Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: CEASURI ALBE
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Imbunatatiri - Dacia Clasic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Muttley
Acul de Logan se scurteaza, apoi se echilibreaza. Cilindru-n care intra axul se scurteaza, ca e prea lung, iar in el se baga un "manson", din cauza gaurii prea mari.

Adevarata problema consta-n luminarea de dedesubt a acului sad.gif
djalex_bolidu
sau mai bine lasa...................
djasu82
Cu o prisma rezolvi si iluminarea respectivului ac .
adi_adyta
daca cineva doreste ceasuri printe ,dati-mi un mesaj.
mad toz
Vedeti ca praxis are ace de logan vorbiti cu el.Cat despre iluminatul acelor este destul de simplu,am spus cu pagini in urma cum am facut eu.O sa mai lucrez la varianta,dar pana atunci ma multumesc si cu ce am.
CriSTI68
ceasurile takosan de pe ultimile modele de dacie cele fara turometru sunt cumva la fel la mufe ca cele care au turometrul ? vreau sa montez un tablu takosan ca renunt la turometru din motivul unuia extern icon_mrgreen.gif
djasu82
Cristi montezi si doua aripi si o elice mare si ai facut avion din dacie .
CriSTI68
nu, renunt si la manere (pun de matiz) din acest motiv ca nu vreau sa zbor cu ea radmasa.gif
Smart_CaLeDONis
salut am aparut si eu pe aici mai nou..modele de ceasuri simpaticute si m-am apucat si eu de schimbat prin masina dupa ce am renovato:D cam asta a iesit... sper sa va placa

13 Apr 2008, 10:04:
si are cineva setul complet de ceasuri pt daciile care au in bord 160? :-<
Siconi
Cum e bordul ala "160"?!
za_kristake
cred ca la modelul asta
[attachmentid=1627444206]
Siconi
Daca vad eu bine ceasul respectiv are inca o liniuta pentru 170 km/h.
gozo_mihai
Gasca ,da ce, asa de rare unt modelele astea de bord cu 160 km/h si liniuta aia de 170 km/h de nu se discuta atata despre ele ... pt ca eu am modelul asta de chilometraj si nu sunt multzumit de ceea ce am gasit pe forum pana acuma ... vad ca facetzi treaba buna ... biggrin.gif RESPECT !!!
Siconi
Pai daca facem treaba buna, de ce nu esti multumit?! Cauta si vei gasi o gramajoara de ceasuri modelul tau. Rasfoieste inca de la inceput. Stiu, e mult, dar vei gasi ce cauti sau de la ce sa pornesti. Succes.
Smart_CaLeDONis
vreau la daciile 1310 ceasurile ca nu am gasit... X( ca la unele le lipseste turometru....au benzina si bateria in locul ala(cred).. a vazut cineva?

16 Apr 2008, 14:07:
Siconi....ai asa ceva din greseala ?
Siconi
Depinde ce anume. De avut am cate ceva din fiecare, ca sa am de unde pleca... adica eu mi le fac singur: fie incep de la ZERO, fie incep de la ceva deja existent, cu modificari asidue.

Ce fel de ceasuri te intereseaza? Pentru ce fel de bord? O-O-O, CN1, CN2, CN3, CN4, Takosan?
Smart_CaLeDONis
:| cred ca e cn1 ....e modelul de bord care uleiul si apa le are in 2 ceasuri mai micute in partea dreapta a bordului...0-0-0 e cel de la dacia 1300 nu?
CriSTI68
1310 MLS
Siconi
O-O-O e tipul de bord premergator modelelor construite integral de Dacia Pitesti, deci se va regasi pe masinile pana in anul '82. In general era pe 1300 (cu ce extensii mai vreti voi), dar a fost si pe primele 1310, foarte scurt timp, daca nu ma insel. Apoi a venit CN1 si restul. Trimite o poza pe mailul meu cu ceasurile tale din prezent ca sa stiu ce configuratie are bordul tau. Ca sa nu mai caut eu... apoi, stabilim detalii.
Smart_CaLeDONis
ok am sa fac
Cosmin-Valy
Pentru goeMGM wink.gif
Smart_CaLeDONis
siconi.. 1310 mls ....tipul bordului ...ai ceasuri pt asa ceva?
Siconi
Nu stiu exact, ma tem ca nu am, din pacate. Fa o scanare a cadranelor daca ai acest tip de bord si restul se rezolva.
Smart_CaLeDONis
salut Siconi...am facut ce ai zis... sper sa reusesti sa faci ceva cu scanarea asta astept un rasp daca te risti sa incerci sa modific

