta numesc eu febra sărbătorilor... oamenii sunt mai darnici. sleep.gif
bucatzel
In unele cazuri, putem gasi motiv de sarbatoare in orice zi.
gabize
Ake "sărbătorește" mai bine tongue.gif
QUOTE(Ake @ 18 Dec 2014, 18:44)
Doar 120 zile suspendare momentan
*



corbex
Va sugerez sa nu plecati cu colindatul zilele astea. Cine stie ce primiti.
volint
QUOTE(Ake @ 22 Dec 2014, 11:05)
După 1666 de pagini cu circa 50.000 de postări in aproape 8 ani, a venit vremea să închidem aici....

...dar nu înainte de a vă adresa tradiționala urare de sărbători...

SĂ TRĂIȚI BINE !

*




QUOTE(Ake @ 22 Dec 2014, 11:09)
Ne vedem peste 5(?) ani !
Over
*




Se ascunde careva?
UXE
Poate isi da demisia tongue.gif
kum
radmasa.gif
Ma, io dac-as fi admin, macar pentru cat ti-ai dat silinta, si tot te-as pune modelator. As face un topic special si te-as pune modelator decat acolo.

Topicu' lu' Oooxe.
DragosP
Să-și facă topic la jurnal.
UXE
Acolo nu poti sa faci prea multe...
DragosP
Mulțumește-te cu ce ai.
gabize
Da' ce vrei să faci, șugubățu-le??
DragosP
Să dea cu banu.
UXE
babaieti, stati ma cuminti.. eu decat glumesc cu voi... daca vroiam ma faceam si admin. glare.gif
gabize
și nupoate la perete-n curtea școlii???
corbex
La noi la bloc adminu e cam batrin si bolnav.
kum
QUOTE(UXE @ 22 Dec 2014, 16:08)
babaieti, stati ma cuminti.. eu decat glumesc cu voi...  daca vroiam ma faceam si admin.  glare.gif
*


Dac-ai sa ajungi vreodata admin, ma pui pe mine modelator? 38.gif
cdadan
Super-modelator.
kum
Tie o sa-ti dau primu' ban (ca ai votat cu fonta) mad.gif
ady77
Am scăpat icon_mrgreen.gif
gabize
ție-ți șterge contu'
l@u
ai votat cu prostanacul cumva si ai scuma pe caciula? sad.gif

ady77
QUOTE(gabize @ 22 Dec 2014, 19:35)
ție-ți șterge contu'
*




Neah, nu e chiar așa de supărat pe mine.

22 Dec 2014, 19:45:
QUOTE(l@u @ 22 Dec 2014, 19:36)
ai votat cu prostanacul cumva si ai scuma pe caciula? sad.gif
*


Mi-am vândut votul pe câte o bere pe fiecare săptămână de mandat a lui Ponta. Mi-am luat țeapă.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.