Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Din nou despre taxa de prima inmatriculare
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Stiri
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
akileon
http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-1111...ian-basescu.htm


saptamana viitoare e in monitor
tgmzes62
QUOTE(papa_mulo @ 4 Jan 2012, 17:26)
Gandirea asta paguboasa am avut-o si eu multi ani...m-am trezit de abea data trecuta sa votez dar degeaba.
Din pacate noi in 20 ani nu ne-am obisnuit inca cu faptul ca trebuie votat cu cineva, chiar daca nu crezi in respectivul. In tarile cu democratii vechi unde cetatenii stiu deja asta se voteaza alternativa daca lucrurile nu merg multumitor...pe principiul mars d'aici ca n-ai facut nimic si cu cat stai mai mult prinzi mai multe radacini...
*



incep sa-mi schimb parerea, dar nici asa nu este corect,e un fel de a alege varianta mai "putin proasta" smile.gif
chiar nu avem oameni capabi?

QUOTE(hordy @ 5 Jan 2012, 14:38)
Uite deasta ii merge așa bine poporului român. Când doi se adună și hotărăsc să pună piciorul în prag vine altul din urmă și le dă în cap. Ne merităm soar..."taxa". Eu nu sunt afectat de posibila taxă însă și eu am plătit una acum 2 ani. Chiar dacă nu am de plătit ma simt dator ca și român să fiu de partea celor care contestă o decizie care îți bagă mâna în buzunar cu japca. Fără prea multe comentarii mi-e scârbă de userii ca cel de sus care doar de amorul artei se împotrivește celor care nu sunt de acord cu taxa.
*



SUSTIN cele de mai sus
dandee
asta e "joia neagra" a celor care detin autovehicule in Romania! nu e nici o problema "Ungure nu uita va veni si ziua ta!"
Bwwlan
In principiu, si pe mine ar trebui sa ma doara in cot de taxa lu' peshte, ca am platit in August '10 72 Euro deci nu ma afecteaza, insa nu-i asa.
Am zis-o de cand s-a introdus prima mizerie ordinara de gen, pe vremea lu' Moliceanu: taxa asta e un cäcat si ar trebui scoasa. Mi-or sarit atunci toti distrusii cu Loganuri in cap, ca-s satui de junghiurile SH aduse din Nemtzia si ca foarte bine le face statu'. Dupa care (surpriza!), situatia s-a inrautatit: "sarantocii" care preferau un TDI fumegacios unui Logan 1.4 MPI, il inmatriculau in BG si statul pierdea SI RCA-ul (ma rog, TVA aferenta). "Corul" a inceput sa behaie "jos masinile de BG". Bun: statul a rezolvat-o si p-asta, insa, la 5 minute, urajele de jubilare s-au potolit, de cand cu taxa aplicabila la TOATE masinile pentru care nu s-a platit.

Ce-ar trebui sa fac, sa ma bucur? Sa zic "v-am zis eu ca se-ntoarce roata"? Nu pot, imi pare rau, insa chiar nu ma pot bucura de raul altuia. Taxa asta e exemplul perfect cum o eroare care vrea sa modifice o imbecilitate devine o monstruozitate. De vina sunt doar aia de sus.
INTOTDEAUNA am sustinut ca daca interesul era intr-adevar mediul inconjurator, se respectau "pe bune" normele de verificare la ITP: asa, indiferent ca e Golf 4 TDI din '99 sau Logan 1.4 MPI din 2005, daca respecta normele de siguranta rutiera, ii tin franele, are directia buna si gazele-s OK, ar trebui sa poata fi inmatriculat fara restrictii pe RO. Asa, statul avea de castigat din accizarea carburantului pe care-l consuma masina aia, incasarile din rovigneta aia ilegala (asta e alta discutie...) erau mai mari, se platea TVA pe piese si consumabile, traiau si servisurile, etc. Acum, e prea tarziu, nimeni de sus n-o sa zica "am gresit, scoatem taxa de tot si inasprim ITP-ul"... O sa ne tinem masinile pana le mananca rugina sau o sa umblam cu jalba prin tribunale fiindca niste potentati ai vremii au avut certe interese de aparat, iar urmatorii ibidem.