23 Apr 2008, 17:19:
sa faci un contur cadranelor...si sa "tragi" liniile unde indica km/h
Siconi
Da, parca am si asa ceva, dar numai dupa Pasti putem face ceva.
Smart_CaLeDONis
sad.gif( e prea tarziu,.... omu scoate masina de la vopsit zilele astea...(inainte de Paste) si vrea sa ii puna si bordu... nu ma poti ajuta deloc?
Siconi
De ex., acum sunt la servici, iar "baza de date" o am pe comp acasa, comp care necesita reinstalare. De-aia spuneam dupa Pasti. Am toata bunavointa. Poate o mai fi pe-aici careva care sa aibe ce doresti tu si nu mai stai dupa mine.
Smart_CaLeDONis
daca avea cred ca se baga in seama... smile.gif sau e zgarcit si tine ceasurile numai pt el ...
Siconi
Ce fel de model/culoare vrei, ca nu mai retin...? Stau cam slab cu memoria in ultima perioada... nasol.
Mihai Simon
@ Siconi: am si eu o intrebare referitoare la acele aparatelor. am inteles ca daca vreau sa le vopsesc se decalibreaza. dar daca sare vopseaua de pe ele, nu e tot acelasi lucru? nu se decalibreaza? oare daca curat acele de tot de vopsea si le vopsesc eu apoi, strat foarte subtire, e vreo problema?
da-mi un sfat te rog!
merci.
Siconi
Fa un test simplu: razuisti vopseaua veche jos foarte atent sa nu strici geometria acului. Il vopsesti cu noua vopsea si verifici daca mai sta in echilibru fata de axul sau (locul in care se infige in ceasul propriu-zis). Daca e in echilibru e bine, daca nu mai adaugi sau mai iei din coada lui pana obtii ce vrei. Cand il pui in echilibru trebuie sa se miste foarte lejer, cam ca si acul de busola, adica sa fie suspendat.
Mihai Simon
ok cu ochiul.gif merci de sfat... o sa incerc dupa sarbatori sa vad ce iasa
Smart_CaLeDONis
alb cu negru... ele albe si scrisu si restu cu negru...
am scos pe foaie de poza iese mult mai simpatic decat cele pe foaie normala...

25 Apr 2008, 16:53:
alb cu negru... ele albe si scrisu si restu cu negru...
am scos pe foaie de poza iese mult mai simpatic decat cele pe foaie normala...
GIO bc
buna seara....vin si yo in "ajutorul" vostru........postez o poza cu niste ceasuri CUSTOM MADE....cred ca arata dragutz
Siconi
De dragut e dragut pentru gustul posesorului; urat nu-i. Singusul dezavantaj e ca cifrele nu ies in evidenta, nu sunt in contrast cu fundalul, si asta e vital. Ca doar de-aia e ceasul acolo pus, sa indice ceva care sa fie usor de citi in mers. Plus de asta, noaptea nu stiu cat de bine se va vedea indicatia... din aceleasi motive.

