Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia 1100
DaciaClub - Forum Dacia > Oldtimers > Oldtimers
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75
mihu
Exact asa ma gandesc si io, au inceput sa se gandeasca mai mult la bani.

Poti sa intrebi de ce pana si loganu are tamburi in spate dupa aproape 40 de ani de cand s-a facut 1100.
Uncle-Sam
Au fost Renault 8 si cu tamburi pe spate. In Spania parca
Cristian_F
Da, intr-adevar argumentul motorului pe spate mi se pare foarte corect.
QUOTE(mihu @ 26 Sep 2007, 01:10)
Poti sa intrebi de ce pana si loganu are tamburi in spate dupa aproape 40 de ani de cand s-a facut 1100.
*

Sa nu fim rautaciosi: si alte masini de alta clasa au tamburi spate: de ex Skoda Octavia I, pe motoarele sub 100 CP.
Oricum, tot respectul pentru Dacia 1100 / R8.
Hexer
In perioada respectiva renault inca incerca sa faca masini bune, si de asta au pus disc pe spate, ceace nu prea are rost, nu o folosim nici la jumate, este mult supradimensionat, dar era cam prima masina de serie cu discuri pe 4 roti biggrin.gif
Uncle-Sam
Prima de la Renault cred ca a fost Dauphine
mihaiapostol
QUOTE(mihaiapostol @ 8 Sep 2007, 14:40)
am de vz urmatoarele piesulici.

sigla 1304 model vechi, 40 lei
3 lame stergatoare SEV marchal de 1100 , cu cauciucul inca original, 80 lei.
bonus brat stergator sev marchal, si inca unul oem, in stare perfecta.

nici una din piesele cromate de mai sus nu are zgarieturi adinci sau ciupituri de vreme.. crom perfect

tel 07200116708 sau mail mihaiapostol2000@yahoo.com
*

pret nou, sigla cu stergatoare cu tot 70lei unsure.gif sau oferte?
Ruxique
Praguri de Dacia 1100 se gasesc pe undeva?
christith
Am o dacie 1100 cu totul frantuzesc pe ea. E completa inca si functioneaza, are 113 mii km reali, motorul merge ceas. Este pentru dezmenbrat. Daca intereseaza pe cineva ceva piese sa i-mi spuneti. Le dau la preturi bune.
Uncle-Sam
M-ar interesa planetarele. Poate si ceva elemente de caroserie, depinde in ce stare sunt. Masina e cumva la Timisoara? sad.gif
christith
Da masina e la Timisoara la mine in curte.
Dar planetarele se pot trimite prin posta. Elemente de caroserie cam nu ca e scump transportul.
Nu am demolat inca nimic de pe ea. Cand o sa incep o sa fac si ceva poze la ce dau jos, sa vada lumea marfa. smile.gif
radames
Pacat s-o dezmembrezi.. poate gasesti un pasionat care ar fi dispus sa o cumpere..
christith
QUOTE(radames @ 9 Oct 2007, 14:16)
Pacat s-o dezmembrezi.. poate gasesti un pasionat care ar fi dispus sa o cumpere..
*

Oricum nu mai e de facut nimik cu ea , e terminata la tablarie. A stat 14 ani in strada necirculata. A plouat in ea.... numai la dezmembrat e buna. Si asta daca se gasesc doritori sa cumpere una alta de pe ea ca daca nu trebuie sa duc la fier vechi tot ca nu am ce face.
alex-mun
se potrivesc si la 1300 cristi: delcoul, bobina, electromotorul, volanul, si diferite maruntisuri, asa ca e pacat sa duci tot la fier vechi, pastreaza ce e bun wink.gif
valytgv
Ma apuc de reconditionat o Dacia 11oo,care m-a atras mai mult intr-o perioada in care aveam de ales intre un Opel Corso 2000 Edition si aceasta realizare romaneasca.Caut un partener de munca ,de preferinta pensionar,atras de tehnica auto,care sa nu-mi faca program obligatoriu,lucru de care ma voi feri si eu.
Acum am pus in functiune o motoreta Mobra 50 s,dar m-am plictisit sa lucrez singur,apoi e cam frig pentru lucru si sper sa mai avem zile calduroase.
Lucrari anterioare:Moskvici 408 P,Volvo 244 cu CV mecanice si automate,IMS,etc.
Puncte de lucru:Pucioasa si Targoviste.
Daca este cineva dispus spre colaborare sa ma anunte prin email la:valytgv@k.ro[COLOR=blue]
sicxx
http://www.mecaparts.com/