In fine, sa traim bine... dry.gif
Garett
QUOTE(dandee @ 6 Jan 2012, 00:03)
asta e "joia neagra" a celor care detin autovehicule in Romania! nu e nici o problema "Ungure nu uita va veni si ziua ta!"
*


Mda, faptul ca e idiot n-are legatura cu etnia, doar cu propria lui persoana. Putea la fel de bine sa fie roman, sas, turc, etc. Culmea e ca aveam o parere destul de buna despre el!
hordy
Unguru' e doar păpușa care iese în față și citește ce au propus cei direct interesați. Nu poate lua el de capul lui asa o decizie. Sunt unii in spate mult mai mari.

victor.vajoi
Tocmai ce mi-am pus Solenza la vanzare alaltaieri, am mai platit si 7 euro sa o pun pe site-uri. Speram ca nu va promulga idiotenia asta de lege. Acum ma bucur din plin de rabla mea, pana la adanci batraneti. Amin.
spielbergl
@BWWLAN
Nu s-a bucurat nimeni nici pentru taxa pe poluare nici pentru cea de prima inmatriculare, doar cativa bogatasi care-si permiteau masini noi.
@dandee
Nu cred ca etnia e de vina, ci persoana. Faptul ca este incompetent, tocmai auzisem ca ministerul mediului este codas la accesarea fondurilor europene... Si chestia cu taxa nu a pornit de la el ci de la Razgandeanu, pe cere l-a huiduit Boc ca taxa e ilegala, si cand l-am ales a rebotezat taxa din prima inmatriculare in poluare si gata. Problema e ca tot ilegala a fost si aceea si tot incearca sa o fenteze cu fel si fel de variante. Nici schema asta nu cred ca va tine da mai stii?
Bwwlan
@spielbergl: ba, din pacate, imi permit sa te contrazic. Nu e vorba de nimeni de pe acest forum, ci despre cativa useri (destul de vehementi) de pe Softpedia. Am incercat sa rationez cu ei, sa le explic ca n-are rost sa te bucuri de raul altuia, ca nu oamenii sunt de vina fiindca au prejudecati sau n-au bani sau au piticii lor, etc., ci guvernantii si/sau oamenii de afaceri din spatele lor care au interese financiare URIASE (de ex., Tariceanu, Tiriac, si sigur mai sunt...), da' pur si simplu n-aveam cu cine vorbi. Am fost inclusiv acuzat ca-s samsar de masini laugh.gif
Ma rog, fiecare cu cat il duce capu'...
tatabobu
Sa-mi spuna si mie cineva cu ce difera situatia lui Catalin, care a cumparat 'onda cu cea mai recenta norma de poluare, pentru care a platit taxa 0, de a vecinului Costica. Vecinu' Costica si-a cumparat in '86 o Dacia 1310, care respecta atunci cea mai recenta norma de poluare din Romania.

EDIT: inteleg diferenta legala intre "a platit taxa 0" si "n-a platit taxa", dar nu inteleg de ce trebuie sa plateasca taxa calculata la data vanzarii si nu la inmatricularii in Romania.
danutsb
Nu stiu altii cum sunt, dar eu daca as vinde Loganul tot cu pretul la care m-am gandit l-as vinde. Ca nu se cumpara asta e, la pret de nimic nu-l dau.

Cat despre Borbely, la cata padure a taiat...
T.rac3Er
pai de aia de vei bucura de masina precum multi altii.
aceasta metoda de proectie consumerista forteaza rulajul masinilor mai noi. cele vechi necesita ingrijire pentru a fi pastrate in circulatie.

de asemena sunt tare curios cum va evolua si standardul de calitate in productie. mai demult masinile erau construite sa reziste decenii intregi. incet s-a redus acel termen de viata fara inlocuiri mecanice importante. probabil pragul acesta va continua trendul descendent, pana la pragul acela de 5-7 ani. adica cat se ofera garantii maxime si doar pe anumite repere.
- deci dornicii de masini de 5-10 ani (acele masini ieftine si care sa mai tina putin fara sa bagi bani multi) vor trebui sa bage bani multi in piese, care se vor comercializa doar ca pachete intregi (nu pe bucati) de piese si astfel nu vor putea sa isi cumpere masinile alea si se vor orienta la produsele noi.
- pentru vehiculele mai noi 2-5 ani sunt taxe mari ca deh, mai au mult de trait si tocmai ce apare un nou standard euro si le forteaza la depreciere substantiala (desi tehnic diferenta intre norme nu e direct proportionala cu cea dintre valorile de taxare) asa ca tot spre masina noua il impinge.