Folositi culori contrastante ca sa iasa ceva si UTIL si PLACUT la privit. Altfel, cele stock sunt mai de folos.
misterymen22
salutare la toata lumea !!! sunt mai nou pe aici !am si eu o daciutza 1310 breack mostenita de la bunicu si daca tot am vazut atatea discutii pe aici ma-m hatarat si eu sa ma joc putin cu bordul de lumini !pe viitor o sa postez si poze !mentionez ca e an de fabricatie 97' si are doar 30.000km parcursi reali !!!
Siconi
Ar trebui pastrata impecabil, nu impopotonata. Ai mare grija cu ce anume te joci si cum o faci ca sa obtii un lucru de calitate; altfel iese kitch.
misterymen22
thx siconi ! in legatura cu joaca nu o iau ca pe o gluma era un mod de exprimare !daca o sa fac ceva la ea o sa tin cont si de alte sfaturi referitor la ceasuri chiar trebuie sa le schimb luminile ca prin plesticul ala verde ca il am acum abia daca vad ceva noaptea parca ar fi setate beculetele alea sa nu consume mult biggrin.gif
Iar daca pe viitor o sa vreau sa modific ceva pe la ea nu o sa ezit sa-ti cer niste sfaturi !!
Siconi
Ai incercat sa le cureti de praf? Lumina slaba e datorata depunerii de praf pe acel plastic verde. Dar poti introduce leduri albe si poti schimba acel plastic verde cu un plaxiglass transparent. In felul asta poti pune ce culoare vrei tu luminii, in functie de felul ledurilor.
misterymen22
Nu ! nu am incercat sa imi bag mana pe acolo iar momentan sunt prins in zugraveala generala cu casa !! dupa ce termin casa o sa bag si masina in zugraveala biggrin.gif
Smart_CaLeDONis
misterymen22 dar scoate plasticurile alea verzi cu totul..fara sa mai pui plexiglass....
catalin8189
Am facut si eu ceva dupa modelul lui Praxis. biggrin.gif
Siconi
Dragut... Dar ceva original nu mai face nimeni? S-au epuizat ideile? Hai creatorilor si designerilor... sa va vad creatia si imaginatia. Cu comentariile suntem pregatiti.
CriSTI68
eu am un turometru de lada si am cam modificat asta pentru el, lucrez acum la un model de ceasuri le postez in curand
angel-boy
as dori si eu ceasurile normale de dacie ... ptr a le putea printa.


conform pozei atasate . multumesc .
Siconi
Din poza aia atasata nu se intelege mai nimic. Cel putin eu unul nu inteleg ce model de design e acolo... Vrei varianta standard (normala, de fabrica) s-o printezi? Nu cred ca am inteles...
angel-boy
QUOTE(Siconi @ 19 May 2008, 10:46)
Din poza aia atasata nu se intelege mai nimic. Cel putin eu unul nu inteleg ce model de design e acolo... Vrei varianta standard (normala, de fabrica) s-o printezi? Nu cred ca am inteles...
*



vreau varianta standard dacia .. s-o printez. sa se vada doar cifrele si liniile ..cum e in poza..sper ca ai inteles Siconi.
Siconi
Sa inteleg ca nu vrei alt desugn, doar cel standard, insa vrei sa le faci cu indicatiile transparente. Am inteles bine acum?
angel-boy
QUOTE(Siconi @ 19 May 2008, 14:21)
Sa inteleg ca nu vrei alt desugn, doar cel standard, insa vrei sa le faci cu indicatiile transparente. Am inteles bine acum?
*



Nu vreau nici un design special smile.gif doar cel standard , iar cifrele si liniile sa fie albe (transparente cand vor fi scoase la imprimanta ) doar acestea sa fie luminate.. exact ca in poze smile.gif

da ai inteles bine rolleyes.gif astept ceasuri frumoase wub.gif
DaciaPower
Sal!!!

Cum se scot ceasurile la bordul de CN. Daca il desfac de unul singur o sa mai fiu in stare sa le montez fara un electrician sau sunt doar mufe care nu pot fi inversate intre ele? 04.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.