Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Partidul Național Liberal
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Cafenea
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51
dacis
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 22:58)
O analiza interesanta a lu' nea cristoiu...
*

Coerent rau, nea Jack! up.gif
klaus
Depinde.
Eu astept si alti "analisti" de o anumita inclinatie sa se exprime, ca sa vad daca e de vina jack-ul sau ordinul pe unitate...
Momentan constat ca lumea ii cladeste lui iohanis un mit al capacitatii sale politice deosebite.
Markos
Păi tu ești pesedist convins, normal că te oftici.
dacis
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 23:43)
Momentan constat ca lumea ii cladeste lui iohanis un mit al capacitatii sale politice deosebite.
*

Haida-de! Serios?!... huh.gif

Io, care cat de cat mai stiu ce misca prin politica, n-am sesizat sa fi facut vreodata politica. Politica adevarata, vreau sa zic! De asta si eram inclinat sa cred ca va fi scos in fata cu ideea ca e un adminstrator / tehnocrat, scump la vorba, chiar usor mutuletz. Adica fix opusul unui alde Ponta. Un fel de personaj pe care sa-l poti plasa lejer sub sloganul "Tace si face!"
klaus
Io cand vad d-astea cu "draga stolo, lasa-ma pe mine ca tu esti cam bolnav" si cu "politicianu' anti sistem" am niste deja-vu-uri.

Si dacis: da, ai dreptate, pana acum asa era. Ce face acolo cristoiu e ce am zis eu: ii face lu' Iohanis o imagine de politician cu capacitate, puternic, smecher, in contradictie cu perceptia de pana acum.
D-aia zic, eu mai astept sa vad care e trendul.
Markos
De parcă te împiedică ceva ori cineva să votezi pe Viorel.
dacis
QUOTE(klaus @ 2 Jun 2014, 23:49)
ii face lu' Iohanis o imagine de politician cu capacitate, puternic, smecher, in contradictie cu perceptia de pana acum.
*

Sincer, io, daca am sa vad ca neica Klaus preia PNL-ul lin, fara prea multe zgomote si scandaluri, se uneste in armonie cu PDL-ul si nici nu se rupe din noul partid vreo halca semnificativa, atunci am sa trag concluzia, ferma pentru mine, ca regula dupa care se misca lucrurile este "Daca-i ordin, cu placere!"
Markos
Te roade rău, bag de seamă dry.gif
paul_p
Aproape ca nu mai conteaza daca va fi presedinte Johanis, Antonescu, Hurezeanu sau Cristoiu, cata vreme nu va fi Ponta.
cdadan
Iohannis n-are nici o treaba cu potroceniul si n-ar iesi nici daca ar fi sustinut de psd+pnl+pdl+pmp+udmr+ddtv=love. N-are carisma. Deloc. Nici macar urme. N-are discurs. N-are nimic care sa-l propulseze. Singurele lui avantaje ar fi imaginea de bun administrator si faptul ca-i neamt.
Nastase a pierdut, desi a plecat cu un avantaj evident, fiindca baxe era mai carismatic. Geoana a plecat cu si mai mare avantaj, dar a pierdut fiindca-i plictisitor. Daca stai si-l asculti, ori te enervezi, ori adormi.
Klaus abia daca dechide gura. Vorbeste extrem de putin si printre dinti. Nu are capacitatea de a convinge masele. E distant si ursuz. Va pierde cu gratie din orice pozitie.
dacis
QUOTE(cdadan @ 3 Jun 2014, 09:33)
Va pierde cu gratie din orice pozitie.
*

Io n-as paria prea multi bani pe afirmatia asta! cool.gif
b76bgaarh
sa vedem ce o sa zica BOR.
Markos
QUOTE(cdadan @ 3 Jun 2014, 09:33)
Klaus abia daca dechide gura. Vorbeste extrem de putin si printre dinti. Nu are capacitatea de a convinge masele. E distant si ursuz. Va pierde cu gratie din orice pozitie.
*