consum-consum-consum -> viitor dystopian corporatist
Geox16v
Asteptam cu interes variantele romanesti de ocolire a taxei gen procese, procuri de care si eu sunt tare interesat. Acum nu am la gura decat cuvinte de lauda la adresa rudelor decedate din patrea mamelor ale celor care au gandit si pus in aplicare aceasta mizerie de taxa.
Eu nu inteleg din ea consum-consum ,inteleg ca trebuie bani adica toti proprietarii de masini din romania sa plateasca taxa nu conteaza cum se numeste de mediu de prima inmatriculare,de poluare etc. Ptr orice masina din romania trebuie sa plateasca taxa ,ca aia care au masini (orice masini) sunt niste bogatani nenorociti si au bani cacalau.
dandee
Tariceanu a dat, ca sa nu zic bagat taxa asta pentru a proteja Dacia de mirajul unei nemtoaice, insa PDL+UDMR in lipsa unor fonduri suficente la buget au schimbat si raschimbat taxa asta pana i-au denaturat intentia, de altfel buna a lui tariceanu si s-a ajuns ca sa nu se mai poata vinde si cumpara noi masini!!!
Sudsemnatu
o sa creasca numarul de masini aduse din Germania, intrucat taxa pentru ele a scazut cu 25% .

degeaba se bucura dealerii..ca or vor lua din parti. Piata de auto noi..va stagna, daca nu va si scadea. Ganditi-va ca orice om normal care vrea sa isi ia o masina, o vinde pe aia veche. Ce fac aia cu alea pana in 2007? Le tin...ca doar nu sunt cretini sa faca alt credit la banca pentru o masina noua si sa tina doua masini?! Or sa ramana astia 2007-2009 care doar jumate dintre ei vor mai vrea sa isi schimbe masina cu una noua. Si binenteles firmele?!

Sunt curios ce fac unii care au de terminat leasingul la masina...si pe care l-au inceput in anii 2003-2006, cand nu se platea taxa. Acum s-au trezit pe langa reziduala ca trebuie sa mai plateasca si o taxa de inamtriculare.?! Ei ce fac?! Nu o mai inmatriculeaza sau cum?

dandee
sa nu mai luam o teapa de exemplu cumparam acum o masian din Germ. euro 2 sau 3 (pt ca e clar ca nu iti permiti un logan din Romania) si la anu schimba taxa, iar noua formula e legata de norma de poluare!Ce faci atunci?
Sudsemnatu
Domnu Dan a zis ca daca vine la putere scoate taxa. Eu zic sa il votam pe el
vijelie
Acu m-am trezit si eu din mahmureala si m-am dumirit ca pe un jeg de Logan sh din 2006 trebuie platita o taxa (mediu, inmatriculare - inca nu imi e clar) de cam 8.000 lei.
Gresesc?
yhattori
doar putsin.
premier1983
Eu am un logan primit mostenire si ma gandeam sa-l inmatriculez pe numele meu...acum ce sa fac sa refuz mostenirea?
Markos
QUOTE(Sudsemnatu @ 6 Jan 2012, 15:49)
Domnu Dan a zis ca daca vine la putere scoate taxa. Eu zic sa il votam pe el
*


L-as fi votat dac-o gasea pe Elodia, da' asa - nu.
vallyyy
QUOTE(Sudsemnatu @ 6 Jan 2012, 15:22)


Sunt curios ce fac unii care au de terminat leasingul la masina...si pe care l-au inceput in anii 2003-2006, cand nu se platea taxa. Acum s-au trezit pe langa reziduala ca trebuie sa mai plateasca si o taxa de inamtriculare.?! Ei ce fac?! Nu o mai inmatriculeaza sau cum?
*



Lamureste-ma si pe mine cu ceva ca vad ca le ai,la masina mea s-a terminat leasingul in 2010 si atunci a trecut-o proprietarul pe numele lui e posibil sa fi platit taxa de inmatriculare pentru treaba asta ?
corbex
Taxa asta e mai mult o amenda pentru fumul pe care masinile astea l-au lasat de-a lungul autostrazilor germane, in fata bisericilor si caselor de pensii.

