tunderbird
29 Dec 2004, 12:48
Puiule ce fel de jante de 1300 ai pus?
Cele vechi clasice sau modelul mai nou de 1310 (vopsit in negru), care mareste ecartamentul?
In poza aia comunista tu ai vazut jante nepresate de 1300?
Eu am o gramada de poze aparute prin revista "Autoturism" din vremurile acelea si nu am vazut decat cu jante presate (atunci se folosea denumirea de jante "intoarse").
Tu spui ca muchia jantei atinge rotula bieletei...
Daca ai incercat cu janta clasica de 1300, in mod sigur janta de 1310 care are decalata spre exterior, obada fata de butuc (nu stiu exact cat), se va potrivi.
Chiar m-ai facut curios.... eu am un Break din 2000 si o sa incerc cu roata de rezerva.
pui de drac
29 Dec 2004, 13:42
degeaba incerci

ma bucur ca vorbim again..si mai ales din postura in care m-am apucat si eu de 1100 putin

deci...io am o posa de pe internet cu modelu clasic de 1300 de-ala cu tzuguiu ala in mijloc,clasica...si nu erau "presate" sau "intoarse" sau cum or mai fi,deci obligat avea modificari la butuc..distantiere sau alte discuri,sau flanse,io stiu??
bon,sa revenim....
io am jantele PRESATE din anii 70 pe ea...
jantele presate sunt mai PRESATE decat cele noi(negre,cica ceva mai late,de pe modelele noi de dacie) cu cca 4(PATRU) centimetri...
deci daca jantele alea negre nu incap,daramite cele clasice nepresate...asa ca e belea mare..
ba chiar mai mult...io am distantiere pe fatza de 1 cm pt ca probabil jantele nu au fost suficient presate..
(si fara distantierele alea atinge )
cu alte cuvinte...e nasol rau....dar nu face nimic,gasim noi o solutie...
asaaa,acum sa revenim,daca ai multe poze cu 1100 din anii trecuti vreau muuuuuulte,cat mai muuuuulte!!!! pliiiiiizzzzz!!!!!!!(da sa fie "tunate"..ca standard nu-mi place

)
mult succes
p.s.: din nefericire tampitu de mine mi-am setat telefonu la rezolutie mica si au iesit niste glume de poze...am sa revin cu alte poze la rezolutie mare ca nu se poate vedea nimic din astea...sunt pe post de thumbnails daca vreti...e jenant..asa ca mai intarzii putin cu pozele!!
tunderbird
29 Dec 2004, 14:28
Pune si tu poza pe care o ai, s-o vedem si noi...
Distantierul ala de 1 cm ce este de fapt ?
Este cate o bucsa pusa pe fiecare dintre suruburile rotilor, sau este o flansa care se prinde pe fuzeta si are montate decalat, prezoanele care strang janta?
pui de drac
29 Dec 2004, 16:30
poza o atasez ulterior...distantierele respective sunt exact 2 cercuri,care au gauri in locurile prezoanelor,deci practic e un fel de "bucsa" tip cerc..nu are prezoanele decalate pt ca ar fi prea subtire materialu,etc etc..am asa distantiere cum zici tu(eu le zic flanse,cu prezoane decalate) de 4 cm...banuiesc ca am sa le folosesc pe spate..in fine...
proba adevarata va fi sa pun un cauciuc de 195/45/13pe o janta de-aia presata..(pe jantele alea negre de dacie vine fara probleme,dar alea sunt ceva mai late..) iti dai seama ce se intampla daca vin 195 nu?? imi incaltz dacia super:D adio derapaje,scrtzaieli care pierzi timpu,si instabilitate....
evident ca o sa-i latesc ecartamentu si cu alea doua flanse de cate 4 cm fiecare..
pui de drac
29 Dec 2004, 16:33
iata imaginea respectiva...se noteaza jantele clasice cu tzugui pe mijloc,cauciucurile care sunt de 155 sau 165 maxim...banuiala mea e ca are flanse de vreo 4-5 cm ca sa puna jantele alea...in fine..
zi de doliu astazi..am pierdut un motor de reno 5 alpine turbo..motor de 110 cai,care montat pe dacie 1100 ar scoate suta cam in 6-7 secunde MAXIM....si culmea,era la 100 de euroi...nasol rau tare:(...
cred ca ramane vechea reteta,bloc de 1,4 cu set si arbore de 1,6 si chiuloasa de 1300 cu supape marite..in fine...nasol rau tare...
pui de drac
30 Dec 2004, 18:06
hai sa pun si pozele,asa mici cum sunt,da sa va faceti o idee despre locul faptei..pana la vara..acolo voi munci,acolo voi injura,etc...
pe jenunchi!
ha? nu ma lasa sa pun arhive??? hai ca lipesc vreo 2 3 poze mai elocvente...sper sa se vada ceva..
a se incerca a observa ca este loc pe langa masina...lucrurile sunt oarecum aranjate,si piesele in cutii!!!!
pui de drac
30 Dec 2004, 18:16
partea marfa e ca am impuscat doi iepuri de-odata si mi-am reparat "spranceana" care era crapata..mai precis,mijlocul capote in fatza era rupt..fisurat,cum sa-i mai zic...i-am prins pe nenea cu autogenu si le-am dat de un rachiu sa-mi lipeasca si mie putin...totul a durat foarte repede,nu mi-am dat seama...si sunt foarte fericit ca mi-am terminat TINICHIGERIA la masina