Am priceput, tu vrei un candidat care rade, canta, danseaza, face tumbe si spune bancuri.
DannyY
Sa verse si cate o lacrima din cand in cand.
klaus
Gata, a iesti Antonescu si a lamurit ca nea Cristoiu a avut dreptate, a fost sapat de Iohanis si Orban (via Mediafax )
Markos
Am urmarit aseara emisiunea. El e cel mai bun, dar lumea rea din partid nu l-a mai vrut si, cum iubeste Partidul, s-a sacrificat pentru el. Am varsat si-o lacrima.
klaus
Suntem (noi ,poporul roman) niste ingrati ca nu recunoastem meritele fostului viitor presedinte, un adevarat mesia, un trimis al divinitatii pe taramul tarisoarei noastre greu incercate de-a lungul existentei sale de vicisitudinile istoriei potrivnice.
DragosP
Da' de ce sunt eu ingrat? Ce? L-am chemat eu?
maho
QUOTE(Markos @ 3 Jun 2014, 11:01)
tu vrei un candidat care rade, canta, danseaza, face tumbe si spune bancuri.
*


Conteaza ce vrea majoritatea votanta sad.gif
cdadan
QUOTE(Markos @ 3 Jun 2014, 11:01)
tu vrei un candidat care rade, canta, danseaza, face tumbe si spune bancuri.
*


Eu nu. Clar nu! Insa electoratul, in marea masa ...
Uite, de ex. baxe. Toti, inclusiv simpatizantii si votantii lui, stiu ca: a fost comunist de seama, securist, a pus umarul la lichidarea flotei, e bun consumator de bauturi alcoolice, nu prea se tine de cuvant, e agresiv si uneori violent, cam mincinos, are un anturaj dubios, e bagat in multe afaceri mai putin curate ... si lista poate continua.
Cu toate astea, personajul le place. Grozav. E carismatic. Stie sa vorbeasca. Stie sa mobilizeze. Canta, rade, danseaza. Cam asta e situatia. sad.gif
dacis
QUOTE(klaus @ 3 Jun 2014, 11:35)
un adevarat mesia
*

Just! Nici liberalii din preajma lui nu prea l-ar fi vrut presedinte. Insa acest specific de personalitate (io ii zic mesianico-colerico-isterica), dublata fiind de abilitati retorice extraordinare fac din el o arma redutabila de campanie. Daca dinspre Iohannis i se va face o propunere prin care sa mai recupereze din grandoarea pierduta si, astfel, sa il coopteze in echipa lui de campanie, nu il vad deloc bine pe dnul Ponta la o intalnire om la om cu Antonescu. Ponta, dealtfel, stie prea bine asta, motiv pentru care a si evitat in ultimele luni orice posibila confruntare TV fata in fata.
dacis
Azi, Tariceanu isi cam joaca ultima carte, ultima sansa. Chiar sunt curios cata lume noua va aduna. Pentru ca PSD-ul l-a tot ajutat, si pe fata si pe dos.

Numai in Iasi, de la mijlocul saptamanii trecute au fost chemati la ordine (la PSD, ca se ne intelegem!) cam toti directorii si sefuletii pusi din 2012 incoace de PNL si li s-a comunicat franc ca asta-i ultima lor saptamana intreaga de sefie, daca nu pun umarul la "refacerea USL", prin intermediul lui Tariceanu.

Intre timp, si echipa lui Tariceanu le-a trimis omuletilor invitatii pentru shusha de azi. Unii au zis ca se gandesc, altii au spus franc ca stau acasa, ca n-or fi prosti, iar altii or spus ca vor considera urmatoarele 6-7 luni ca un fel de vacanta prelungita.

Mai ales astia din urma i-au scos din sarite pe sefuletii si activistii de la PSD, ca i-a enervat la maxim mesajul: il facem pe Iohannis presedinte, in doua-trei luni cade guvernul si revenim la putere.

Om mai vedea!...
corbex
QUOTE(cdadan @ 3 Jun 2014, 12:14)
Eu nu. Clar nu! Insa electoratul, in marea masa ...
Uite, de ex. baxe. Toti, inclusiv simpatizantii si votantii lui, stiu ca: a fost comunist de seama, securist, a pus umarul la lichidarea flotei, e bun consumator de bauturi alcoolice, nu prea se tine de cuvant, e agresiv si uneori violent, cam mincinos, are un anturaj dubios, e bagat in multe afaceri mai putin curate ... si lista poate continua.
Cu toate astea, personajul le place. Grozav. E carismatic. Stie sa vorbeasca. Stie sa mobilizeze. Canta, rade, danseaza. Cam asta e situatia.  sad.gif
*


Nu siu cum sa-ti explichez eu tie cu cuvinte care sa nu zboare. Personal il sprijin pe Base nu fiindca bea, nu fiindca-i grobian, mincinos (ocazional, nu se compara cu idolul femeilor-Ponta) sau fiindca are anturaj dubios. Ci fiindca a zis ca pune tepe in Piata Victoriei. A pus? A pus. Pina la el nici un notabil n-a intrat in puscarie. Ne-a tinut aproape de NATO. N-a calcat in picioare orice RNP, cum face Ponta. Fata de realizarilii anterioare, mi se pare foarte mult.
vercingetorix
Dom'le , ma declar bushbe.
N-am citit vreodata mai mult de 3 propozitii corbexiene.
Uite ca se poate, bravos !!!