6 Jan 2012, 17:52:
QUOTE(premier1983 @ 6 Jan 2012, 17:43)
Eu am un logan primit mostenire si ma gandeam sa-l inmatriculez pe numele meu...acum ce sa fac sa refuz mostenirea?
*


N-o refuza. Cere o majorare egala cu taxa de inmatriculare.
tgmzes62
salut!
eu cred ca romanii trebuie sa se uneasca si sa spuna stop hotilor si incompetentilor
sa cumparam strictul necesar,sa ne deplasam si sa consumam combustibili fosili doar cand chiar este nevoie.
sa facem in asa fel incat sa simta scaderi drastice la incasari in orice domeniu.
sa nu mai vindem-cumparam nici un fel de auto.
poate asa se va schimba ceva, nu stiu daca e o metoda buna dar eu cred ca ar simtii ca romanii incep sa spuna :gata pana aici!
eu unul nu vreau sa mai platesc 24% din paine si alimentele de baza unui stat care nu are grija decat de bogatani!
acum... cine are de vandut masini dupa 2007, pt care nu platesti taxa ILEGALA? eu nu am,si nici bani sa cumpar, dar si daca aveam tot nu mai cumparam.
o sa merg cu nova mult si bine!
daca statul nu vrea poluare atunci sa incurajeze plantatul de pomi nu defrisarile,si sa ne mai lase cu poluarea de la autoturisme ca ne-au obosit destul cu abureala asta...
sunt altii care polueaza mult mai mult decat noi si despre care a uitat toata lumea.
sa ne dea voie sa montam catalizatoare la auto mai vechi si sa le omologheze,daca-i doare asa tare de mediu.
si mai sunt destule metode de scadere a poluarii, dar statul este ocupat cu jupuitul acum....nu cu mediul

Toate cele bune!
Eu Alex
Si eu care vroiam sa-mi iau un mondeo din '97 cu vreo 1000e deja inmatriculat sad.gif
Cred ca am sa merg la vecinii bulgari sa le platesc lor taxe si poate gasesc si ceva mai bun ca an!

http://www.petitieonline.ro/petitie/10298050
corbex
Sint alaturi de voi. Miau angjamentu sa nu mai vind masina.
Filip
QUOTE(C a t a l i n @ 5 Jan 2012, 18:03)
banana_bailando.gif
*


down.gif
tpv
Buna tuturor.
Ca parere personala nu cred acesta taxa sa reziste prea mult, e mult prea aberanta, in mod certe va aparea noi modificari si reglementari.
Exista o vorba " scoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" si cand "destepti nostri" vor vedea ca nu aduc la buget bani scontati vor umbla ei la taxa, totul e sa avem rabdare, eventual sa punem toti umarul la schimbarea acestei legi.
Meganul din semnatura este luat din reprezentanta in 2005, este fara taxa, si probabil ca daca as dori sa vand masina nu as obtine mai mult de 1500 euro pe el, iar noul propietar ar plati taxa peste 2000 euro.
premier1983
QUOTE(corbex @ 6 Jan 2012, 16:51)
Taxa asta e mai mult o amenda pentru fumul pe care masinile astea l-au lasat de-a lungul autostrazilor germane, in fata bisericilor si caselor de pensii.