sa-mi spuneti daca va place nuantza de albastru pe care-am turnat-o peste partea sudata pana vopsesc masina,ca sa nu rujineasca...
inca o data imi cer scuze pt pozele idioate care le-am putut face..dar de-acum...o sa mai dureze iar pana fac poze....mobil am,dar n-am cablu sa le vars in calculator...
La Multi Ani!!
Sa ne vedenm sanatosi cu babutele la cheie!!!
Uncle-Sam
31 Dec 2004, 02:27
Cu ocazia ultimei zile din anul 2004 am enumerat toti posesorii de 1100 de pana acum, si anume
1100 Rs
Acier
cj82ufo
Dacia 1100 S
lm
m3ga
mihu
mircha69
pui de drac
Uncle-Sam
thunderbird
Daca este cineva care a fost omis, il rog sa subscrie
pui de drac
31 Dec 2004, 02:37
mai precis,ii rog pe toti sa subcrie frumusel adresa si numaru de telefon( trimiteti la mine pe private) pt a intocmi o lista efectiva a celor care participa la acest subiect din forum...
pentru a fi mai uniti si a ne rezolva mai usor problemele...mai multe date,id-uri de messenger,nr de mobile,adrese,mailuri,etc..
astept datele voastre...dupa cum foarte bine stiti,la vara facem intalnire...asa ca tre sa ne mobilizam putin,da?Voi trimite inapoi si datele mele pe private la cei care imi scriu
cei cu masinile in reparatii sunt rugati sa-si faca treaba pana la vara...(subscriu si eu aici,estimez ca in 2 - 3 luni daca nu crapa pietrele de frig,aduc masina de la vopsit)
mare rugaminte cu datele alea am...da?
multam fain dinainte...incerc sa iau initiativa de a ne organiza asa subtil,ca in vara sa fim foarte eficienti..
cj82ufo
1 Jan 2005, 23:41
la multi ani tuturor fanilor 1100
in 2005 facem marea adunare .loool
eu abia astept
incet incet ma apuc de masina si eu ...pui de drac am luat in considerare ceea ce ai spus
uncle sam ,am incercat sa te sun de rev dar nu am putut sa te prind la telefon ..cu pui de drac am rezolvat cu un mesaj .lool
altfel go 1100
Uncle-Sam
2 Jan 2005, 21:05
am primit cateva bipuri dupa rev... uitati-va si pe pagina cealalta ca se organizeaza ceva important
La multi ani !
Dati o cautare in autovit dupa Dacia 1100, sa vedeti cat valoreaza una.
Merita salvate pozele acelea.
Ca loc de intalnire as propune o cetate medievala. Desigur cel mai aproape de mine ar fi cea de la Sighisoara, singura cetate locuita. Dar m-as duce si pana la Brasov, nu stiu daca ati fost acolo, e foarte frumos.