Continutul lor schioapata insa la capitolul coerenta si logica.
Care sunt RNP respectate de basau, ca eu nu imi aduc aminte ?
Tzepele...e ca la radio erevan, nu e vorba cine la da, ci de cine le ia.
Daca te referi la salarii si pensii, ai dreptate, am luat tzeapa.
Intrarea in UE si NATO n-are nici o treaba cu basaul, erau gata facute, in 2007 a fost doar o formalitate.
Si nici aia terminata ca doar avem MCV.
corbex
Daca ai citit cu voce tare, pesemne ca ai facut febra sublinguala. Cititul nu-i asa simplu cum cred unii.
dacis
Tariceanu pare ca vrea sa ramana in istorie asociat cu cifra 5: cinci neveste, cinci partide.

Pana acum si-a atins tinta in materie de neveste. La partide e abia la nr. 3, asa ca azi neaparat trebuie sa o puna de-un partid. Pe care, evident, il va asocia cu PSD-ul, resuscitand USL-ul (desi, legal, nu poate!).

La toamna, cand urmarea miscarii va fi evidenta pentru stabii PSD - un plus electoral pentru Vivi Poanta ori cine-o fi candidand de 0,0000099% - Traiceanu'al nostru va lua un sut in partile moi si va pleca de la sefia senatului. Atunci va infiinta al cincilea partid, tot USL-ist, dar de data asta anti-PSD-ist.

12 Jun 2014, 14:30:
Io-te ca uitai un lucru important.

Imediat dupa alegeri aud zvonul derutant pentru mine ca madam Kati Adronescu va fi rugata sa faca un pas in lateral-spate si sa nu plece la Bruxelles.

Stiind chiar bine despre cine-i vorba, ca doamna si-a facut cu varf si-ndesat datoria fata de PSD si, mai ales, ca are si ea o varsta, m-am gandit cand am auzit ca va candida la europarlamentare ca io-te, bre, mai procedeaza si PSD-ul cinstit, recompensandu-si veteranii. Ca vorba aia, 4-5-6-7000 de EUR lunar timp de cinci ani nu-i o suma chiar mica, basca pensia de dupa (madam avand varsta!), cam 2000 de EUR pana la obstescu sfarsit.

In vichendul trecut am aflat si egzplicatiunea retragerii dnei Kati. Mai intai, ca de la televiziuni au venit semnale pentru PSD ca Abramburica este un om care face rating, e placuta de telespectatorii TV si, mai ales, este considerata ponderata si credibila. Adica, pe scurt, un pretios instrument de campanie, pentru la toamna. "Bine, bine, dar madam Kati ce primeste-n schimb?" Raspuns: Presedintia Senatului. Punct! icon_mrgreen.gif
DragosP
Onorabil.

Plus ministerul învățământului. radmasa.gif
dacis
QUOTE(DragosP @ 12 Jun 2014, 14:40)
Plus ministerul învățământului. radmasa.gif
*

La Invatamant madama taie si spanzura, fara pauza, din mai 2012, non-stop! Ba chiar e mai misto asa, incognito! wink.gif

12 Jun 2014, 16:49:
A3 - opinia lui Sergiu Andon fata de discursul lui Tariceanu: "morga si discurs de cioclu profesionist la o inmormantare cu staif"
bion
Mai rasfirati baieti mai rasfirati. Carpule te-a atacat canicula ca postezi lucruri care le invata si kronprinzu la iscola.
Intr-adevar baciu a reusit sa articuleze un paragraf cap coada dar banuiesc ca numai grijile vietii de zi cu zi in statul pesedist l-au facut sa omita mici amanunte despre iubirea lui fata de marele conducator.Camaraderia de arme , ordinu de zi si fluturasu biggrin.gif
Auzii la televiziunea de partid ca pnl se transforma in srl ca restu e integrat in absolutul porcotaliu.
Suparata Nutzik. Tare mi-e ca pana in toamna o da comandantu la trupeti. icon_mrgreen.gif
Salutari din caracal
dacis
QUOTE(bion @ 12 Jun 2014, 18:41)
Auzii la televiziunea de partid...
*