<span class='edit'>6 Jan 2012, 17:52:</span>

N-o refuza. Cere o majorare egala cu taxa de inmatriculare.
*



Cui sa-i cer.....lu' tata din mormant?
the fast and furious


Stai sa dea caldura si ma apuc sa imi vopsesc daciuta. O fac tipla.
Am zis ca mai merge si cu vopseaua matuita pana o schimb cu ceva mai bun, dar acum...
Maxy25
QUOTE(tgmzes62 @ 6 Jan 2012, 16:58)
eu cred ca romanii trebuie sa se uneasca si sa spuna stop hotilor si incompetentilor
sa cumparam strictul necesar,sa ne deplasam si sa consumam combustibili fosili doar cand chiar este nevoie.
sa facem in asa fel incat sa simta scaderi drastice la incasari in orice domeniu.
sa nu mai vindem-cumparam nici un fel de auto.
poate asa se va schimba ceva, nu stiu daca e o metoda buna dar eu cred ca ar simtii ca romanii incep sa spuna :gata pana aici!
eu unul nu vreau sa mai platesc 24% din paine si alimentele de baza unui stat care nu are grija decat de bogatani!
acum... cine are de vandut masini dupa 2007, pt care nu platesti taxa ILEGALA? eu nu am,si nici bani sa cumpar, dar si daca aveam tot nu mai cumparam.
o sa merg cu nova mult si bine!
daca statul nu vrea poluare atunci sa incurajeze plantatul de pomi nu defrisarile,si sa ne mai lase cu poluarea de la autoturisme ca ne-au obosit destul cu abureala asta...
sunt altii care polueaza mult mai mult decat noi si despre care a uitat toata lumea.
Toate cele bune!
*


Pana la urma asta e problema noastra (a romanilor) nu suntem uniti nici la bine nici la rau . Ca atare suportam consecintele si toti ne plangem ca e cel mai usor .
Sa bage o taxa de asta in Franta sau Germania si sa vezi ce ieseau aia in drum si blocau tot pana se rezolva problema .
La noi s-a votat, ne supunem si e mai usor sa cautam sa fentam decat sa ne luam de gat cu ei . Intr-adevar e usor de vorbit , cu faptele stam mai greu , dar o meritam . Problema este ca asta cred ca este abia inceputul.
Ca fapt divers i-as cere ministrului mediului sa-mi arate cati pomi a plantat din banii de pe aberatiiile de taxe pe care le-a inventat
tgmzes62
QUOTE(Markos @ 6 Jan 2012, 16:44)
L-as fi votat dac-o gasea pe Elodia, da' asa - nu.
*



smile.gif si eu tot asa zic

QUOTE(corbex @ 6 Jan 2012, 17:02)
Sint alaturi de voi. Miau angjamentu sa nu mai vind masina.
*



nu lasati pretul sa vindeti masinile.
banii aia-i vor halii unii care nu merita.se poate spune ca va ia banii cu japca "legala"
si eventual sa nu cumparati masini dupa 2007 decat de la persoane fizice
sa nu mai dam la stat taxe aberante si ilegale!
sa fim uniti si noi ca (si cu) alte natii de oameni, cu care traim in tara asta poate ati avut deaface cu unguri,tigani sau rromi (unii i-si spun rromi altii tigani)
sa ia si romanii exemplu!

6 Jan 2012, 18:19:
e greu sa faci romanul sa inteleaga consecintele care le are o treaba deasta care nu il atinge direct! majoritatea oamenilor cu care am vb. direct, nu pe forumuri HABAR NU AU DE NOILE SCHIMBARI! se uita de parca cel care le vorbeste halucineaza... blink.gif
i-ti vine sa-ti introduci...cheile-n contact si sa le sucesti...

vallyyy
QUOTE(Maxy25 @ 6 Jan 2012, 18:04)
Pana la urma asta e problema noastra (a romanilor) nu suntem uniti nici la bine nici la rau . Ca atare suportam consecintele si toti ne plangem ca e cel mai usor .
 
*




Pai nu ai vazut cand se da vreo lege ( de genul cauciucuri de iarna obligatorii,triunghi,extinctor,rovinieta obligatorie) toti se plang ca dau un ban in plus pentru masina, dar a doua zi ii vezi pe toti la supermarket cumparand cauciucuri si extinctoare si achitand rovinieta.Ba mai mult ne mai si intrebam cu un zambet pe buze : vecine ai cumparat cauciucuri de iarna ?fugi ca daca nu ai pus-o cu astia de la 1 noiembrie.Cu scumpirea carburantilor la fel,ne-am plans ca nu admitem sa dam 5 lei pe litru si uite ca am ajuns sa dam chiar 6
Suntem tari in gura ,dar suntem o natie de lasi.
romeodr
exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!!

intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! wink.gif
cosm!n
stiti cumva de cand o sa intre efectiv in vigoare noua taxa ? astia de la protv ziceau asta seara ca abia de luna vitoare...
argon
QUOTE(Markos @ 5 Jan 2012, 15:32)
N-ai înteles, tu platesti acum si pentru cat a poluat masina aia din 2007 si pana în prezent, de fapt. Taxa asta este retroactiva, de facto.
*