Uncle-Sam
3 Jan 2005, 11:59
cam asa o sa umplem noi piata in care o sa ne intalnim...lm, ba imi surade ideea sa mergem la Sighisoara!Am fost si eu acolo si intr-adevar e super! Supunem la vot.
pui de drac
3 Jan 2005, 21:01
IM,de ce nu trimetzi si tu datele? sa te bag la catastif??sa stiu de unde sa te iau,etc...ca vreau sa facm mult mai organizat clubu de 1100:D....cu ecusoane,"carti de vizita" ale masinilor,etc,lalala
astept datele..cititi pagina trecuta....pagina 37!
Vrajeli cu masina aia din Timisoara. Cica nimic modificat. A fost sigur revopsita.
QUOTE(Uncle-Sam @ 31 Dec 2004, 03:27)
1100 Rs
Acier
cj82ufo
Dacia 1100 S
lm
m3ga
mihu
mircha69
pui de drac
Uncle-Sam
thunderbird
Interesant 11 membrii cu 1100.
QUOTE(lm @ 4 Jan 2005, 08:35)
Interesant 11 membrii cu 1100.
12 membrii(chili)
vezi retromobil, chilibar adi, AG-06-ECE
Uncle-Sam
4 Jan 2005, 17:35
ooo, nenea chilibar!!! daca ai sti cat timp a stat poza cu dacia ta ca poster la mine pe perete...bineinteles inainte sa o cumpar pe a mea! poza cu masina ta m-a determinat sa-mi cumpar si eu! Sa ne traiesti si bine ai venit printre noi. Citeste si pagina 37.
UN REFRESH LA LISTA:
1100 Rs
Acier
chili
cj82ufo
Dacia 1100 S
lm
m3ga
mihu
mircha69
pui de drac
Uncle-Sam
thunderbird
Cei ce se regasesc mai sus si sunt rugati sa lase un MP lui pui de drac, in care sa scrie:
nume
prenume
adresa
telefon
id messenger
mail
numar de inmatriculare
culoare
an fabricatie
salutare
m-ai facut curios.ce poza cu sutica mea a stat la tine pe perete?poate mi-o trimiti si mie,
chilibar_adi@yahoo.com. eu iti multumesc anticipat
e adevarat ca mai am putin si schimb prefixu" cu 4,dar nu tre' sa ma iei cu nenea,ca-mi iau jucariile si plec.
tu sau adi nu ma deranjeaza,ba' din contra,...ok?
Uncle-Sam
4 Jan 2005, 19:10
oook!capisco!acu nu sunt la PCul meu, asa ca o sa-ti trimit poza mai incolo. Ai ceva impotriva daca o pun aici pe forum?
pui de drac
4 Jan 2005, 19:48
ooohohooooooo
puiu plange..de onoare...
domnu chili...cata stima.....
evident ca o sa te luam toti de jos,ca doar toti aproape avem vreo 20-21 de ani....deci..ne intelegi....pana la 40..mai e:D
bine-ai venit la noi,ne bucuram muuuuuult de tot

