PRIMA DATA FRANCERII R10 NE-AU PROPUS DAR A VENIT REGRETATUL PILOT PETRE CRISTEA SI A RASTURNAT MASINA LA TESTELE DIN POLIGONUL ILIOARA. Se zice ca a iesit razand cu cheile in mana a aruncat cheile si le-a zis francezilor sa-si ia harbul .
In comisia de tesyare era si De Vasal care traieste inca, alegerea lor a fost MINI, iti daui seama daca umpleau comunistii soselele de MINI-uri ....
Politicul a decis Renault, avea 4 usi si ne-au promis (si dat ) in timp licenta pe toate piesele
Englezii ne-au trimis politicos pentru instalatia electrica la LUCAD , pt frane la LOOCKHED, "ceasornicarul" era SMITHS si tot asa, ca si ei erau clientii lor , cine dracu fabrica o masina cap coada , nici francezii nu faceau asta.
NUMAI NOI AM FOST CHITROSI SI -A VAZUT CUM AM STAT CU CALITATEA !!!! dACA VREI S ASCOTI O MASINA BUNA TREBUIE SA PUI PIESE DE LA CEI MAI BUNI, IN FIECARE DOMENIU.
PS : TARANII TOT TARANI, PANA AZI LA 12 NU SOSISERA PIESELE DE LA NEO RETRO SI MAINE PRIETENUL MEU PLEACA SPRE BUCURESTI..... SPER SA VINA CU POMPA DE APA CA ALTFEL MA SPANZUR, TRE ' S ABAG MASINA LA GARAJ CA MA APUCA ZAPADA (CRED CA ANUL ASTA A NINS PRIMA DATA PE MASINA - ACUM AM PUS O PRELATA - SUNT UN DOBITOC CA TREBUIA S-O DESFAC LA GARAJ NU IN CURTE)