Da? de aia la un golf 4 sau astra din 2001, adica 11 ani e 2-300 de euro taxa, si la un Logan din 2006 e 2000 de euro?
vallyyy
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40)
exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!!

intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! wink.gif
*



Nu exagerez,daca eram comozi nu ne bateam pentru oferte la tigai in supermarketuri,nu stateam la cozi infernale sa ne inmatriculam masinile si exemplele pot continua
tgmzes62
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40)
exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!!

intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! wink.gif
*



are parti bune pt aia cu bani!

QUOTE(vallyyy @ 6 Jan 2012, 19:59)
Nu exagerez,daca eram comozi nu ne bateam pentru oferte la tigai in supermarketuri,nu stateam la cozi infernale sa ne inmatriculam masinile si exemplele pot continua
*



eu as spune lasi,comozi si fudui, ca multi dau o caruta de bani pe masini scumpe si apoi se uita lung la ele ca nu au bani sa le intretina.

tocmai am vazut ca la topicul oferte speciale sunt peste 100 de mii de vizualizari... wink.gif
Andy_ACS
QUOTE(romeodr @ 6 Jan 2012, 19:40)
exagerezi,cu lasitatea...suntem o natie de comozi..vezi procentul de 30%plus minus parca de participare la vot..!!

intr-un fel are si parti bune aceasta taxa...ca la televizoare...isi vor lua romanii in corpore A DOUA MASINA!!! wink.gif
*



Mare dreptate ai. Multi ori vor amana sa isi schimbe masina veche, ori o vor da cu procura, ori isi vor lua a doua masina si pe asta veche o tin sa isi pastreze locul de parcare smile.gif
marksman
Da, de parca n-ar fi indeajuns de aglomerate parcarile, acum o sa fie si mai si: o data cu taxa de inmatriculare, a doua oara cu scumpirea combustibililor.
Andy_ACS
Pai de ex o Dacia 1310 - daca de vandut nu poti sa o vinzi, de dus la remat nu te lasa inima ca-i masina tineretii tale si inca mai are vana in ea, combustibilii sunt scumpi... sta linistita in parcare biggrin.gif
Cand faci rost de bani iti mai iei una si pe cea veche tot nu o casezi, decat sa iei un amarat de cupon sa te tziganesti sa-l vinzi cu 1000 ron mai bine pastrezi atelajul acolo, poate mai faci o tura pe la tzara, pe la un gratar, pe la un pescuit, mai ai nevoie sa cari ceva, se gaseste.
Eu Alex
Eu as zice ca e vorba de comoditate(sau lene)!! Deja am auzit cateva cunostinte ca "altceva mai bun nu am facut decat sa stau in strada si sa urlu ca nebunu?!"
Dar daca am sta 100 sau 1000, sau 10000 sa urlam ca nebunii, chiar nu vom fi bagati in seama sau or sa ne dea amenda la toti pt deranjarea linistii publice? Din gandirea multora(si nu neaparat de pe forum) am dedus: cainii latra, ursu' merge- Mergem,ulram si pe ei in cot o sa-i doara! Chiar asa sa fie? EU Nu CRED!
Ideea cu asteptati ca n-o sa mearga cu taxa asta si se va scoate sau modifica e veche de prea multa vreme, ca sa mai tina si acum!
Ori o terminam noi ori ne termina ea!
Markos
Paranteza: ca idee, Borbely asta (sau cum mama ciorilor s-o scrie) a poluat mai mult, cu hectarele alea de paduri rase, decat polueaza toate turismele mai vechi de 2007 din tara asta.