si astept datele alea sa ma apuc incet incet de fluturasi,ecusoane,tralala
p.s.: banuiesc ca daca tot ai trait prin retromobil o vreme,mai cunosti membri cu 1100 pe kreier...poate ne-adunam mai multi....facem club separat

in fine,azi am terminat de electrificat garaju..am muncit de la 10 la 17...infect...in fine,asa ca maine termin de facut legaturile,si fac probe(sper sa n-am surprize) si ma apuc de masina..incep pe la 10,deci la 12 -1 ma apuc sigur de masina:D....de-acu am o lopata de lumina:D
ah,doamne,de-as gasi pe unu care sa faca saitu pe internet,parca vad: 1100.com

bineinteles,cu o suma modica...v-ati uitat pe saiturile alea spaniole cu nebunii aia? ce trasee fac baietii? de 3-4 ori pe an...si cam ce distante,cati membri sunt,etc...superb site-ul...am sa-l caut sa-l pun aci..
sper ca nu v-am pliktisit....ma bucur ca v-am starnit pe toti incet incet...asa ca astept datele,sa ma apuc de prostii

...
pui de drac
4 Jan 2005, 19:51
sorry,da,da,suntem 12 de-acu...da n-am datele decat la 5 si cu mine 6..restu?? cum vreti sa va trimit invitatiile?
da-mi adresa de mail sa-ti trimit datele si prefer sa stam la acelasi nivel,ca asa e bine.
oricum eu ramin in retromobil,il stiu si pe tipul cu AG-68-UAP,care e tot din pitesti,
Bogdan Coconoiu de la retromobil vrea sa faca o sectie de sutici,dar nu stiu cum va fi cu cele modificate.eu am vrut sa-mi fac o replica 8 gordini cu motor de 5 alpine aspirat,si am primit sfatul s-o las asa,cum a facut-o mamica ei.
mai am luat din germania de un prieten un motor de 8s,care nu mi-a sosit inca,cred ca e singurul lucru pe care-l schimb,si niste amortizoare koni reglabile de alpine A 110.
asa ca, pentru delectare,mi-am facut un 5 alpine aspirat.
pui de drac
4 Jan 2005, 20:57
eh,chili are bani...noi mai slabutz cu conexiuni,prieteni,etc...ne descurcam cu ce avem de la uzina dacia din magazine

ne pare rau daca nu ne clasam in partea complet orijinale...
a mea inca nu prea stiu ce va fi..oricum,ceva sport..apropos,alpine-ul ala aspirat e la vreo 80-90 de cai....cam cat ai vrea pe el? nu ca as avea o gramada de bani..da in fine..poate e un pret acceptabil....sunt perfect constient ca ce e bun,e si scump

no bine,acu ca mi-am tras suflul....si avem si membri noi....la muncaaa!!!
scularea lenesilor,mana pe scule si la masina cu voi...ce conteaza ca-i frig afara bre?
Uncle-Sam
4 Jan 2005, 21:01
si a adunat ceva sutici? sa le bage si pe cele modificate ca doar nu-s fabricate acum...
cj82ufo
5 Jan 2005, 02:39
11 membri fondatori al clubului 1100 .com
lool
dar suntem 12 acum
si oricum daca imi termin masina pana atunci o sa fie 1100 dar tunata
n uma rabd sa nu fac ceva la ea
dar cred ca mai iau una si nu o modific deloc
pui de drac
5 Jan 2005, 18:43
permiteti sa raportez..
am pus masina pe roate:D am umflat de mi-au sarit okii din cap,o roata am dus-o la vulcanizare.... am impins-o intr-o veselie prin garaj...as zice ca nu prea parea infranata..banuiesc ca e din cauza c-a stat atata timp..au cam ruginit putin discurile....ma mai gandesc sa mai umblu la frane...
am facut poze,am mutat masina in centru,am verificat instalatiunea electrica,totul e pregatit:D
asa ca....urati-mi spor(T) la munca