pagina pentru piese excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif

majoritatea de R8 wub.gif dar sunt si de R12, A310, R18....etc chiar si de Gordini
am ramas uimit de varietate...sincer
danut 69-71
Este cineva intersat de pise de Dacia 1100 ? am 3 segmene noi de bara spate partea din mijloc 70 ron buc. bara fata "boboc" cu tampoane completa 60 ron ornamente de far 2 buc. 30 ron ,doua dispersoare de aripa fata noi in cutie 60 ron setul 2-3 pistoane de etrier noi 25 ron ,placute de frana si multe altele trebuie sa vad ce mai am preturile sunt neg. nr. 0744-555816. rolleyes.gif
andreiutzu
navigand aiurea am dat peste....
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...en&pageNumber=1
just_a_mapetz
cumpar dacia 1100, indiferent de starea caroseriei, cu sau fara acte, in/neinmatriculata
citroends21
ma alatur si eu voua, printre alte masini am si o Dacia 1100 din 1968, care e febletea mea, masina cea mai de suflet pe care o am. Cu ea am castigat locul 3 anul acesta la Raliul Carpati Retro.
radames
O poveste, in imagini [ si text - in lb. lui Moliere ] despre reconditionarea unui Renault 8 ... mi-a placut mult si va plasez linkul:
http://r81132.skyrock.com
radames
Si inca ceva, frumos, ca tot am timp fiind la job, sa frunzaresc net-ul...
http://picasaweb.google.com/lh/searchbrows...d&sa=N&tab=fq#0
...... chiar daca nu-s toate R8 sau Dacia 1100 alfel spus....
Chitu Florin
Sarbatori Fericite!!! Am gasit poza asta intr-un nr din revista "Autoturism". Sper ca va place.
Victor 007
Mai postati si voi, nu lasati topicul sa moara, ca e mare pacat sad.gif
Uncle-Sam
vrem lipici biggrin.gif
citroends21
fara suparare... dar exista renault8 forum, site dedicat in principal daciei 1100.
radames
Alt R8, care eu nu l-am gasit, ca fiind postat.....
[attachmentid=1627432303]

Se pare ca am postat... "putin" pe-alaturi ???
sorry...
radames
Ajuns acasa intr-un week-end mai lung [ la IS ], am vazut o sutica pe Aleea Rozelor, de la Pd. Ros spre CUG, la semafor, faceti dreapta si in parcarea care urmeaza pe dreapta, se afla sutica urmatoare:
B-12-AON
frumoasa..
Bobytzul
QUOTE(citroends21 @ 17 Jan 2008, 19:04)
fara suparare... dar exista renault8 forum, site dedicat in principal daciei 1100.
*

Am cautat forumul renault8 dar trebuie sa stau cu dictionarul linga mine ,banuiesc ca ai facut referire la un forum din Romania probabila http://renault8.3xforum.ro/ daca este vorba de acesta trebuie sa recunosc ca am gasit lucruri interesante si din ce am rasfoit prin el cred ca un posesor de sutica gaseste mult ajutor si raspuns cam la toate problemele .
Adrian_pt
Dacia din IS e frumusica, mai ales 1300 de langa ea. Ma intreb pana cand vom vedea asemenea situatii - doua masini vechie de 30 de ani in parcar, unal langa alta....
radames
QUOTE(Adrian_pt @ 29 Feb 2008, 02:21)
Dacia din IS e frumusica, mai ales 1300 de langa ea. Ma intreb pana cand vom vedea asemenea situatii - doua masini vechie de 30 de ani in parcar, unal langa alta....
*

Da, acelea 2 sint una linga alta in parcare, mai tot timpul....
Nu m-am concentrat asupra daciei 1300, deoarece cu era "frantuzoaica" 100% ....
Dar asa este, arata bine....
danut 69-71

Ma bucur ca mai existati .

Am de vinzare cine este interesat o bara de spate noua , doar segmentul din mijloc si 2 dispersoare de aripi fata tot noi . tel .0744/555816 Danut Crainiciuc.
Merced
E una frumoasa printr-o parcare din centrul Pitestiului. Azi m-am oprit si i-am tras niste poze. Pare destul de recent "facuta", sunt curios daca-i treaba care sa tina sau doar de mantuiala.

[attachmentid=1627438859]

[attachmentid=1627438860]

[attachmentid=1627438861]
freddybb
Cunosc un tip din blaj jud alba cu dacia 1100S in stare de funcionare are motor de D1300 in rest totul e oiginal faruri bord etc
radames
Un numar de telefon de contact?
Poate e vre-un pasionat ce are motorul de 1100.... si nu are caroseria... mai stii ?
tunderbird
Aia din Pitesti, nu cumva e cea cu care se lauda Tanase?
radames
QUOTE(tunderbird @ 26 Mar 2008, 01:48)
*

Asa se pare...... smile.gif
tunderbird
Cum adica, recent "facuta"?