6 Jan 2012, 22:04:
QUOTE(argon @ 6 Jan 2012, 19:55)
Da? de aia la un golf 4 sau astra din 2001, adica 11 ani e 2-300 de euro taxa, si la un Logan din 2006 e 2000 de euro?
*


Asta e latura mega-aberanta a "legii", nici nu mai merita comentata. E facuta cu curu.
lights
Fratilor va plangeti ca niste femei lauze!!!Ce tot va vindeti masinile?1-2luni hop alta masina!

tgmzes62
QUOTE(lights @ 6 Jan 2012, 22:06)
Fratilor va plangeti ca niste femei lauze!!!Ce tot va vindeti masinile?1-2luni hop alta masina!
*



blink.gif ???
vijelie
Cumparatorii de Logane noi de ieri sunt samsarii de azi.
Nasol moment.
tgmzes62
QUOTE(Eu Alex @ 6 Jan 2012, 22:00)
Eu as zice ca e vorba de comoditate(sau lene)!! Deja am auzit cateva cunostinte ca "altceva mai bun nu am facut decat sa stau in strada si sa urlu ca nebunu?!"
Dar daca am sta 100 sau 1000, sau 10000 sa urlam ca nebunii, chiar nu vom fi bagati in seama sau or sa ne dea amenda la toti pt deranjarea linistii publice? Din gandirea multora(si nu neaparat de pe forum) am dedus: cainii latra, ursu' merge- Mergem,ulram si pe ei in cot o sa-i doara! Chiar asa sa fie? EU Nu CRED!
Ideea cu asteptati ca n-o sa mearga cu taxa asta si se va scoate sau modifica e veche de prea multa vreme, ca sa mai tina si acum!
Ori o terminam noi ori ne termina ea!
*



suntem cel putin doi blush.gif
Eu Alex
Poate vrem altele mai bune? Sau mai putin bune!

Asta am luat-o de pe un alt forum(de stiri):
PT TINE ROMANULE!!!!!!
Cand s-a dat taxa, voi(ROMANI) cei cu masini inmatriculate ati sarit sus si tare ca e Taxa auto buna. Am iesit in strada(NOI ALTI ROMANI) iar voi(TOT ROMANI) ati stat in casa. Acum eu(ROMAN) stau in casa, pt ca am taxa platita, si voi(ROMANI) iesiti in strada. Asa suntem noi ROMANII, ne doare in cot, cad alti(ROMANI) ii calca in picioare pe alti, (ROMANI) pt ca nu ne afecteza legea si pe noi.
Eu (ROMAN)desi am taxa platita, am sa ies in strada pt ca sunt ROMAN si imi pasa si de ceilalti(ROMANI) ,si mai ies pt ca stiu ca tie(CA, SI ROMAN) nu ti se face dreptate.
Sper ca data viitoare sa faci si tu la fel ROMANE
Asa c,a hai sa dam mana cu mana toti,(ROMANI) nu doar pt legea asta si sa iesim in strada cand se plublica in M.O
DESTEAPTATE O DATA ROMANE>
Mai e unu cu noi!! smile.gif
tgmzes62
QUOTE(Eu Alex @ 6 Jan 2012, 22:23)
Poate vrem altele mai bune? Sau mai putin bune!

Asta am luat-o de pe un alt forum(de stiri):
PT TINE ROMANULE!!!!!!
Cand s-a dat taxa, voi(ROMANI) cei cu masini inmatriculate ati sarit sus si tare ca e Taxa auto buna. Am iesit in strada(NOI ALTI ROMANI) iar voi(TOT ROMANI) ati stat in casa. Acum eu(ROMAN) stau in casa, pt ca am taxa platita, si voi(ROMANI) iesiti in strada. Asa suntem noi ROMANII, ne doare in cot, cad alti(ROMANI) ii calca in picioare pe alti, (ROMANI) pt ca nu ne afecteza legea si pe noi.
Eu (ROMAN)desi am taxa platita, am sa ies in strada pt ca sunt ROMAN si imi pasa si de ceilalti(ROMANI) ,si mai ies pt ca stiu ca tie(CA, SI ROMAN) nu ti se face dreptate.
Sper ca data viitoare sa faci si tu la fel ROMANE
Asa c,a hai sa dam mana cu mana toti,(ROMANI) nu doar pt legea asta si sa iesim in strada cand se plublica in M.O
DESTEAPTATE O DATA ROMANE>
Mai e unu cu noi!!  smile.gif
*



biggrin.gif
Eu Alex
Omu' are dreptate!! Ar trebui sa iesim in strada in momentul publicarii ei in M.O.!! Eu unul as lipsi si de la munca daca ar fi sa iesim!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.