pozele am sa le torn ulterior pe forum aci
gordini
6 Jan 2005, 02:00
Hi
Sunt un membru nou acuma recent mi-am luat si eu o dacia 1100, numai am de lucru la ea destul o intrebare as avea daca pun in set motor de 1300 nu se va incalzi prea tare nu voi avea probleme cu racirea, ca a mea manca ulei de rupe si noah... unica soluite,
sa maresc blocu motor si sa pun in ea set de 1300 ... daca stie cineva sa-mi raspunda,
Scuze daca iii alt topic merci
La multi ani si bine v'am gasit sanatosi! vad ca v'ati pus serios pe treaba! club, intalniri, site, ce sa mai, nebunie mare. pana la vara cred ca mai vin cativa (sper...). sit-ul cred ca o sa'l facem printr'o subscriptie publica ceva, ca nu putem sa luam unu' de 10Mb gratis sau 3$ pe luna, dar asta cred ca e o chestiune de timp.
pui de drac, din nou in actiune, felicitari!
totusi pana in vara poate facem o intalnire cu bucurestenii pentru ca se pare ca suntem cei mai multi.
uncle sam, am aflat de ce e lasata masina ta, s'au comprimat arcurile. dupa ce am dat jos arcul foaie s'a lasat si a mea, asa ca trebuie sa gasesc pe cineva care intinde arcuri sau sa cumpar unele la cote. intre timp am aflat ca se potrivesc chederele de usa cu cele de 1300 (la mine fluiera vantul ca la balamuc), cureaua de ventilator e 925, am gasit Goodyear. cineva mi'as spus ca se potriveste alternatorul de BMW 327 parca, care are si releu de incarcare inclus, trebuie sa verific. rotile au ramas in continuare o problema, asa cum am vazut ca se discuta mai sus. daca s'ar fi putut schimba butucul cu discuri cu tot de la 1300 era bine, dar nu cred ca se poate. 1100 aia rosie din poza de acum cateva posturi cred ca e modificata asa, fiind la fabrica nu era o problema. cineva a spus ca se forteaza rulmentii cu rotile in afara, si totusi cum se comporta 8G-urile cu jenti Gotti pe 13", ca doar pentru ele au fost facute?
Uncle-Sam
6 Jan 2005, 19:40
bai nu-mi vine sa cred cum ne inmultim ca iepurii

) Gordini,chiar ai renault gordini sau asa ai supranumit-o? citeste de la pagina 37 incoace ca organizam un club si niste intalniri pe viitor. Am fi bucurosi sa ni te alaturi. In rest s-o stapanesti sanatos si bine ai venit printre niste boemi nostalgici ca noi!
Dacia 1100 S
6 Jan 2005, 19:56
respect organizatorilor... tzinetzi-o tot asa..... deja astept sa vad ce o sa iasa..
pui de drac
6 Jan 2005, 20:35
gordini taticule...nu stiu sa-ti zic exact...am sa dau jos si io motoru de 1100,ca oricum il schimb si o sa vad daca vin cumva camasile de 1300 in bloc...teoretic s-ar putea sa vina,am auzit de 1100 cu motor de 1,3 insa nu stiu cum.....
mai exista si varianta sa maresti alezaju,sa iei din camasi si sa bagi pistoane de 1300...n-as prea putea sa-ti zic exact....in orice caz...merita sa incerci...nu fi dezamagit..te iubim si cu consum de ulei marit

cat despre "supraincalzire" n-ar trebui sa ai probleme daca ai instalatia desfundata,curata,etc....cu un termostat ce deschide mai devreme n-ar trebui sa ai belele....
imediat o sa atasez si pozele mele.... multumiri de laude...era si timpu sa ma apuc de nenorocire...zilele ii sunt numarate