Daca afla Tanase, iese rau de tot mad.gif
radames
Hm... naspa moment...... chiar HADES.. nu? biggrin.gif
mihu
QUOTE(freddybb @ 25 Mar 2008, 19:11)
Cunosc un tip din blaj jud alba cu dacia 1100S in stare de funcionare are motor de D1300 in rest totul e oiginal faruri bord etc
*

Poti sa ne dai mai multe detalii. Eventual o poza ceva din fata. Cum arata masca fata?
Scrie S pe ea?

QUOTE(tunderbird @ 26 Mar 2008, 00:48)
*

You wish, aia lu tanase cred ca o sa ramana doar un mit si in poze, nu cred ca o sa o vedem vreodata, poate doar pur s simplu intamplator.
tunderbird
Hm... naspa moment...... chiar HADES.. nu?

Doar daca noul proprietar a astupat gaurile de sus de la locasul numarului de pe panoul spate al masinii.

Restul diferentelor (oglinzi, portabagaj de pavilion, spite la roti, cauciucuri, antifurt la roti, rame de numere, etc) sunt reversibile...fie Tanase le-a dat jos inaintea vanzarii, fie noul proprietar le-a dat jos dupa cumparare.

Nu-i a lui Tanase.

El nu a avut niciodata masina aia.

Arata excelent...pacat ca o tine in parcare.
SHERRYF
radmasa.gif Salut nu poti sa schimbi raporturile c.v. la D1100 decit cu altele mai slabe , pentru ca acea c.v. (R365) shi in sine rapoartele ei u fost folosite la alcatuirea cv5tr(sport) ptr d1310, iar daca ai o astfel de c.v. shi doamne ferste tzi se strica ceva inside (pinion) nu gasesti piese nici sa dai cu tunul. Pe de alta parte R8 are arborele trenului mobil, secundar, cu 5 caneluri, iar D1100 ca shi D1310, cu 7 caneluri.
mihu
QUOTE(SHERRYF @ 27 Mar 2008, 23:25)
radmasa.gif  Salut nu poti sa schimbi raporturile c.v. la D1100 decit cu altele mai slabe , pentru ca acea c.v. (R365) shi in sine rapoartele ei u fost folosite la alcatuirea cv5tr(sport) ptr d1310, iar daca ai o astfel de c.v. shi doamne ferste tzi se strica ceva inside (pinion) nu gasesti piese nici sa dai cu tunul. Pe de alta parte R8 are arborele trenului mobil, secundar, cu 5 caneluri, iar D1100 ca shi D1310, cu 7 caneluri.
*

Nu prea inteleg ce vrei sa zici aici. R365? ce vrea sa fie asta?
Poti sa incerci sa explici mai detaliat ce vrei sa zici?
valytgv
Am o dacia 1100 cu Ci si actele la zi.Cine o vrea sa ma sune la 0751071900.Cred ca o dezmembrez,o casez si retin motorul Siera,ambreiajul si CV pentru Peugeotul meu 309.Am si o Mobra 50 S,din motorul careia(Motor Hoinar) am sa fac un generator de curent,daca nu o vrea nimeni.
Michelinni
Mobra e de vanzare ? cat vrei pe ea? are nr noi?
valytgv
Pret Mobra: negociabil 2-3.000.000 lei vechi,nu am acte la ea.Dau si motor rezerva.
danut 69-71
Pentru cine este interesat am un ambreaj nou VALEO pentru Dacia 1100 de 160.
Daca este cineva interesat astept PM.
Chitu Florin
Aici gasiti filmul Raliul cool.gif : http://www.rovideo.org/download.php
tibidragomir
QUOTE(valytgv @ 8 Apr 2008, 21:50)
Am o dacia 1100 cu Ci si actele la zi.Cine o vrea sa ma sune la 0751071900.Cred ca o dezmembrez,o casez si retin motorul Siera,ambreiajul si CV pentru Peugeotul meu 309.Am si o Mobra 50 S,din motorul careia(Motor Hoinar) am sa fac un generator de curent,daca nu o vrea nimeni.
*

Cat ceri pe 1100?
mihu
QUOTE(Merced @ 14 Mar 2008, 22:33)
E una frumoasa printr-o parcare din centrul Pitestiului. Azi m-am oprit si i-am tras niste poze. Pare destul de recent "facuta", sunt curios daca-i treaba care sa tina sau doar de mantuiala.

[attachmentid=1627438859]

[attachmentid=1627438860]

[attachmentid=1627438861]
*

Chiar asta e http://www.filehost.ro/albume/9sept06/39/ , stiam io ca o stiu de undeva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.