Care din ele? huh.gif
bion
Irealitatea. Mai un pic si or sa intreaca in penibil A3. tongue.gif
dacis
QUOTE(bion @ 12 Jun 2014, 19:02)
Mai un pic si or sa intreaca in penibil A3. tongue.gif;
*

Greu asta, greu tare. Dar asa-i, sunt unii care lupta cu sanse! biggrin.gif
bion
Asa ca nu ne vede nima cam ce tre sa fac sa ma fac postac lefegiu. Ca m-am cam plictisit de personajele de pe plantatie. In principiu stiu sa injur , intre doua boraturi sa ma fac frate cu satana si pot compune un text de douajde randuri fara sa ma repet. rolleyes.gif
dacis
Trimite mai intai un PM cu datele de contact si studiile. Plus juramantul de credinta, tiparit, semnat si scanat! cool.gif
bion
Juramantu de credinta tre sa aiba la destinatar trei coli A3 sa fie loc pentru toti platitorii. Tu spune care sun cei mai buni finantatori la ora actuala sa incep cu ei. biggrin.gif
ady77
Misto partid, misto presedinti dupa revolutie:

- Valeriu Stoica - missing in action
- Theodor Stolojan - missing in action
- Calin Popescu Tariceanu - missing in action
- Crin Antonescu - ?
bion
Kkraw sleeping in action
Still in action :Geal de brigada ( r )Mircea Ionescu-Quintus dovada vie ca stautul de colaborator e pe viata si garanteaza o batranete manoasa si linistita.
Markos
TNR: "Pentru că simțea nevoia să fie singur, un tânăr s-a înscris în PNȚCD"



Sper să nu ajungem așa frustrat.gif
DragosP
La ce "conducători" a avut pnlul, n-aș avea nici cel mai mic regret.
b76bgaarh
dupa pnt-cd, base reuseste sa ingroape si pnl.

si voi va plangea-ti de cucuvea.

mwe base.
tribunul
A reusit piratul si l-a facut ko pe neamt. Piratul nu uita si nu iarta.
Nastase 7 case, Iohannis 3 case ...
Markos
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Jun 2014, 10:08)
va plangea-ti
*


Nu mi-e clar, tu scrii la misto sau asa scrii tu?
b76bgaarh
da.
corbex
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Jun 2014, 10:08)
dupa pnt-cd, base reuseste sa ingroape si pnl.

si voi va plangea-ti de cucuvea.
*


Eu asa stiam, ca mortul se ingroapa inainte sa puta. Astia put de ani de zile. Va face Base un serviciu.
maho
QUOTE(corbex @ 13 Jun 2014, 11:02)
Va face Base un serviciu.
*


Ar putea sa-mi faca si mie un serviciu (giob); impreuna cu ailalti, desigur, sa nu se plictiseasca.
dacis
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Jun 2014, 10:08)
... voi va plangea-ti de cucuvea
*

Daca s-ar da diploma la absolvirea a 4 (patru) clase si asta s-ar putea suspenda (ca permisu'!) numai daca nu poti scrie fara gres o propozitie de minim trei cuvinte, diploma ta ar fi trebuit de mult anulata. Si n-ai mai recupera-o in veci! sad.gif
b76bgaarh
care diploma? ajutorul ala social crezi ca se obtine cu diplome?

mwe base.

ps oricum e mai bine decat cu diploma de lingau basist.
dacis
Lucian Avramescu: "E scârbos ce faci, Călin Popescu Tăriceanu. Dacă morții liberali nu te pot fluiera din morminte, cei vii vor ști s-o facă. Imaginea ta, lipit de nădragii lui Victor Ponta, este efigia pe care ți-ai lipit-o, ca pe o mască mortuară. Cineva îmi spune că începi să semeni nu cu premierul, ci cu dindărătul acestuia, ceea ce poate fi – nu cred cu totul – o figură de stil."

Mircea Ionescu Quintus: Tăriceanu a demisionat din PNL când s-a alăturat unor "adversari ai noștri, care se numesc PSD" și a primit "arginți"- președinția Senatului.

QUOTE(b76bgaarh @ 13 Jun 2014, 12:59)
care diploma?
*

Daca probele de "inteligenta" si "cultura" pe care tii cu tot dinadinsul sa ni le dai zilnic n-ar fi de plans, ar fi de ras. Da-s de plans. sad.gif

b76bgaarh
macar eu nu vreau sa par ceea ce nu sunt, specialistu-le.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.