despre roti....totul tine de lungimea arcului.......un arc mai tare va fi implicit mai lung sub sarcina,deci rotile vor sta bagate sub caroserie...
un arc moale,fva fi mai scurt sub sarcina si masina va sta cracanata....
cei care nu va plac rotile cracanate,incercati cu niste distantiere de cauciuc (gen 1310-inaltatoare) puse deasupra arcului,acolo la prinderea in aripa...ca sa "lungiti" arcul...in general 1-2-3 cm face minuni...
cat despre uzura rulmentilor...a se vedea ca 1100 de toate tipurile..mai precis reno 8 a iesit din fabrica cu jantele eterne de 15 cu cauciucuri inguste....
jantele gotti si asa mai departe,evident solicita intregul ansamblu....teoretic o sa cedeze mai repede rulmentii,ca n-o sa tina 80 de mii si o sa tina 60....sincer....vreun tuner de orice fel v-a zis vreodata ceva de fiabilitate si consum?? sa fim seriosi...
1100S organizatorii preiau initiativa..depinde de membri daca o sa iasa sau nu...ca daca io si unkiu ne batem gura de pomana....
cat despre intalnirea jenerala....ma ocup io de ea,de intalnirile din bucuresti e responsabil unkiu sam...da? daca n-o sa se anunte nimeni din restul tarii ca vine la brasov,o sa vin eu in bucuresti sa va vad..
acier,de ce vreo sa te kinui cu alte alternatoare?? astea romanesti ce au?
pui de drac
6 Jan 2005, 20:51
iata poze....acum masina e in mijlocul garajului,pe diagonala,sa am loc sa umblu la ea...scuzati calitatea pozelor ca-s facute cu un SAGEM...asta e situatia...
trageti si voi concluziile cu garaju...ce-i de mentinat e ca de la masina inspre dreapta era fulll,n-aveai loc sa arunci o scobitoare...acu e loc de dansat....
pui de drac
6 Jan 2005, 20:54
multumita dozei de mai jos unde am inghesuit vreo 20 de fire legate unu de altu,etc etc...acum sunt....
un om iluminat.....
p.s. : ce poza de neam prost..pui de bodaprosti,copilu ploii,vai de neamu lui....uite-l in ce hal ie imbracat sarmanu...da are 1100? e golan bre..!
pui de drac
6 Jan 2005, 20:55
UN OM FERICIT
Uncle-Sam
6 Jan 2005, 21:23
frumos te-o facut MAma TA! era vorba de renaultu ala din spatele lu pui de drac:P Multzam pt titlul acordat. Sper sa ma descurc. De obicei ce organizez eu nu iese bine,dar de data asta o sa imi dau silinta avand in vedere ca este vorba de 1100
gordini
7 Jan 2005, 00:07
HI
Maine am a fac si eu mai multe poze cu masinutza mea, eu citesc de mult timp
la voi pe forum despre 1100 si forumul asta ii motivu mare pt care m-am gandit serios la una, eu am de la omu asta o droie de piese rulmenti originali pivoti originali, noi carburatoare, ceva garnituri si mai primesc numa bai ii cu motoru acuma mai stiu eu multi pe aici care au 1100 si rezolv eusi mootru numa trebe timp
Mersi pt sfaturi pui de drac

si maine pun poze cu masina mai multe
pui de drac
7 Jan 2005, 02:04
bre gordini..ce sa-ti zic..nu dispera,daca ai luat-o...de-acu obisnuieste-te cu gandu ca tre sa tot repari cate ceva pe la ea

... avantaju e ca satisfactia e garantata..
incearca sa o iei pe bucati,sa nu privesti totul in ansamblu ca este dezolant....
fii sigur ca pe parcurs totl se va rezolva!
gordini
7 Jan 2005, 11:29
Salut
Pui de drac nu ma garbesc am timp numa stii tu cum ii la inceput toti sunt un pic emancipati si noah se agita lumea, mersi pt sfaturi iata ceva poze
gordini
7 Jan 2005, 11:33
Mai vin poze ca nu pot pune mai multe de odata ca is prea mari

)
ohooooooooooo, fa si tu te rog pozele mai mici (640x480 sau 800x600) ca nu toata lumea are net bun (eu am, dar altii ....)
EDIT: gata, hai ca le-am facut eu mai micute
pui de drac, ziceam de alternator de bmw pentru ca am un prieten care repara exclusiv "ursuleti" si daca pica unu' de pomana e binevenit. avantajul e releul incorporat.
totusi nu sunt multumit deloc de reparatia cutiei de viteze, sau ambreiajul, nu stiu ce e dar zornaie incontinuu.
pui de drac
7 Jan 2005, 16:21
aciere aciere..tu practic ce-ai reparat la cutia aia???ca io n-am prea inteles nimic exact ce-ai schimbat la ea.
ofofoofff,gordiniii sutica ta rata bine...dupa ce-ai s-o speli pe la motor si in rest,o sa ti se para alta....
observ vesnica problema..arcurile spate moi,si alea fatza intinse...sa-i ia naiba pe toti fostii prorpietari de 1100 care-au umblat la arcuri....
in rest...ce sa zic,daca n-are rugina,e super mashinutza...o sa iasa beton la final..
gordini
7 Jan 2005, 16:49
Da sper si eu
O idee s-ar putea oare sa-mi schimb arcurile din fata cu alea din spate deci alea din fata sa le pun is spate si alea din spate in fata
Ce zici pui de drac ??
pui de drac
7 Jan 2005, 17:56
gordini,da prompt mai esti

imi place

....
bre,nu este de dorit acea miscare deoarece arcurile fatza sunt mai moi,iar alea spate sunt mai tari...daca le inversezi,masina va sta tot asa,si chiar mai rau,fatza va tzopai pe denivelari deoarece va fi prea usoara si arcurile prea tari.....
dar daca vrei sa te chinui,poti sa incerci:D
sfatul meu: pe spate pune niste "distantiere" ceva de 2-3 cm in partea de sus,acolo unde intra arcul,in clopotul ala de sub aripa
si pe fatza taie din arcuri cam o spira maxim...
cand te-apuci de suspensii,sa-mi zici
Pai nu prea se potrivesc arcurile din fatza cu alea din spate. Nici la lungime nici la diametru.
Io stiu o 1100 a unei rude care are 35 de k km si sta sus de fatza iar in spate stau rotile strimbe invers ca un V nu ca la alea lasate ca un A.
Parerea mea e mai bine sa fie in forma de A pt stabilitatea si manevrarea in viraje.
Uncle-Sam
7 Jan 2005, 22:44
eu am de gand sa mai tai din arcurile fatza si sa nu umblu la spate. am fost odat cu portbagaju incarcat cu un motor si arata super.
pui de drac
8 Jan 2005, 16:25
la mine treaba e exact pe dos pe fatza...imi tremura rau de tot,e foarte rigida de fatza..am sa scot tampoanele alea de tip ou si sa observ cum se comporta...eventual modific si cursa la amortizoare...
tremuratul meu se datoreaza fie din cauza tampoanelor,fie din cauza amortizoarelor ca-mi bat in cap .....probabil...inca nu stiu,am sa desfac si apoi am sa vad....
in fine,in seara asta o tarai pana la o spalatorie s-o fac curata toata ca doar ma bag sub dansa....si am sa stau juma de noapte sa ma joc cu apa pe ea

...
dupa care de luni...la treaba
pui de drac
8 Jan 2005, 16:27
la mine treaba e exact pe dos pe fatza...imi tremura rau de tot,e foarte rigida de fatza..am sa scot tampoanele alea de tip ou si sa observ cum se comporta...eventual modific si cursa la amortizoare...
tremuratul meu se datoreaza fie din cauza tampoanelor,fie din cauza amortizoarelor ca-mi bat in cap .....probabil...inca nu stiu,am sa desfac si apoi am sa vad....
in fine,in seara asta o tarai pana la o spalatorie s-o fac curata toata ca doar ma bag sub dansa....si am sa stau juma de noapte sa ma joc cu apa pe ea

...
dupa care de luni...la treaba
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.